Популярно мнение Tedy Публикувано: 4 март, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 март, 2019 Белиз сити. Много странен град, събота в 7 вечерта не намерихме отворено заведение за хапване. Добре, че престоят беше кратък. 52 2 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 4 март, 2019 Сподели Публикувано: 4 март, 2019 (редактирано) преди 44 минути , Tedy каза: Белиз сити. Много странен град, събота в 7 вечерта не намерихме отворено заведение за хапване. Добре, че престоят беше кратък. И ние така, ядохме едни кифли за вечеря, които намерихме в един павилион. Ама вие все пак сте постъпили разумно и сте останали за кратко, а ние 2 дни. В топ 10 ни е за най-скучни градове. Ние сме на 200 метра от самбодрома в Рио, ама утре като сме вътре ще пуснем снимки. Редактирано 4 март, 2019 от Здравко Ангел 7 Връзка към коментар
Популярно мнение Радо Публикувано: 4 март, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 март, 2019 Hola, amigos! Buenos dias. Поздрави от Мадрид 🙂 52 1 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 4 март, 2019 Сподели Публикувано: 4 март, 2019 Kopaonik 45 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 4 март, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 март, 2019 Мексико сити. Втори опит за посещение на музея Фрида Кало - успешен. 🙂Едно препускане през половината град, но с купен билет, а и познавах вече пътя, та... видях го. 🙂 Диего Ривера и Фрида са едни от символите на Мексико - с таланта, трудната си любов, левите убеждения. Картина на Фрида. И една на Ривера. Неговите пастели... ... до нейните бои. Дворът е много красив. 56 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 март, 2019 Сподели Публикувано: 4 март, 2019 А ние, на Т1, в лаунджа.Чакаме си полета за Лазурния бряг. Приключението започва! 37 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 4 март, 2019 Сподели Публикувано: 4 март, 2019 (редактирано) преди 36 минути , AlexandraKo каза: Приключението започва! Хубаво изкарване! P.S. Вече всички знаят паса за WiFi-то Редактирано 4 март, 2019 от Фичо 1 7 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 4 март, 2019 Сподели Публикувано: 4 март, 2019 (редактирано) Който гледа в детайлите, знае. Но добре, че разгласи и за по-заблеяните и гледащи отгоре, отгоре😆 Редактирано 4 март, 2019 от ДиянаВ 2 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 4 март, 2019 Сподели Публикувано: 4 март, 2019 преди 25 минути , Фичо каза: Хубаво изкарване! P.S. Вече всички знаят паса за WiFi-то Хитруша е! Преди 1 час, AlexandraKo каза: А ние, на Т1, в лаунджа.Чакаме си полета за Лазурния бряг. Приключението започва! Хубав и запомнящ се юбилей! 3 Връзка към коментар
Bore Публикувано: 4 март, 2019 Сподели Публикувано: 4 март, 2019 Преди 1 час, AlexandraKo каза: А ние, на Т1, в лаунджа.Чакаме си полета за Лазурния бряг. Приключението започва! А аз пред лаптопа и чакам поредния прекрасен разказ. Супер време и много приятни емоции ви пожелавам 😁😁 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Радо Публикувано: 4 март, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 март, 2019 В един венецуелски ресторант в центъра на Мадрид. 🙂 Чак се чудя как съм могъл де не посетя Мадрид толкова време.. 54 1 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 4 март, 2019 Сподели Публикувано: 4 март, 2019 Браво @Радо , пак почнах да гледам билетите за Мадрид . Къде се намира този ресторант? 1 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 4 март, 2019 Сподели Публикувано: 4 март, 2019 Тия мариачи и преди три години пееха там, явно там работят! 1 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 4 март, 2019 Сподели Публикувано: 4 март, 2019 Мадрид е кулинарна дестинация високо в моята класация! @Радо, ЗавидЕх ти 🤪 1 Връзка към коментар
Радо Публикувано: 4 март, 2019 Сподели Публикувано: 4 март, 2019 (редактирано) преди 38 минути , bobole4e каза: Браво @Радо , пак почнах да гледам билетите за Мадрид . Къде се намира този ресторант? Cacao restobar (Calle de Moratín 19 28014 Madrid), на 5 мин от Антон Мартин станция на метрото. преди 33 минути , muchachote каза: Тия мариачи и преди три години пееха там, явно там работят! Вероятно е така, предполагам. Има всякакви, и класическа музика също 🙂 Всъщност имах късмет голям, тъй като в самолета до мен седяха двама испанци (баща и син) , и тъй като ме видяха, че чета гайд за Мадрид сигурно два часа ми даваха акъл какво да видя и да ям, каква бира да пия, кои градове в каква последователност да видя и тн 🙂 Редактирано 4 март, 2019 от Радо 3 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 4 март, 2019 Сподели Публикувано: 4 март, 2019 преди 36 минути , Радо каза: Чак се чудя как съм могъл де не посетя Мадрид толкова време.. Браво, Радо. Мадрид винаги е добра идея. Аз много го харесвам, от тези места е, където се чувствам на мястото си и между сродни души 🙂 1 Връзка към коментар
Радо Публикувано: 4 март, 2019 Сподели Публикувано: 4 март, 2019 преди 15 минути , lyusi каза: Браво, Радо. Мадрид винаги е добра идея. Аз много го харесвам, от тези места е, където се чувствам на мястото си и между сродни души 🙂 Явно прекалено честото ходене в Италия ме е повредило и съм пропуснал много много други неща и места. Тази година ще поправя тази грешка 🙂 5 Връзка към коментар
zhivko7 Публикувано: 4 март, 2019 Сподели Публикувано: 4 март, 2019 В очакване на Карнавала тази вечер в Рио. 37 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 март, 2019 Сподели Публикувано: 4 март, 2019 преди 5 часа, Фичо каза: Хубаво изкарване! P.S. Вече всички знаят паса за WiFi-то Еми, може пъъък, някой магеланец да няма Дайнърс, що да се мъчи, докато чака:)))) В интерес на истината, не съм го турила нарочно. Пречеше ми, ама, нямаше как да го изрежа. А виййй, що не казвате, че виното вече се лей, безспир. Приятна изненада. Януари си беше с пари. Сега и нещо за ядене да турят, ще си замяза на ВИП салон.:)))): преди 5 часа, Bore каза: А аз пред лаптопа и чакам поредния прекрасен разказ. Супер време и много приятни емоции ви пожелавам 😁😁 Много ти благодаря, ще има разказ, ще имааа:)))))) 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Здравко Ангел Публикувано: 5 март, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 март, 2019 Самбодромът в Рио! Май това е най-мащабното събитие, на което сме присъствали. Вълшебно е! 56 15 Връзка към коментар
Популярно мнение AlexandraKo Публикувано: 5 март, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 март, 2019 Наздраве от Марсилия! Хотелът се оказа прекрасен избор. Гледката от терасата на стаята: 56 6 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 5 март, 2019 Сподели Публикувано: 5 март, 2019 Kruševac 33 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 5 март, 2019 Сподели Публикувано: 5 март, 2019 преди 1 минута , Hollywood каза: Kruševac Това сръбския Крушевац ли е? Ако тръгнеш към Врънечка баня (с минерални извори), по път има много места, на които се пекат чевермета с агнета и прасета. Много са добри. Можеш да си купиш 1/2 печено прасе на приятна цена. 3 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 5 март, 2019 Сподели Публикувано: 5 март, 2019 7 minutes ago, Hollywood said: Kruševac Лазарев град. :) 2 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 5 март, 2019 Сподели Публикувано: 5 март, 2019 (редактирано) Cuba Libre el Classico в къщи в Хавана После малко плажчета ...и лежерни разходки Всичко е перфектно тук, както си го знам- слънце, сладоледи, РОМ ... 🙂 Редактирано 5 март, 2019 от wilks 41 1 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега