cybersimo Публикувано: 15 март, 2019 Сподели Публикувано: 15 март, 2019 преди 7 минути , Nikolay каза: Насред Атлантика на път за Колумбия. Благодарение на кода за безплатен wifi от дайнърс, полетът с Луфтханза минава далеч по-приятно от очакваното. Интересно, че на мен от Дайнърс отказаха да ми дадат такъв код. Била свършила промоцията 1 Връзка към коментар
Lirea Публикувано: 15 март, 2019 Сподели Публикувано: 15 март, 2019 преди 52 минути , Фичо каза: Много готина снимка! @Фичо, благодаря! 🙂 преди 36 минути , chandni каза: Light painting...? Не съвсем 🙂 Ако бях пробвала нещо такова, един друг фотограф щеше да ме изяде с парцалите 🤣 На една от другите ми снимки един самолет ми направи един light painting. Имаше и падащи звезди, но ги изпуснах. 2 Връзка към коментар
Nikolay Публикувано: 15 март, 2019 Сподели Публикувано: 15 март, 2019 преди 4 минути , cybersimo каза: Интересно, че на мен от Дайнърс отказаха да ми дадат такъв код. Била свършила промоцията Моят код е от август. Просто не знаех, че е възможно да се ползва и wifi на авиокомпании по време на полет. Предполагам, че не важи за всички авиокомпании, но в случая с Луфтханза при мен работи. 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Травеолани Публикувано: 16 март, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 март, 2019 (редактирано) Здравейте, Магеланци! В момента сме в Cannon Beach, щата Орегон за няколко дена и случихме на пролетно топло време. Разхождахме се дълго по плажа, и се наслаждавахме на Тихия Океан, който в противоречие на името си беше много бурен и шумен. И поради някаква причина цялото градче е пълно със зайчета 🙂 Haystack Rock След залез слънце Редактирано 16 март, 2019 от Травеолани 57 7 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 16 март, 2019 Сподели Публикувано: 16 март, 2019 Палма. Разни плажчета. И до академията на Рафаел Надал. 36 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 16 март, 2019 Сподели Публикувано: 16 март, 2019 преди 21 часа, chandni каза: Light painting...? 🙂 Ко каза? ⁉️ 2 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 16 март, 2019 Сподели Публикувано: 16 март, 2019 (редактирано) преди 7 минути , ven62 каза: Ко каза? ⁉️ @ven62Ооо, Венчоо, къде се загуби? Това е май, онова, дето го рисува самолетЯ, кат минава по небетоАма, може и да не е. За в случая. Иначе си е, каквото значи. Редактирано 16 март, 2019 от AlexandraKo 4 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 16 март, 2019 Сподели Публикувано: 16 март, 2019 В момента, AlexandraKo каза: @ven62Ооо, Венчоо, къде се загуби? Това е май, онова, дето го рисува самолетЯ, кат минава по небето Онзи ден се върнахме от Амстердам. Една седмица с внучката. Даваха ми само неотговорни задачи - да разхождам количката. Да не съм съвсем офтопик: Квартално дърво в Амстердам. В единия му край са закачени нашите мартенички. 22 3 Връзка към коментар
stefanrusev Публикувано: 16 март, 2019 Сподели Публикувано: 16 март, 2019 (редактирано) https://www.google.com/maps/place/14°07'46.1"N+38°43'09.0"E/@14.1294801,38.719165,17z Аксум, Северна Етиопия ....В земите на Савската царица - "последната от великите цивилизации на античността, която предстои да бъде разкрита за модерното познание". Пра-стара цивилизация засенчена от блясъка на северния си съсед Египет. Иначе хлапето пред "хотела" с гордост обявява че са ортодоксални християни и са наследници на цар Саломон. Не че намирам връзка помежду им но според легендата в тукашната църква Св.Богородица от Сион се пазел заветът с 10те божи заповеди. Само дето се охранява от един единствен монах и никой не може да го види... Това пътуване е като дълго чакана промоция - хем го искаш, хем се стискаш, но знаеш че рано или късно ще се прежалиш. Всеки сам си решава за какво ще си харчи парите - нова кола, нов телевизор, нов айфон или просто нови тапети... А някой беше казал че светът е като книга и ако не я четеш си оставаш само на първа страница. Редактирано 16 март, 2019 от stefanrusev 29 7 1 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 16 март, 2019 Сподели Публикувано: 16 март, 2019 преди 16 минути , stefanrusev каза: https://www.google.com/maps/place/14°07'46.1"N+38°43'09.0"E/@14.1294801,38.719165,17z ....В земите на Савската царица - "последната от великите цивилизации на античността, която предстои да бъде разкрита за модерното познание". Пра-стара цивилизация засенчена от блясъка на северния си съсед Египет. Ех, че красиво написано... Да помоля после за разказ? Браво на вас! Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 16 март, 2019 Сподели Публикувано: 16 март, 2019 преди 22 минути , stefanrusev каза: https://www.google.com/maps/place/14°07'46.1"N+38°43'09.0"E/@14.1294801,38.719165,17z ....В земите на Савската царица - "последната от великите цивилизации на античността, която предстои да бъде разкрита за модерното познание". Пра-стара цивилизация засенчена от блясъка на северния си съсед Египет. Иначе хлапето пред "хотела" с гордост обявява че са ортодоксални християни и са наследници на цар Саломон. Не че намирам връзка помежду им но според легендата в тукашната църква Св.Богородица от Сион се пазел заветът с 10те божи заповеди. Само дето се охранява от един единствен монах и никой не може да го види... Това пътуване е като дълго чакана промоция - хем го искаш, хем се стискаш, но знаеш че рано или късно ще се прежалиш. Всеки сам си решава за какво ще си харчи парите - нова кола, нов телевизор, нов айфон или просто нови тапети... А някой беше казал че светът е като книга и ако не я четеш си оставаш само на първа страница. @stefanrusev, много поетично! Явно, мястото те е развълнувало. Завижд, завижд, завииижд! Дай и някоя снимчица, моля! Връзка към коментар
chandni Публикувано: 16 март, 2019 Сподели Публикувано: 16 март, 2019 преди 1 час, ven62 каза: Ко каза? ⁉️ Ето да се Убразоваш по въпроса.... 3 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 16 март, 2019 Сподели Публикувано: 16 март, 2019 Преди 1 час, stefanrusev каза: Аксум, Северна Етиопия ....В земите на Савската царица - "последната от великите цивилизации на античността, която предстои да бъде разкрита за модерното познание". Пра-стара цивилизация засенчена от блясъка на северния си съсед Египет. Иначе хлапето пред "хотела" с гордост обявява че са ортодоксални християни и са наследници на цар Саломон. Не че намирам връзка помежду им В Библията пише,че Савската царица посетила Соломон и била силно впечатлена от неговата мъдрост.Въпреки,че никъде не се споменава за връзка между двамата,различна от взаимно уважение и възхищение,много анализатори на Библията приемат една от книгите в нея -"Песен на песните" като възхвала на физическата любов между двамата,написана от самият Соломон. 4 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 16 март, 2019 Сподели Публикувано: 16 март, 2019 Лаленце! Долно лаленце! ⛷️ 30 1 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 16 март, 2019 Сподели Публикувано: 16 март, 2019 Лисабон, вкусно и красиво. 25 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 16 март, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 март, 2019 В Дъблин заедно с @Desi75, @Ellena и @Яничка 56 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Травеолани Публикувано: 17 март, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 17 март, 2019 (редактирано) Още от прекрасната природа на Орегон - гледка от парк Екола към океана и скалите. А градчето Кенън бийч е много чаровно - с малки улички с магазинчета като по филмите, и невероятно спокоен ритъм на живот. Гледката от Екола пойнт към Crescent beach - на преден план се виждат Bird Rocks, а зад тях Haystack Rock, която ви показах вчера. Когато океанът и небето се сливат, и в далечината един от функциониращите фарове на Орегон Indian beach - любимото място на сърфистите. На излизане от парка видяхме стадо елени (аз лично бих умряла от страх, ако пред къщата ми пасе див елен...) Толована парк Редактирано 17 март, 2019 от Травеолани 49 1 7 Връзка към коментар
stefanrusev Публикувано: 17 март, 2019 Сподели Публикувано: 17 март, 2019 (редактирано) https://maps.google.com/?cid=6015056502672658290 Abuna Yemata Church - това вече е прекалено.... първото ми истинско скално катерене! За всеобщо изумление 🙂 Редактирано 17 март, 2019 от stefanrusev 8 4 1 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 17 март, 2019 Сподели Публикувано: 17 март, 2019 преди 2 минути , stefanrusev каза: https://maps.google.com/?cid=6015056502672658290 Abuna Yemata Church - това вече е прекалено.... първото ми истинско скално катерене! За всеобщо изумление 🙂 Ти това нарочно ли го правиш - без снимки? 🙂 Връзка към коментар
stefanrusev Публикувано: 17 март, 2019 Сподели Публикувано: 17 март, 2019 (редактирано) преди 54 минути , Rainy каза: Ти това нарочно ли го правиш - без снимки? 🙂 И това е успех -Закъсняхме и оставаме да спим в Hawzen и наистина сме на майната си!!! Редактирано 17 март, 2019 от stefanrusev 3 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 17 март, 2019 Сподели Публикувано: 17 март, 2019 преди 1 минута , stefanrusev каза: И това е успех - наистина сме на майната си!!! Просто ми се гледа много... Връзка към коментар
Роми Публикувано: 17 март, 2019 Сподели Публикувано: 17 март, 2019 Прекрасен пролетен ден във Враца! И много повече разцъфнали дървета:-)))) 21 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 17 март, 2019 Сподели Публикувано: 17 март, 2019 Прочетох го Венеция, пък надолу - не ми прилича😲 Та се върнах:)))) Много красивооо! 1 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 17 март, 2019 Сподели Публикувано: 17 март, 2019 преди 3 часа, Rainy каза: Ти това нарочно ли го правиш - без снимки? 🙂 За да подпаля любопитството още малко, ще кажа, че църквата е уникална комбинация от умопомрачителни гледки и красиви фрески. Стефчо, браво на вас! 🙂 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега