Petkan Публикувано: 10 май, 2015 Публикувано: 10 май, 2015 Нищо ново под слънцето, но да отбележим местонахождение... 17
edbloom Публикувано: 11 май, 2015 Публикувано: 11 май, 2015 Мдаа ... тежичко ми беше на Крит с всички тия плажове и далеч от форума Малко на патерица, ама там нямах много време за интернет 27
Тони Публикувано: 12 май, 2015 Публикувано: 12 май, 2015 И аз. Толкова емоции, ама забравих да пусна снимка. Лудо каране до /събота от 0 часа/ и от Тренто/след мача неделя/ . За един мач, който си струваше всеки изминат километър. 23
Alexander Публикувано: 13 май, 2015 Публикувано: 13 май, 2015 Вече в Лондон и за закуска в Тенерифе. 7
cck Публикувано: 13 май, 2015 Публикувано: 13 май, 2015 В офиса. Тъкмо си взех юбилейна кока-кола (със стария надпис на кирилица), която някакси меланхолично допълва новия ми Правец 25
Alexander Публикувано: 13 май, 2015 Публикувано: 13 май, 2015 Дълъг беше пътя през Лондон, но вече стигнах в Тенерифе 20
Цвете Публикувано: 13 май, 2015 Публикувано: 13 май, 2015 (редактирано) Вчера в Падова. Много красив и спокоен град. Имахме страхотно попадение с ресторант Vecchio Falconiere. Собственикът реже парчета крехко телешко и ги пече пред гостите в нагряти чинии Днес вече сме във Венеция. Редактирано 13 май, 2015 от clete 22
ECC Публикувано: 13 май, 2015 Публикувано: 13 май, 2015 Берлин Тегел,чакаме полета за Рейкявик. Днес развяхме магеланското знаме пред Райхстага,от утре е наред Исландия. Снимки по-късно. 17
edbloom Публикувано: 13 май, 2015 Публикувано: 13 май, 2015 Евала Petkan , честито Чакам те в Берлин, предстои голям финал 3
Petkan Публикувано: 13 май, 2015 Публикувано: 13 май, 2015 (редактирано) Щастливи! На финал сме!!! Редактирано 13 май, 2015 от Petkan 23
Sun4o Публикувано: 14 май, 2015 Публикувано: 14 май, 2015 Много стръмно бе, ще падне някой! И честито, няма такъв кеф! Все едно Локо Пд се класира Два любими отбора на финала... 5
Petkan Публикувано: 14 май, 2015 Публикувано: 14 май, 2015 (редактирано) Евала Petkan , честито Чакам те в Берлин, предстои голям финал Мерси! Вече сме задействали закупуването на билетите за Берлин. След снощните емоции, релаксираща разходка из Толедо. Изключително място, наистина! Замъците, катедралите и прочие забележителности са ясни. Мен лично обаче повече ме вълнуват неща от този сорт: Прекрасно е да се "изгубиш" из тези улички П.с. Сори, но не знам как да обърна снимките през телефона Редактирано 14 май, 2015 от Petkan 8
Kaloyan89 Публикувано: 15 май, 2015 Публикувано: 15 май, 2015 На плажа в Ница :-) след млко на работа ... 19
ECC Публикувано: 15 май, 2015 Публикувано: 15 май, 2015 (редактирано) В една конеферма до Хофн,подгизнал до кости.Втори ден се радваме на поройния дъжд в Исландия.Не е спирало даже за минута. Засега програмата върви като по вода.Пропуснахме само един от планираните два трека в Skaftafell,но бяхме страшно мокри.Все пак развяхме байрака и на ледник.Пропуснахме и разходката с амфибия в Йокурсарлон,но прецених,че няма смисъл.Спрях на първия паркинг преди моста.Оттам може да се обикаля по брега на езерото и да се гледат безброи айсберги. Видяхме и доста тюлени.Засега все още не сме видели нито един пъфин,но като гледам прогнозата за времето,надали и ще видим. Категорично отпада Whale watching.В това време в океана не влизам та ако ще и златни рибки да плуват. Влади,започвам да се присъединявам към твоята исландска група!?! Подводни (поддъждовни) снимки като се върнем. Повече никога няма да си избирам марка и модел на рент-а-кар.Каквото и да си и букна,все Дачия Дъстер получавам.Поне вече им свикнах. Редактирано 15 май, 2015 от Emil Chakalov 18
Мали Публикувано: 15 май, 2015 Публикувано: 15 май, 2015 Последния Седми водопад, Горица, с. Овчарци, от София > след Дупница и преди Сапарева баня 8
AlexandraKo Публикувано: 16 май, 2015 Публикувано: 16 май, 2015 страхотен е този водопад, къде е точно ? Прекрасен е! А аз ходих ма майната си, чак в Япония, че да видя същия Мнението ми, че си имаме всичко, продължава да расте. 7
mililia Публикувано: 16 май, 2015 Публикувано: 16 май, 2015 Хайде Рейни, само теб чакаме, че купонът да започне.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега