chandni Публикувано: 23 март, 2019 Сподели Публикувано: 23 март, 2019 преди 6 часа, домосед каза: Пия си американото в един гараж в Кейптаун "кафе" с гледка... 1 Връзка към коментар
Роца Публикувано: 23 март, 2019 Сподели Публикувано: 23 март, 2019 В затворения Париж. След погромите миналата събота, днес всички улици към Шанз-Елизе бяха затворени, както и входовете на Лувъра (освен този с пирамидата). Полиция и военни навсякъде. Е, имаше и отворени места 🙂 28 Връзка към коментар
silvia_b Публикувано: 24 март, 2019 Сподели Публикувано: 24 март, 2019 Шанхай леко хладно и ветровито 44 1 Връзка към коментар
silvia_b Публикувано: 24 март, 2019 Сподели Публикувано: 24 март, 2019 (редактирано) Шанхай хладно и ветровито Редактирано 24 март, 2019 от Mary Дублирани снимки 30 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Salvuccio Публикувано: 24 март, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 март, 2019 Поздрави от слънчева Малта! 😊 @a6olq 50 Връзка към коментар
Популярно мнение silvia_b Публикувано: 25 март, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 март, 2019 Дисниленд, децата бяха във възторг 52 4 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 26 март, 2019 Сподели Публикувано: 26 март, 2019 Не е точно в момента, но все пак... Проходът "Вратцата" с. Згориград, снимано от скалите над "Вратцата" 45 3 Връзка към коментар
christuff Публикувано: 27 март, 2019 Сподели Публикувано: 27 март, 2019 Пещера Проходна и района около нея. За съжаление с твърде малко време по време на командировка, за да видим и другите интересни места наоколо. 45 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 28 март, 2019 Сподели Публикувано: 28 март, 2019 Пловдив с мирис на пролет. Красиво и свежо. 27 Връзка към коментар
Популярно мнение silvia_b Публикувано: 29 март, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 март, 2019 С корабче по реката Ли Невероятно красиво , а още не сме стигнали най/хубавите гледки 62 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Gentleman Basta Публикувано: 29 март, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 март, 2019 If there's something strange in your neighborhoodWho you gonna call? Ghostbusters! Исландия 54 2 5 5 Връзка към коментар
baiKolio Публикувано: 29 март, 2019 Сподели Публикувано: 29 март, 2019 В Амстердам... За малко да си изпуснем полета след като БългарияЕър излетя и съответно закъсня с повече от 2 часа... Издирваха ни... 18 1 Връзка към коментар
Популярно мнение silvia_b Публикувано: 29 март, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 март, 2019 Ииииии Син Пин от високо . Дребния много искаше да бъде сниман така : 44 10 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 29 март, 2019 Сподели Публикувано: 29 март, 2019 (редактирано) Сезонът на круизите започна за Ванкувър, очаква се да е един от най-натоварените. Днес видяхме първия кораб - Emerald Princess 🙂 Редактирано 29 март, 2019 от Травеолани 37 Връзка към коментар
Популярно мнение desislavna Публикувано: 30 март, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 30 март, 2019 В Осло или както го наричат тук Ошло. Температурите са като при нас и хората са по улиците, и дори във водата. 53 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 30 март, 2019 Сподели Публикувано: 30 март, 2019 (редактирано) А пък аз, днес бях на един симпозиум, в МУ, по едни въпроси, дето много ме интересуват - за лечението на рак с бифосфонати и страничните им явления, свързани с обектите на моята работа. По въпроса има много малко литература, в нета - хич, та ми беше супер - интересно. Другото интересно беше, че лекторите говореха на английски, без превод. Иначе бяха от Германия, Дания, Македония. И сеоказа, че в цената на събитието, е включен и обяд. Отпърво, мислех да го пропусна, ама, като разбрах, че е в стола на МУ, отидох.Пържолка, салатка и паста. Класика в жанра, ама, много вкусно ми се видя.:))))Пък самият стол - като един хубав ресторант. С такова умиление си припомних времената, преди къде половин век, когато купончето за стола беше 30 стотинки, вечер винаги имаше кебапчета/кИфтета и в семейното общежитие всяка вечер си имахме банкет))) И залата, хубава, голяма - на сегашните студенти са им създали голям комфорт. Редактирано 30 март, 2019 от AlexandraKo 30 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 30 март, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 30 март, 2019 Покрай Въча, където пролетта създава красота! 57 3 Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 30 март, 2019 Сподели Публикувано: 30 март, 2019 преди 8 часа, desislavna каза: Температурите са като при нас и хората са по улиците, и дори във водата. ... за разлика от нас. 😂 2 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 30 март, 2019 Сподели Публикувано: 30 март, 2019 преди 15 минути , rik4o каза: ... за разлика от нас. 😂 Баш като нас 😉 Аз например днес открих сезона по къпане във водопади 😄 5 1 1 3 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 30 март, 2019 Сподели Публикувано: 30 март, 2019 преди 2 часа, master_of_germs каза: Баш като нас 😉 Аз например днес открих сезона по къпане във водопади 😄 Душицо, да не паднА́ у некой, та откри сезона така прибързано? 🙂 1 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 30 март, 2019 Сподели Публикувано: 30 март, 2019 преди 19 минути , iaia_mama каза: Душицо, да не паднА́ у некой, та откри сезона така прибързано? 🙂 ПаднАл, не паднАл, брои си го за къпане,😉 2 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Roberto Baggio Публикувано: 31 март, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 март, 2019 Малта 55 1 Връзка към коментар
Worldismine Публикувано: 31 март, 2019 Сподели Публикувано: 31 март, 2019 В Доха, тъй като полетът ми от Катманду закъсня с над 2ч и изпуснах този за София. Ако някой е тук, да пише да пием по нещо 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 31 март, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 март, 2019 Хубав слънчев мартенски ден на Власинското езеро. А малкият бръмбар удари първи печат в паспорта 😀 48 3 Връзка към коментар
PizzaVegetariana Публикувано: 31 март, 2019 Сподели Публикувано: 31 март, 2019 Сега се прибираме от Атина с уикенд полетите на Ряйъняър 🍺🍺🍺 Колко е хубаво да е толкова отворен света вече, че да можеш да караш уикенда в друга държава... Много хипстърски град, толкова близо до България, но все пак безкрайно далече като оправия. Но сравненията убиват красотата и не помагат на никого. Един голям уханен портокал падна на улицата пред мен. Слънчев ден на всички. On 3/29/2019 at 5:24 AM, silvia_b said: С корабче по реката Ли Невероятно красиво , а още не сме стигнали най/хубавите гледки Едно от най-красивите места на земята! Ако имате шанс да направите и плаване по изгрев слънце - много си заслужава. Природата е неземна и оцветена монохромно в сепия и човек се чувства като в картина! 24 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега