mililia Публикувано: 30 април, 2019 Сподели Публикувано: 30 април, 2019 преди 2 часа, ДиянаВ каза: Много пъти съм се замисляла какво е да си на такова място. Но аз също бих ги посетила, ако съм в района. Това е историята. Мястото е странно, но лично аз се чувствах като в музей. Става гадно в момента, в който се опитваш да си го представиш. Иначе наистина е история и трябва да се знае, но е добре човек да отиде подготвен със знания от исторически източници. Има доста хора и си пречат, а и има много за четене. Биркенау изглежда по достоверен, а Аушвиц е повече музей, но има какво да се види и научи. 3 Връзка към коментар
christuff Публикувано: 30 април, 2019 Сподели Публикувано: 30 април, 2019 От преди дни Vama Eggs Museum 32 Връзка към коментар
Популярно мнение Gentleman Basta Публикувано: 30 април, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 30 април, 2019 Преминаваме вече към Мадейра и малко скали, пък накрая някоя и друга награда за лекия труд 46 4 2 Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 30 април, 2019 Сподели Публикувано: 30 април, 2019 Québec Знакът STOP е изписан на френски : Château Frontenac: Tourtière (meat pie): 41 2 Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 30 април, 2019 Сподели Публикувано: 30 април, 2019 (редактирано) преди 1 час, christuff каза: От преди дни ...но тематично. 🙂 Редактирано 30 април, 2019 от rik4o 1 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 30 април, 2019 Сподели Публикувано: 30 април, 2019 Вече сме в Родригес. Това определение, че е Мавриций преди 50 години нещо не го разбирам. Освен като основание за липсата на класни хотели, но пък с не бюджени цени на по-добрите. И със слабия нет. Но пък прекрасен цвят на морето, втори ден слушаме и гледаме сега, и ядем невероятната любима риба капитан. Ще опитам да сложа снимки, но пейзажниту са та фотоапарата. Така че малко танцьори и храна :-))) 18 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 30 април, 2019 Сподели Публикувано: 30 април, 2019 (редактирано) И пак Кипър:) Днес с Фамагуста (смесени чувства), Саламис, после плаж на Fig tree bay в Протарас и за десерт Cabo Greco. Редактирано 30 април, 2019 от lyusi 35 Връзка към коментар
Mamas Публикувано: 30 април, 2019 Сподели Публикувано: 30 април, 2019 Малко от Хърватската Ривиера: Пула и Опатия, времето не беше добре настроено към нас. 🙂 41 Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 30 април, 2019 Сподели Публикувано: 30 април, 2019 Една класика в жанра. Пролетна и приятна нощна Прага. 39 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 1 май, 2019 Сподели Публикувано: 1 май, 2019 преди 4 часа, Mamas каза: Малко от Хърватската Ривиера: Пула и Опатия, времето не беше добре настроено към нас. 🙂 Да, ама, с такива облаци стават страхотни снимки. 3,4,5 са ми фаворитите. Те, всичките ти снимки са хубави, но тези, на мен ми харесаха най-много. А че, Хърватия е безкрайно красиво място, е факт, неоспорим.:)))) 3 Връзка към коментар
Радо Публикувано: 1 май, 2019 Сподели Публикувано: 1 май, 2019 Калимера 🙂 Поздрави от о. Родос 45 Връзка към коментар
Mamas Публикувано: 1 май, 2019 Сподели Публикувано: 1 май, 2019 преди 5 часа, AlexandraKo каза: Да, ама, с такива облаци стават страхотни снимки. 3,4,5 са ми фаворитите. Те, всичките ти снимки са хубави, но тези, на мен ми харесаха най-много. А че, Хърватия е безкрайно красиво място, е факт, неоспорим.:)))) Аз също много харесвам такива снимки, има някакво напрегнато спокойствие. Хърватия и Истрия, която включва около 45 км словенско крайбрежие са прекрасни. 1 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 1 май, 2019 Сподели Публикувано: 1 май, 2019 Много готин антиквариат в Баларат, Виктория. На огромна площ, със специален кът за феновете на кока кола. 15 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 1 май, 2019 Сподели Публикувано: 1 май, 2019 преди 8 минути , bulpa каза: Корсика А я ми кажете как се стига до там? Връзка към коментар
bibi Публикувано: 1 май, 2019 Сподели Публикувано: 1 май, 2019 Да съчетаем кулинарния туризъм с културен. Археологически комплекс Феликс ромулиана , близо до Зайчар: 20 Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 1 май, 2019 Сподели Публикувано: 1 май, 2019 Отново в Хургада на самостоятелно организирана кратка почивка. Има дори останки от изгорял и потънал преди три години кораб А водичката е прекрасна. 38 2 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 1 май, 2019 Сподели Публикувано: 1 май, 2019 преди 2 часа, muchachote каза: А я ми кажете как се стига до там? В темата за "шантавите" маршрути съм споделила как стигнах. Но това не е най-прекия път, нито най-евтиния 🙂 Има варианти София - Ница - Корсика и обратно, през Милано, през Париж... Нещо, през телефона, не ми се получава цитирането на мнение от друга тема. Графити в Аячо Пристанището 29 2 Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 1 май, 2019 Сподели Публикувано: 1 май, 2019 (редактирано) преди 2 часа, bibi каза: Да съчетаем кулинарния туризъм с културен... Е, малко и от кулинарния няма ли?! Тъкмо се приготвихме - скролваш и удряш на... камънЯк. 🙂 Редактирано 1 май, 2019 от rik4o 1 5 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 1 май, 2019 Сподели Публикувано: 1 май, 2019 На добра бира в слънчев Краков... 38 1 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 1 май, 2019 Сподели Публикувано: 1 май, 2019 (редактирано) И още от Кипър.... Пафос Лимасол Заливът на Афродита И за финал едни рибки 🙂 Редактирано 1 май, 2019 от liliya 39 2 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 1 май, 2019 Сподели Публикувано: 1 май, 2019 (редактирано) преди 3 часа, rik4o каза: Е, малко и от кулинарния няма ли?! Тъкмо се приготвихме - скролваш и удряш на... камънЯк. 🙂 Мръвката не сколасах да снимам. Редактирано 1 май, 2019 от bibi 13 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 1 май, 2019 Сподели Публикувано: 1 май, 2019 (редактирано) Днес си направихме полудневен трип до Carouise island и St. Pierre на Сейшелите. Снимките предават много малка част от самата красота и забавлението с костенурките. Редактирано 1 май, 2019 от oli_mali 41 5 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 1 май, 2019 Сподели Публикувано: 1 май, 2019 преди 20 часа, darinamarinova каза: Една класика в жанра. Пролетна и приятна нощна Прага. Може ли снимка на Прашна брана, ако си още там.😊 Връзка към коментар
Популярно мнение Gentleman Basta Публикувано: 1 май, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 май, 2019 Днес трябваше доста да се потрудим - 8-9км пресечен терен и 10км асфалт. Заслужаваше си! 45 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега