Тони Публикувано: 20 май, 2019 Сподели Публикувано: 20 май, 2019 Healesville, Victoria. 45 3 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 20 май, 2019 Сподели Публикувано: 20 май, 2019 преди 2 часа, Тони каза: Healesville, Victoria. My мандибула has dropped! Останалите животинки не ги щем, но коалчето може да го пратиш насам! 1 1 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 20 май, 2019 Сподели Публикувано: 20 май, 2019 Ела си го вземииии....😁 Връзка към коментар
Capitan Morgan Публикувано: 21 май, 2019 Сподели Публикувано: 21 май, 2019 (редактирано) ХХХХХХХХХХ Брюксел. Скоро не съм бил в такава ххххххх с боклуци навсякъде по улиците 🙄 И малко туристически снимки 😁 Редактирано 21 май, 2019 от chandni Епитети, расистки обиди 12 3 2 6 Връзка към коментар
randi Публикувано: 21 май, 2019 Сподели Публикувано: 21 май, 2019 Малко от района около АЕЦ Чернобил. 28 6 6 3 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 21 май, 2019 Сподели Публикувано: 21 май, 2019 преди 3 часа, randi каза: Малко от района около АЕЦ Чернобил. Оная вечер по повод един въпрос в Стани богат стана дума, че през 50-те в Лас Вегас се разигравал конкурс Мис Атомна бомба, а средната класа си организирала пикници на безопасно (но само от ударната вълна) разстояние от площадки за ядрени опити в пустинята в Невада да зяпат атомни гъби. За радиацията като страничен ефект още не се било разбрало 3 7 2 4 Връзка към коментар
zon Публикувано: 21 май, 2019 Сподели Публикувано: 21 май, 2019 преди 11 часа, Capitan Morgan каза: ХХХХХХХХХХ Брюксел. Скоро не съм бил в такава ххххххх с боклуци навсякъде по улиците 🙄 Да, случила си ден за изнасяне и събиране на съответния боклук от къщите в съответния квартал на Брюксел, направено по 'брюкселски'. 3 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 22 май, 2019 Сподели Публикувано: 22 май, 2019 преди 6 часа, zon каза: събиране на съответния боклук от къщите Важното е, че и отпадъците по някакъв начин са организирани, а не са разпилени из цялата улица. (както става по други места) А, и никой не рови из тях 😉 5 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 22 май, 2019 Сподели Публикувано: 22 май, 2019 преди 18 часа, randi каза: Малко от района около АЕЦ Чернобил. Това са идеалните кадри за филма "Земята след хората". 7 Връзка към коментар
Capitan Morgan Публикувано: 22 май, 2019 Сподели Публикувано: 22 май, 2019 Още малко Брюксел 🙂 30 1 Връзка към коментар
livfc Публикувано: 22 май, 2019 Сподели Публикувано: 22 май, 2019 В Ню Йорк. Благодаря за помощта на всички. Определено един от градовете по света, който си заслужава да бъде посетен. 40 3 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 22 май, 2019 Сподели Публикувано: 22 май, 2019 Сигурно всеки втори ще познае 19 1 Връзка към коментар
zon Публикувано: 22 май, 2019 Сподели Публикувано: 22 май, 2019 преди 11 часа, Lyubina каза: Важното е, че и отпадъците по някакъв начин са организирани, а не са разпилени из цялата улица. (както става по други места) А, и никой не рови из тях 😉 Във Фландрия боклукът е прибран в чували и подреден, растителните отпадъци в съответния изнесен личен контейнер, хартията в кашони, пластмасата и консерви в съответния прозрачен чувал. Стъклото не минават да събират, сам си го носиш на определеното място до контейнер парка, там си носиш и другите непотребни вещи. Направо конкурс за най-подреден и чист боклук. Само във Валония и Брюксел съм виждала изнесени стъклени бутилки, и в началото не можех да разбера какво става, виках си тези хора колко много пият и на улицата, и бутилките са си зарязали. 5 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 22 май, 2019 Сподели Публикувано: 22 май, 2019 преди 33 минути , Alexander каза: Сигурно всеки втори ще познае Градинката зад Джумая джамия. 3 1 Връзка към коментар
tonik Публикувано: 22 май, 2019 Сподели Публикувано: 22 май, 2019 В Тел Авив. Доста хубав и добре устроен плаж си имат местните 🙂 38 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 23 май, 2019 Сподели Публикувано: 23 май, 2019 Поздрави от Бергамо. Видяхме се с една Магеланка, не бях сигурен дали е тя. Но мислех после да й пиша честно казано. Викам си тя ли е ..... не е ли тя. Но тя ме позна първа и щом ми се усмихна, викам тя е!. Беше супер! Благодаря за разговора, добротата и приятелството! Ето и малко снимки. Сега си чакаме самолета за Мароко (Маракеш). 37 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 май, 2019 Сподели Публикувано: 23 май, 2019 преди 24 минути , Иван Попов каза: Поздрави от Бергамо. Видяхме се с една Магеланка, не бях сигурен дали е тя. Но мислех после да й пиша честно казано. Викам си тя ли е ..... не е ли тя. Но тя ме позна първа и щом ми се усмихна, викам тя е!. Беше супер! Благодаря за разговора, добротата и приятелството! Ето и малко снимки. Сега си чакаме самолета за Мароко (Маракеш). Хайде, лек ти път! И чакаме сводки, дето вика @домосед.:)) 1 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 23 май, 2019 Сподели Публикувано: 23 май, 2019 преди 2 часа, AlexandraKo каза: Хайде, лек ти път! И чакаме сводки, дето вика @домосед.:)) Благодаря ти! Дано да е лек. Ще има и сводки, обещавам. 🤩 2 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 23 май, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 май, 2019 С Клъвдий II Бух, на шведска маса с шведска горчивка...и великански мед с най-силното мече на света 🙂 И малко снимки от Стокхолм. 50 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 24 май, 2019 Сподели Публикувано: 24 май, 2019 Вчера в Бергамо, а днес в Третия свят.... 😊 Поздрави от Казабланка.! Продължаваме към Рабат. 42 3 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 24 май, 2019 Сподели Публикувано: 24 май, 2019 Афитос е очарователно градче 31 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 24 май, 2019 Сподели Публикувано: 24 май, 2019 Сутрешна разходка в Скансен. ...където Клъвдий проведе задълбочен дебат на тема таксономия със самия Карл Линей... ...и въпреки това не достигнаха до консенсус към кой род принадлежат тези "създания"... После се оборудвахме със спасителни пояси... ...понеже... @mary_shery ни покани да тръгнем към Хелсинки на борда на личния си круизен кораб 😉 44 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Polina Публикувано: 24 май, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 май, 2019 Из Родопите: 54 1 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 24 май, 2019 Сподели Публикувано: 24 май, 2019 Salutări din Chișinău/ Поздрави от Кишинев 27 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега