Популярно мнение wiliko Публикувано: 24 май, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 май, 2019 По следите на Фичо, в осъществяване на едно пътуване на бързи обороти Днес - Бордо 47 6 1 Връзка към коментар
harta Публикувано: 25 май, 2019 Сподели Публикувано: 25 май, 2019 Чернобио, Италия 40 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 25 май, 2019 Сподели Публикувано: 25 май, 2019 Аз,морето и фрапето! Полихроно-Касандра-Халкидики 31 Връзка към коментар
Популярно мнение Gentleman Basta Публикувано: 25 май, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 май, 2019 Разхождаме се из езерото Комо. Прогнозите за силно дъждовно време засега не се сбъдват, така че сме доволни! 55 Връзка към коментар
Популярно мнение Dian Публикувано: 25 май, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 май, 2019 О-в Сими. 🙂 57 5 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 25 май, 2019 Сподели Публикувано: 25 май, 2019 На терминал 1 в салончето. Неприятно се изненадах, че след регистрацията на картата получих смс, че са си дръпна и 1 долар. Това нещо ново ли е или аз съм забравила как ставаше. То от толкова седене вкъщи.... ☹️ 2 Връзка към коментар
livfc Публикувано: 25 май, 2019 Сподели Публикувано: 25 май, 2019 Дойде ред и на Вашингтон. Останахме очаровани и съветвам всеки, който се чуди да го включи в списъка си. 40 2 Връзка към коментар
cck Публикувано: 25 май, 2019 Сподели Публикувано: 25 май, 2019 преди 20 минути , bobole4e каза: че след регистрацията на картата получих смс, че са си дръпна и 1 долар. Така е по новому. Преоторизирали са те и ще го върнат доларчето. Приятен път 🙂 3 1 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 25 май, 2019 Сподели Публикувано: 25 май, 2019 В Пловдив ❤ Ако някой се чуди къде точно, да погледне "О" -то 😜 37 1 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 25 май, 2019 Сподели Публикувано: 25 май, 2019 Бяла държава,с не толкова бели хора,но с прекрасно бяло вино Силванер.Или иначе казано-отново във Вюрцбург. 29 3 1 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 25 май, 2019 Сподели Публикувано: 25 май, 2019 День второй в Кишиневе 36 Връзка към коментар
Популярно мнение wiliko Публикувано: 25 май, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 май, 2019 Продължавам по отъпканите от Фичо стъпки : Биаритц, въпреки че времето не беше с мен, скалите по брега на океана, много ми харесаха... 😂 Следваща спирка Сан Себастиан (Доностея) Тук времето тотално се подига с мен и заваля, което промени намерението ми да му отделя предвиденото време и набързо се уредих с билет за следващия град - Билбао и не сбърках, тук даже и така очакваното синьо небе се показа 63 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Sult Публикувано: 25 май, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 май, 2019 Планината Немрут, Анадола - Турция 66 5 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 25 май, 2019 Сподели Публикувано: 25 май, 2019 Hola Madrid! За тая вечер стигнахме само до пласа де Сибелес (или както там се произнася), утре повече 😀 46 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 26 май, 2019 Сподели Публикувано: 26 май, 2019 Полихроно 23 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 26 май, 2019 Сподели Публикувано: 26 май, 2019 След вчерашното ни хапване на казуска, папнахме доволно. Закусих мляко с нож, защото нямаше лъжици и вилици сигулно бяха забравили да ни сервират.!След закуската продължихме към Мекнес. Ето малко снимки. Обядвахме в един традиционен ресторант. Хапнахме доволно, но храната е хем люта, хем сладка, но ми харесва. Също така слагат доволно подправки. Имам чувството, че в една храна се използват всички рецептори на езика. Бяхме по пазара, имаше маймунки чакам змии да видя, но все още не сме видяли. След това потеглихме към Фес. Това е след вечеря, ходихме на един доста добър ресторант. Тези много ми харесаха. Едното (дясно) се казваше "там там". 40 2 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 26 май, 2019 Сподели Публикувано: 26 май, 2019 От вчера Хелсинки... ...и Суоменлинна. И още малко Стокхолм от морското равнище... ...и под него - в метрото с един легендарен плюшен магеланец 😉 37 1 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 26 май, 2019 Сподели Публикувано: 26 май, 2019 Гринуич.... 44 2 Връзка към коментар
Популярно мнение wiliko Публикувано: 26 май, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 май, 2019 Ден трети и вече в третата държава от маршрута (@Фичо и друг път да споделяш тези ти безумни идеи за пътуване на бързи обороти) - Австрия - Виена...всичко е опаковано за ремонти, затова няма да ви показвам скелета, а розите от Volksgarten - Сега са в разцвета си Минах през Белведере по пътьом ...фонтаните пред паметника на Червената армия Вотивкирхе С две думи навъртях километраж и бегом за самолета...😂 47 3 1 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 26 май, 2019 Сподели Публикувано: 26 май, 2019 преди 7 часа, Иван Попов каза: След вчерашното ни хапване на казуска, папнахме доволно. Закусих мляко с нож, защото нямаше лъжици и вилици сигулно бяха забравили да ни сервират.!След закуската продължихме към Мекнес. Ето малко снимки. Обядвахме в един традиционен ресторант. Хапнахме доволно, но храната е хем люта, хем сладка, но ми харесва. Също така слагат доволно подправки. Имам чувството, че в една храна се използват всички рецептори на езика. Бяхме по пазара, имаше маймунки чакам змии да видя, но все още не сме видяли. След това потеглихме към Фес. Това е след вечеря, ходихме на един доста добър ресторант. Тези много ми харесаха. Едното (дясно) се казваше "там там". Не са забравили нито вилиците нито лъжиците. Там така ядат. И на мен не ми сервираха прибори, но аз видях, че и другите ядат без тези явно ненужни железарии. А и храната им е ааааааааааадски люта. По- люта пица не бях ял в живота си. Всъщност, чудя се как я изядох.😕 Трети ден в Молдова посветен на манастира Хинку (Hîncu) 32 1 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 26 май, 2019 Сподели Публикувано: 26 май, 2019 Тежък немски ден Започнахме с Бад Вимпел 32 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 26 май, 2019 Сподели Публикувано: 26 май, 2019 Продължихме с музея на техниката в Синсхайм.Аз лично не си падам по музеите,но този определено ми хареса.Препоръчвам го.Видяхме български самолет от 1953,качихме се на борда на Конкорд,гледахме парад на трактори,като много от тях бяха на по 60-70 години.Имаше двайсетина трактора Порше и т.н. 34 4 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 26 май, 2019 Сподели Публикувано: 26 май, 2019 @Emil Chakalov, супер музей! Ил14 на Балкан, и Concorde, и други самолети ... е, и коли. Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 26 май, 2019 Сподели Публикувано: 26 май, 2019 Чуден ден в Мадрид! Изкарах си доста по- добре отколкото очаквах ( сигурно, защото не очаквах много). Сутринта изпреварихме тълпите на пласа дел Сол После към парка Ретиро приятно се изненадах от възможността да се качим и погледнем отвисоко Сибелес Много добра идея да идем в парка в неделя, имаше концерт Голяма красота тоя парк.... После през Рейна София да видя Герника ( поводът за това пътуване), нещо не се впечатлих, през Аточа към Прадо: Докато разбера, че не можело да се снима всъщност по снимах доволно, толерантни бяха Един Веласкес за финал 😀 П. П. Не стигнахме да гласуваме... 33 1 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 26 май, 2019 Сподели Публикувано: 26 май, 2019 Току-що бяхме свидетели как един медикоптер кацна на улицата под прозореца ни,двама човека скочиха за спешен случай и той отлетя. 22 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега