Фил Публикувано: 20 май, 2015 Сподели Публикувано: 20 май, 2015 ама с кви готЕни шапки сте се докарали 4 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 20 май, 2015 Сподели Публикувано: 20 май, 2015 На пикник в един прекрасен парк на залива Бърард - лятото при нас дойде! image.jpg image.jpg Mного яко местенце ! 2 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 20 май, 2015 Сподели Публикувано: 20 май, 2015 Словакия и допреди малко в Банска Бистрица 30 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 20 май, 2015 Сподели Публикувано: 20 май, 2015 Преди малко бях на терасата на хотела с фотоапарат,опитващ се да хвана първата светкавица в моят живот.Добре,че ги има дългите експозиции.Ето какво хванах току що-натурално: DSC_0258.JPG Горд съм със себе си!!! Наистина много хубава е станала снимката, колко време я експозира (скорост на затвора)? Връзка към коментар
ECC Публикувано: 20 май, 2015 Сподели Публикувано: 20 май, 2015 (редактирано) Кефлавик.Чакаме полет за Берлин. Снимката е от Синята лагуна от преди два часа. Тъкмо се оглеждах дали отнякъде няма да се появи Г.Матеев да му предам знамето. Редактирано 20 май, 2015 от Emil Chakalov 26 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 21 май, 2015 Сподели Публикувано: 21 май, 2015 IMAG0265.jpg Кефлавик.Чакаме полет за Берлин. Снимката е от Синята лагуна от преди два часа. Тъкмо се оглеждах дали отнякъде няма да се появи Г.Матеев да му предам знамето. И нямаше ли го? ;) 1 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 21 май, 2015 Сподели Публикувано: 21 май, 2015 (редактирано) Добро утро от Ниски Татри. Наистина много хубава е станала снимката, колко време я експозира (скорост на затвора)? Бях го направил на "Time" при f-11,но самата снимка я спрях някъде на 20 секунда. Редактирано 21 май, 2015 от krasen_denev 20 Връзка към коментар
Радо Публикувано: 21 май, 2015 Сподели Публикувано: 21 май, 2015 Поздрави от Или Гранде, Рио де Жанейро 14 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 21 май, 2015 Сподели Публикувано: 21 май, 2015 Днеска бяхме в Оравски Подзамок . След големи премеждия,които ще опиша в пътепис вече сме в Краков. 22 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 22 май, 2015 Сподели Публикувано: 22 май, 2015 Aз си пия биричкa докaто гледaм хубaвaтa плaнинa в Синaя 9 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 22 май, 2015 Сподели Публикувано: 22 май, 2015 Красене, с вашата си кола ли пътувате? Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 22 май, 2015 Сподели Публикувано: 22 май, 2015 (редактирано) Красене, с вашата си кола ли пътувате? Да с колата сме. Ако мога да помогна с нещо питай,че всичко ми е супер прясно! Редактирано 22 май, 2015 от krasen_denev Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 22 май, 2015 Сподели Публикувано: 22 май, 2015 Днеска бяхме в солната мина Виеличка. П.П. Пускам само две снимки другите като се върна!!! 19 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 22 май, 2015 Сподели Публикувано: 22 май, 2015 До преди малко клечах на брега на река Висла,за да си щракна замъка Вавел. 15 Връзка към коментар
violeta Публикувано: 22 май, 2015 Сподели Публикувано: 22 май, 2015 На летището в Доха не ни дадоха хотел въпреки, че имаме дълъг престой и няма по-ранна връзка, защото билетът ни е промоционален. Хотелът е 210$ за 5 часа. Определено щеше да е по-изгодно билетите да не бяха от промоцията хммм този пост май стана "искам да се оплача". Нищо де! Утре съм си у дома 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 май, 2015 Сподели Публикувано: 23 май, 2015 Да с колата сме. Ако мога да помогна с нещо питай,че всичко ми е супер прясно! Не, благодаря! А кога ще тръгвате за Изрнаел? Сигурно веднага, щом се върнете? Да с колата сме. Ако мога да помогна с нещо питай,че всичко ми е супер прясно! Питам, защото нямаше ли да сте в Израел тези дни? Много хубави снимки си направил. Солната мина е супер, нали? Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 23 май, 2015 Сподели Публикувано: 23 май, 2015 (редактирано) На летището в Доха не ни дадоха хотел въпреки, че имаме дълъг престой и няма по-ранна връзка, защото билетът ни е промоционален. Хотелът е 210$ за 5 часа. Определено щеше да е по-изгодно билетите да не бяха от промоцията хммм този пост май стана "искам да се оплача". Нищо де! Утре съм си у дома На летището в Доха не ни дадоха хотел въпреки, че имаме дълъг престой и няма по-ранна връзка, защото билетът ни е промоционален. Хотелът е 210$ за 5 часа. Определено щеше да е по-изгодно билетите да не бяха от промоцията хммм този пост май стана "искам да се оплача". Нищо де! Утре съм си у дома И аз го ядох същият от тъпите катарци. Помня как с удоволствие ми отказаха. А ние с 2 деца... И вече са ми в черния списък. Редактирано 23 май, 2015 от Sun4o 1 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 23 май, 2015 Сподели Публикувано: 23 май, 2015 Питам, защото нямаше ли да сте в Израел тези дни? Много хубави снимки си направил. Солната мина е супер, нали? Няколко дене след като се върнем тръгваме за Израел. Солната мина не е супер а е уникална!Синковеца бе на седмото небе при вида на джуджетата и тяхното "царство". 6 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 23 май, 2015 Сподели Публикувано: 23 май, 2015 И аз го ядох същият от тъпите катарци. Помня как с удоволствие ми отказаха. А ние с 2 деца... И вече са ми в черния списък. Ама вие чак като кацнете в Доха ли очаквате да си уредите транзитния хотел безплатно ? Тия неща се правят през бюрото на Qatar, след като сте си купили билетите. Обаждате се и, ако се полага, ви дават ваучер. Ако не ви дадат, и в Доха няма да ви дадат. 1 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 23 май, 2015 Сподели Публикувано: 23 май, 2015 Ама вие чак като кацнете в Доха ли очаквате да си уредите транзитния хотел безплатно ? Тия неща се правят през бюрото на Qatar, след като сте си купили билетите. Обаждате се и, ако се полага, ви дават ваучер. Ако не ви дадат, и в Доха няма да ви дадат. Да де, бях на Ататюрк в офиса им, суетяха се, прехвърляха си топката от един на друг служител, понеже явно не знаеха какво се прави в такива случаи и накрая един ми каза - ами не като кацнете там отидете до Транзита, те ще ви кажат.Да допълня само, че след това чак те въведоха правилото, че при наличие на по-ранен полет не ти се полага нощувка. Както и сега, че няма нощувка при промо полет. И да завърша, че предната година при промо полет и наличие на по-ранен от нашия полет, бахрейнците от Gulf Air си ни дадоха нощувки без гък да кажем/кажат. Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 23 май, 2015 Сподели Публикувано: 23 май, 2015 Добро утро от Тенерифе и китното южно селце Калао Салвахе. 12 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 май, 2015 Сподели Публикувано: 23 май, 2015 Добро утро от Тенерифе и китното южно селце Калао Салвахе. Ехааа, браво! Ми що не си на плажа? Връзка към коментар
LaBarba Публикувано: 23 май, 2015 Сподели Публикувано: 23 май, 2015 Здравейте от Киншаса, където 300 долара на ден си е нисък бюджет. 18 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 23 май, 2015 Сподели Публикувано: 23 май, 2015 Ехааа, браво! Ми що не си на плажа? Ти откъде мислиш, че пиша? 8 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 23 май, 2015 Сподели Публикувано: 23 май, 2015 Матеев , как е водата, става ли за къпане ? Един приятел се върна преди 10 дни и вчера ми разправяше, че е умрял от студ там и била ледена Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега