Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Преди малко бях на терасата на хотела с фотоапарат,опитващ се да хвана първата светкавица в моят живот.Добре,че ги има дългите експозиции.Ето какво хванах току що-натурално:

attachicon.gifDSC_0258.JPG

Горд съм със себе си!!! :)  :)  :)

Наистина много хубава е станала снимката, колко време я експозира (скорост на затвора)?

Връзка към коментар

post-1326-0-46796900-1432159541_thumb.jpg

Кефлавик.Чакаме полет за Берлин.

Снимката е от Синята лагуна от преди два часа.

Тъкмо се оглеждах дали отнякъде няма да се появи Г.Матеев да му предам знамето.

Редактирано от Emil Chakalov
  • Харесвам 26
Връзка към коментар

attachicon.gifIMAG0265.jpg

Кефлавик.Чакаме полет за Берлин.

Снимката е от Синята лагуна от преди два часа.

Тъкмо се оглеждах дали отнякъде няма да се появи Г.Матеев да му предам знамето.

И нямаше ли го? ;) ;) ;)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Добро утро от Ниски Татри.

post-259-0-70365000-1432183269_thumb.jpg

Наистина много хубава е станала снимката, колко време я експозира (скорост на затвора)?

Бях го направил на "Time" при f-11,но самата снимка я спрях някъде на 20 секунда.

Редактирано от krasen_denev
  • Харесвам 20
Връзка към коментар

Красене, с вашата си кола ли пътувате?

Да с колата сме. Ако мога да помогна с нещо питай,че всичко ми е супер прясно! :)

Редактирано от krasen_denev
Връзка към коментар

На летището в Доха :) не ни дадоха хотел въпреки, че имаме дълъг престой и няма по-ранна връзка, защото билетът ни е промоционален. Хотелът е 210$ за 5 часа. Определено щеше да е по-изгодно билетите да не бяха от промоцията :) хммм този пост май стана "искам да се оплача". Нищо де! Утре съм си у дома :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Да с колата сме. Ако мога да помогна с нещо питай,че всичко ми е супер прясно! :)

Не, благодаря! А кога ще тръгвате за Изрнаел? :) Сигурно веднага, щом се върнете?

Питам, защото нямаше ли да сте в Израел тези дни? :rolleyes:

Много хубави снимки си направил. Солната мина е супер, нали?

Връзка към коментар

На летището в Доха :) не ни дадоха хотел въпреки, че имаме дълъг престой и няма по-ранна връзка, защото билетът ни е промоционален. Хотелът е 210$ за 5 часа. Определено щеше да е по-изгодно билетите да не бяха от промоцията :) хммм този пост май стана "искам да се оплача". Нищо де! Утре съм си у дома :)На летището в Доха :) не ни дадоха хотел въпреки, че имаме дълъг престой и няма по-ранна връзка, защото билетът ни е промоционален. Хотелът е 210$ за 5 часа. Определено щеше да е по-изгодно билетите да не бяха от промоцията :) хммм този пост май стана "искам да се оплача". Нищо де! Утре съм си у дома :)

И аз го ядох същият от тъпите катарци.

Помня как с удоволствие ми отказаха. А ние с 2 деца...

И вече са ми в черния списък.

Редактирано от Sun4o
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Питам, защото нямаше ли да сте в Израел тези дни? :rolleyes:

Много хубави снимки си направил. Солната мина е супер, нали?

Няколко дене след като се върнем тръгваме за Израел.

Солната мина не е супер а е уникална!Синковеца бе на седмото небе при вида на джуджетата и тяхното "царство". :)  :)  :)

• Харесвам 6
Връзка към коментар

И аз го ядох същият от тъпите катарци.

Помня как с удоволствие ми отказаха. А ние с 2 деца...

И вече са ми в черния списък.

Ама вие чак като кацнете в Доха ли очаквате да си уредите транзитния хотел безплатно ?

Тия неща се правят през бюрото на Qatar, след като сте си купили билетите. Обаждате се и, ако се полага, ви дават ваучер. Ако не ви дадат, и в Доха няма да ви дадат.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ама вие чак като кацнете в Доха ли очаквате да си уредите транзитния хотел безплатно ?

Тия неща се правят през бюрото на Qatar, след като сте си купили билетите. Обаждате се и, ако се полага, ви дават ваучер. Ако не ви дадат, и в Доха няма да ви дадат.

Да де, бях на Ататюрк в офиса им, суетяха се, прехвърляха си топката от един на друг служител, понеже явно не знаеха какво се прави в такива случаи и накрая един ми каза - ами не като кацнете там отидете до Транзита, те ще ви кажат.

Да допълня само, че след това чак те въведоха правилото, че при наличие на по-ранен полет не ти се полага нощувка. Както и сега, че няма нощувка при промо полет.

И да завърша, че предната година при промо полет и наличие на по-ранен от нашия полет, бахрейнците от Gulf Air си ни дадоха нощувки без гък да кажем/кажат.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• iMari
    • epetkov
    • Roberto Baggio
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.