Фил Публикувано: 24 юни, 2019 Сподели Публикувано: 24 юни, 2019 преди 34 минути , Граф Вронски каза: качихме се на тепето в Стария град, бихме бири Носят ли най бой? 1 6 Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 24 юни, 2019 Сподели Публикувано: 24 юни, 2019 преди 3 минути , Фичо каза: Носят ли най бой? Ххахаха, да, да, яко! Merci, поправена е грешката ми. Връзка към коментар
ECC Публикувано: 24 юни, 2019 Сподели Публикувано: 24 юни, 2019 Днес Кобленц,довечера Вининген.Явно ще има вино 33 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 24 юни, 2019 Сподели Публикувано: 24 юни, 2019 А в момента сме в Lahnstein.Доста приятно градче 34 Връзка към коментар
Популярно мнение krasen_denev Публикувано: 24 юни, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 юни, 2019 Рано сутринта отидохме до Хълма на кръстовете край Сиаулиай.Повече от половин час никой не се появи и така успяхме необезпокоявани да го разгледаме.След това продължихме към Варшава,където ще прекараме следващите три дни.Първи впечатления от Варшава-зелена,гореща а Старе место-прекрасно!!! Хълма на кръстовете -Сиаулиай Варшава-Старе место,Кралският замък Пазар на стария град. 60 Връзка към коментар
Популярно мнение wiliko Публикувано: 24 юни, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 юни, 2019 Покрай един концерт в Букурещ, си направихме румънски уикенд, навъртяхме доста километри по Трансфагарашкия път, защото се оказа че тунела на билото е още затворен, а ние си бяхме резервирали нощувка от другата страна на съответния тунел...купон...но гледки те си заслужаваха, а да спиш в ловната вила на Чеушеско... 😂 още по добре (само персонала ме издразни, защото можеха да ни предупредя за тунела, а и обслужването им куцаше, но ще го забравя, защото ни сервираха най вкусния качамак, който съм яла) Два дни основно по планинските пътища ги изкарахме, не беше планирано точно така...та ще се идва пак... Трансфагараш Трансалпина Каскада Капри Надпревара със залеза Изобщо този район на Румъния ме изненада приятно, и най затънтените селца през които минахме изглеждаха като от приказките... Че даже и мече срещнахме, което туристите хранеха, а то се правеше на страшно като се изправяше, за да изглежда по голямо... 😂 55 1 18 1 Връзка към коментар
Популярно мнение ECC Публикувано: 25 юни, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 юни, 2019 Рано тази сутрин Кохем Сега пътуваме към замъка Елц 49 1 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Tina Публикувано: 25 юни, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 юни, 2019 Изпълнени с възхищение от невероятната красота на Алпите и близостта с природата заедно с @Stefanovam; @Malina Zugspitze Alpspitze Еibsee Partnachklamm Наздраве от нас !!! 48 7 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 25 юни, 2019 Сподели Публикувано: 25 юни, 2019 Поздрав от о. Крит 42 Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 25 юни, 2019 Сподели Публикувано: 25 юни, 2019 4 hours ago, Tina said: Изпълнени с възхищение от невероятната красота на Алпите и близостта с природата заедно с @Stefanovam; @Malina Zugspitze По този път ли минахте за върха: Връзка към коментар
ECC Публикувано: 25 юни, 2019 Сподели Публикувано: 25 юни, 2019 Опитваме се да умрем от жега.В момента е 33-34градуса.Утре май ще е по-топло. Чакаме да захладнее да направим една вечерна разходка в Braubach. Засега наблюдавам Marksburg от басейна. 31 2 1 Връзка към коментар
Suunto Публикувано: 25 юни, 2019 Сподели Публикувано: 25 юни, 2019 Поздрави от горещ Бернски Оберланд! По-хубави снимки евентуално като се прибера. 🙂 37 1 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 26 юни, 2019 Сподели Публикувано: 26 юни, 2019 Малко попътни замъци и къщи от Браубах до Родесхайм. 45 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 26 юни, 2019 Сподели Публикувано: 26 юни, 2019 Скромно,... Малко ъгълче от Егейско море 38 1 Връзка към коментар
Популярно мнение krasen_denev Публикувано: 26 юни, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 юни, 2019 След като буквално и преносно-"оживяхме" от ада на полските пътища,навлязохме в спокойната и неповторима Словакия. Още с първото ми посещение,тази страна някак си ми легна на сърцето.Много спокойна и без никакви туристи,а пътищата хубави и без трафик.За няколко часа спряхме в средновековният Бардейов,където се насладихме на градският площад седнали в сянката на кафе и мелба,а след това погледахме група съвременни творци,които изработваха дървени скулптури от цели дънери с много интересни......сечива.😀 Градския площад със Старото кметство-Бардейов. Дървени скулптури. Времето е спряло в Средновековния Бардейов. След тази няколкочасова почивка,продължихме към Егер от където ще се включим утре,след като обиколим няколко пъти неговите забележителности. 53 1 3 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 27 юни, 2019 Сподели Публикувано: 27 юни, 2019 преди 9 часа, krasen_denev каза: След като буквално и преносно-"оживяхме" от ада на полските пътища,навлязохме в спокойната и неповторима Словакия. Още с първото ми посещение,тази страна някак си ми легна на сърцето.Много спокойна и без никакви туристи,а пътищата хубави и без трафик.За няколко часа спряхме в средновековният Бардейов,където се насладихме на градският площад седнали в сянката на кафе и мелба,а след това погледахме група съвременни творци,които изработваха дървени скулптури от цели дънери с много интересни......сечива.😀 Градския площад със Старото кметство-Бардейов. Дървени скулптури. Времето е спряло в Средновековния Бардейов. След тази няколкочасова почивка,продължихме към Егер от където ще се включим утре,след като обиколим няколко пъти неговите забележителности. Лоши ли са пътищата в Полша? Мислех следващото пътуване с колата да е на там, но ако са лоши, ще се откажа. Не искам да ми мърморят, че са потрошили колата. Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 27 юни, 2019 Сподели Публикувано: 27 юни, 2019 преди 20 минути , slujitel каза: Лоши ли са пътищата в Полша? Мислех следващото пътуване с колата да е на там, но ако са лоши, ще се откажа. Не искам да ми мърморят, че са потрошили колата. Пътищата в Полша са едни от най-хубавите,но това се постига с гигантски проекти за строене,отбиване на движението от основните пътни артерии към по-малките такива и постоянни ремонти на трасетата.Трафика в Полша е гигантски! Движението е адски натоварено.Всички бързат за някъде и те натискат.Няколко пъти буквално на милиметри ни се размина да катастрофираме и то не по моя вина.Обикновено опасността дебнеше отзад и едното ми око бе постоянно в огледалото за обратно виждане.А за шофьорите на полските тирове да не ти казвам-престъпници на колела-целият свят им е длъжен! 1 5 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 27 юни, 2019 Сподели Публикувано: 27 юни, 2019 Егер е град с голям потенциал.Забележителности,колкото искаш-кеф ти църкви/тук се намира втората по големина базилика в Унгария/,кеф ти музеи! Има си и замък и герой свързани с историята на страната.В Егер се намира и най-северното минаре построено от турците по време на Отоманската империя в Европа.Библиотеката в Егерския университет е......фамозна!За съжаление снимането в нея е забранено.В Егер има и страхотни минерални бани! Както казах-град с голям потенциал.Факторите,които ни попречеха да му са насладим максимално бяха-екстремната жега и разкопките/ремонтите които са започнали около повечето туристически места.Явно имат някакъв проект за обновяване на града,но след като го завършат града ще е истинско бижу! Егер-изглед от крепостта. Площад -Добо Ищван. 44 1 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 27 юни, 2019 Сподели Публикувано: 27 юни, 2019 Един дълъг уикенд из Родопите. Днес започнахме с Хасково, в момента сме в Кърджали, утре продължаваме към Ардино. 31 1 Връзка към коментар
Популярно мнение liliya Публикувано: 28 юни, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 28 юни, 2019 На едно невероятно живописно и спиращо дъха място - Seitan Limenas beach Специални и сърдечни поздрави за @ven62 и @Фичо Пътят е малко екстремен , а слизането още повече.... обаче си заслужава. Жестоко е 🙂 49 6 Връзка към коментар
naTpuoT Публикувано: 28 юни, 2019 Сподели Публикувано: 28 юни, 2019 преди 52 минути , Emil Chakalov каза: Аахен Да не забравите за --> https://www.lindt.de/shops/werksverkauf/ 3 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 28 юни, 2019 Сподели Публикувано: 28 юни, 2019 Преди 1 час, naTpuoT каза: Да не забравите за --> https://www.lindt.de/shops/werksverkauf/ 12 2 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 28 юни, 2019 Сподели Публикувано: 28 юни, 2019 Съндаунър в Габороне Предпочел съм терасата на най-високата сграда в града пред предложението на @FlyTraveler, да ида за уикенда отвъд баира на хоризонта в резервата Мадикве. Слоновете са ясни. Видях ги миналия уикенд в Чобе. Развитието на ботсванската икономика, инфраструктура и градска среда са по-вълнуващи 19 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега