Популярно мнение VesseloVesse Публикувано: 28 юни, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 28 юни, 2019 Киев ме изненада много приятно. 🙂 52 6 Връзка към коментар
Популярно мнение Rositsa88 Публикувано: 28 юни, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 28 юни, 2019 Случайно всички сме за полета за Братислава ;) 38 1 9 4 1 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 28 юни, 2019 Сподели Публикувано: 28 юни, 2019 Salutări din Timișoara/ Поздрави от Тимишоара 35 1 Връзка към коментар
Популярно мнение krasen_denev Публикувано: 29 юни, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 юни, 2019 Там,където хората са усмихнати и приятелски ни поздравяват! Там,където говорят разбираем за нас език а гозбите са им едни от най-вкусните на света! Там,където река Дунав е като море и вечер духа "морски" бриз! Там,където "великото" Зайчарско е за "велики" хора! Ние сме в Голубац. Голубацката крепост. 54 5 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 29 юни, 2019 Сподели Публикувано: 29 юни, 2019 Качвам се на самолета заедно с Moonspell. Хеви метъл мадафакааааа 22 1 9 1 Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 29 юни, 2019 Сподели Публикувано: 29 юни, 2019 преди 5 минути , krasen_denev каза: Голубацката крепост. Известна още като баба Гъмза, от легендата за Вида, Кула и Гъмза. Там е най-широката част на река Дунав от цялото и протежение. Много красива част на Сърбия и много любима. 8 1 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 29 юни, 2019 Сподели Публикувано: 29 юни, 2019 Спа-Белгия Вляво е банята на Петър Велики 24 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 29 юни, 2019 Сподели Публикувано: 29 юни, 2019 Директно от пистата Спа-Summer classic 25 4 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 29 юни, 2019 Сподели Публикувано: 29 юни, 2019 На 28.6.2019 г. в 14:14, liliya каза: На едно невероятно живописно и спиращо дъха място - Seitan Limenas beach Специални и сърдечни поздрави за @ven62 и @Фичо Пътят е малко екстремен , а слизането още повече.... обаче си заслужава. Жестоко е 🙂 Нищо друго не ми остава, освен да цитирам един от класиците във форума ( @AlexandraKo ) "Завижд, завииижд, завиииииижд!" 5 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 29 юни, 2019 Сподели Публикувано: 29 юни, 2019 преди 6 минути , ven62 каза: Нищо друго не ми остава, освен да цитирам един от класиците във форума ( @AlexandraKo ) "Завижд, завииижд, завиииииижд!" Оооо, благодаря ти! Направо, като дедо ти Захари Стоянов се почувствах:)))))) Иначе и аз зяпвам: завижд, завижд, завиииииииижд! 7 Връзка към коментар
cck Публикувано: 29 юни, 2019 Сподели Публикувано: 29 юни, 2019 На малкото островче му казват Xifios, голямото е Xeronisi, а на заден план Tasos. Значи какво... в Неа Ираклица съм 🙂 37 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 29 юни, 2019 Сподели Публикувано: 29 юни, 2019 Поздрави от любимите ми Родопи! Днес е водопаден Св. Петър и Павел - голям празник в нашия дом. 45 2 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 29 юни, 2019 Сподели Публикувано: 29 юни, 2019 Днес в Castelul Corvinilor, замъка на трансилванския воевода Янош Хунияди 25 2 Връзка към коментар
Популярно мнение liliya Публикувано: 29 юни, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 юни, 2019 Gramvousa & Balos lagoon 49 1 Връзка към коментар
Популярно мнение lyusi Публикувано: 29 юни, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 юни, 2019 В Шотландия. След тържественото дипломиране на дъщеря ни вчера, от днес сме на тур за овации из Highlands. За начало минахме през Dunans Castle да си нагледаме имота. После поехме към Обан по крайбрежния маршрут покрай езерата със спиращи дъха гледки след всеки завой. Финално за днес акостирахме в Обан, който ни очарова с кокетност, слънце и най-вкусната морска храна, която съм яла по тези ширини 48 9 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 29 юни, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 юни, 2019 Словакия. Поредно идване и обиколка сред малките градчета. Красиво изпращане в София. Нитра. В издирване на кафе и кроасани. 🙂 Дървената църква в Хронсек. Кажете "здрасти" на Жижо. 😃 Църквата отвътре. Банска Бистрица - вкусен обяд, полят със Златен фазан. 😃 52 3 Връзка към коментар
Популярно мнение desislavna Публикувано: 30 юни, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 30 юни, 2019 Във Варшава. 50 1 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 30 юни, 2019 Сподели Публикувано: 30 юни, 2019 Замъците в Брюл-Германия.Т.е. това е първият.Сега си почиваме между двата 37 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 30 юни, 2019 Сподели Публикувано: 30 юни, 2019 Видяхме и втория,купих едно кибритче и се добрахме до колата.Общо обиколката от паркинга е около пет километра,а температурата около 37 градуса. Време е за бира! 24 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 30 юни, 2019 Сподели Публикувано: 30 юни, 2019 На 28.06.2019 г. в 20:06, Rositsa88 каза: Случайно всички сме за полета за Братислава 😉 Ехааа, какво готина компания! 3 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 30 юни, 2019 Сподели Публикувано: 30 юни, 2019 Банска Щявница, прохладно градче с гледки и задължителната микропивоварна. Банка за съхраняване на любовта?!? 😃 Микропивоварната. Кремница Финално и познато дегустираме новата реколта с кайсиева бира. 🙂 43 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 30 юни, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 30 юни, 2019 Избягахме от жегата в Боровец, а днес лежерна разходка в посока Мусала. 53 5 Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 30 юни, 2019 Сподели Публикувано: 30 юни, 2019 ...във възторг, защото със снимките си @liliya току-що ми припомни уникалния Балос от миналата година. Няма да го забравя, него, но и това как се добрахме пеша дотам през ей ония скали на заден план. В момента съм обаче за пръв път на море на Мраморно море. 🙂 Сега плажът е на 10 метра от хотела и работата ни e само да се изнесем с хавлиите от хотела до ситното златно пясъче и равното като езеро море с морски звезди в него. (За голямо съжаление, някои тук ги вадят и ги оставят трайно на сушата - не знам за какво са им така. 😞) Времетo топло, но с ветрец, а наоколо - планина. И обратно в хотела. :- ) Но повече от три дни така - не. Чак ми е неудобно, че оставям за последния ден обиколката с кола на по-дивите плажове в северната част на полуострова. Поздрави от Ердек! 🌞⛱️ 29 1 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 30 юни, 2019 Сподели Публикувано: 30 юни, 2019 преди 3 часа, Mary каза: Избягахме от жегата в Боровец, а днес лежерна разходка в посока Мусала. Може ли подробности, маршрут, карти, километри, pls. Много е красиво, а се очертава да сме закотвени в София през летните месеци. Ако не те затруднявам, разбира се, … например в тази тема. Обещавам, че ще го изпълня, … ако се ходи до 2 часа в посока. 3 Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 30 юни, 2019 Сподели Публикувано: 30 юни, 2019 9 minutes ago, ven62 said: Може ли подробности, маршрут, карти, километри, pls. Много е красиво, а се очертава да сме закотвени в София през летните месеци. Ако не те затруднявам, разбира се, … например в тази тема. Обещавам, че ще го изпълня, … ако се ходи до 2 часа в посока. Понеже го правя много често и зима и лято, като няма лифт да тръгнеш от Маркуджик, се спира на една чешмичка в ляво от пътя, точно след входа на Царска Бистрица, и поемаш нагоре по мусаленската пътека (то няма как да сбъркаш). Но е към 2 ч. само до х.Мусала, пък оттам нататък е интересното 🙂 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега