Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

В лозенски манастир Св Петър и Павел. Много китно място. Монахините правят сватбени и кръщелни свещи и картички също.

post-228-0-27697900-1432384173_thumb.jpgpost-228-0-37216900-1432384335_thumb.jpgpost-228-0-56009000-1432384985_thumb.jpg

Редактирано от clete
  • Харесвам 9
Връзка към коментар

Матеев , как е водата, става ли за къпане  ? Един приятел се върна преди 10 дни и вчера ми разправяше, че е умрял от студ там и била ледена :)

Аааа, екстра си е водицата по това време! Още повече, че Матейко е в южната част, а там е по-топло , планината пази.

Климатът в северната и в южната част на Тенерифе е съвсем различен.

Здравейте от Киншаса, където 300 долара на ден си е нисък бюджет. :)

Вярно ли? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Редактирано от AlexandraKo
Връзка към коментар

Това ми е любимото място за кафе, почивка и размисли в Пуертото-Тенерифе. Много е закътано, само на близки приятели ще го покажа!

IMG_4778.jpg

Редактирано от Alexander
  • Харесвам 20
Връзка към коментар
Георги Матеев

Матеев , как е водата, става ли за къпане  ? Един приятел се върна преди 10 дни и вчера ми разправяше, че е умрял от студ там и била ледена :)

Честно казано не знам - аз не обичам да влизам във водата особено, генерално не съм много плажен тип. Иначе климатът тук е идеален, около 23 градуса и не е влажно. В рая съм според моите разбирания :)

Това ми е любимото място за кафе, почивка и размисли в Пуертото-Тенерифе. Много е закътано, само на близки приятели ще го покажа!

attachicon.gifIMG_4778.jpg

Тея дни ще ни водиш :P

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Велообиколка на Априлци - Байканджии.33 зареждащи с адреналин километри и невероятна гледка към върховете Ботев и Марагидик.

Редактирано от mitaka
  • Харесвам 12
Връзка към коментар

Днеска бях на най-тягостното място на света-Аушвиц-Биркенау!!!

post-259-0-89144900-1432397171_thumb.jpg

П.П.Благодаря на всички магеланци за съвета да не водя сина си!!!За мене бе тежко,а не мога да си представя какво щеше да му е на него. :(

Редактирано от krasen_denev
  • Харесвам 14
Връзка към коментар

attachicon.gifDSC_0769.JPG

П.П.Благодаря на всички магеланци за съвета да не водя сина си!!!За мене бе тежко а не мога да си представя какво щеше да му е на него. :(

Абсолютно, от такива лагери едва ли има по-тягостни места...
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

attachicon.gifDSC_0769.JPG

П.П.Благодаря на всички магеланци за съвета да не водя сина си!!!За мене бе тежко,а не мога да си представя какво щеше да му е на него. :(

Само в този ли беше или посети и втория, който поне според мен е по-впечатляващ като мащаб, а и е крайно разпознаваем с железопътната линия и входа към лагера?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Само в този ли беше или посети и втория, който поне според мен е по-впечатляващ като мащаб, а и е крайно разпознаваем с железопътната линия и входа към лагера?

Бях и в двата приятелю!!!Толкова много ужас на едно място.....и как са ги водили на "баня"?!?

Ето нещо по разведряващо: базиликата Сейнт Мери в центъра на Краков,снимана  преди 30 минути.

post-259-0-61375900-1432412397_thumb.jpg

Редактирано от krasen_denev
  • Харесвам 26
Връзка към коментар

Ама вие чак като кацнете в Доха ли очаквате да си уредите транзитния хотел безплатно ?

Тия неща се правят през бюрото на Qatar, след като сте си купили билетите. Обаждате се и, ако се полага, ви дават ваучер. Ако не ви дадат, и в Доха няма да ви дадат.

Предните пъти винаги са ни давали без да съм се свързала с бюрото на Qatar. Този път изрично се чух с тях и ги разпитвах някакви неща свързани с бременността и те ми казаха, че има вероятност да ме "асистнът: на летището в такъв случай. Да, ама не... Както и да е, де... Вече сме си у нас и всичко е 6!

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Георги Матеев

Днес обиколихме Тенерифе, направихме пълно кръгче на острова и останахме очаровани от красивите гледки. Снимката е от Puerto de la Cruz.

post-1175-0-71675700-1432494925_thumb.jpg

• Харесвам 15
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.