гост Публикувано: 23 май, 2015 Сподели Публикувано: 23 май, 2015 До преди малко клечах на брега на река Висла,за да си щракна замъка Вавел. DSC_0641.JPG Красене, много си задобрял в снимането! 2 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 23 май, 2015 Сподели Публикувано: 23 май, 2015 (редактирано) В лозенски манастир Св Петър и Павел. Много китно място. Монахините правят сватбени и кръщелни свещи и картички също. Редактирано 23 май, 2015 от clete 9 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 май, 2015 Сподели Публикувано: 23 май, 2015 (редактирано) Матеев , как е водата, става ли за къпане ? Един приятел се върна преди 10 дни и вчера ми разправяше, че е умрял от студ там и била ледена Аааа, екстра си е водицата по това време! Още повече, че Матейко е в южната част, а там е по-топло , планината пази. Климатът в северната и в южната част на Тенерифе е съвсем различен. Здравейте от Киншаса, където 300 долара на ден си е нисък бюджет. Вярно ли? :rolleyes: Редактирано 23 май, 2015 от AlexandraKo Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 23 май, 2015 Сподели Публикувано: 23 май, 2015 (редактирано) Това ми е любимото място за кафе, почивка и размисли в Пуертото-Тенерифе. Много е закътано, само на близки приятели ще го покажа! Редактирано 23 май, 2015 от Alexander 20 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 23 май, 2015 Сподели Публикувано: 23 май, 2015 Матеев , как е водата, става ли за къпане ? Един приятел се върна преди 10 дни и вчера ми разправяше, че е умрял от студ там и била ледена Честно казано не знам - аз не обичам да влизам във водата особено, генерално не съм много плажен тип. Иначе климатът тук е идеален, около 23 градуса и не е влажно. В рая съм според моите разбирания Това ми е любимото място за кафе, почивка и размисли в Пуертото-Тенерифе. Много е закътано, само на близки приятели ще го покажа! IMG_4778.jpg Тея дни ще ни водиш 7 Връзка към коментар
mitaka Публикувано: 23 май, 2015 Сподели Публикувано: 23 май, 2015 (редактирано) Велообиколка на Априлци - Байканджии.33 зареждащи с адреналин километри и невероятна гледка към върховете Ботев и Марагидик. Редактирано 23 май, 2015 от mitaka 12 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 23 май, 2015 Сподели Публикувано: 23 май, 2015 Плажа в северната част, днес бях става водата ина слънце. Обръщаш се назад и са облаци, много интересно е. 11 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 23 май, 2015 Сподели Публикувано: 23 май, 2015 (редактирано) Днеска бях на най-тягостното място на света-Аушвиц-Биркенау!!! П.П.Благодаря на всички магеланци за съвета да не водя сина си!!!За мене бе тежко,а не мога да си представя какво щеше да му е на него. Редактирано 23 май, 2015 от krasen_denev 14 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 23 май, 2015 Сподели Публикувано: 23 май, 2015 Незнам защо си си го причинил и ти, вместо да си пиеш биричката, а сина ти сокчета в някой парк. 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 23 май, 2015 Сподели Публикувано: 23 май, 2015 Е що ? Тези места трябва да се видят от първа ръка за да се осъзнаят. 14 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 23 май, 2015 Сподели Публикувано: 23 май, 2015 Днеска бях на най-тягостното място на света-Аушвиц-Биркенау!!! DSC_0769.JPG П.П.Благодаря на всички магеланци за съвета да не водя сина си!!!За мене бе тежко а не мога да си представя какво щеше да му е на него. Абсолютно, от такива лагери едва ли има по-тягостни места... 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 23 май, 2015 Сподели Публикувано: 23 май, 2015 Днеска бях на най-тягостното място на света-Аушвиц-Биркенау!!! DSC_0769.JPG П.П.Благодаря на всички магеланци за съвета да не водя сина си!!!За мене бе тежко,а не мога да си представя какво щеше да му е на него. Само в този ли беше или посети и втория, който поне според мен е по-впечатляващ като мащаб, а и е крайно разпознаваем с железопътната линия и входа към лагера? 1 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 23 май, 2015 Сподели Публикувано: 23 май, 2015 (редактирано) Само в този ли беше или посети и втория, който поне според мен е по-впечатляващ като мащаб, а и е крайно разпознаваем с железопътната линия и входа към лагера? Бях и в двата приятелю!!!Толкова много ужас на едно място.....и как са ги водили на "баня"?!? Ето нещо по разведряващо: базиликата Сейнт Мери в центъра на Краков,снимана преди 30 минути. Редактирано 23 май, 2015 от krasen_denev 26 Връзка към коментар
violeta Публикувано: 24 май, 2015 Сподели Публикувано: 24 май, 2015 Ама вие чак като кацнете в Доха ли очаквате да си уредите транзитния хотел безплатно ? Тия неща се правят през бюрото на Qatar, след като сте си купили билетите. Обаждате се и, ако се полага, ви дават ваучер. Ако не ви дадат, и в Доха няма да ви дадат. Предните пъти винаги са ни давали без да съм се свързала с бюрото на Qatar. Този път изрично се чух с тях и ги разпитвах някакви неща свързани с бременността и те ми казаха, че има вероятност да ме "асистнът: на летището в такъв случай. Да, ама не... Както и да е, де... Вече сме си у нас и всичко е 6! 2 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 24 май, 2015 Сподели Публикувано: 24 май, 2015 Тръгнахме обратно и спряхме до величествения замък в Тренчин. 17 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 24 май, 2015 Сподели Публикувано: 24 май, 2015 Днес обиколихме Тенерифе, направихме пълно кръгче на острова и останахме очаровани от красивите гледки. Снимката е от Puerto de la Cruz. 15 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 24 май, 2015 Сподели Публикувано: 24 май, 2015 На брега,на река Дунав,в Братислава. Духа силен вятър и това създава малък дискомфорт. 13 Връзка към коментар
Радо Публикувано: 25 май, 2015 Сподели Публикувано: 25 май, 2015 Поздрави на всички от Фоз до Игуасу 18 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 26 май, 2015 Сподели Публикувано: 26 май, 2015 Днес вече в Будапеща.Първи впечатления-уникално!!! Радвам се,че си я оставихме за десерт на екскурзията! 19 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 26 май, 2015 Сподели Публикувано: 26 май, 2015 Днес вече в Будапеща.Първи впечатления-уникално!!! И да отскочите до Сентендре! 1 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 26 май, 2015 Сподели Публикувано: 26 май, 2015 И да отскочите до Сентендре! Не обещавам,но едно е сигурно ще се ходи до Естергом. Връзка към коментар
Duke Публикувано: 27 май, 2015 Сподели Публикувано: 27 май, 2015 Не обещавам,но едно е сигурно ще се ходи до Естергом. Оставам с впечатлението, че сте пропуснали Вроцлав? Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 27 май, 2015 Сподели Публикувано: 27 май, 2015 Всеки ден откривам нови места из Тенерифе 13 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега