Гост Гост 23*6 Публикувано: 7 юли, 2019 Сподели Публикувано: 7 юли, 2019 Трънското ждрело на р.Ерма, приятно изкачване на Църквището с 60 градусови наклони 😉 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 7 юли, 2019 Сподели Публикувано: 7 юли, 2019 преди 8 часа, Mary каза: В Истанбул Дай линк, моля, към заведението с панорама и вкусна храна по-горе. 1 Връзка към коментар
Марин Публикувано: 7 юли, 2019 Сподели Публикувано: 7 юли, 2019 Доброто старо бъргарско черноморие! Синеморец🙃 Доброто старо бъргарско черноморие! Синеморец🙃 21 Връзка към коментар
Аmélie Публикувано: 7 юли, 2019 Сподели Публикувано: 7 юли, 2019 Тези дни с. Баня, Разлог, Банско, Добърско, а снимката е някъде над Бъндеришка поляна. 22 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 7 юли, 2019 Сподели Публикувано: 7 юли, 2019 преди 1 час, georgebg каза: Трънското ждрело на р.Ерма, приятно изкачване на Църквището с 60 градусови наклони 😉 Тези мостчета по екопътеката още през 2015-та бяха доста съмнителни и паянтови, не ми се мисли сега как са, щото май не са пипани оттогава, така като гледам снимката ... 8 Връзка към коментар
stebal Публикувано: 7 юли, 2019 Сподели Публикувано: 7 юли, 2019 преди 3 минути , Фичо каза: Тези мостчета по екопътеката още през 2015-та бяха доста съмнителни и паянтови, не ми се мисли сега как са, щото май не са пипани оттогава, така като гледам снимката ... Бях преди две седмици там. Позакърпили са тук- там. Сменили са най изгнилите дъски. Не ми се видя толкова страшно, но има много какво да се желае 6 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 7 юли, 2019 Сподели Публикувано: 7 юли, 2019 Преди 1 час, Дани Магелани каза: Дай линк, моля, към заведението с панорама и вкусна храна по-горе. 3 2 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 7 юли, 2019 Сподели Публикувано: 7 юли, 2019 преди 12 минути , AlexandraKo каза: Мерси! Ако и на картата го чекнеш, ще съм благодарна! 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 7 юли, 2019 Сподели Публикувано: 7 юли, 2019 преди 19 минути , Дани Магелани каза: Мерси! Ако и на картата го чекнеш, ще съм благодарна! За съжаление, не знам, как се чеква на картата.:((( В Юскюдар , точно, с/у Къз кулеси е всички го знаят, когото и да питаш, ще те упъти. https://m.facebook.com/filizlerkoftecisi/ Тука май има упътвания. 3 1 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 7 юли, 2019 Сподели Публикувано: 7 юли, 2019 преди 19 минути , Дани Магелани каза: Мерси! Ако и на картата го чекнеш, ще съм благодарна! Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 7 юли, 2019 Сподели Публикувано: 7 юли, 2019 преди 3 минути , Rainy каза: Сега си изясних къде е точно. Мерси! Връзка към коментар
Mary Публикувано: 7 юли, 2019 Сподели Публикувано: 7 юли, 2019 преди 1 час, Дани Магелани каза: Дай линк, моля, към заведението с панорама и вкусна храна по-горе. Filizler Köftecisi Aziz Mahmut Hüdayi, Üsküdar Harem Sahil Yolu No:61, 34672 Üsküdar/İstanbul, Turkey +90 216 342 00 00https://goo.gl/maps/ka7jVxyYpWJK3U24A 2 1 Връзка към коментар
Популярно мнение домосед Публикувано: 7 юли, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 7 юли, 2019 Мавриций 48 6 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 7 юли, 2019 Сподели Публикувано: 7 юли, 2019 преди 1 минута , домосед каза: Мавриций Е, сега ти завидях! 2 Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 7 юли, 2019 Сподели Публикувано: 7 юли, 2019 Greenwich: Windsor castle: 42 5 Връзка към коментар
Isa Публикувано: 8 юли, 2019 Сподели Публикувано: 8 юли, 2019 На 6.07.2019 г. в 8:57, bibi каза: И в Женева е така. ? Странно, преди 2-3 месеца бях там и достъпът беше свободен. Връзка към коментар
Добри Публикувано: 8 юли, 2019 Сподели Публикувано: 8 юли, 2019 При едни сладурчести и любвеобилни алпаки, 12 на брой, остригани на кок, с вид на Одри Хепбърн. Досущ като мацки от 60-те с буфанти и високи кошери. Имат си и бебе. Но не е Холивуд, нито в Андите, а в прекрасната вила Юстина до с.Устина. Нишката от вълната им е много фина и изисква специално третиране. Зобат си обикновена българска царевичка, а с това вратле обират и ниските клони на черницата. Чувстват се прекрасно, държат се приятелски и любопитно и никоя не ме наплю: 40 5 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 8 юли, 2019 Сподели Публикувано: 8 юли, 2019 Седя в чакалнята на летище Букурещ. Чичката и лелката от лявата ми страна размахват новозеландски паспорти, а чичката от дясната ми страна, говори по телефона на африканз. Тия отсреща четат американското National Geographic на румънски. - Румънците развиват хъбовия модел - подумал Щирлиц 6 23 Връзка към коментар
Salvuccio Публикувано: 8 юли, 2019 Сподели Публикувано: 8 юли, 2019 Залив Болата 43 6 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 8 юли, 2019 Сподели Публикувано: 8 юли, 2019 преди 11 часа, Isa каза: Странно, преди 2-3 месеца бях там и достъпът беше свободен. Моете инфо е от май. Допираш бордната карта до ефщдна машинка и ти плюе бележка с username и парола. 🙂 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 8 юли, 2019 Сподели Публикувано: 8 юли, 2019 На 6.07.2019 г. в 4:55, Isa каза: Да получиш достъп до интернет, следва да се регистрираш с бординг картата си... все пак трябва да е ясно кой какво и с/у кого пише. И на Доха е по същия начин. Лошото е, когато SMS-ите с активационния ти код не пристигат... На Vivacom-ската карта не ми пристигна нито един от SMS-ите, докато на Теленор-ската идваха веднага. Щом влязох в България и се закачи в мрежата на Vivacom, веднага "изплю" всички активационни кодове накуп. В същото време всички други SMS-и си пристгаха, включително и активационните кодове за WiFi мрежата на Hava IST. 2 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 8 юли, 2019 Сподели Публикувано: 8 юли, 2019 преди 3 часа, домосед каза: Седя в чакалнята на летище Букурещ. Чичката и лелката от лявата ми страна размахват новозеландски паспорти, а чичката от дясната ми страна, говори по телефона на африканз. Тия отсреща четат американското National Geographic на румънски. - Румънците развиват хъбовия модел - подумал Щирлиц А @домосед пие румънска крафт бира Букурести вайс 5 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 8 юли, 2019 Сподели Публикувано: 8 юли, 2019 преди 1 час, Emil Chakalov каза: А @домосед пие румънска крафт бира Букурести вайс @домосед пи гадно скъпо кафе от машина 1 1 3 Връзка към коментар
Tmoaka Публикувано: 8 юли, 2019 Сподели Публикувано: 8 юли, 2019 Поздрави от Исландия 45 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега