Популярно мнение Миланка Публикувано: 22 юли, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 юли, 2019 Бали Изгревът от вулкана Батур с гледки към вулканите Абанг и Агунг. диханието на Батур 50 5 Връзка към коментар
stebal Публикувано: 22 юли, 2019 Сподели Публикувано: 22 юли, 2019 Църнодолският водопад и пътеката, която води до него, Водичкият манастир край Струмица и накрая Дойранското езеро. Тази част от Северна Македония, може да предложи много преживявания за един уикенд. 36 3 Връзка към коментар
Популярно мнение yordanov Публикувано: 22 юли, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 юли, 2019 Ние пък с @Nikolay отскочихме от Бали до Prambanan и Borobudur: 54 4 Връзка към коментар
Erin Публикувано: 22 юли, 2019 Сподели Публикувано: 22 юли, 2019 Изпълнението на една детска мечта 😍 36 5 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 22 юли, 2019 Сподели Публикувано: 22 юли, 2019 1 minute ago, Erin said: Изпълнението на една детска мечта 😍 Твоята или на детето/децата? При нас се получи и двете😀 1 1 Връзка към коментар
Erin Публикувано: 22 юли, 2019 Сподели Публикувано: 22 юли, 2019 преди 4 часа, ДиянаВ каза: Твоята или на детето/децата? При нас се получи и двете😀 Най-вече на детето 😊 А при мен мечтите са други 😎 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 22 юли, 2019 Сподели Публикувано: 22 юли, 2019 Днес - крепост Овеч ( Провадия) и Девненските карстови извори: 39 Връзка към коментар
Suunto Публикувано: 22 юли, 2019 Сподели Публикувано: 22 юли, 2019 На летището в Хелзинки. За три дни обикнах Финландия и финландците... Освен сърцето си обаче оставям тук и фотоапарата си... Загубих го някъде из Хелзинки... Така след пет дни прекрасни моменти в три държави сега ми се плаче 🙂 2 9 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 22 юли, 2019 Сподели Публикувано: 22 юли, 2019 44 minutes ago, Suunto said: На летището в Хелзинки. За три дни обикнах Финландия и финландците... Освен сърцето си обаче оставям тук и фотоапарата си... Загубих го някъде из Хелзинки... Така след пет дни прекрасни моменти в три държави сега ми се плаче 🙂 Напълно те разбирам. Същото ми се случи в Лисабон, но още от първия ден, даже първите часове. Така, че поне през следващите дни приятните моменти, заличиха яда. Съжалявам, но случва се, пак ще трябва да се върнеш👍 3 Връзка към коментар
Capitan Morgan Публикувано: 23 юли, 2019 Сподели Публикувано: 23 юли, 2019 Боробудур и Прамбанан и улично меню с Мишлен звезда от Малиоборо стрийт в Джоджа. 39 1 2 Връзка към коментар
Популярно мнение dechy Публикувано: 23 юли, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 юли, 2019 Падар айланд - Индонезия Пинк бийч - Комодо Огромен корал на плажа Комодо нешънъл парк Много отровна змия в Комодо нешънъл парк, чиято отрова е като на кобра Така Макасар - пясъчно островче, с най-невероятното море наоколо. Видях 2 бейби акули и костенурка, разхождайки се в море до кръста. 56 2 17 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 23 юли, 2019 Сподели Публикувано: 23 юли, 2019 преди 2 часа, Capitan Morgan каза: Боробудур и Прамбанан и улично меню с Мишлен звезда от Малиоборо стрийт в Джоджа. Уличното меню ми изглежда като от филм на ужасите 1 4 Връзка към коментар
Популярно мнение dechy Публикувано: 23 юли, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 юли, 2019 Да добавя и няколко снимки от Иджен, макар че бяхме там преди няколко дни. Но с тези безсънни нощи не остана време. За мен беше доста трудно изкачване, особено от дъното на кратера до върха му. От сините пламъци, поне аз с моите способности и техника, хубави снимки не мога да направя. Късовете сяра, които се добиват от кратера на Иджен и която всъщност гори в син цвят нощем Киселинното езеро на дъното на кратера на зазоряване И от другата страна на кратера 45 7 Връзка към коментар
ivan69 Публикувано: 23 юли, 2019 Сподели Публикувано: 23 юли, 2019 On 7/21/2019 at 10:39 PM, ivan69 said: Голубац За съжаление пристигнахме 17.30,а утре няма да работи крепостта Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 23 юли, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 юли, 2019 Поздрави от Сейшелите. Посрещна ни с дъга(а май това беше най-надраскания прозорец, до който съм летяла), но после показа характер и се наложи да направим няколко кръгчета + кацане от втори опит. За сметка на това, попаднахме в безвремието - никой не бърза за нищо. 65 11 1 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 23 юли, 2019 Сподели Публикувано: 23 юли, 2019 преди 33 минути , Mary каза: Поздрави от Сейшелите. Посрещна ни с дъга(а май това беше най-надраскания прозорец, до който съм летяла), но после показа характер и се наложи да направим няколко кръгчета + кацане от втори опит. За сметка на това, попаднахме в безвремието - никой не бърза за нищо. Да не сте попаднали в рая? Я се ощипете😁 1 3 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 24 юли, 2019 Сподели Публикувано: 24 юли, 2019 От вчера - Шабленски фар, Тюленово, Яйлата, Дълбока. На Яйлата за малко да ползваме една от пещерите за убежище от дъжда, но пък беше много величествено, като притъмня и започна да гърми. 38 5 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 25 юли, 2019 Сподели Публикувано: 25 юли, 2019 Поздрави от Орикс Лаундж на летището в Доха. От 1ви юни с Дайнърс се влиза тук, вместо в Ал Маха. Чакам полета ни за Найроби. 18 Връзка към коментар
atrencheva Публикувано: 25 юли, 2019 Сподели Публикувано: 25 юли, 2019 Поздрави и от мен от скромен Тасос. Малко снимки и една малка магрланка, която иска да е на всяка снимка. 35 1 Връзка към коментар
Sara Публикувано: 25 юли, 2019 Сподели Публикувано: 25 юли, 2019 В Хамбург с правилната тениска. 39 Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 25 юли, 2019 Сподели Публикувано: 25 юли, 2019 Едно малко селце, наречено Литохоро, в Гърция. А, ако някой иска автограф от Зевз, сега е моментът да казва. Утре имам среща някъде там с него и компания из облаците: 29 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 25 юли, 2019 Сподели Публикувано: 25 юли, 2019 В Москва по работа в последните две седмици... С обект на ЮНЕСКО на пет минути пеш... Новодевичье кладбище. Передаем прямо с централной ареньi Лужники... Стоит по настоящему футбольная погода, но смотреть мьi сново будем безумньiе гонки на маршрутках. 😄 27 2 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 25 юли, 2019 Сподели Публикувано: 25 юли, 2019 Преди 1 час, Граф Вронски каза: Едно малко селце, наречено Литохоро, в Гърция. А, ако някой иска автограф от Зевз, сега е моментът да казва. Утре имам среща някъде там с него и компания из облаците: От върха вземи някой и друг камък, за да намалиш надморската височина. Чувал съм, че гърците си носели, та с течение на времето да преодолеят тези 7м. дето Мусала е по-висок. Несериозно е някак - съвсем близко в региона има по-висок връх. Тоя Зевс къде е гледал. 5 9 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 25 юли, 2019 Сподели Публикувано: 25 юли, 2019 преди 1 час, master_of_germs каза: В Москва по работа в последните две седмици... Передаем прямо с централной ареньi Лужники... 😄 Не се почва така. Анонса трябва да е : "Внимание, внимание, говорит Москва! От магеланского Информбюро… " 3 6 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега