Duke Публикувано: 2 юни, 2015 Сподели Публикувано: 2 юни, 2015 Грехота е в Белгия да се пие точно тази бира, освен ако не си пред фабриката в Льовен... 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 3 юни, 2015 Сподели Публикувано: 3 юни, 2015 В Летояни, на 5 км от Таормина. Стархотен апартхотел, утре ще пусна линк и снимки. На няколко крачки от плажа, много , много,хубаво, малко градче - Siciliano tipiko Ама аз съм си загубила ума по тази Сицилия Тука никой не говори английски, бая зорно беше, дорде обясня в магазина, че ми трябва лед. :) Ама, накрая, ми продадоха тиквичка, къде метър и нещо дълга, че нямаха лед. ;) 14 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 3 юни, 2015 Сподели Публикувано: 3 юни, 2015 (редактирано) Кацнахме в Бургас, но имахме невероятен късмет в Исландия - от 6 дни само половин ден дъждовен. Видяхме и китове, и пъфини, и исландски коне нахранихме, и по вулкани се катерихме, и на рожден ден на исландец бяхме. Утре ще напишем подробно, а сега поздрав с тези симпатяги, които на български са тъпоклюни кайри, ама пъфини май звучи по-добре. Редактирано 3 юни, 2015 от Здравко Ангел 21 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 4 юни, 2015 Сподели Публикувано: 4 юни, 2015 Грехота е в Белгия да се пие точно тази бира, освен ако не си пред фабриката в Льовен... Ами няма особен избор на летището и аз исках нещо друго, но уви. Преди това пих светла леффе, не че е непозната за мен..Имаше в бутилки повече избор, но исках да е наливна. Слагам им минус за избор на бира на летището. 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 4 юни, 2015 Сподели Публикувано: 4 юни, 2015 Ами няма особен избор на летището и аз исках нещо друго, но уви. Преди това пих светла леффе, не че е непозната за мен..Имаше в бутилки повече избор, но исках да е наливна. Слагам им минус за избор на бира на летището. Ето къде бил ключа от палатката... Време е за второ основно правило! В Белгия не се пие наливна бира, защото обикновено тя е ширпотреба... 1 Връзка към коментар
cck Публикувано: 5 юни, 2015 Сподели Публикувано: 5 юни, 2015 В околностите на Рейкявик. Fitjar guesthouse с малка пистичка под носа 21 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 7 юни, 2015 Сподели Публикувано: 7 юни, 2015 На х. Свежен! 16 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 7 юни, 2015 Сподели Публикувано: 7 юни, 2015 Грехота е в Белгия да се пие точно тази бира, освен ако не си пред фабриката в Льовен... Коя е местната бира на Завентем, където е летището ? Връзка към коментар
Mary Публикувано: 7 юни, 2015 Сподели Публикувано: 7 юни, 2015 На Витоша! Невероятен ден с прекрасна компания! 29 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 7 юни, 2015 Сподели Публикувано: 7 юни, 2015 (редактирано) Ние направихме обиколка около Buntzen Lake - 9 км. Много изморително беше. От двете страни на езерото има два плажа (първата и последната снимка). Редактирано 7 юни, 2015 от Травеолани 17 Връзка към коментар
cck Публикувано: 8 юни, 2015 Сподели Публикувано: 8 юни, 2015 Баш Гейзир в действие 29 Връзка към коментар
Dian Публикувано: 8 юни, 2015 Сподели Публикувано: 8 юни, 2015 На път за Ирландия през Белгия-Динант. 33 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 9 юни, 2015 Автор Сподели Публикувано: 9 юни, 2015 На път за Ирландия през Белгия-Динант. IMG_20150608_164848.jpg Това щях да го ползвам за една от загадките в темата. Страшно градче, напомня ми Heroes of Might and Magic, все едно Грифините ще излетят от скалата и замъка отгоре 2 Връзка към коментар
Dian Публикувано: 9 юни, 2015 Сподели Публикувано: 9 юни, 2015 Поздрави от Дъблин 22 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 9 юни, 2015 Сподели Публикувано: 9 юни, 2015 Поздрави и от нас за Дъблин!! 1 Връзка към коментар
Бръмбар Публикувано: 9 юни, 2015 Сподели Публикувано: 9 юни, 2015 Отново в страната на колелата. Време за сладолед :-)) 10 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 10 юни, 2015 Сподели Публикувано: 10 юни, 2015 Едно от по-малко посещаваните, но повече от прекрасни кътчета на нашата родина - планината Беласица 28 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 10 юни, 2015 Сподели Публикувано: 10 юни, 2015 От онзи ден съм в Кипър и вече направих две 8-часови разходки из острова. Имам мазоли на краката, но определено си струваше. Времето е прекрасно, тълпите туристи още ги няма, цените са наполовина и е рахат. Отядох си на риба. Тук съм заедно със сестра ми. Може би ще прозвучи малко странно, но полетът София-Ларнака й беше... първи в живота Беше много умилително да я гледам как се вълнува за всякакви дреболии, свързани с летенето на самолет. Ще трябва да я взимам по-често с мен 30 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 10 юни, 2015 Сподели Публикувано: 10 юни, 2015 hh (28).JPG Ей,Ру!!!Темата е в момента съм,а не в момента ям....?!? Ще се издавим от лиги,а и устните ни се напукаха от облизване! 3 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 10 юни, 2015 Сподели Публикувано: 10 юни, 2015 От онзи ден съм в Кипър и вече направих две 8-часови разходки из острова. Имам мазоли на краката, но определено си струваше. Времето е прекрасно, тълпите туристи още ги няма, цените са наполовина и е рахат. Отядох си на риба. Тук съм заедно със сестра ми. Може би ще прозвучи малко странно, но полетът София-Ларнака й беше... първи в живота Беше много умилително да я гледам как се вълнува за всякакви дреболии, свързани с летенето на самолет. Ще трябва да я взимам по-често с мен Матеев, срамота! Може ли ти да обикаляш из света и да ни се фукаш от къде ли не, а сестрата - първи полет. Да вземеш да я направиш една видна магеланка, пък после да видиш как на бързо ще те бие по посетени страни. 3 Връзка към коментар
гост Публикувано: 11 юни, 2015 Сподели Публикувано: 11 юни, 2015 Тук съм заедно със сестра ми. Може би ще прозвучи малко странно, но полетът София-Ларнака й беше... първи в живота Е на т'ва му се вика "Баланс в живота!" 4 Връзка към коментар
cck Публикувано: 11 юни, 2015 Сподели Публикувано: 11 юни, 2015 Явно Дъблин е новата магеландия 17 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 12 юни, 2015 Сподели Публикувано: 12 юни, 2015 (редактирано) Йерусалим или по-точно църква "Възкресение Христово" Останах без думи не само от църквата,но и от Йерусалим!!! Направих и walk on the roofs с ето тази гледка: Редактирано 12 юни, 2015 от krasen_denev 33 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 13 юни, 2015 Сподели Публикувано: 13 юни, 2015 (редактирано) Хижа Амбарица. Редактирано 13 юни, 2015 от Emil Chakalov 18 Връзка към коментар
cck Публикувано: 13 юни, 2015 Сподели Публикувано: 13 юни, 2015 Концерт на Анна Софи Мутер и Андре Превин в Барбикан, Лондон. 17 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега