Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

В Летояни, на 5 км от Таормина. Стархотен апартхотел, утре ще пусна линк и снимки. На няколко крачки от плажа, много , много,хубаво, малко градче - Siciliano tipiko :blush:  Ама аз съм си загубила ума по тази Сицилия :wub: Тука никой не говори английски, бая зорно беше, дорде обясня в магазина, че ми трябва лед. :) :) :) Ама, накрая, ми продадоха тиквичка, къде метър и нещо дълга, че нямаха лед. ;) ;) ;)

• Харесвам 14
Връзка към коментар
Здравко Ангел

Кацнахме в Бургас, но имахме невероятен късмет в Исландия - от 6 дни само половин ден дъждовен. Видяхме и китове, и пъфини, и исландски коне нахранихме, и по вулкани се катерихме, и на рожден ден на исландец бяхме. Утре ще напишем подробно, а сега поздрав с тези симпатяги, които на български са тъпоклюни кайри, ама пъфини май звучи по-добре.

post-3218-0-58715500-1433367366_thumb.jpg

Редактирано от Здравко Ангел
  • Харесвам 21
Връзка към коментар

Грехота е в Белгия да се пие точно тази бира, освен ако не си пред фабриката в Льовен... :P

Ами няма особен избор на летището и аз исках нещо друго, но уви. Преди това пих светла леффе, не че е непозната за мен..Имаше в бутилки повече избор, но исках да е наливна. Слагам им минус за избор на бира на летището.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ами няма особен избор на летището и аз исках нещо друго, но уви. Преди това пих светла леффе, не че е непозната за мен..Имаше в бутилки повече избор, но исках да е наливна. Слагам им минус за избор на бира на летището.

Ето къде бил ключа от палатката...

Време е за второ основно правило! В Белгия не се пие наливна бира, защото обикновено тя е ширпотреба... ;)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ние направихме обиколка около Buntzen Lake - 9 км. Много изморително беше.

От двете страни на езерото има два плажа (първата и последната снимка).

post-2024-0-88527900-1433719508_thumb.jpg

post-2024-0-35610400-1433718812_thumb.jpg

post-2024-0-52828700-1433718790_thumb.jpg

post-2024-0-37183600-1433719585_thumb.jpg

post-2024-0-50326800-1433718831_thumb.jpg

Редактирано от Травеолани
  • Харесвам 17
Връзка към коментар

На път за Ирландия през Белгия-Динант.

attachicon.gifIMG_20150608_164848.jpg

Това щях да го ползвам за една от загадките в темата. Страшно градче, напомня ми Heroes of Might and Magic, все едно Грифините ще излетят от скалата и замъка отгоре :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Георги Матеев

От онзи ден съм в Кипър и вече направих две 8-часови разходки из острова. Имам мазоли на краката, но определено си струваше. Времето е прекрасно, тълпите туристи още ги няма, цените са наполовина и е рахат. Отядох си на риба.

Тук съм заедно със сестра ми. Може би ще прозвучи малко странно, но полетът София-Ларнака й беше... първи в живота :) Беше много умилително да я гледам как се вълнува за всякакви дреболии, свързани с летенето на самолет. Ще трябва да я взимам по-често с мен :)

• Харесвам 30
Връзка към коментар

От онзи ден съм в Кипър и вече направих две 8-часови разходки из острова. Имам мазоли на краката, но определено си струваше. Времето е прекрасно, тълпите туристи още ги няма, цените са наполовина и е рахат. Отядох си на риба.

Тук съм заедно със сестра ми. Може би ще прозвучи малко странно, но полетът София-Ларнака й беше... първи в живота :) Беше много умилително да я гледам как се вълнува за всякакви дреболии, свързани с летенето на самолет. Ще трябва да я взимам по-често с мен :)

Матеев, срамота! Може ли ти да обикаляш из света и да ни се фукаш от къде ли не, а сестрата - първи полет. Да вземеш да я направиш една видна магеланка, пък после да видиш как на бързо ще те бие по посетени страни. 

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Йерусалим или по-точно църква "Възкресение Христово"

post-259-0-18306300-1434121926_thumb.jpg

Останах без думи не само от църквата,но и от Йерусалим!!!

Направих и walk on the roofs с ето тази гледка:

post-259-0-13619500-1434124456_thumb.jpg

Редактирано от krasen_denev
  • Харесвам 33
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• bibi
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.