dechy Публикувано: 28 септември, 2019 Публикувано: 28 септември, 2019 Уау! Това на последната снимка е феноменално! Море + езеро с остров ли е? 3
AlexandraKo Публикувано: 28 септември, 2019 Публикувано: 28 септември, 2019 Закриваме летния сезон 2019, въпреки че сигурно , поне, още седмица ще е хубаво на плажа:))) 44
chandni Публикувано: 28 септември, 2019 Публикувано: 28 септември, 2019 Средновековната църква "Св. Богородица Петричка", част от архитектурния комплекс на Асеновата крепост над Асеновград: 47
Популярно мнение lyusi Публикувано: 28 септември, 2019 Популярно мнение Публикувано: 28 септември, 2019 Чуден ден беше днес. Първо магеланска среща на летището в Базел, закуска в Сейнт Луи и споделено пътуване в приятна компания до Колмар 🙂 Обяд в Колмар Вечеря в Люцерн 🙂 Казала бях, че имам три дни И искам лежерна програма, но явно лежерните програми не са ми силата. Любопитството е по-силно от тока 😆 55
Костов Публикувано: 29 септември, 2019 Публикувано: 29 септември, 2019 От вчера, Брюксел. И може би защото отидох без никакви очаквания, градът ме изненада приятно. И такива фонтани видяхме Естествено, къде и без прочутите белгийски пържени картофи. Опитах ги с майонеза. Изненадващо добра комбинация Ядохме и гофрети. Също уникално вкусни. Снимка на гофретата няма защото тогава ни заваля такъв дъжд, че въобще не ми беше до снимки. А тук сме с Мбае и негов приятел. Мбае ми изпя някаква сенегалска песен Станахме свидетели и на някакво шествие. Така и не разбрах какво. За съжаление от него имам само клипове, които не мога да пусна тук. Ще ги кача отделно. Днес сме в Брюж. 46
Zaro Публикувано: 29 септември, 2019 Публикувано: 29 септември, 2019 преди 13 часа, AlexandraKo каза: Закриваме летния сезон 2019, въпреки че сигурно , поне, още седмица ще е хубаво на плажа:))) Синьо на фона на синия басейн - това е някакво друго измерение вече. 3
AlexandraKo Публикувано: 29 септември, 2019 Публикувано: 29 септември, 2019 преди 1 час, Zaro каза: Синьо на фона на синия басейн - това е някакво друго измерение вече. Ох,толкова е хубаво,че не ни се тръгва. Последен ден на плажа.Изкарахме си цяла седмица,сам- сами на плажчето на хотела,от прекрасно,по - прекрасно. 31
Популярно мнение Тони Публикувано: 29 септември, 2019 Популярно мнение Публикувано: 29 септември, 2019 Фестивал на лалето. До Олинда, Виктория. 51 1
Популярно мнение Tedy Публикувано: 29 септември, 2019 Популярно мнение Публикувано: 29 септември, 2019 Копенхаген. Цветен, слънчев и усмихнат. 🙂 Парад на ретро автомобили. Някои са по-баровци от други. 🙂 Неочаквана магеланска среща на гейта с @Happy_Traveler. 51 5
Популярно мнение Mary Публикувано: 29 септември, 2019 Популярно мнение Публикувано: 29 септември, 2019 В Исфахан с @Rainy и @Василена 60 6
Популярно мнение lyusi Публикувано: 29 септември, 2019 Популярно мнение Публикувано: 29 септември, 2019 В Люцерн след страхотен ден във водите на Люцернското езеро и планините около него. Два кораба, зъбчата железница, лифтове, фуникуляри , автбуси, общо 12 прекачвания и неописуема красота!Отвсякъде го обиколихме това езеро, само вода от него не съм пила:) @koliob, благодаря ти за идеята, имам да те черпя каквото пиеш. Rigi Kulm Rigi Katbald Weggis Stoos И черешката на тортата Fronalpstock Наздраве! 60 6
Йосиф Милчов Публикувано: 30 септември, 2019 Публикувано: 30 септември, 2019 Солун от днес и сега. 31
Гост Публикувано: 30 септември, 2019 Публикувано: 30 септември, 2019 Пустинята Varzaneh в Иран с @Mary и @Василена 😊
Роми Публикувано: 30 септември, 2019 Публикувано: 30 септември, 2019 От днес в "тежки" балкански маршрути-командировка в Хърватска. В по-близката част -Осиек и Вуковар. С много местни бири и прекрасно време започвам традиционен маратон обиколки в Европа. 30 1
Capitan Morgan Публикувано: 30 септември, 2019 Публикувано: 30 септември, 2019 Попаднах на едно "много" посещавано място 🙂 15 1
Йосиф Милчов Публикувано: 1 октомври, 2019 Публикувано: 1 октомври, 2019 Току що пристигнахме в Тбилиси. Малко първи впечатления. 36 1
Йосиф Милчов Публикувано: 1 октомври, 2019 Публикувано: 1 октомври, 2019 Първата снимка на знамето в Грузия. За съжаление от затвора. Утре повече 14 3 5
Роми Публикувано: 1 октомври, 2019 Публикувано: 1 октомври, 2019 В Печ. Това е един от градовете, които са запазили много от годината, в която са били европейска столица па културата. Колко ли ще остане в Пловдив след 5 години? 30
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега