Oldkozel Публикувано: 9 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 9 ноември, 2019 29 1 5 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 9 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 9 ноември, 2019 преди 7 минути , Oldkozel каза: Eeeeххххх, колко мило ми стана 6 Връзка към коментар
Sara Публикувано: 9 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 9 ноември, 2019 За гъби,пънчушки ,ядливи за сега 😀! 25 1 Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 9 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 9 ноември, 2019 Днес в Одрин за кафе и кюнефе. 35 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 9 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 9 ноември, 2019 Есенни нюанси и от Страсбург. 41 2 Връзка към коментар
koliob Публикувано: 9 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 9 ноември, 2019 Wien 36 2 Връзка към коментар
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 9 ноември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 9 ноември, 2019 Cusco , Plaza de Armas 48 3 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 9 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 9 ноември, 2019 В Монте Карло... един ден костенурката ще се научи да лети! 42 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 9 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 9 ноември, 2019 На 31.10.2019 г. в 2:31, Георги Матеев каза: Предполагам надживях момента с фукането. Пътувам заради себе си и не държа да показвам всичко, още повече както доста често имам странни хрумвания (от типа да скокна за 3 дни до Ниуе и да се прибера) 🙂 Но по-основното е, че ме мързи да обработвам снимки 😀 Моля те, не спирай да се “фукаш” :). Твоите снимки са от места, които не са толкова популярни и не се виждат много често. Но принципно забелязвам, че има тенденция в момента хората да не си качват снимките от пътувания, и това не ми харесва, дано отмине :). 5 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 10 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2019 преди 9 часа, koliob каза: Wien А, ми къде им е Коледната украса? преди 12 часа, BlackArt77 каза: Днес в Одрин за кафе и кюнефе. А след малко, тава - джигер, няма ли да има:)))))) 1 Връзка към коментар
koliob Публикувано: 10 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2019 преди 14 минути , AlexandraKo каза: А, ми къде им е Коледната украса? На много места в града вече са я монтирали, но почти никъде не са пуснали светлините. Сигурно е въпрос на дни. 3 Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 10 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2019 преди 28 минути , AlexandraKo каза: А след малко, тава - джигер, няма ли да има:)))))) Нямаше, само кафе и кюнефе, и порция телешки дюнер но обяд. Бях разочарован, че нямаше овчи. 2 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 10 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2019 преди 32 минути , AlexandraKo каза: А, ми къде им е Коледната украса? В петък вечер откриват повечето коледни базари във Виена. Очаквай сводка! 😉 4 Връзка към коментар
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 10 ноември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 ноември, 2019 Писак и Саксиуаман 49 1 6 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 10 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2019 Шарм ел Шейх 28 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 10 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2019 преди 2 часа, Vyara каза: Мнохубава снимка! Елегантна:))))) 1 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 10 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2019 След цяла седмица в Страсбург - най-накрая в родната София. Е явно есента в Страсбург и околностите изобщо не ме е вдъхновила за снимки, за разлика от прекрасното елзаско вино и храна. 26 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 10 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2019 27 minutes ago, Роми said: След цяла седмица в Страсбург - най-накрая в родната София. Е явно есента в Страсбург и околностите изобщо не ме е вдъхновила за снимки, за разлика от прекрасното елзаско вино и храна. Много често ходиш, за това😉. Аз се връщам със 750 снимки за 3-4 дни. А колко ми е вдъхновено...🙂 в момента по Дунав мост😁 5 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 10 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2019 преди 53 минути , ДиянаВ каза: Много често ходиш, за това😉. Аз се връщам със 750 снимки за 3-4 дни. А колко ми е вдъхновено...🙂 в момента по Дунав мост😁 Да често ходя там, но обикновено се връщам с доста снимки. Но сега нещо наблегнах на вътрешните снимки, а не на пейзажните. Завиждам на тези, които виждат района за първи или втори път. Прекрасен е! 3 Връзка към коментар
alienad Публикувано: 10 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2019 Езерото Комо- поглед от Варена. Днес беше чудесно времето. И макар да ги няма пролетните цветя -есенните багри и снега по околните върхове, правят мястото очарователно. 39 1 Връзка към коментар
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 11 ноември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 11 ноември, 2019 Мачу Пичу 63 5 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 11 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 11 ноември, 2019 Marina Bay Singapore 😊 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 11 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 11 ноември, 2019 Ще пиша тук : В момента сме на летището в Ла Пас и сме блокирани заради снощната оставка на президента и пълният хаос покрай преврата. Излязохме навън и бързо влязохме обратно. Чуват се изстрели , след няколко телефонни разговора между хотела , военните отвън и авиокомпанията , ни посъветваха да останем в летището. Изпратеният за трансфер шофьор се е върнал до хотела заради невъзможността да се достигне до летището. Има минимален шанс да се стигне до града и минимален шанс да се върнем утре сутрин за ранният полет до Уюни . Половината летище не работи , защото служителите не са могли да отидат на работа. Вариантите са два: 1) спим по пейките на летището 2) качват ни на вечерният полет до Уюни - в момента няма свободни места , но от а/к подозират че част от пътниците няма да могат да стигнат физически до летището (част от пътищата са блокирани). Записаха ни в waiting list и в 18.30 ще ни уведомят дали ще ни качат на полета в 19.20. 4 18 7 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 11 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 11 ноември, 2019 преди 4 минути , stanislavpp каза: Ще пиша тук : В момента сме на летището в Ла Пас и сме блокирани заради снощната оставка на президента и пълният хаос покрай преврата. Излязохме навън и бързо влязохме обратно. Чуват се изстрели , след няколко телефонни разговора между хотела , военните отвън и авиокомпанията , ни посъветваха да останем в летището. Изпратеният за трансфер шофьор се е върнал до хотела заради невъзможността да се достигне до летището. Има минимален шанс да се стигне до града и минимален шанс да се върнем утре сутрин за ранният полет до Уюни . Половината летище не работи , защото служителите не са могли да отидат на работа. Вариантите са два: 1) спим по пейките на летището 2) качват ни на вечерният полет до Уюни - в момента няма свободни места , но от а/к подозират че част от пътниците няма да могат да стигнат физически до летището (част от пътищата са блокирани). Записаха ни в waiting list и в 18.30 ще ни уведомят дали ще ни качат на полета в 19.20. Надявам се да ви качат на полета за Уюни и да се върнете по план в Перу! 6 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега