Популярно мнение wilks Публикувано: 17 ноември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 17 ноември, 2019 Paraíso ... ...caribeño... ...Colombiano Басейнът е полупълен, но когато морето е на 30 м., а водата е 30°С, това няма никакво значение in Taganga, Colombia 58 10 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 17 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2019 преди 6 часа, master_of_germs каза: Понеже беше обещана на @AlexandraKo... Украсата е сложена навсякъде, но не навсякъде свети. Големият базар пред кметството е отворен и се пръска по шевовете от туристи. Още няколко по-малки, включително до катедралата Св. Стефан и на Партера, са отворени. а други базари, например този пред Карлскирхе, все още ги изграждат и ще отворят следващия уикенд. Вдъхновен от успеха на "Лунната соВната" бухалският композитор Луд Вигвам Буховен реши да засенчи дори и самия Йохан от рода на щраусите, като композира нов шедьовър: "концерт за пиЯно пиле и оркестър". За тази цел потърси вдъхновение в греяното вино 🦉😁 Ееее, щом има вече глю- вайн, може и да не им свети всичко:)))))) Аз разправяла ли съм ви я тази случка: преди сто години, с една приятелка, сме отишли предколедно в Прага. Беше един стууууууд, , а ние си се шматкаме, като свободни електрони, пазаруваме, зяпаме, нали сме без мъжове и дЕца:)))))Не сме отишли да опознаваме града, щото не ни е първо ходене. И тук глю- вайн, там - глю- вайн, та после, беше веселко, докат си намерим хотела:))))))) Исках да река - внимавайте с греяното винце:))))))) А аз, продължавам да се радвам на красивата есен,навсякъде около мен. Оградата на съседите: 35 1 Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 17 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2019 Вчера в Бергамо. Опитах известната магеланска пицария. На мен ми хареса много, а принципно не обичам пица: 48 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 17 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2019 Вчера в дъждовен Хамбург 43 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 17 ноември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 17 ноември, 2019 Привет от Taba Heights, Египет 🙂 59 1 Връзка към коментар
Suunto Публикувано: 17 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2019 Прекарах чудесен уикенд в Саксония с основни акценти Саксонска Швейцария, крепостта Königstein и за трети път в Дрезден, който всеки следващ път преоткривам 47 Връзка към коментар
Популярно мнение Kalina Ivanova Публикувано: 17 ноември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 17 ноември, 2019 Село Българи и късна есен в Странджа🇧🇬 52 1 5 Връзка към коментар
Популярно мнение Polina Публикувано: 17 ноември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 17 ноември, 2019 Есенно. Около с. Дядовци. 47 2 1 Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 17 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2019 Непланирано в Братислава, и вече си чакам най-чинно до gate-а: 32 2 1 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 17 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2019 3 minutes ago, Граф Вронски said: Непланирано в Братислава, и вече си чакам най-чинно до gate-а: Нали си запален по “шантавите” маршрути🙂, съдбата ти ги наглася🙂. Даже си теглил един тегел из Братислава. Можеш да откриеш тема “маршрути по неволя”😁 Имам въпрос: В Блатислава на летището тоалетните дали са по-чисти от тези в Бергамо?😉 1 1 Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 17 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2019 преди 12 минути , ДиянаВ каза: Нали си запален по “шантавите” маршрути🙂, съдбата ти ги наглася🙂. Даже си теглил един тегел из Братислава. Можеш да откриеш тема “маршрути по неволя”😁 Имам въпрос: В Блатислава на летището тоалетните дали са по-чисти от тези в Бергамо?😉 Дам, реално аз се радвам, че успях да се справя в извънредна ситуация, без да се панирам. За въпроса ти: май в Братислава са по-чисти 😄 1 1 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 17 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2019 12 minutes ago, Граф Вронски said: Дам, реално аз се радвам, че успях да се справя в извънредна ситуация, без да се панирам. За въпроса ти: май в Братислава са по-чисти 😄 Браво за спокойствието👏. Наслаждавай се на малката красива Европа. Това ще една от забавните ти житейски истории, защото пътуваш👍 3 1 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 18 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2019 Изгрев в Риу Правец. Много добро начало за работна седмица. 28 1 Връзка към коментар
Популярно мнение bronco Публикувано: 19 ноември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 ноември, 2019 Асекрем, Таманрасет, Алжир 66 13 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 19 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2019 преди 4 минути , bronco каза: Асекрем, Таманрасет, Алжир И аз съм тук 😯 14 1 3 15 Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 19 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2019 преди 37 минути , домосед каза: И аз съм тук 😯 Не се забелязва на снимката. Сигурен ли си? 2 12 Връзка към коментар
bronco Публикувано: 19 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2019 преди 56 минути , cybersimo каза: Не се забелязва на снимката. Сигурен ли си? Малко ще се разводни темата... Но все пак: https://www.actualno.com/joke/view/9045 9 Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 19 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2019 преди 18 минути , bronco каза: Малко ще се разводни темата... Но все пак: https://www.actualno.com/joke/view/9045 Същия виц го имаше на времето, но във фирмата беше дошъл първо Бай Тошо! Връзка към коментар
Фил Публикувано: 19 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2019 На 17.11.2019 г. в 20:22, Граф Вронски каза: Непланирано в Братислава, и вече си чакам най-чинно до gate-а: А кога се връщаш в Бергамо? 6 Връзка към коментар
Популярно мнение ЕмиЖор Публикувано: 19 ноември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 ноември, 2019 Вече в Phu quoc, стига с Куала Лумпур, щом ви омръзна!😉 Гледки от най-дългият лифт над океана.... Малко плаж... Temple Chua Ho Quoc Нощен пазар Floating village Gang dau И един залез за на края.. 52 5 Връзка към коментар
Популярно мнение Dian Публикувано: 19 ноември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 ноември, 2019 Арекипа,Перу. 🙂 52 4 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 19 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2019 Привет от летището в Лисабон. Бордваме се за полета до Бисау, столицата на Гвинея Бисау. Скоро снимки от мястото на събитието (ако има интернет) 🙂 34 1 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 19 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2019 преди 1 минута , Георги Матеев каза: Привет от летището в Лисабон. Бордваме се за полета до Бисау, столицата на Гвинея Бисау. Скоро снимки от мястото на събитието (ако има интернет)🙂 От както разбрах,че едно приложение има опция статус,виждам преди да публикуваш тук хахах 🙂 1 3 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 19 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2019 преди 4 часа, Dian каза: Арекипа,Перу. 🙂 Също днес в Арекипа , Плаза де Армас + обяд в една пикантерия: 37 1 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 19 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2019 @stanislavpp, Вие правихте ли тридневния тур из Уюни или заради бунтовете стигнахте само до Салара? Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега