stanislavpp Публикувано: 19 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2019 @mililia Направихме двудневен “частен” тур , вторият ден удължен с добавени Arbol de Piedra и Laguna Colorada. 17 1 Връзка към коментар
Популярно мнение wilks Публикувано: 20 ноември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 ноември, 2019 Cartagena, Colombia И малко местен стрийт арт Интересен факт е, че до момента в градовете, които съм минал из Колумбия, който ме е питал от къде съм, и като кажа България, на секундата отвръщат - София? От обикновен таксиметров шофьор и продавач в магазин, до собственици на ресторанти и хотели. Нещо, което много рядко, или почти не ми се е случвало, дори и в повечето европейски страни, особено по-северозападните. 63 4 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 20 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 20 ноември, 2019 преди 4 часа, wilks каза: Интересен факт е, че до момента в градовете, които съм минал из Колумбия, който ме е питал от къде съм, и като кажа България, на секундата отвръщат - София? От обикновен таксиметров шофьор и продавач в магазин, до собственици на ресторанти и хотели. Ами да, ти какво очакваш да те питат - „Попето?“ Или „Владо Стоянов?“ Тц-тц-тц! Не остана един читав футбоист да ни прославя по света! 1 3 Връзка към коментар
Популярно мнение giafil Публикувано: 20 ноември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 ноември, 2019 Маска Тенерифе 56 Връзка към коментар
VVP Публикувано: 20 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 20 ноември, 2019 Родопи,над Неделино 45 2 Връзка към коментар
Mihail Публикувано: 20 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 20 ноември, 2019 В Манчестър 48 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Georgie Публикувано: 20 ноември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 ноември, 2019 Само преди два часа кацнах на летище Лисабон с полет от остров Сао Мигел, Понта Делгада, главният град на Азорските острови. Макар да не съм любител на неурбанизираните ландшафти, останах изумен от специфичното зелено навсякъде из острова. Колкото и да смятах за банална туристическа реклама, без преувеличение Азорите са наречени "зелените острови" ( или поне Сао Мигел, най- големия в сравнение с останалите осем,ако не бъркам, който все пак си е малък). Ще покажа няколко снимки на езера, образувани в кратери на угаснали вулкани, както и друга на зелена равнина, стигаща до Атлантика. Денят беше доста мъглив, но това не беше разочароващо, макар слънчевата светлина да прави зеленото още по- ярко. 60 3 Връзка към коментар
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 20 ноември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 ноември, 2019 Plaza de Armas , Lima 61 Връзка към коментар
Популярно мнение Dian Публикувано: 21 ноември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 ноември, 2019 Дюните над Хуакачина. 🙂 58 6 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 21 ноември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 ноември, 2019 Привет от Бисау, столицата на Гвинея Бисау. Типичен шарен западноафрикански град, тотално непокварен от туризма. Познайте до 3 пъти в кой ресторант не обядвахме 🙂 В неделя тук ще има президентски избори и се нагледахме на предизборни кампании и (буквално) лешояди... 64 1 6 Връзка към коментар
Georgie Публикувано: 21 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2019 преди 3 часа, Георги Матеев каза: Привет от Бисау, столицата на Гвинея Бисау. Типичен шарен западноафрикански град, тотално непокварен от туризма. Познайте до 3 пъти в кой ресторант не обядвахме 🙂 В неделя тук ще има президентски избори и се нагледахме на предизборни кампании и (буквално) лешояди... BFC не вярвам да има някаква връзка с KFC!:))) Връзка към коментар
Georgie Публикувано: 21 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2019 На 17.11.2019 г. в 19:27, Polina каза: Есенно. Около с. Дядовци. Чудесна снимка! На 19.11.2019 г. в 19:42, Георги Матеев каза: Привет от летището в Лисабон. Бордваме се за полета до Бисау, столицата на Гвинея Бисау. Скоро снимки от мястото на събитието (ако има интернет) 🙂 С ден сме се разминали:) Връзка към коментар
Роми Публикувано: 21 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2019 Да опитаме новото божоле. Е, тази година в София, но пак си е приятно. 21 1 Връзка към коментар
Популярно мнение giafil Публикувано: 23 ноември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 ноември, 2019 Порто с много порто... 51 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Росина Публикувано: 23 ноември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 ноември, 2019 Поздрави от Тадж :) 59 7 Връзка към коментар
Популярно мнение Tina Публикувано: 23 ноември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 ноември, 2019 Слънчеви поздрави от остров Кох Ронг, Камбоджа 57 Връзка към коментар
cck Публикувано: 23 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2019 При грамаданската статуя на Александър Велики, сиреч Скопие, Северна Македония. Покрили са фонтаните - winter is coming, както казват от тая страна на Вала 🙂 28 4 Връзка към коментар
Популярно мнение wilks Публикувано: 23 ноември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 ноември, 2019 Isla San Andres, Colombia (Никарагуанска Колумбия) И тук имаше много графити. Повече в темата като се върна 🙂 Крайбрежната алея, или Malecon, както се нарича в Колумбия и Куба...и май навсякъде по тези ширини. Вечер тук е мястото за разговори, песни, някоя чашка ром и...въобще социализация от всякакъв вид и род 😉 Крайбрежен арт, по цялата плажна алея има такива шарени "статуи" от папие-маше на морска тематика, тук "Рибарят и златната рибка" Морето тук, когато е огряно от слънцето, има поне 30 оттенъка на синьо-зеления спектър. И около час преди залеза 51 8 Връзка към коментар
Популярно мнение ЕмиЖор Публикувано: 24 ноември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 ноември, 2019 Поздрави от Ha long bay, Vietnam! 58 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Dian Публикувано: 24 ноември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 ноември, 2019 Стоповър в Мексико Сити. 63 5 Връзка към коментар
cck Публикувано: 24 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2019 Стоповър в Гъмзиград, Сърбия - Крепостта Ромулиана: 30 Връзка към коментар
patilana Публикувано: 24 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2019 Гложенски манастир 29 5 Връзка към коментар
ЕмиЖор Публикувано: 25 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2019 Hue, Vietnam - страхотно градче, с атмосфера, изненада ме особено приятно след хаоса в Ханой! И то не само с имприалният град и гробниците.... 46 2 Връзка към коментар
ЕмиЖор Публикувано: 26 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2019 Hoi an, Виетнам - още по-чаровно градче! Невероятна атмосфера в старият град и чудесни плажове! 46 3 Връзка към коментар
patilana Публикувано: 26 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2019 Малко из ТетевЕн с изненадващо богат мъничък музей и неработеща частна експозиция 27 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега