Популярно мнение christuff Публикувано: 8 декември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 8 декември, 2019 Ниагара и Торонто набързо 56 Връзка към коментар
Популярно мнение Aleks Публикувано: 8 декември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 8 декември, 2019 Поздрави от Бакалар, Мексико! Едно съвършено райско кътче... 61 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 8 декември, 2019 Сподели Публикувано: 8 декември, 2019 А ние, пак при евреите:))) 37 Връзка към коментар
patilana Публикувано: 8 декември, 2019 Сподели Публикувано: 8 декември, 2019 Една от най - красивите български пещери - Съева дупка . Тук могат да се видят всички пещерни образувания - сталактити, сталакмити, сталактони , хеликтити, в характерните за нея цветове - кафяво, зелено и бяло . Малките точици на тавана са около 400 прилепа, изпаднали в хипернация А тези образувания оставям на вашето въображение. Жокер - Кой е скрил главата си ? 39 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 8 декември, 2019 Сподели Публикувано: 8 декември, 2019 Открих най-сърдитата Пиета на света в Братислава 22 4 Връзка към коментар
Популярно мнение liliya Публикувано: 8 декември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 8 декември, 2019 А ние отново при франсетата 🙂 Ница , Ментон .... прекрасно време ..... и бонус Монако 61 3 Връзка към коментар
seagull_29 Публикувано: 8 декември, 2019 Сподели Публикувано: 8 декември, 2019 На 4.12.2019 г. в 4:59, chandni каза: Направо съм в потрес от "лютеницата"! Абсолютна излагация! Не е лютеница, а долнопробно доматено пюре, което не бих използвала дори за готвене... Срамота е. Ще опита някой чужденец, който е чувал за българската лютеница и ще се чуди какво я хвалят и как изобщо я консумират! Не съм очаквала да е "Велика" или "Царица" на Дерони, но в края на краищата човек, който не познава българската кухня и традиции ще остане с тотално погрешна представа... Нещо като представата за "българи", която са си създали в Германия на база опита им с един конкретен етнос, който най-често каца в Дортмунд... Съгласен съм, че е бегло подобие на лютеница това, но ако трябва да съм честен - не бях ял лютеница от половин година (защото тук в Германия за да се сдобивам с нея, ми коства доста усилия) - дори това ми се услади. Нищо не може да се мери с домашната лютеница на баба, естествено, но в днешно време, това си е чист лукс. 1 Връзка към коментар
Популярно мнение wiliko Публикувано: 8 декември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 8 декември, 2019 Амалфийското крайбрежие не е само Амалфи, Позитано и Равело...днес направихме една разходка по пътеката на боговете, определено не съжалявам за което...един по различен поглед към тези красиви места 57 4 Връзка към коментар
Популярно мнение christuff Публикувано: 9 декември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 9 декември, 2019 Хавана 69 1 10 Връзка към коментар
Популярно мнение desislavna Публикувано: 9 декември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 9 декември, 2019 Току-що завърнала се от Канкун, Мексико с неговия прекрасен плаж и тюркоазени води. Къде ми е морето приказно?! Къде ми е слънчицето?! 62 8 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 9 декември, 2019 Сподели Публикувано: 9 декември, 2019 @Георги Матеев а какво стана с о-в Възнесение (Ascension Island), стигна ли до него? Питам, понеже помня, че аз като се върнах от Света Елена, и се видяхме, ти се беше "заканил" че ще ги съчетаеш и двата острова, като се запътиш натам един ден. Даже май и тук във форума беше ставало дума за това. И докъде са стигнали 'saints' с интернета? Да не са им пуснали вече кабела от Кейп (РЮА) до Ресифи (Беазилия), който щеше да минава и през Св. Елена. Точно преди две години почваха някакви проучвания от немска компания, която се заемаше с този проект. Даже тогава пътувах с един от основателите на НПО-то Крис, между другото наполовина българин (това долу му е визитката). Много приятна и изненадваща среща се получи тогава - двама човека да си говорят на български, насред Атлантика на о-в Света Елена 7 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 9 декември, 2019 Сподели Публикувано: 9 декември, 2019 преди 2 часа, wilks каза: @Георги Матеев а какво стана с о-в Възнесение (Ascension Island), стигна ли до него? Питам, понеже помня, че аз като се върнах от Света Елена, и се видяхме, ти се беше "заканил" че ще ги съчетаеш и двата острова, като се запътиш натам един ден. Даже май и тук във форума беше ставало дума за това. И докъде са стигнали 'saints' с интернета? Да не са им пуснали вече кабела от Кейп (РЮА) до Ресифи (Беазилия), който щеше да минава и през Св. Елена. Точно преди две години почваха някакви проучвания от немска компания, която се заемаше с този проект. Даже тогава пътувах с един от основателите на НПО-то Крис, между другото наполовина българин (това долу му е визитката). Много приятна и изненадваща среща се получи тогава - двама човека да си говорят на български, насред Атлантика на о-в Света Елена За Възнесение решихме да изчакаме пълния ремонт на пистата и да отидем там с военния полет от Англия, с последващо продължение до Фолкленд. Вероятно ще стане 2021 г. Интернетът е все така бавен, кабел уж ще има до 2 години. По невероятно стечение на обстоятелствата и ние пътувахме до Св. Елена със същия този Крис, който отиваше за допълнителни преговори по проекта. И който помоли да ти дръпнем ушите, тъй като май трябвало да му пращаш нещо и никога не си му писал (или нещо подобно) 🙂 Но да, българската реч определено беше изненада. 9 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 9 декември, 2019 Сподели Публикувано: 9 декември, 2019 В една от най- хубавите църкви, в които съм била. Sint Jakobskerk, Antwerpen: Хехе и не е като на Св.Елена, тука си има нет и в църквата:))))))) 19 Връзка към коментар
Aleks Публикувано: 9 декември, 2019 Сподели Публикувано: 9 декември, 2019 преди 20 часа, patilana каза: Една от най - красивите български пещери - Съева дупка . Тук могат да се видят всички пещерни образувания - сталактити, сталакмити, сталактони , хеликтити, в характерните за нея цветове - кафяво, зелено и бяло . Малките точици на тавана са около 400 прилепа, изпаднали в хипернация А тези образувания оставям на вашето въображение. Жокер - Кой е скрил главата си ? Уау, каква красота! Много ти благодаря за поста и снимките, нямам търпение да я посетя пещерата като си дойда в България. 2 1 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 9 декември, 2019 Сподели Публикувано: 9 декември, 2019 От мен - зимен Несебър. 22 Връзка към коментар
patilana Публикувано: 9 декември, 2019 Сподели Публикувано: 9 декември, 2019 @Aleks благодаря ти ! За най - красивата и лесно достъпна ,варовикова пещера у нас, се смята Ягодинската. Тя е значително по - дълга. Там драпериите, сталактитите, които са с широка основа, са по - впечатляващи . Имат си и малко легенче от варовик, в което водата образува бисерчета. Пещерни, разбира се, макар по образуване да са като океанските. . Не ги дават за герданче Сега видях, че съм писала " хипернация ". Извинявам се на аудиториата.Това е грешно. Хибернация е процесът, който наричаме "зимен сън " и в който изпадат прилепите щом застудее. 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Aleks Публикувано: 9 декември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 9 декември, 2019 В момента съм в Канкун, Мексико. След няколко часа ми е полета обратно за Европа. През последните четири месеца пътувах яко из САЩ, Мексико, Гватемала и Белиз. Хубавото време си отива лека полека... За тези четири месеца научих испански, както и да танцувам салса. Изкачих три вулкана (всеки над 4000м). И за финал: направих десет дневен медитационен курс без говорене. Какво по-хубаво? Поздрави от Мексико и до нови срещи! 50 14 Връзка към коментар
Популярно мнение Stanislav Dimitrov Публикувано: 11 декември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 11 декември, 2019 Milford sound,New Zealand 49 1 11 Връзка към коментар
Suunto Публикувано: 12 декември, 2019 Сподели Публикувано: 12 декември, 2019 Поздрави от коледен Франкфурт! 39 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 12 декември, 2019 Сподели Публикувано: 12 декември, 2019 А ние, скромно, на опера в Антверпен, по точно - на чаша шампанско, преди началото :))) 30 5 Връзка към коментар
Популярно мнение christuff Публикувано: 13 декември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 декември, 2019 Las Coloradas, Chichen Itza, Cenote Ik Kil и Cenote Suytun 56 3 Връзка към коментар
antea Публикувано: 13 декември, 2019 Сподели Публикувано: 13 декември, 2019 Ghent by night 41 2 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 14 декември, 2019 Сподели Публикувано: 14 декември, 2019 Ротердам по Коледа. 29 Връзка към коментар
Моника Публикувано: 14 декември, 2019 Сподели Публикувано: 14 декември, 2019 Бергамо Милано 27 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 14 декември, 2019 Сподели Публикувано: 14 декември, 2019 На 9.12.2019 г. в 10:32, Aleks каза: През последните четири месеца пътувах яко из САЩ, Мексико, Гватемала и Белиз. : направих десет дневен медитационен курс без говорене. Какво по-хубаво? Ти си златен , човече 👏 - къде направи десетдневният курс без говорене ? Непременно трябва да запиша жената ... 2 23 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега