Гост Гост 23*6 Публикувано: 14 декември, 2019 Сподели Публикувано: 14 декември, 2019 21 minutes ago, stanislavpp said: Ти си златен , човече 👏 - къде направи десетдневният курс без говорене ? Непременно трябва да запиша жената ... не се ентусиазирай ... виж го човека 4 месеца не се е бръснал .... Връзка към коментар
Aleks Публикувано: 15 декември, 2019 Сподели Публикувано: 15 декември, 2019 преди 10 часа, stanislavpp каза: Ти си златен , човече 👏 - къде направи десетдневният курс без говорене ? Непременно трябва да запиша жената ... Привет! Курса се казва Випасана, има го по цял свят. Трябва да се запишеш предварително. Без съмнение беше едно от най-интересните неща, които направих на това пътуване. Струва си. преди 9 часа, georgebg каза: не се ентусиазирай ... виж го човека 4 месеца не се е бръснал .... Хахаха има си причина... Преди това в щатите ме караха да се бръсна всеки божи ден на работа - върнаха ме в тийнейджърските ми години! 😂 2 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 15 декември, 2019 Сподели Публикувано: 15 декември, 2019 преди 9 минути , Aleks каза: Курса се казва Випасана А, този курс ли бил? Станиславе, аз този същия го видях в женски вариант (там пишеше, че е интензивен, ама то е ясно, че е женски), полудневен, с три почивки по 45 мин. Виж там, помисли си... 9 Връзка към коментар
Aleks Публикувано: 15 декември, 2019 Сподели Публикувано: 15 декември, 2019 преди 2 часа, Goal & Boss каза: А, този курс ли бил? Станиславе, аз този същия го видях в женски вариант (там пишеше, че е интензивен, ама то е ясно, че е женски), полудневен, с три почивки по 45 мин. Виж там, помисли си... Официалните центрове на Випасана предлагат курса в един и същ формат за всички. 10-11 часа медитация на ден, с почивки по 5-10 минути. Това което си гледал ти явно е в т.нар. неофициални центрове. Не е лошо да се пробва, стига желание да има! 1 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 15 декември, 2019 Сподели Публикувано: 15 декември, 2019 Неочаквано се озовах в Рила😆 38 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 15 декември, 2019 Сподели Публикувано: 15 декември, 2019 А аз програмирано в Риу Правец. Прекрасен слънчев ден. 22 Връзка към коментар
patilana Публикувано: 15 декември, 2019 Сподели Публикувано: 15 декември, 2019 Езерото Клептуза в края на есента. Този път акцентът е върху второто езеро. 27 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 15 декември, 2019 Сподели Публикувано: 15 декември, 2019 А пък ние за отрезВяване от Коледния купон се разходихме до Черни връх, времето беше много хубаво... 37 7 Връзка към коментар
Contest Публикувано: 16 декември, 2019 Сподели Публикувано: 16 декември, 2019 Завърнахме се от Дубай и Абу Даби! 36 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 18 декември, 2019 Сподели Публикувано: 18 декември, 2019 В малък град в Южна Бавария. Sonthofen. Дори Коледния базар представлява само 2 сергии, няма и вурстове дори. Обаче бирите да им на ниво! 26 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 18 декември, 2019 Сподели Публикувано: 18 декември, 2019 Убедена съм, че няма нужда от име 🙂 Връзка към коментар
Популярно мнение Stanislav Dimitrov Публикувано: 18 декември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 18 декември, 2019 С маорите в Tamaki village 48 1 4 Връзка към коментар
Популярно мнение AlexandraKo Публикувано: 19 декември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 декември, 2019 Първият за тази година Коледен баааал! 38 13 Връзка към коментар
Популярно мнение Alexander Публикувано: 21 декември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 декември, 2019 Тбилиси, който надмина очакванията ми, хем четох, че доста го харесват магеланците. 53 Връзка към коментар
Популярно мнение Роца Публикувано: 22 декември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 декември, 2019 Вчера се помотах като турист в Париж, да обиколя коледните базари (не стъпват и на малкото пръстче на елзаските). Спонтанно влязох в църквата Сен Жермен де Пре, че не бях влизала от 20 години. Бях забравила колко е хубава. И малко украса от площад Вандом. 54 1 1 Връзка към коментар
TinkerBell Публикувано: 22 декември, 2019 Сподели Публикувано: 22 декември, 2019 Коледен Бургас 38 Връзка към коментар
cck Публикувано: 22 декември, 2019 Сподели Публикувано: 22 декември, 2019 Първо на детския басейн, а после на този с бара [Дубай, ОАЕ] 🙂 38 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 22 декември, 2019 Сподели Публикувано: 22 декември, 2019 А пък нийййй - тук: 33 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 22 декември, 2019 Сподели Публикувано: 22 декември, 2019 Пред “ Хемингуей”, на мегдана в любимия ни Пловдив. Два броя @AlexandraKo, с еднакви имена и 50 години разлика. Това дете ми носи не само имената, ами и всичкия хъс , и за знания, и за умения, и за отношения, за всичко. Просто, виждам себе си, на онези години. Бооооже, колко съм древна вече, ужаааас! 33 8 Връзка към коментар
Популярно мнение Jenbel Публикувано: 22 декември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 декември, 2019 Bangtao beach, Laguna Phuket Пукет, Тайланд 49 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Травеолани Публикувано: 23 декември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 декември, 2019 Днес посетихме окачения мост Capilano Bridge - едно от най-известните места за посещение на Ванкувър. 3 годишното мина с бясна скорост по моста, а на 8 годишното му трябваха 20 минути убеждаване и подкупване от моя страна, за да мине 😝 Skycliff walk - това ми беше най-страшно на мен. Радостна, че е преминала през моста! 63 6 Връзка към коментар
Популярно мнение Alexander Публикувано: 23 декември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 декември, 2019 Из планините на Грузия 56 5 Връзка към коментар
Популярно мнение Gentleman Basta Публикувано: 24 декември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 декември, 2019 Остров Мабул, Малайзия 44 6 Връзка към коментар
DanielDimow Публикувано: 24 декември, 2019 Сподели Публикувано: 24 декември, 2019 На 23.12.2019 г. в 6:16, Травеолани каза: Днес посетихме окачения мост Capilano Bridge - едно от най-известните места за посещение на Ванкувър. 3 годишното мина с бясна скорост по моста, а на 8 годишното му трябваха 20 минути убеждаване и подкупване от моя страна, за да мине 😝 Skycliff walk - това ми беше най-страшно на мен. Радостна, че е преминала през моста! Уникално място! 2 Връзка към коментар
Популярно мнение izida Публикувано: 24 декември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 декември, 2019 Щастливи коледни и новогодишни празници и от мен, изпълнени с чудеса, усмивки и настроение 👼🎅🌲!!! 49 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега