Goal & Boss Публикувано: 24 декември, 2019 Сподели Публикувано: 24 декември, 2019 В момента съм в обхвата на гравитационното поле на празничната трапеза. По тоя повод мисля да ви пусна едно предизвикателство, ще го нарека BMI challenge. За вам не знам, както казват у Златоград, ама аз съм се амбицирал в следващите 14 дни моя BMI да го удържа да не нарасне с повече от 1% Текущата му стойност е надлежно определена в лабораторни условия. Ха да ви видя! 5 1 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 25 декември, 2019 Сподели Публикувано: 25 декември, 2019 Ливърпул ни изненада с по-топло време от очакваното 🙂 На Бъдни вечер пъбовете пълни, а в Cavern club, от където са почнали Beatles, се изкефихме на музика на живо 🙂 По улиците - коледно и оживено 🙂 Бяхме на празнична меса в Metropolitan Cathedral Честита Коледа на всички магеланци, да сме здрави да обикаляме по света 🙂 44 2 Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 25 декември, 2019 Сподели Публикувано: 25 декември, 2019 Днес отскочих до Скопие: 34 1 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 25 декември, 2019 Сподели Публикувано: 25 декември, 2019 Весела Коледа от Копенхаген! 45 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 26 декември, 2019 Сподели Публикувано: 26 декември, 2019 По добре познати места. Грейт оушън роуд. 41 2 Връзка към коментар
Популярно мнение PizzaVegetariana Публикувано: 26 декември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 декември, 2019 Виетнам 48 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Dian Публикувано: 26 декември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 декември, 2019 Честита Коледа от Ербил,Ирак! 🙂 42 1 20 Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 26 декември, 2019 Сподели Публикувано: 26 декември, 2019 В Истанбул за пореден път тази година. Българската църква ме разочарова с липсата на каквато и да е индикация, че е Коледа, но пък за сметка на това турци са се постарали. Пак ще се повторя, че тук котките са кралици и си имат къщички и хранилки Опитах за първи път турска боза, която сервират с леблебия и канела. Нашата е много по-вкусна. Но пък баклавата... Градът е шарен, шумен и пълен с туристи, но не и български. 41 4 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 26 декември, 2019 Сподели Публикувано: 26 декември, 2019 В Наха, Окинава. Възхитена съм от летището! Невероятна чистота и орхидеи на всеки прозорец. Толкова много орхидеи май съм виждала само в ботаническа градина. 29 2 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 26 декември, 2019 Сподели Публикувано: 26 декември, 2019 преди 10 часа, PizzaVegetariana каза: Виетнам Разкажи малко за Ninh Binh,че днеска тъкмо го планирах. 2 Връзка към коментар
cck Публикувано: 26 декември, 2019 Сподели Публикувано: 26 декември, 2019 Al Buraimi, Оман. Хела - замъкът с гълъбите 🙂 37 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 26 декември, 2019 Сподели Публикувано: 26 декември, 2019 Като погледнах темата, ми стана смешно. Който е по света, си следва програмата. А ние тук: ” В момента съм “... пак на софрата:))) 1 1 10 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 26 декември, 2019 Сподели Публикувано: 26 декември, 2019 преди 10 минути , AlexandraKo каза: Като погледнах темата, ми стана смешно. Който е по света, си следва програмата. А ние тук: ” В момента съм “... пак на софрата:))) Ами тези, които гонят Михаля по света, май бягат от софрата (поне аз), че после свалянето на сланини от виното и мръвките излиза солено, пресолено. Наздраве на магеланците с добър метаболизъм! 11 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 26 декември, 2019 Сподели Публикувано: 26 декември, 2019 преди 47 минути , Дани Магелани каза: Ами тези, които гонят Михаля по света, май бягат от софрата (поне аз), че после свалянето на сланини от виното и мръвките излиза солено, пресолено. Наздраве на магеланците с добър метаболизъм! Данииии, какво тук значат някакви си сланинки, пред душевния пир:))))) Нека ни е хубаво и светло на душата, пък телесата, ще ги мислим после:))))))) 1 1 Връзка към коментар
PizzaVegetariana Публикувано: 27 декември, 2019 Сподели Публикувано: 27 декември, 2019 14 hours ago, Emil Chakalov said: Разкажи малко за Ninh Binh,че днеска тъкмо го планирах. Супер е! Транг Ан е по-хубаво от Там кок и ако трябва да избирате между двете направете само Транг Ан. Там има три маршрута които могат да бъдат избрани на нас ни препоръчаха номер 3 , намам представа дали това е най-добрият, но на нас ни хареса и имаше много голяма пещера през която минахме с лодката. Не бяхме по-дълго време затова първо направихме там кок , който много ни хареса също, но след това трант ан ни сви шапката. За новият голям будистки комплекс се опита да ни блъфира шофьорът, че ще ни стигне само час и половина, но това се оказа лъжа и измама. Огромен е - отделете му достатъчно време и задължително вземете карти за количката, която да ви предвижи частично. Успех!! Ние сега сме в май чау и много приятно си изкарваме. Ако имате интерес може да ви свържем с нашата туроператорка Хана, защото действително ни е дала добра цена. Приятно прекарване! Дайте отзиви! 1 2 Връзка към коментар
cck Публикувано: 27 декември, 2019 Сподели Публикувано: 27 декември, 2019 В Ал Айн, на басейна 🙂 Освен това и мохито се намира в хотела! 31 3 Връзка към коментар
Jenbel Публикувано: 28 декември, 2019 Сподели Публикувано: 28 декември, 2019 Вчера с дъщеря ми направихме 4-часово сутрешно посещение на етичен приют за слонове, последен дом за стари, наранени или болни слонове, които са били експлоатирани в туристическата индустрия или са били използвани за транспорт. На Пукет има само 2 такива убежища в момента, частна собственост. Този, в който отидохме, е първият етичен приют на остров Пукет - Phuket Elephant Sanctuary. Простира се на 30 акра разкошна тропическа гора в съседство на национален парк Khao Phra, в източен Пукет. Основан е през 2016 г., в момента имат 13 слона, предимно женски. За да спасят слоновете, собствениците на приюта ги купуват от предишните им собственици, а мъжките слонове са по-ценни и не се продават. Спасените слонове живеят свободно в границите на приюта в естествената си среда. На посетителите е разрешено да ги нахранят с плодове, после да ги срещнат и наблюдават как се разхождат, къпят се, общуват помежду си. Контакт със слоновете не е разрешен, нито обичайните туристически изпълнения като яздене и къпане в кал. Спазва се дистанция от животните и се уважава личното им пространство. Някои слонове са слепи или глухи с 1 око/ухо. По време на едночасовата разходка (беше много горещо и влажно в парка, 32 градуса) видяхме и срещнахме едва половината слонове. Посетителите са организирани в групи по 10-12 човека, с 1 водач. Всеки слон си има пазач и приятел, наречен mahoot, който се грижи за него и знае къде се намира животното по всяко време. Понякога mahoot се храни и спи заедно със своя слон. В приюта им осигуряват храна, медицински грижи и постоянно наблюдение. Приютът се издържа от частни дарения и от прихода от посетителските такси. Много се впечатлих от перфектната организация на управата на приюта, взимане от хотела, транспорт, регистрация на посетителите, напитки, обяд, чадъри за слънце, репеленти, голф колички за по-капризните... за всичко са помислили. Ние с дъщеря ми прекарахме чудесно време и пак бихме отишли. 😘🐘🌴 Силно препоръчвам на всеки, който отиде на Пукет. 31 12 Връзка към коментар
Dian Публикувано: 28 декември, 2019 Сподели Публикувано: 28 декември, 2019 Истанбул. 🙂 24 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 28 декември, 2019 Сподели Публикувано: 28 декември, 2019 На 26.12.2019 г. в 17:46, Дани Магелани каза: В Наха, Окинава. Възхитена съм от летището! Невероятна чистота и орхидеи на всеки прозорец. Толкова много орхидеи май съм виждала само в ботаническа градина. А на летище Чанги не си ли била?:))) 1 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 28 декември, 2019 Сподели Публикувано: 28 декември, 2019 От два дни в Саня, остров Хайнан. Предимно плаж и релакс. Ще опитам да сложа снимки, но нещо нета не е ок в Мариот. Иначе хотела е добър, но това си му куца. 30 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 28 декември, 2019 Сподели Публикувано: 28 декември, 2019 преди 2 часа, AlexandraKo каза: А на летище Чанги не си ли била?:))) Три пъти. То ми е фаворит. Красио е, но очаквано. Това тук е малко и ме изненада приятно. 1 Връзка към коментар
patilana Публикувано: 28 декември, 2019 Сподели Публикувано: 28 декември, 2019 Ама наистина в момента Празниците продължават !!!! 23 Връзка към коментар
Jenbel Публикувано: 29 декември, 2019 Сподели Публикувано: 29 декември, 2019 преди 15 часа, Роми каза: От два дни в Саня, остров Хайнан. Предимно плаж и релакс. Ще опитам да сложа снимки, но нещо нета не е ок в Мариот. Иначе хотела е добър, но това си му куца. Китайската Флорида, а! 😉 Как е там? Много луксозна дестинация или не толкова? Руснаците превзели ли са острова? Климатът, предполагам, е много добър, след като Саня е център за здравен туризъм. Връзка към коментар
Роми Публикувано: 29 декември, 2019 Сподели Публикувано: 29 декември, 2019 преди 2 часа, Jenbel каза: Китайската Флорида, а! 😉 Как е там? Много луксозна дестинация или не толкова? Руснаците превзели ли са острова? Климатът, предполагам, е много добър, след като Саня е център за здравен туризъм. Има руснаци, но не повече от Тайланд или Бали. Има доста местни, японци и германци. Климатът е явно супер. Около 28 С и водата около 25. Не е влажно като в Тайланд. А за лукс - зависи от това какъв хотел избереш. Но цените ка ок и за супер хотели. Има всички добри брандове. Ние избрахме Мариот Уалонг бей и Шангри ла, за по 5 дни всеки. За да видим 2 различни места от острова. Но има и доста хотели, които са явно добри, а не са скъпи. Плажът е прекрасен, а има невероятен басейн, който не може да се види никога целия, с много зони и каскади е. Смешното е, че при тези температури има отопляеми 5 части на басейна. Ама вкусове всякакви... За моя изненада дори и китайците предпочитат нормалното море и неотопляемата част на басейна. Това си и прогрес спрямо 2 години... 10 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 29 декември, 2019 Сподели Публикувано: 29 декември, 2019 Добро утро от Нюрнберг! 42 1 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега