Фил Публикувано: 24 юни, 2015 Сподели Публикувано: 24 юни, 2015 На сръбска скара до Белград image.jpg E, ако знаех че си там, можеше да пием заедно по някое точено пиво ;-) 4 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 25 юни, 2015 Сподели Публикувано: 25 юни, 2015 Очакваме Кралицата във Франкфурт :-) 7 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 25 юни, 2015 Сподели Публикувано: 25 юни, 2015 Очакваме Кралицата във Франкфурт :-) Завиждам ви! 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 25 юни, 2015 Сподели Публикувано: 25 юни, 2015 Поздрави от град Константин, Алжир. Вчера се повозихме на самолет ATR на Air Algerie. Направи впечатление тоталната липса на бордно обслужване, нямаше никакъв кетъринг, дори платен. Спокойно можеше да няма стюарди. От Константин после се разходихме на 140 км. до селцето Джемила, където има изключително запазен римски град (обект на Юнеско). На връщане почти се сбихме с наетия от нас таксиджия, който изведнъж реши да ни иска двойно повече от предварително договорените пари. След намесата на полиция правдата възтържествува и шофьора подви опашка 30 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 25 юни, 2015 Сподели Публикувано: 25 юни, 2015 Как е, харесва ли ви Алжир? Връзка към коментар
bronco Публикувано: 25 юни, 2015 Сподели Публикувано: 25 юни, 2015 Топли, топли снимки от разходката из Константин - месторазположението на града е впечатляващо: кацнал на огромна скала и река изрязала въпросната скалата изключително красиво и живописно. Като цяло Алжир много ни допадна, мястото е приятно, хората са добронамерени и учтиви (с изключение на таксиметровия шофьор от вчера ). Проблем ни създаде, че попаднахме по време на рамадана и съответно през деня няма къде да консумираме храна и вода, но оцеляхме. Дори местни хора и агенции твърдят, че на юг не е опасно и могат да организират пътуване до Таманрасет.... но през декември, защото тогава е 40 градуса (сега температурата на въздуха там е 60 градуса). 35 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 25 юни, 2015 Сподели Публикувано: 25 юни, 2015 Ако имате възможност разходете се и до Тимгад, няма да съжалявате... Връзка към коментар
Бръмбар Публикувано: 25 юни, 2015 Сподели Публикувано: 25 юни, 2015 На Тинос, ...и морската почивка отива към своя край : 21 Връзка към коментар
hristov.hb Публикувано: 25 юни, 2015 Сподели Публикувано: 25 юни, 2015 След девет години пауза - отново на почивка на море. Този път Василики - Лефкада. Островът е изключително приятен и красив, само ако можеше малко да сте постопли водата . Всеки ден сме на ново място вкл. и еднодневно отскочихме до Фискардо /Кефалония/. Доста българи навсякъде - както туристи, така и работещи. За местните проблемите на държавата им с кредитори, външен дълг и т.н. са безкрайно далеч. 24 Връзка към коментар
hristov.hb Публикувано: 26 юни, 2015 Сподели Публикувано: 26 юни, 2015 На плаж - Егремни Лефкада. Най-красивият плаж, на който съм някога съм бил. 21 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 26 юни, 2015 Сподели Публикувано: 26 юни, 2015 Е, Йонийско море е открито и там водата се затопля бавно, но трайно. Иначе последната вечер на италианска територия приключи в страхотен ресторант в Канареджо във Венеция, с музика на живо и изпълнения на песни на Лучо Дала. 11 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 юни, 2015 Сподели Публикувано: 27 юни, 2015 (редактирано) След девет години пауза - отново на почивка на море. Този път Василики - Лефкада. Островът е изключително приятен и красив, само ако можеше малко да сте постопли водата . Всеки ден сме на ново място вкл. и еднодневно отскочихме до Фискардо /Кефалония/. Доста българи навсякъде - както туристи, така и работещи. За местните проблемите на държавата им с кредитори, външен дълг и т.н. са безкрайно далеч. Много, много красиви снимки! Редактирано 27 юни, 2015 от AlexandraKo 2 Връзка към коментар
mitaka Публикувано: 27 юни, 2015 Сподели Публикувано: 27 юни, 2015 Благородно Ви завиждам. И за мен е най- красивия плаж на който съм бил. След месец и аз съм там.Направо нямам търпение да го видя пак. На плаж - Егремни Лефкада. Най-красивият плаж, на който съм някога съм бил. Връзка към коментар
Гергана Пенина Публикувано: 27 юни, 2015 Сподели Публикувано: 27 юни, 2015 (редактирано) Казанлък на кръщене на Алекс, най-малкият магеланец и син на Красен Денев Редактирано 27 юни, 2015 от Гергана Пенина 36 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 27 юни, 2015 Сподели Публикувано: 27 юни, 2015 На кафе в Загреб 3 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 27 юни, 2015 Сподели Публикувано: 27 юни, 2015 На кафе в Загреб Надявам се става дума за печатна грешка и би трябвало да се чете: На Карловачко точено в Загреб 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 27 юни, 2015 Сподели Публикувано: 27 юни, 2015 Ще се прежаля за бира довечера. Все пак не съм бираджия, а в Прага сме изпивали сливовицата. 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 юни, 2015 Сподели Публикувано: 27 юни, 2015 Казанлък на кръщене на Алекс, най-малкият магеланец и син на Красен Денев Ми тоз хубавец одрал на тате си кожата Хайде, честито на чисто новото християнче, да е живо и здраво и с много късмет в живота! 3 Връзка към коментар
Marmorina Публикувано: 27 юни, 2015 Сподели Публикувано: 27 юни, 2015 (редактирано) Поздрави от Ситония. Редактирано 27 юни, 2015 от Marmorina 22 Връзка към коментар
Ники Петров Публикувано: 27 юни, 2015 Сподели Публикувано: 27 юни, 2015 Поздрави от Букурещ,а утре и от Белгия! 19 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 28 юни, 2015 Сподели Публикувано: 28 юни, 2015 (редактирано) Ние сме в Орегон. Пристигнахме вчера, след като изминахме 700 км. Посетихме Oneonta Gorge - едно място, което много исках да видя, но за съжаление не можахме да стигнем до водопада, много трудно се стига до там. Върви се в реката, водата беше до глезените само, но малко преди водопада имаше паднали скали и една огромна купчина от дънери, които препречват пътя. Стигнахме до някъде, но ни се стори много опасно да продължаваме, освен това имаше толкова много хора, всеки се опитва да не се хлъзне и падне. като се върнем ще кача повече снимки, сега една на каньона от телефона ми - дънерите не се виждат, от хората, които са върху тях. Днес тръгваме за Bandon, което е още на юг. Поздрави на всички! Редактирано 28 юни, 2015 от Травеолани 16 Връзка към коментар
Ники Петров Публикувано: 28 юни, 2015 Сподели Публикувано: 28 юни, 2015 (редактирано) Целувки от Брюксел Редактирано 28 юни, 2015 от nikolaypetrov 22 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 29 юни, 2015 Сподели Публикувано: 29 юни, 2015 (редактирано) Където бях и минaлтa годинa по товa време. Виенa, Aвстрия Вчерa преди зaлез И сегa преди рaзсъмвaне Инaче съм нa фест крaй Дунaвa Редактирано 29 юни, 2015 от wilks 21 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 29 юни, 2015 Сподели Публикувано: 29 юни, 2015 Ние сме в Орегон. Пристигнахме вчера, след като изминахме 700 км. Посетихме Oneonta Gorge - едно място, което много исках да видя, но за съжаление не можахме да стигнем до водопада, много трудно се стига до там. Върви се в реката, водата беше до глезените само, но малко преди водопада имаше паднали скали и една огромна купчина от дънери, които препречват пътя. Стигнахме до някъде, но ни се стори много опасно да продължаваме, освен това имаше толкова много хора, всеки се опитва да не се хлъзне и падне. като се върнем ще кача повече снимки, сега една на каньона от телефона ми - дънерите не се виждат, от хората, които са върху тях. Днес тръгваме за Bandon, което е още на юг. Поздрави на всички!image.jpg Травеолани, това някаква масова инициатива ли е, че има толкова много хора? Или, просто , съвпадение? 1 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 29 юни, 2015 Сподели Публикувано: 29 юни, 2015 Травеолани, това някаква масова инициатива ли е, че има толкова много хора? Или, просто , съвпадение?Не, съвпадение е. Беше около 2 ч. следобед и хората, които живеят в Портланд са отишли на хайк там през уикенда. Явно трябва да се ходи рано сутрин, за да е по-спокойно. Днес стигнахме до Bandon, пътувахме 530 км. После продължихме на север по крайбрежието и сега сме в Newport. За моя изненада по цялото крайбрежие е кучи студ - 13 С и мъгла, направо като зимата във Ванкувър. Аз тъй като никога не проверявам прогнозата за времето си взех само летни дрехи и цял ден умирам от студ. Утре ни чака още път - връщаме се във Ванкувър. Иначе крайбрежието на Орегон е невероятно красиво, плажовете диви, огромни и пусти. Малко снимки от телефона ми: Градчето Bandon Heceta Head Lighthouse по крайбрежието на Орегон 22 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега