Дани Магелани Публикувано: 31 декември, 2019 Сподели Публикувано: 31 декември, 2019 преди 25 минути , cybersimo каза: Честита нова 2020 от височина 37000 фута на Сидни 🙂 #QR920 Честита и на теб! Изпревари ме. Мислех, че аз ще го кажа първа но до 2020 имам 1ч. 20 мин. 2 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 31 декември, 2019 Сподели Публикувано: 31 декември, 2019 ЧНГ от Мелбърн. С час закъснение де... 34 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 31 декември, 2019 Сподели Публикувано: 31 декември, 2019 преди 3 минути , Тони каза: ЧНГ от Мелбърн. С час закъснение де... И на теб да е честита! 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 31 декември, 2019 Сподели Публикувано: 31 декември, 2019 Преди 1 час, Тони каза: Честита 2020 от Осака! Здраве и пари за пътешествия по много, скъпи магеланци! 45 4 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 31 декември, 2019 Сподели Публикувано: 31 декември, 2019 Черпя ви с японска торта. Майстори са. Така изрисуваха с какао чинията и толкова атрактивно изглеждаше, че беше жалко, че си я хапнах. 38 3 5 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 31 декември, 2019 Сподели Публикувано: 31 декември, 2019 Весел празник и щастливо посрещане на НГ с един прекрасен зимен залез в полите на Рила 🙂 31 4 Връзка към коментар
mary_shery Публикувано: 31 декември, 2019 Сподели Публикувано: 31 декември, 2019 На площада в Барселона: 34 Връзка към коментар
PizzaVegetariana Публикувано: 1 януари, 2020 Сподели Публикувано: 1 януари, 2020 Честита нова година от Фу кок 😁 31 1 Връзка към коментар
Guinness Публикувано: 1 януари, 2020 Сподели Публикувано: 1 януари, 2020 преди 2 часа, PizzaVegetariana каза: Честита нова година от Фу кок 😁 Честита нова година! Как е там? Бях преди 3 години и беше страхотно, но тепърва започваха да строят много. Предполагам вече е станало доста туристическо. 1 Връзка към коментар
Популярно мнение christuff Публикувано: 1 януари, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 януари, 2020 ЧНГ от Москва 55 6 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 1 януари, 2020 Сподели Публикувано: 1 януари, 2020 @wilks Благодаря! Ще ти разкажа за Мадейра, но не в тази тема. Смятам ще се изкефиш 🙂 Връзка към коментар
Популярно мнение bulpa Публикувано: 1 януари, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 януари, 2020 В Лисабон за втори път. Капитане, ако четеш да знаеш, че ти си виновен 🤩 Благодаря ти! Една от тези случки, в които магеланец толкова въодушевено е разказвал за дадено място, че си викаш "Това как съм го пропуснала... " и след време се организираш и се връщаш, въпреки че си решил, че не заслужава втори шанс града. Та, мястото е спирка Parque на лисабонското метро. В станцията има 450 000 плочки, ръчно рисувани по техниката азулежос. Представени са португалските открития от 14 и 15 век. На двете платформи има карти с тези открития, а на свода са изписани човешките права. И Белем по време на синия час 47 4 Връзка към коментар
Radnev Публикувано: 1 януари, 2020 Сподели Публикувано: 1 януари, 2020 @bulpa Макар и позаспал, все пак там😉. Комплексът на изкуствата и науките - Валенсия. Мястото е наистина впечатляващо, като за целия комплекс са изсипани сигурно милиард евро. Оценявам го, но само рационално. Емоционално не успя да ме докосне. Явно футуристичният стоманобетон не е моето място. Аквариумът - най-големият морски аквариум в Европа. Истински ме впечатли само частта с акулите. Белугите също, но не толкова. Причините - на първо място крещящите до полуда испано-италиански вълни от туристи, които непрестанно провокираха обзелото ме главоболие след откачената ни НГ. На второ място - само преди няколко дни бяхме посетили най-големият речен аквариум в Европа. Този в Сарагоса, където имах възможността спокойно да се възхитя на гигантските арапайми от Амазония. На фона на лудницата във Валенсия, мога да заявя, че в Сарагоса почти успях да се докосна до природата, пък макар и през стъклото на Аквариума. Не ме разбирайте погрешно, Аквариумът във Валенсия е по-впечатляващ, но ние сякаш леко пребоксувахме. П. П. Валенсия е просто страхотна. Утре тръгваме към Сегунт и Тарагона. Надявам се да имам време да кача някоя снимка, особено от Сегунт, който е древен град, но не е сред най-посещаваните турист места. 😀 34 2 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 2 януари, 2020 Сподели Публикувано: 2 януари, 2020 преди 6 часа, bulpa каза: В Лисабон за втори път. Капитане, ако четеш да знаеш, че ти си виновен 🤩 Благодаря ти! Лисабон е прекрасен! А Капитанът липсва не само на теб! Дано чете поне. 2 Връзка към коментар
Популярно мнение luba_rizova Публикувано: 2 януари, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 януари, 2020 Очеизвадно е къде... Шаренко да има. 48 3 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 2 януари, 2020 Сподели Публикувано: 2 януари, 2020 преди 19 минути , luba_rizova каза: Очеизвадно е къде Това не е ли софийският площад Света Неделя след обещания от Фандъкова ремонт? 2 1 26 1 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 2 януари, 2020 Сподели Публикувано: 2 януари, 2020 преди 5 часа, домосед каза: Това не е ли софийският площад Света Неделя след обещания от Фандъкова ремонт? Това и внуците на нашите внуци няма да го видят, и в сънищата си дори! 2 1 Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 2 януари, 2020 Сподели Публикувано: 2 януари, 2020 9 minutes ago, muchachote said: Това и внуците на нашите внуци няма да го видят, и в сънищата си дори! Но за сметка на това могат да имат все още невероятната възможност за се повозят на градския транспорт от Икаруси и тролеи от соц-а 😉 . За последните ми разказаха от първо лице, че в момента вътре било по-студено от вън 🙄 Връзка към коментар
PizzaVegetariana Публикувано: 4 януари, 2020 Сподели Публикувано: 4 януари, 2020 On 1/1/2020 at 1:39 PM, Guinness said: Честита нова година! Как е там? Бях преди 3 години и беше страхотно, но тепърва започваха да строят много. Предполагам вече е станало доста туристическо. Все още е идеално. Но какви мастодонти се строят... днес бяхме на плажът на морските звезди. Беше прекрасно, но виждам как безразборният туризъм ще съсипе острова. Боклукът подпален, плажовете масово на концесия, канализацията в морето... Днес бяхме на плажа преди организираните турове и беше чудо. След това присъствах на това как една дебела руска лелка ги настъпва... 23 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 4 януари, 2020 Сподели Публикувано: 4 януари, 2020 Ядох сладки, много ядох, и торта ядох, и капама, и свинско....айде сега по Витошките пътечки 🙂 27 3 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 5 януари, 2020 Сподели Публикувано: 5 януари, 2020 Вчера се наканих най-накрая до отида до последното чудо на Сайгон, кулата Landmark 81, открита преди година. Височина от 461м не е зле. 🙂 Както при повечето такива чудесии, пропуснах уикенд билет за площадката от 30+ евро и пих коктейл за 8 някой друг етаж по-надолу. 🙂 43 1 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 5 януари, 2020 Сподели Публикувано: 5 януари, 2020 От 5-тата най-голяма по територия страна, към 6-тата най-малка континентална/не островна. Или колко е приятно от +33°С на 0°С 😄 ...и така, малко следколеден и следновогодишен Люксембург попътно  И ледената пързалка до Коледния базар, на който още се лее глювайн, и се въртят всякакви наденички, вурстчета, и месца Първият час от престоя ми тук, ми се видя много мрачно и неприветливо място. Но след това някак като с магия, изведнъж ми хареса. Чак и аз се учудих. Може би и защото го нямаше онзи лош вятър там, или поне беше съвсем слаб. Или пък заради все още стоящата празнична украса, която засилваше и без това "приказния" ефект на градче от херцогство...и то не какво да е, а Велико херцогство 🙂 38 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 6 януари, 2020 Сподели Публикувано: 6 януари, 2020 Разходка из Гинза. Единственото място в Токио, където имаше някаква коледна украса. Иначе светещо, лъскаво... Дами, вадете от скриновете старите поли солей. И Диор, и Валентино, и Прада на витрините си презентират солея. Много добри витрини на Диор. А за момчетата, показвам играчки за пораснали. И бъдете снизходителни - снимам с телефон и имам астигматизъм, снимките няма как да са добри. 31 1 Връзка към коментар
Евгени Димитров Публикувано: 6 януари, 2020 Сподели Публикувано: 6 януари, 2020 салон Преслав, летище София. Ще маам филия с лютеница. Полетът закъснява с 2 часа вече и си изпуснах връзката за Амстердам. 2 2 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 6 януари, 2020 Сподели Публикувано: 6 януари, 2020 преди 1 минута , Евгени Димитров каза: Ще маам филия с лютеница Не си го причинявай... Или се запаси с достатъчно количество сода бикарбонат! Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега