Radnev Публикувано: 29 декември, 2019 Сподели Публикувано: 29 декември, 2019 Не знам къде трябва да постна тази снимка: "В момента съм..." или "Искам да се похваля???" 🤔 В бавния влак между Сарагоса и Теруел: Двама полуиндианеца, вероятно от Судамерикана си правиха и селфита😁. 18 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 29 декември, 2019 Сподели Публикувано: 29 декември, 2019 преди 23 минути , Radnev каза: Не знам къде трябва да постна тази снимка: "В момента съм..." или "Искам да се похваля???" 🤔 В бавния влак между Сарагоса и Теруел: Двама полуиндианеца, вероятно от Судамерикана си правиха и селфита😁. Ми, може да не са виждАли влак:)))))))) 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Radnev Публикувано: 29 декември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 декември, 2019 преди 5 часа, AlexandraKo каза: Ми, може да не са виждАли влак:)))))))) Не знам дали бяха виждали влак, но с лодките по Амазонка или с ламите из Андите едва ли са развивали 158 км/ч 😁. Честно казано със стрелата на renfe - AVE, която гонеше 300 и на мен ми идваха подобни идеи, но малко ме досрамя и се отказах😳. И за да не спамя излишно, нека споделя едно откритие в Испания и това е Теруел (между Сарагоса и Валенсия). Градът е стилно пипнат, малки тесни улички, истинска средновековна атмосфера, паметници на Юнеско и атрактивния архитектурен стил Мудехар, характерен за арабите останали в Иберия след Реконквистата. Ето ме и мен: Фотоапарат, карта и раничка - какво му трябва повече на човек😀. За 2021 ще кандидатствам за календара на magelanci с тази снимка, така че ако искате да ме гледате целогодишно слагайте лайкове здраво😜. Утре ще се опитаме да стигнем до Албарасин, което се оказва повече от сложно. Може би ще тръгнем пеш (около 12 км в посока), а ако някой ни качи на стоп евала на него. 48 1 7 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 29 декември, 2019 Сподели Публикувано: 29 декември, 2019 преди 11 минути , Radnev каза: Не знам дали бяха виждали влак, но с лодките по Амазонка или с ламите из Андите едва ли са развивали 158 км/ч 😁. Честно казано със стрелата на renfe - AVE, която гонеше 300 и на мен ми идваха подобни идеи, но малко ме досрамя и се отказах😳. И за да не спамя излишно, нека споделя едно откритие в Испания и това е Теруел. Градът е стилно пипнат, малки тесни улички, истинска средновековна атмосфера, паметници на Юнеско и атрактивния архитектурен стил Мудехар, характерен за арабите останали в Иберия след Реконквистата. Ето ме и мен: За 2021 ще кандидатствам за календара на magelanci с тази снимка, така че ако искате да ме гледате целогодишно слагайте лайкове здраво😜. Утре ще се опитаме да стигнем до Албарасин, което се оказва повече от сложно. Може би ще тръгнем пеш (около 12 км в посока), а ако някой ни качи на стоп евала на него. С една дума - започват Радневите приключения , покрай посрещането на Новата година:))))) Чакам нетърпеливо! П.П. А ти си ни хубавец и ерудит, каендарът само ще спечели:)))))))) 1 1 Връзка към коментар
Аmélie Публикувано: 29 декември, 2019 Сподели Публикувано: 29 декември, 2019 Разкошни два дни по витошки пътеки. Хем починахме, хем се пораздвижихме след празниците, хем хапнахме топли супи в хижите. 37 11 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 29 декември, 2019 Сподели Публикувано: 29 декември, 2019 преди 3 часа, Radnev каза: Утре ще се опитаме да стигнем до Албарасин, което се оказва повече от сложно. Може би ще тръгнем пеш (около 12 км в посока), а ако някой ни качи на стоп евала на него. Албарасин си заслужава! Красиво местенце е. 🙂 2 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 29 декември, 2019 Сподели Публикувано: 29 декември, 2019 преди 4 часа, Radnev каза: Не знам дали бяха виждали влак, но с лодките по Амазонка или с ламите из Андите едва ли са развивали 158 км/ч 😁. Честно казано със стрелата на renfe - AVE, която гонеше 300 и на мен ми идваха подобни идеи, но малко ме досрамя и се отказах😳. И за да не спамя излишно, нека споделя едно откритие в Испания и това е Теруел (между Сарагоса и Валенсия). Градът е стилно пипнат, малки тесни улички, истинска средновековна атмосфера, паметници на Юнеско и атрактивния архитектурен стил Мудехар, характерен за арабите останали в Иберия след Реконквистата. Ето ме и мен: Фотоапарат, карта и раничка - какво му трябва повече на човек😀. За 2021 ще кандидатствам за календара на magelanci с тази снимка, така че ако искате да ме гледате целогодишно слагайте лайкове здраво😜. Утре ще се опитаме да стигнем до Албарасин, което се оказва повече от сложно. Може би ще тръгнем пеш (около 12 км в посока), а ако някой ни качи на стоп евала на него. Чакаме пътепис, както ти си го можеш! А представителят ти на КМС беше много стъписан май. 1 1 Връзка към коментар
Radnev Публикувано: 30 декември, 2019 Сподели Публикувано: 30 декември, 2019 преди 2 часа, Дани Магелани каза: Чакаме пътепис, както ти си го можеш! А представителят ти на КМС беше много стъписан май. Представителят ми на КМС е тука при мене и жулим уиски в ирландски бар насред Испания🤨 - какви убитаци само😄. Водим епичен спор за Албарасин, който се оказва не на 12, а на 24 км, което изключва ходенето пеша. Намерили сме някакъв транспорт, който обаче тотално обърква плановете ни за утре и би ни принудил да висим поне 6 часа в Теруел, който вече напълно разкостихме... Утре ще доложа допълнително кой къде е... 🤨 @AlexandraKo - а така, дай ми малко самочувствие😀. @Tedy - а ти как стигна до там? Не вярвам да си ползвала автобус, защото той е просто невъзможен, освен ако не се спи в Албарасин. 2 1 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 30 декември, 2019 Сподели Публикувано: 30 декември, 2019 @Radnev, бяхме с кола и спахме там. Уникално градче е да се остане за малко. Имаше и жестока кръчма, всичко камък, стълби, тесни улички. Абе приказка е. 3 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 30 декември, 2019 Сподели Публикувано: 30 декември, 2019 преди 6 часа, Radnev каза: Представителят ми на КМС е тука при мене и жулим уиски в ирландски бар насред Испания🤨 - какви убитаци само😄. Водим епичен спор за Албарасин, който се оказва не на 12, а на 24 км, което изключва ходенето пеша. Намерили сме някакъв транспорт, който обаче тотално обърква плановете ни за утре и би ни принудил да висим поне 6 часа в Теруел, който вече напълно разкостихме... Утре ще доложа допълнително кой къде е... 🤨 @AlexandraKo - а така, дай ми малко самочувствие😀. @Tedy - а ти как стигна до там? Не вярвам да си ползвала автобус, защото той е просто невъзможен, освен ако не се спи в Албарасин. Не вярвам да има друг Албарасин-Albarracin, но от Теруел до него е над 35км. 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 30 декември, 2019 Сподели Публикувано: 30 декември, 2019 Бамберг, добър ден! 🙂 47 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 30 декември, 2019 Сподели Публикувано: 30 декември, 2019 Очарована съм от остров Мадейра... Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 30 декември, 2019 Сподели Публикувано: 30 декември, 2019 В Бергамо, в очакване на една студена новогодишна нощ! 30 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 30 декември, 2019 Сподели Публикувано: 30 декември, 2019 преди 10 часа, Polina каза: Бамберг, добър ден! 🙂 Да не пропуснеш 10 Връзка към коментар
Radnev Публикувано: 30 декември, 2019 Сподели Публикувано: 30 декември, 2019 Вече сме във Валенсия. Понеже повечето от вас, ако не и всички сте били във Валенсия, ето един малко по-различен поглед от наша гледна точка😉. Рейсче - новичка Скания. Японци ни бъркат паеля, а доминиканка ни прави арабска супа от нахут и ме пита какъв арабин съм такъв странен😄. После се зареждаме: Мезето охладено: Приключваме с квартирните изпълнения и се насочваме към същинската част. Поздрави от зловещите пияници😁😉: 37 1 1 4 1 Връзка към коментар
Популярно мнение bulpa Публикувано: 30 декември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 30 декември, 2019 Когато залезите са скучни, а отсреща се опитват да си направят селфи В Порто 49 2 2 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 30 декември, 2019 Сподели Публикувано: 30 декември, 2019 Киото 40 2 Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 30 декември, 2019 Сподели Публикувано: 30 декември, 2019 В Македония, за първи път ☺️ 29 Връзка към коментар
Radnev Публикувано: 31 декември, 2019 Сподели Публикувано: 31 декември, 2019 Из нощна Валенсия с простото ми телефонче. Качеството е мизерно, но колкото - толкова. Това, което е странното при Валенсия е, че на практика градът няма истинска голяма забележителност, с която да се похвали. В същото време обаче цялостното излъчване и атмосфера е на топ ниво. 37 1 1 Връзка към коментар
Популярно мнение christuff Публикувано: 31 декември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 декември, 2019 Късно пристигнахме вчера в Москва, но не издържахме и си направихме бърза разходка. 🙂 57 13 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 31 декември, 2019 Сподели Публикувано: 31 декември, 2019 Не знам дали е за похвалване или за оплакване - в периферията на среден клас тайфун сме. Топло около 27-28 С, но лек постоянен дъжд от вчера. И в нов хотел Шангри ла. Невероятен басейн, отопляем естествено, прекрасна градина с зоо с малки животни дори и с голям плаж. Но с бурно море. Не знам дали е случайно заради тайфуна или е постоянно, но аз си харесвам огледалните езерни повърхности в морето. Така, че се тормозя в басейна. А и съседния хотел е Атлантис. Така, че си имаме аквариум. 36 4 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 31 декември, 2019 Сподели Публикувано: 31 декември, 2019 преди 6 часа, Radnev каза: Из нощна Валенсия с простото ми телефонче. Качеството е мизерно, но колкото - толкова. Това, което е странното при Валенсия е, че на практика градът няма истинска голяма забележителност, с която да се похвали. В същото време обаче цялостното излъчване и атмосфера е на топ ниво. А успяхте ли да стигнете до Албарасин и как, че някои тук се опитваме да преписваме? 1 1 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 31 декември, 2019 Сподели Публикувано: 31 декември, 2019 преди 7 часа, Radnev каза: Това, което е странното при Валенсия е, че на практика градът няма истинска голяма забележителност, с която да се похвали. Това как можа да го кажеш 🤔 Града на любимият ми архитект Калатрава да няма с какво да се похвали! Марш към Градът на изкуствата и науките (достатъчно жокери дадох, за да го откриете). 6 2 Връзка към коментар
Radnev Публикувано: 31 декември, 2019 Сподели Публикувано: 31 декември, 2019 преди 2 часа, slujitel каза: А успяхте ли да стигнете до Албарасин и как, че някои тук се опитваме да преписваме? Да, успяхме, но не както искаме. За да се разгледа Албарасин трябва да се преспи там или свободата на рент а кара. Турист автобуси до там няма. Има редовен автобус, който тръгва в 09:00 от Албарасин за Теруел. Същият престоява няколко часа и в 14:10 тръгва от Теруел за Албарасин и това е. Таксита, които тръгват от бус гарата искат по 50 евро в посока. Казаха ни, че имало някакъв таен бус, който кара по 25 евро в двете посоки, но трябвало да му се обадиш. Ние нямахме телефона му и в 10:00 часа чакахме на стълбите на града - Escalinatata - голяма забележит. Извадихме късмет. Двойка чужденци го бяха извикали. И те като нас искаха да се приберем малко по рано, за да хванат транспорт за Валенсия. По принцип бусът кара 10:00 - 14:00. Автобусът и влакът за Валенсия обаче тръгват в 13:45. Следващите са от 20:00. Лошото е, че влизането в катедралата и арабската част на крепостта е с гид и се влиза под час. Така, че ги гледахме само отвън. 7 1 Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 31 декември, 2019 Сподели Публикувано: 31 декември, 2019 Честита нова 2020 от височина 37000 фута над Сидни 🙂 #QR920 30 5 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега