Евгени Димитров Публикувано: 6 януари, 2020 Сподели Публикувано: 6 януари, 2020 преди 19 минути , chandni каза: Не си го причинявай... Или се запаси с достатъчно количество сода бикарбонат! Късно е, вече си го причиних. Правя промивки с алкохол сега. 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 6 януари, 2020 Сподели Публикувано: 6 януари, 2020 преди 11 минути , Евгени Димитров каза: Късно е, вече си го причиних. Правя промивки с алкохол сега. Другия път чети по-внимателно темата... Може да си спестиш някое и друго стомашно неразположение... 😄 На 4.12.2019 г. в 5:59, chandni каза: Направо съм в потрес от "лютеницата"! Абсолютна излагация! Не е лютеница, а долнопробно доматено пюре, което не бих използвала дори за готвене... Срамота е. Ще опита някой чужденец, който е чувал за българската лютеница и ще се чуди какво я хвалят и как изобщо я консумират! Не съм очаквала да е "Велика" или "Царица" на Дерони, но в края на краищата човек, който не познава българската кухня и традиции ще остане с тотално погрешна представа... Нещо като представата за "българи", която са си създали в Германия на база опита им с един конкретен етнос, който най-често каца в Дортмунд... Връзка към коментар
домосед Публикувано: 7 януари, 2020 Сподели Публикувано: 7 януари, 2020 Бриджтаун, Барбадос 43 1 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 7 януари, 2020 Сподели Публикувано: 7 януари, 2020 Помагам на Гришо с витамини от Виетнам. 35 4 9 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 7 януари, 2020 Сподели Публикувано: 7 януари, 2020 преди 57 минути , T.E.Lawrence каза: Помагам на Гришо с витамини от Виетнам. Потърси, моля, за мача на двойки някакви по-силни витамини! 6 Връзка към коментар
Популярно мнение Роми Публикувано: 7 януари, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 7 януари, 2020 Като в картина на Моне - Suzhou и Zhouzhuang през зимата. Много странна мистична светлина и усещане за нереалност. Препоръчвам! За мен си беше страхотна находка - виждала съм красотата на речните градове през пролетта, но сега надделяваше съвсем друго чувство. 54 4 Връзка към коментар
Популярно мнение домосед Публикувано: 9 януари, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 9 януари, 2020 На острова, на който нямало плажове - Доминика 62 2 3 1 Връзка към коментар
aleks_s Публикувано: 11 януари, 2020 Сподели Публикувано: 11 януари, 2020 Отново в любим град 🙂 35 3 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 11 януари, 2020 Сподели Публикувано: 11 януари, 2020 За първи път в Париж 39 1 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 12 януари, 2020 Сподели Публикувано: 12 януари, 2020 В Скопие -приятен уикенд преди работни делници тук. Не съм била почти 3 години и с удоволствие си припомням невероятния аромат на мерлото на Бовин. По принцип предпочитам бели вина, но това вино ми е фаворит от балканските червени отдавна:-)))) Да не се счита за реклама! Само заклет фен съм 🙂 18 1 Връзка към коментар
Популярно мнение домосед Публикувано: 13 януари, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 януари, 2020 Още на Доминика. Колкото повече не плават фериботите заради високите вълни, толкова по-навътре имам време да навляза Ще пиша по-нататък в съответните теми кое какво е и къде е 64 7 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 13 януари, 2020 Сподели Публикувано: 13 януари, 2020 преди 4 часа, домосед каза: Още на Доминика. Колкото повече не плават фериботите заради високите вълни, толкова по-навътре имам време да навляза Ще пиша по-нататък в съответните теми кое какво е и къде е Хубаво е! Дори събуди интерес у мен към Карибите с тези неплажни и зелени снимки. 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 13 януари, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 януари, 2020 Добро утро от Конакри, Гвинея. Гледката е от ресторанта на хотела ни на 6-ия етаж, типична западна Африка. В момента закусваме и се приготвяме да опознаем столицата, както и да посетим съседните островчета 🙂 51 1 5 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 13 януари, 2020 Сподели Публикувано: 13 януари, 2020 преди 54 минути , Георги Матеев каза: Добро утро от Конакри, Гвинея. Гледката е от ресторанта на хотела ни на 6-ия етаж, типична западна Африка. В момента закусваме и се приготвяме да опознаем столицата, както и да посетим съседните островчета 🙂 Ако има паметник на Гошо Тарабата - не забравяй да се снимаш с него! 1 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 13 януари, 2020 Сподели Публикувано: 13 януари, 2020 Да чуеш тишината. В Рила. 37 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Цвете Публикувано: 13 януари, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 януари, 2020 Видях Петра днес и сбъднах една позабравена мечта. Снощи отстрани на пътя беше изринат сняг, в момента грее слънце. 52 1 7 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 13 януари, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 януари, 2020 Привет от остров Room, Гвинея! Днес се разходихме из близките до континента острови - изненадахме се от изключително дружелюбните местни и от прекрасните плажове, съизмерими например с тези на Занзибар. Не остана време за разглеждане на столицата, но утре това ще правим цял ден. 62 9 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 14 януари, 2020 Сподели Публикувано: 14 януари, 2020 Все още в Скопие. Вчера допълних посрещането на 2020 с традиционно македонско посрещане на Старата нова година в кафан КА. И днес виждам, че населението след вечерната почерпка е определило отношението си към многото паментици :-))) 18 1 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 14 януари, 2020 Сподели Публикувано: 14 януари, 2020 преди 1 час, Роми каза: Все още в Скопие. Вчера допълних посрещането на 2020 с традиционно македонско посрещане на Старата нова година в кафан КА. И днес виждам, че населението след вечерната почерпка е определило отношението си към многото паментици :-))) Александър Македонски сладолед ли държи в ръката? Не се вижда много ясно. 1 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 14 януари, 2020 Сподели Публикувано: 14 януари, 2020 25 2 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 14 януари, 2020 Сподели Публикувано: 14 януари, 2020 преди 7 часа, muchachote каза: Александър Македонски сладолед ли държи в ръката? Не се вижда много ясно. На паметника на Александър Македонски бяха насадили кофичка от йогург, а в ръката на светеца-носна кърпичка. Е и цигара в устата. Имаше поне още 2 паметника с украса, но не можех да снимам без да обидя някого :-))) 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 14 януари, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 януари, 2020 Още няколко кадъра от Гвинея. Дестинацията определено се оказа много приятна изненада и бих я препоръчал. 60 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 15 януари, 2020 Сподели Публикувано: 15 януари, 2020 В Болоня. Който има път насам,вместо да се разкарва до Колумбия,може да види това: 26 1 1 Връзка към коментар
Популярно мнение krasen_denev Публикувано: 15 януари, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 януари, 2020 Най-накрая и аз бях там и аз видях! Ще ви покажа Йордания без Петра и Уади Рум,не че не ходихме,а просто така за разнообразие. Джераш-Старият град. Джераш в настоящето. Мадаба-изглед от камбанарията на католическата църква. Планината Небо-изглед към Светите земи. Акаба-плажът 64 1 13 Връзка към коментар
Capitan Morgan Публикувано: 15 януари, 2020 Сподели Публикувано: 15 януари, 2020 Малта 35 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега