Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

преди 2 часа, FlyTraveler каза:

На традиционна ветроходна дау лодка край остров Ламу, Кения. Остава само една вечер в Момбаса и обратно към Доха и София.

received_2617341618532681.jpeg

И с визия,точно,като един морски вълк същи!:)

Вчера го похвалих времето,то днес се развали,че и дъжд запляска:((((((

1622868477_IMG_20200118_1217532.jpg.9002d049e1723c990bcad4022d189950.jpg

• Харесвам 23
Връзка към коментар
преди 22 часа, FlyTraveler каза:

На традиционна ветроходна дау лодка край остров Ламу, Кения. 

received_2617341618532681.jpeg

Само катарците да не ти видят тениската, че може да те даунгрейднат.:grin:

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Връзка към коментар
На 18.01.2020 г. в 10:53, FlyTraveler каза:

обратно към Доха

На полета с тази тениска ли ще се качиш...? 😂 Да не те свалят на половината път...без междинно кацане? 🤣

Връзка към коментар
преди 20 минути , Моника каза:

"Тайната на Рим" сутринта, по залез и вечерта

Браво! Аз никакви снимки не можах да докарам-освен размазани. Нито с телефона, нито с фотоапарата.Ама не се ядосвах много, оставих го за следващия път :). За Рим винаги ще има следващ път.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 11 минути , bobole4e каза:

Браво! Аз никакви снимки не можах да докарам-освен размазани. Нито с телефона, нито с фотоапарата.Ама не се ядосвах много, оставих го за следващия път :). За Рим винаги ще има следващ път.

Ами то не си е за ядосване, следващия път ще се получат. :)) Пък гледката винаги си я имаш в спомените.

Ние имахме късмет, че нямаше почти никакви хора сутринта и вечерта, 2-3 да са минали и си щраках на воля. По залез имаше малка опашка и това е единствената снимка, която направих по това време, за моя изненада се получи. 😁

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 2 минути , chandni каза:

На полета с тази тениска ли ще се качиш...? 😂 Да не те свалят на половината път...без междинно кацане? 🤣

В Африка вечерно време нося риза с дълъг ръкав на голо.  Тениска слагам отдолу само преди полета до София/ Варна ако е през зимата.  Та в момента съм в Доха и ще си сложа тениска, но няма да е с   Emirates. Не за друго, ами се вмириса. 

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Връзка към коментар
преди 12 часа, Фичо каза:

Само катарците да не ти видят тениската, че може да те даунгрейднат.:grin:

Що? Те да не би да са конкурен ия? 😉 Иначе от икономична класа по-надолу няма къде да ме понижат... 🙂

• Смея се 1
Връзка към коментар
преди 4 минути , FlyTraveler каза:

Що? Те да не би да са конкурен ия? 😉 Иначе от икономична класа по-надолу няма къде да ме понижат... 🙂

В багажното, в сектора за превоз на котета.

• Смея се 2
Връзка към коментар

Летище Хамад в Доха. Цяла нощ в "столовата" (както казва @ivooo ). Как се разглезихме само... Струва ми се голяма мъка и безмислие да плюскам и да обръщам бирите безплатно... 🙂

• Харесвам 2
  • Смея се 9
Връзка към коментар
преди 3 часа, Дани Магелани каза:

Александра Ко е голям подстрекател!

Алекс, благодаря за хубавата идея!

Еее, радвам се, че ти харесва!
Мястото е забележително, нали?

преди 9 минути , FlyTraveler каза:

Летище Хамад в Доха. Цяла нощ в "столовата" (както казва @ivooo ). Как се разглезихме само... Струва ми се голяма мъка и безмислие да плюскам и да обръщам бирите безплатно... 🙂

Ми па, дай им някой лев, не вярвам да откажат:))))))))

• Смея се 5
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Magelanko
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.