AlexandraKo Публикувано: 18 януари, 2020 Сподели Публикувано: 18 януари, 2020 Викаш,Малкият човек, да свиква със звездите:))))) Утре може да си има и своя. Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 18 януари, 2020 Сподели Публикувано: 18 януари, 2020 На традиционна ветроходна дау лодка край остров Ламу, Кения. Остава само една вечер в Момбаса и обратно към Доха и София. 41 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 18 януари, 2020 Сподели Публикувано: 18 януари, 2020 преди 2 часа, FlyTraveler каза: На традиционна ветроходна дау лодка край остров Ламу, Кения. Остава само една вечер в Момбаса и обратно към Доха и София. И с визия,точно,като един морски вълк същи!:) Вчера го похвалих времето,то днес се развали,че и дъжд запляска:(((((( 23 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 18 януари, 2020 Сподели Публикувано: 18 януари, 2020 В кв. Враждебна, София днес е празника Джамал - кукерски карнавал. 17 2 Връзка към коментар
atrencheva Публикувано: 18 януари, 2020 Сподели Публикувано: 18 януари, 2020 На летище Хамад в очакване на следващия полет за Краби 28 1 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 18 януари, 2020 Сподели Публикувано: 18 януари, 2020 Виена, доста снежно. 44 Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 18 януари, 2020 Сподели Публикувано: 18 януари, 2020 Аз видях нещо по-хубаво на HIA 20 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 19 януари, 2020 Сподели Публикувано: 19 януари, 2020 преди 22 часа, FlyTraveler каза: На традиционна ветроходна дау лодка край остров Ламу, Кения. Само катарците да не ти видят тениската, че може да те даунгрейднат. 1 2 Връзка към коментар
Stanislav Dimitrov Публикувано: 19 януари, 2020 Сподели Публикувано: 19 януари, 2020 В Родопите,яз.Студен кладенец 23 12 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 19 януари, 2020 Сподели Публикувано: 19 януари, 2020 За пръв път в Чехия - Бърно. 34 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 19 януари, 2020 Сподели Публикувано: 19 януари, 2020 Бергамо, този път стигнах до старият град, хапнах и от известните пици на парче. 29 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 19 януари, 2020 Сподели Публикувано: 19 януари, 2020 В Ница, в Негреско. За наш късмет на рецепцията беше наше момиче Илиана. Имаме бонус - ВИП обслужване. И изглед към морето. 29 9 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 19 януари, 2020 Сподели Публикувано: 19 януари, 2020 Александра Ко е голям подстрекател! Алекс, благодаря за хубавата идея! 2 Връзка към коментар
Моника Публикувано: 19 януари, 2020 Сподели Публикувано: 19 януари, 2020 "Тайната на Рим" сутринта, по залез и вечерта 😁 36 1 3 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 19 януари, 2020 Сподели Публикувано: 19 януари, 2020 На 18.01.2020 г. в 10:53, FlyTraveler каза: обратно към Доха На полета с тази тениска ли ще се качиш...? 😂 Да не те свалят на половината път...без междинно кацане? 🤣 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 19 януари, 2020 Сподели Публикувано: 19 януари, 2020 преди 20 минути , Моника каза: "Тайната на Рим" сутринта, по залез и вечерта Браво! Аз никакви снимки не можах да докарам-освен размазани. Нито с телефона, нито с фотоапарата.Ама не се ядосвах много, оставих го за следващия път :). За Рим винаги ще има следващ път. 2 Връзка към коментар
Моника Публикувано: 19 януари, 2020 Сподели Публикувано: 19 януари, 2020 преди 11 минути , bobole4e каза: Браво! Аз никакви снимки не можах да докарам-освен размазани. Нито с телефона, нито с фотоапарата.Ама не се ядосвах много, оставих го за следващия път :). За Рим винаги ще има следващ път. Ами то не си е за ядосване, следващия път ще се получат. :)) Пък гледката винаги си я имаш в спомените. Ние имахме късмет, че нямаше почти никакви хора сутринта и вечерта, 2-3 да са минали и си щраках на воля. По залез имаше малка опашка и това е единствената снимка, която направих по това време, за моя изненада се получи. 😁 2 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 19 януари, 2020 Сподели Публикувано: 19 януари, 2020 преди 2 минути , chandni каза: На полета с тази тениска ли ще се качиш...? 😂 Да не те свалят на половината път...без междинно кацане? 🤣 В Африка вечерно време нося риза с дълъг ръкав на голо. Тениска слагам отдолу само преди полета до София/ Варна ако е през зимата. Та в момента съм в Доха и ще си сложа тениска, но няма да е с Emirates. Не за друго, ами се вмириса. 1 3 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 19 януари, 2020 Сподели Публикувано: 19 януари, 2020 преди 12 часа, Фичо каза: Само катарците да не ти видят тениската, че може да те даунгрейднат. Що? Те да не би да са конкурен ия? 😉 Иначе от икономична класа по-надолу няма къде да ме понижат... 🙂 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 19 януари, 2020 Сподели Публикувано: 19 януари, 2020 преди 4 минути , FlyTraveler каза: Що? Те да не би да са конкурен ия? 😉 Иначе от икономична класа по-надолу няма къде да ме понижат... 🙂 В багажното, в сектора за превоз на котета. 2 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 19 януари, 2020 Сподели Публикувано: 19 януари, 2020 Летище Хамад в Доха. Цяла нощ в "столовата" (както казва @ivooo ). Как се разглезихме само... Струва ми се голяма мъка и безмислие да плюскам и да обръщам бирите безплатно... 🙂 2 9 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 19 януари, 2020 Сподели Публикувано: 19 януари, 2020 преди 3 часа, Дани Магелани каза: Александра Ко е голям подстрекател! Алекс, благодаря за хубавата идея! Еее, радвам се, че ти харесва! Мястото е забележително, нали? преди 9 минути , FlyTraveler каза: Летище Хамад в Доха. Цяла нощ в "столовата" (както казва @ivooo ). Как се разглезихме само... Струва ми се голяма мъка и безмислие да плюскам и да обръщам бирите безплатно... 🙂 Ми па, дай им някой лев, не вярвам да откажат:)))))))) 5 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 19 януари, 2020 Сподели Публикувано: 19 януари, 2020 В момента, AlexandraKo каза: Ми па, дай им някой лев, не вярвам да откажат:)))))))) Тогава пък ще ми е жал за парите 🙂 🙂 6 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 20 януари, 2020 Сподели Публикувано: 20 януари, 2020 Сан Диего 36 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 20 януари, 2020 Сподели Публикувано: 20 януари, 2020 Хм, Станислав много пътува. Явно е търговски пътник. И продава сапун 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега