AlexandraKo Публикувано: 29 юни, 2015 Сподели Публикувано: 29 юни, 2015 Не, съвпадение е. Беше около 2 ч. следобед и хората, които живеят в Портланд са отишли на хайк там през уикенда. Явно трябва да се ходи рано сутрин, за да е по-спокойно. Днес стигнахме до Bandon, пътувахме 530 км. После продължихме на север по крайбрежието и сега сме в Newport. За моя изненада по цялото крайбрежие е кучи студ - 13 С и мъгла, направо като зимата във Ванкувър. Аз тъй като никога не проверявам прогнозата за времето си взех само летни дрехи и цял ден умирам от студ. Утре ни чака още път - връщаме се във Ванкувър. Иначе крайбрежието на Орегон е невероятно красиво, плажовете диви, огромни и пусти. Малко снимки от телефона ми: Градчето Bandon image.jpg image.jpg image.jpg Heceta Head Lighthouse по крайбрежието на Орегон image.jpg Наистина е невероятно красиво! 2 Връзка към коментар
Roje Публикувано: 30 юни, 2015 Сподели Публикувано: 30 юни, 2015 Във влака. На път от Милано до Вентимиглия. Снощи бяхме на експото. Много ни хареса. Вечер там е страхотен купон с много бира, мезета и свирещи на живо банди. А светлинното шоу при Дървото на живота е уникално. По-добро от Дубайските фонтани. 23 Връзка към коментар
Roje Публикувано: 30 юни, 2015 Сподели Публикувано: 30 юни, 2015 .... в момента съм на българска гроздова, български облак и френско розе, ако някой намери по-перфектна комбинация да заповяда на терасата, тя е отворена за всички приятели.... няма по-добра панорама от тази... 27 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 30 юни, 2015 Сподели Публикувано: 30 юни, 2015 Роже, завиждам ... неблагородно. Пускай повече снимки да се радват поне очите ни! Приятна почивка ви пожелавам! 2 Връзка към коментар
violeta Публикувано: 1 юли, 2015 Сподели Публикувано: 1 юли, 2015 July morning в Созопол 24 Връзка към коментар
Sara Публикувано: 1 юли, 2015 Сподели Публикувано: 1 юли, 2015 (редактирано) Добро утро от Камен бряг.Спите ли?Слънцето! Редактирано 1 юли, 2015 от Sara 27 Връзка към коментар
Petkan Публикувано: 1 юли, 2015 Сподели Публикувано: 1 юли, 2015 July morning в Созопол Май се намираме на едно и също място 18 Връзка към коментар
violeta Публикувано: 1 юли, 2015 Сподели Публикувано: 1 юли, 2015 Чак сега видях можеше да си побъбрим Май се намираме на едно и също място 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 1 юли, 2015 Сподели Публикувано: 1 юли, 2015 На черен плаж под вулкана Тейде. 11 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 1 юли, 2015 Сподели Публикувано: 1 юли, 2015 На черен плаж с бели нянки 4 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 1 юли, 2015 Сподели Публикувано: 1 юли, 2015 Roje това ти да го напишеш за дубайските фонтани значи много. Ще трябва да ида до Експо-то ! 3 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 1 юли, 2015 Сподели Публикувано: 1 юли, 2015 (редактирано) Roje къде сте отседнали по-точно? Утре вечер трябва да резервирам и се чудя къде.Ще сме на Експото в края на август.Ще пътуваме с кола и идеята е да сме една вечер и един цял ден в Експото.Като че ли ми се иска да спим някъде извън Милано и да ходим до там с влака. Давайте идеи! Редактирано 1 юли, 2015 от Emil Chakalov Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 1 юли, 2015 Сподели Публикувано: 1 юли, 2015 В Белкара Парк - направихме хайк до Jug Island Beach. Залива, който се вижда е Indian Arm. 13 Връзка към коментар
pamelanb Публикувано: 1 юли, 2015 Сподели Публикувано: 1 юли, 2015 (редактирано) Поздрави от Ponte Vecchio Редактирано 1 юли, 2015 от pamelanb 30 Връзка към коментар
TheLawyer90 Публикувано: 2 юли, 2015 Сподели Публикувано: 2 юли, 2015 Поздрави от топъл, но дъждовен Боракай! Пристигнах снощи по тъмно и сега чакам дъжда да намалее (или спре) за да се пусна до White Beach :-) 14 Връзка към коментар
Roje Публикувано: 2 юли, 2015 Сподели Публикувано: 2 юли, 2015 Roje къде сте отседнали по-точно? Утре вечер трябва да резервирам и се чудя къде.Ще сме на Експото в края на август.Ще пътуваме с кола и идеята е да сме една вечер и един цял ден в Експото.Като че ли ми се иска да спим някъде извън Милано и да ходим до там с влака. Давайте идеи! Емо, ние бяхме само един ден в Милано на път за Ница. Направихме една нощувка, за да можем да разгледаме Експото. На мен лично ми хареса. Но е страшен народ. Просто ужас. Хиляди, хиляди. Трябват ти поне два дни да можеш да разгледаш павилионите. И около седмица, за да посетиш по-готините кръчми там . Дървото на живота и фонтаните вечерта са много красиви. Ще видя да кача клипове, които правих. на мен ми хареса, че не е като в Дубай една песен и сле това 30 минути пауза, а шоуто продължава около 30-40минути непрекъснато. Хубаво е ако можете да отидете по-рано до него, за да седнете на първите редове и да гледате отблизо всичко. Иначе ко трябва да сравня хората, които го гледат те са повече отколкото хората при Дубайските фонтани в почивен ден. Коййто е бил в петък или по празник в Дубай Мол може да разбере за какво говоря. Иначе бяхме отседнали в хотел Векио до гарата, защото на другата сутрин в 9 часа ни беше влака. Но и цените на хотелите ми се струват доста завишени заради Експото. Ако ходите с метрото до него ще трябва да си купите не обикновен билет за метрото, а извънградски до Експото. 5 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 3 юли, 2015 Сподели Публикувано: 3 юли, 2015 Санта Крус де Тенерифе 15 Връзка към коментар
violeta Публикувано: 3 юли, 2015 Сподели Публикувано: 3 юли, 2015 Гледката от Pravets Golf Club към езерото 8 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 4 юли, 2015 Сподели Публикувано: 4 юли, 2015 В момента съм там, където винаги ме води сърцето! Днес се потопихме в жегата на Версай! 34 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 4 юли, 2015 Сподели Публикувано: 4 юли, 2015 Не мога да не ви покажа и разкажа за едно от най-запомнящите ми изживявания в любимия град. Днес по план имахме мини-магеланска среща с Роца и посока парижките пасажи, но ... бяхме приятно изненадани от фестивал на България пред Лувъра! С голямо удоволствие гледахме и малко участвахме в празника на България в центъра на Париж! Направо не ми се вярваше, че стоя пред Лувъра, слушам българска музика и гледам български хора! Не знам дали снимките ще успеят да пресъздадат настроението, но ще ви покажа няколко. ) Това последното е огромен казан с боб! : Поздрави за всички от Роца! Надявам се и тя да се включи и да каже дали игра хоро! 32 Връзка към коментар
eloena Публикувано: 4 юли, 2015 Сподели Публикувано: 4 юли, 2015 (редактирано) Тоскана. Невероятна жега е. Пак е прекрасно, но и мъчително за разглеждане, затова съм го ударила на почивка и кулинарен разгул. Редактирано 4 юли, 2015 от eloena 24 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 5 юли, 2015 Сподели Публикувано: 5 юли, 2015 Ние днес прекарахме деня в един от най-красивите райони на Ванкувър - Coal Harbour. Кипящ от хора и оживление, туристи и местни, постоянно нещо се случва там. В този квартал живяхме 4 години и го познаваме добре. Олимпийският огън и зад него екран, предаващ полуфинала на Световното по футбол за жени: Coal Harbour - в един от тези високи блокове живяхме и ние: 23 Връзка към коментар
Лидия Публикувано: 5 юли, 2015 Сподели Публикувано: 5 юли, 2015 Поздрави от Кьолн, вчера беше 40 градуса Ето какво ни помогна да се справим с горещината 14 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 5 юли, 2015 Сподели Публикувано: 5 юли, 2015 Поздрави от Кьолн, вчера беше 40 градуса IMG_0070.JPG Ето какво ни помогна да се справим с горещината IMG_0031.JPG Вурста ли!? 1 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 6 юли, 2015 Сподели Публикувано: 6 юли, 2015 аз пък се пържа по Софийските улици и завиждам на всички , които са на плаж, или на по-хладно 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега