Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

преди 1 час, muchachote каза:

Там говорят ли все още испански?

Цъ,основно френски.Обаче намерих една аптекарка,дето говореше руски.Завършила някъде в Русия.Говореше перфектно,като рускиня,а е арабка.И една хубава,добре че съм женен иначе можеше да си остана тука 🙂

• Харесвам 6
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 14 часа, AlexandraKo каза:

Ама, гидът пък, каво име има...😀

Дъщеря ми имаше в гимназията съученик със същото име, фламандец и модел. На всичкото отгоре изглеждаше и като Брад Пит. Та той се беше пробвал да става гадже с дъщеря ми, а тя го беше отрязала безцеремонно. Питах я защо така, тя ми отговори: "този е играч, не става". Аз ѝ казвам, е с това име какво да се очаква. Много се смях тогава и сега пак ми стана смешно, като се сетих.

• Харесвам 6
  • Смея се 3
Връзка към коментар
преди 22 часа, AlexandraKo каза:

Ама, гидът пък, каво име има...😀

Той пък имал приятел, който се казвал Биенвеню (Добре дошли). Като се представял и си казвал името, му отговаряли "Мерси" и всеки път се налагало да обяснява, че така се казва.

• Харесвам 3
  • Смея се 12
Връзка към коментар
преди 34 минути , FlyTraveler каза:

Той пък имал приятел, който се казвал Биенвеню (Добре дошли). Като се представял и си казвал името, му отговаряли "Мерси" и всеки път се налагало да обяснява, че така се казва.

То моето вече як спам става, но дъщеря ми имаше съученик, който се казва Стефания Мерси и съответно съучениците му не пропускаха да му казват редовно "мерси, мерси" и да му се покланят учтиво.

• Харесвам 1
  • Смея се 9
Връзка към коментар
преди 1 час, FlyTraveler каза:

Ми така е, кат си нямат Гошо и Пешо, ще им се дивят хората!:party:😉😀

• Смея се 3
Връзка към коментар
преди 17 минути , AlexandraKo каза:

кат си нямат Гошо и Пешо

Да се включа и аз в спама!  Ние пък в малките класове си имахме един съученик Геша, на когото баща му - майор от сухопътните войски - идваше да ни се кара, че не можело да му викаме Геш, защото не бил Гошо, ами Евгени.

А ние, не само че продължихме, ами го и римувахме на Геш Келеш от Бангладеш. 

(което ми напомня да проверя, ако е станал магеланец, дали си е писал Бангладеш за посетена държава)

• Харесвам 3
  • Смея се 4
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 9 минути , домосед каза:

Да се включа и аз в спама!  Ние пък в малките класове си имахме един съученик Геша, на когото баща му - майор от сухопътните войски - идваше да ни се кара, че не можело да му викаме Геш, защото не бил Гошо, ами Евгени.

А ние, не само че продължихме, ами го и римувахме на Геш Келеш от Бангладеш. 

(което ми напомня да проверя, ако е станал магеланец, дали си е писал Бангладеш за посетена държава)

Аз като бях малък, си мислех, че тази държава се казва Бангмладеж. И много ме кефеше.

Връзка към коментар
преди 5 часа, mililia каза:

Много е красиво!

Нямам подходящи снимки от  може би най-хубавото (забавното)  - House of Butterflies , малкият гони различните пеперуди 20 минути с променлив успех 😉

• Харесвам 8
  • Смея се 2
Връзка към коментар
преди 22 часа, Goal & Boss каза:

Аз като бях малък, си мислех, че тази държава се казва Бангмладеж

като им гледаш колко е населението, баш си е Bangмладеж.

• Смея се 5
Връзка към коментар
преди 54 минути , FlyTraveler каза:

Снимките са от миналата седмица, но ако не ги публикувам тук, няма друга тема, където да ги пусна.

С @bronco в национален парк Закума, Чад. Идеалният спътник за пътешествия - огромен опит в много части на света, комбинативен и с прекрасно чувство за хумор. Много малко хора имат способноста да разсмиват останалите толкова често. @Carrie я няма в кадър, но и тя е чудесен спътник - финно момиче с голям за младата си възраст опит по интересни дестинации.

DSC08553.JPG

И един изгрев на същото място, няколко минути преди това:

DSC08514_DxO.jpg

* На първата снимка от благоприличие съм прикрил първоизточника на ника ми във форума, но предполагам, че @bronco няма да пропусне някой път да разкаже историята. 🙂🙂 

Флай, благодаря ти за хубавите думи. За мен беше удоволствие да споделя това пътуване с теб и да споделя една стая с теб. Благодаря и за приятните разговори. Определено имаме общи интереси 🙂 Относно твоя ник - не бих си позволил публично да го коментирам 😉 Предлагам всеки, който иска да разбере подробности да отиде с теб на пътуване и така сам ще си изгради мнение за твоя ник 😉

• Харесвам 7
  • Смея се 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 29 минути , wiliko каза:

Нашето пътешествие до Нова Зеландия вече е към края си...но да ви покажа малко от днешния полет над вулканите в Mount Tongariro:

DSC_3307-01.jpeg.42064e4bb037a3e1362bf51f2a94ae96.jpeg

DSC_3291-01.jpeg.44a02d7edb014228064b775f52069a44.jpeg

Страхотни снимки!

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 1 час, Emil Chakalov каза:

Шнорхелинг около Cham islands.

А къде го шнорхела 😉   Аз си те спомям от Галапагосите ама нека и съфорумците се уверят....   Весело изкарване! И да си ушиеш риза в ХойАн! 

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• feel_the_rush
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.