Популярно мнение aikula3d Публикувано: 17 февруари, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 17 февруари, 2020 Халонг Бей 64 1 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 17 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2020 Прибираме се вече, ваканцията свърши 😏 А Верона днес ни посрещна леко мрачна, мокра и изглежда малко така като проскуубанка... Но и такава я харесвам! 🙂 48 Връзка към коментар
Популярно мнение Marisha Публикувано: 18 февруари, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 18 февруари, 2020 Myanmar. Случайни срещи. 51 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Цвете Публикувано: 18 февруари, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 18 февруари, 2020 В Сием Реп, Камбоджа сме от три дни с @Desi75 и @Dian. Обиколихме малък и голям кръг храмове и си изкарваме чудесно. 69 1 6 Връзка към коментар
zvezda9001 Публикувано: 18 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2020 На 15.02.2020 г. в 12:57, Stanislav Dimitrov каза: Поздрави от Дакла,Западна Сахара,където пустинята среща океанът Моля за разказ след пътешествието, интересува ме всичко къде кацнахте, как се придвижвахте, какво посетихте...няма много инфо за Западна Сахара...ще съм ви много благодарна 4 Връзка към коментар
Популярно мнение bronco Публикувано: 18 февруари, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 18 февруари, 2020 Колкото и дълго човек да пътува, колкото и опит да има, винаги може да научи нещо ново за пътуванията от баща си. В момента двамата с него пътуваме из Южна Америка - разгледахме Монтевидео, после Буенос Айрес, днес летим за Игуасу и накрая Рио. Аз направих програмата, но вчера той ме заведе на наистина специално място в БА - паметника на Васил Левски. Радвам се, че мога да споделя тези снимки с вас точно днес - 18ти февруари. 68 39 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 18 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2020 Браво на @bronco-старши! И на теб, че го сподели! 6 Връзка към коментар
Радо Публикувано: 19 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 19 февруари, 2020 Поздрави от Хо ши мин отново 😎 43 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 19 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 19 февруари, 2020 Немските замъци и градчета - Neuschwanstein, Kempten 44 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 19 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 19 февруари, 2020 преди 19 часа, bronco каза: Колкото и дълго човек да пътува, колкото и опит да има, винаги може да научи нещо ново за пътуванията от баща си. В момента двамата с него Този пост ми напълни душата! Поздравления за чудесната програма и правилното място,посетено на точната дата,с най-правилния човек! 6 Връзка към коментар
Популярно мнение Dian Публикувано: 19 февруари, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 февруари, 2020 Аютая. 🙂 65 8 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 19 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 19 февруари, 2020 Teotihuacan 38 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Eti* Публикувано: 20 февруари, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 февруари, 2020 Чух, че било модерно да си във Виетнам 😀 От събота сме в тази красива държава. Точно в момента съм в Хой Ан и пия бира Тайгър с гледка към пъстроцветните фенери. 51 4 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 20 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2020 Аз съм на острова, на който съм добре дошъл 43 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 21 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2020 В кжяжество Лихтенщайн. Останах учуден- не знаех, че използват швейцарски франк за разплащане. 42 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 21 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2020 преди 4 часа, Alexander каза: В кжяжество Лихтенщайн. Останах учуден- не знаех, че използват швейцарски франк за разплащане. А това миниатюрно княжество не е в ЕС нали? 1 Връзка към коментар
Capitan Morgan Публикувано: 21 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2020 преди 2 часа, muchachote каза: А това миниатюрно княжество не е в ЕС нали? В ЕС са и си ползвах там нет без проблем. Само трябва да се внимава да не се хване некой швейцарски оператор че става цифромания... 1 Връзка към коментар
deyan Публикувано: 21 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2020 преди 22 минути , Capitan Morgan каза: В ЕС са и си ползвах там нет без проблем. Само трябва да се внимава да не се хване некой швейцарски оператор че става цифромания... Всъщност не са в Европейския съюз. Ползват някои от привилегиите, но формално не са държава-членка 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 21 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2020 Сен Гален за завършек на района. 34 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Dian Публикувано: 21 февруари, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 февруари, 2020 Бангкок. 🙂 56 3 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 22 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 22 февруари, 2020 От днес разглеждаме Бруней. Започнахме пътуването в Борнео оттук, защото утре е националния им празник и трябва да ке представим на султана им. По този повод попаднахме на страхотни цени в The Impire Brunei hotel и сега традиционно се глезим. Снимки по-късно, че снимам винаги с фотоапарат. От телефона случайни опити от полета и залеза, гледан от морето. 38 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 22 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 22 февруари, 2020 преди 1 час, Роми каза: От днес разглеждаме Бруней. Започнахме пътуването в Борнео оттук, защото утре е националния им празник и трябва да ке представим на султана им. По този повод попаднахме на страхотни цени в The Impire Brunei hotel и сега традиционно се глезим. Снимки по-късно, че снимам винаги с фотоапарат. От телефона случайни опити от полета и залеза, гледан от морето. Малееее, то ще има прием и в султанския дворец. На рождения ден на султана се влиза там, голям късмет имате! А във вашия хотел има страхотен ресторант за риби - миби и всякакви мотски:))))) 1 Връзка към коментар
Моника Публикувано: 22 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 22 февруари, 2020 Географски център на България и един Снежко за настроение 😁 Центърът на България се намира в местността Узана, над Габрово. Изчислен е през 1991 г. и е поставен знак. Днес беше малко снежно, но си проправихме път в дълбокия сняг.😊 В по-ниското си направихме снежен човек 😁 34 5 Връзка към коментар
Популярно мнение Радо Публикувано: 22 февруари, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 февруари, 2020 В Куала Лумпур, Малайзия с @Emil Chakalov, @Desi75, @Цвете , още доста хора, знамето (в Batu caves) и аз в ролята на шерпа... 🙂 51 4 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 22 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 22 февруари, 2020 Ееееех, КЛ, едно от нааааай- любимите ми места по света! Днес си мислех, че трябва да намеря време, да фръкна натам, че вече втора година не съм ходила А бяха времена, ходехме по два пъти годишно:(((( 6 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега