ZORI Публикувано: 28 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2020 ето и от мен малко немско, малко руско....ръмящо и пролетно 38 Връзка към коментар
Популярно мнение Тони Публикувано: 29 февруари, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 февруари, 2020 Малко нощен Мелбърн. 52 Връзка към коментар
Популярно мнение zhivko7 Публикувано: 29 февруари, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 февруари, 2020 Панама, от последните дни. 58 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 29 февруари, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 февруари, 2020 Turtle Beach - O'ahu, Hawaii 57 4 1 Връзка към коментар
Mamas Публикувано: 29 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 29 февруари, 2020 преди 19 часа, antea каза: изглежда днес сме се разминали с @Mamas нейде из Alhambra хайде ще сложа и аз две андалусийски, само че от Кордоба така ще си спомняме усещането от еврейския квартал и някакъв мастодонт, на който попаднахме случайно и още се смеем като гледаме снимката В Alhambra бяхме в сряда, по-скоро някъде около Кордобе сме се разминали в четвъртък. Това голямото според пътеводитеводителя е Plaza de la Corredera. Тук били родени много прочути тореадори и изпълнители на фламенко. 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Dian Публикувано: 29 февруари, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 февруари, 2020 Сараево. 🙂 49 3 Връзка към коментар
Nevena Публикувано: 1 март, 2020 Сподели Публикувано: 1 март, 2020 Честита баба Марта от Мъртво море! 43 Връзка към коментар
Популярно мнение Dian Публикувано: 1 март, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 март, 2020 Честита Баба Марта от Мостар! 🙂 50 1 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 1 март, 2020 Сподели Публикувано: 1 март, 2020 Кукерландия...от мястото на събитието. Честита Баба Марта! 45 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 1 март, 2020 Сподели Публикувано: 1 март, 2020 А кой спечели, нали имат и състезателен елемент в карнавала? Много хубави снимки! 2 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 1 март, 2020 Сподели Публикувано: 1 март, 2020 Честита Баба Марта от Кота Кинабалу. 39 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 1 март, 2020 Сподели Публикувано: 1 март, 2020 преди 8 минути , Роми каза: Честита Баба Марта от Кота Кинабалу. Честита и на теб! 2 Връзка към коментар
TinkerBell Публикувано: 1 март, 2020 Сподели Публикувано: 1 март, 2020 Лозенград 28 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 1 март, 2020 Сподели Публикувано: 1 март, 2020 преди 2 часа, AlexandraKo каза: А кой спечели, нали имат и състезателен елемент в карнавала? Много хубави снимки! Спечелиха децата шаренийки и захаросани ябълки. Всички останали спечелихме пълни с доволство сърца. Отлично организирано, хубаво време и прекрасен празник за чудо и приказ! 8 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 1 март, 2020 Сподели Публикувано: 1 март, 2020 преди 35 минути , Kalina Ivanova каза: Спечелиха децата шаренийки и захаросани ябълки. Всички останали спечелихме пълни с доволство сърца. Отлично организирано, хубаво време и прекрасен празник за чудо и приказ! Браво на вас! Ето, тук съм показала много красиви неща, рекламиращи, миналогодишната Кукерландия. Бяха сложени около паметника на Съединението. 2 1 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 1 март, 2020 Сподели Публикувано: 1 март, 2020 На български театър в Лондон, The Grand с @Angelika и @RumyGancheva: “Кафе с претенция” с Юлиан Вергов, Моню Монев и Иван Радоев по пиеса на Георги Марков. Толкова отдавна не съм била на наш театър. Очарована съм! Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 1 март, 2020 Сподели Публикувано: 1 март, 2020 преди 40 минути , Rainy каза: На български театър в Лондон, The Grand с @Angelika и @RumyGancheva: “Кафе с претенция” с Юлиан Вергов, Моню Монев и Иван Радоев по пиеса на Георги Марков. Толкова отдавна не съм била на наш театър. Очарована съм! Малеее, завижд, завижд, завииииииииижд! Мончо ми е любимец! 2 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 1 март, 2020 Сподели Публикувано: 1 март, 2020 Днес бяхме в Църногорския манастир, много приятно местенце, намиращо се до село Гигинци, България - на 30на километра от Перник (или на 70 от София). 38 2 Връзка към коментар
Roberto Baggio Публикувано: 1 март, 2020 Сподели Публикувано: 1 март, 2020 Карнавал в Кадис 36 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Яничка Публикувано: 1 март, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 март, 2020 С @Desi75 посрещнахме Баба Марта в Елзас, Франция и се наслаждаваме на цветни къщички 🙂 Днес бяхме в Егисхайм, Кайзерсберг, Туркхайм и завършихме с нощен Колмар. Лежерно, без да бързаме 🙂 А колко щъркели видяхме, ама не искаме още да си свалим мартеничките 🙂 Да са здрави всички магеланци и да не позволяват на масовата параноя за ги спира да изживеят красиви емоции 🙂 53 5 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 1 март, 2020 Сподели Публикувано: 1 март, 2020 Честита Баба Марта от Nerja 33 1 Връзка към коментар
Популярно мнение ЕмиЖор Публикувано: 1 март, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 март, 2020 Честита Баба Марта от Игуасу! 62 7 Връзка към коментар
Mamas Публикувано: 1 март, 2020 Сподели Публикувано: 1 март, 2020 Честита Баба Марта от Малага! Този замък Коломарес една дама беше качила във Фейса без да пише къде е. Намерихме го малко след Марбея. Посока Малага. Не си струва, но е вторият такъв, в който ми дават информация на български. Преведена с Гугъл, но са си направили труда и са я разпечатали. Уважавам това. 47 1 Връзка към коментар
Популярно мнение lyusi Публикувано: 1 март, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 март, 2020 И от мен честита Баба Марта от Игуасу, ама от аржентинската страна:) 47 6 Връзка към коментар
terli Публикувано: 1 март, 2020 Сподели Публикувано: 1 март, 2020 Също на шарената Кукерландия днес 🙂 37 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега