Гост Публикувано: 2 март, 2020 Сподели Публикувано: 2 март, 2020 преди 5 часа, AlexandraKo каза: Малеее, завижд, завижд, завииииииииижд! Мончо ми е любимец! И на мен! Той направи страхотен образ... А после си поговорих с него. "Поговорих" е смела дума 😄 Да кажем, прилично ахках колко го харесвам от разстояние. А той: Отблизо съм още по-готин, нали? Ххахахахаххаа Прекрасна постановка и прекрасно изживяване! Рядкост в ежедневието ми. Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 2 март, 2020 Сподели Публикувано: 2 март, 2020 И специално за @cybersimo и @Light поздрав от Puerto Iguazu 😉 И малко от Фоз, макар да не е точно вашето питие. 44 2 Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 2 март, 2020 Сподели Публикувано: 2 март, 2020 преди 9 минути , lyusi каза: И специално за @cybersimo и @Lighteninglight, поздрав от Puerto Iguazu 😉 И малко от Фоз, макар да не е точно вашето питие. Мерси, но си объркала @Light с някой друг. Ще трябва да черпиш 🙂 Поздрави и от мен 30 1 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 2 март, 2020 Сподели Публикувано: 2 март, 2020 преди 1 минута , cybersimo каза: Мерси, но си объркала @Light с някой друг. Ще трябва да черпиш 🙂 Поздрави и от мен Ми нещо не ми се получава цитата. Пробвах и с редакция. Иначе липсвате за стековете 😁 3 Връзка към коментар
Популярно мнение desislavna Публикувано: 2 март, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 март, 2020 Остров Пенанг. Една част от Малайзия с преобладаващо китайско население. Много симпатична архитектура и стрийт арт. 59 1 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 2 март, 2020 Сподели Публикувано: 2 март, 2020 преди 14 часа, Mamas каза: Честита Баба Марта от Малага! Този замък Коломарес една дама беше качила във Фейса без да пише къде е. Намерихме го малко след Марбея. Посока Малага. Не си струва, но е вторият такъв, в който ми дават информация на български. Преведена с Гугъл, но са си направили труда и са я разпечатали. Уважавам това. На мен ми хареса + гледките. 1 Връзка към коментар
Популярно мнение mililia Публикувано: 2 март, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 март, 2020 И малко от нощен Луанг Прабанг... 56 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 2 март, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 март, 2020 Вчера прелетяхме от Хонолулу до Кона. На единия полет имах късмета да бъда абсолютно сам в целия самолет (10 местна Чесна на Мокулеле еърлайнс), а пилотът лично ми направи секюрити брифинг. Вип, та дрънка 😀 Гледката е от балкона ни от Kona Coast Resort отпреди 30 минути. Днес започваме да опознаваме The Big Island. 59 5 Връзка към коментар
Популярно мнение Яничка Публикувано: 2 март, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 март, 2020 Днес с @Desi75 ни валя елзаски дъжд, но не можа да ни спре 🙂 Разгледахме Риквир, Рибовиле и Beblenheim. Китни, шаренки и спокойни - няма много туристи и се радвахме на красотите без тълпи. Късно следобяд пристигнахме в Страсбург. И понеже денят беше изморителен, се погрижихме за нашите магелански крачета и се отдадохме на спа 🙂 54 7 Връзка към коментар
Популярно мнение wiliko Публикувано: 3 март, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 март, 2020 Света е голям и може да срещнеш Магеланец навсякъде... 😂..така и ние се срещнахме с @Roberto Baggioи половинката и на знаменития мост Puente Nuevo в Ронда.... (а по късно и в кръчмата пак случайно... 😂..) разменихме малко информация кой на къде и беж да наснимаме моста от все възможните точки... нищо че го виждахме и от стаята на хотела си.... но друго си е да го пообиколим: И оставащи незабелязван по малък мост - Puente Viejo Накрая изпратихме и слънцето... 60 11 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 3 март, 2020 Сподели Публикувано: 3 март, 2020 преди 5 часа, wiliko каза: Света е голям и може да срещнеш Магеланец навсякъде... 😂..така и ние се срещнахме с @Roberto Baggioи половинката и на знаменития мост Puente Nuevo в Ронда.... (а по късно и в кръчмата пак случайно... 😂..) И, както се казваше в един небезизвестен виц: "... И такааа... съвсем случайно... осемнайсе пъти!" 😉 2 4 Връзка към коментар
Популярно мнение mililia Публикувано: 3 март, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 март, 2020 Луанг Прабанг през деня! Поздрави от мен, @Monika_Koko, @Ivooo33, @Kitkat 59 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 3 март, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 март, 2020 Днес посетихме Hawaii Volcanoe National Park. Гледките на изгаснали вулкани, десетки кратери и застинала лава бяха доста впечатляващи. Поздрави от трима ни с @Мартин Христов и @cybersimo! 65 6 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 3 март, 2020 Сподели Публикувано: 3 март, 2020 И аз бях току-що на Хавай - Мауи... с Хавай 5.0 4 10 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 3 март, 2020 Сподели Публикувано: 3 март, 2020 А ние кацнахме на летище Барахас, в Мадрид. 24 Връзка към коментар
Популярно мнение ЕмиЖор Публикувано: 3 март, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 март, 2020 Игуасу от аржентинска страна и Фоз де Игуасу - на трите граници. 54 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Яничка Публикувано: 3 март, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 март, 2020 Страсбург също има интересна архитектура и шарени къщички. Днес с @Desi75разгледахме неговата Малка Франция: Искахме с корабче да минем покрай кварталите, но водата беше придошла и бяха спрели "круизите". Нищо, разходихме се пешеходно, видяхме и шлюзовете: После се возихме на панорамен трамвай и стигнахме Европейския Парламент: И така, въпреки че ни валя дъжд, и днес сме доволни от гледките 🙂 48 3 Връзка към коментар
Популярно мнение wiliko Публикувано: 4 март, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 март, 2020 Вече у дома, но вчера бяхме на едно незеМно място Camino del Rey... Верно че след реновирането и през 2015 не е толкова екстремна и може да се мине от всеки, който не се страхува от високо, но гледките са умопомрачителни...а снимките едва загатват за това което е сътворила природата а човека е опитал да я опитоми.... 57 8 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 4 март, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 март, 2020 Когато си забравиш Била торбичката в България... 17 1 38 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 март, 2020 Сподели Публикувано: 4 март, 2020 Ние, още със зимните дрехи в Мадрид. :(((От утре се надявам , да сме, като @Георги Матеев, по къси гащи:)))))) 45 1 Връзка към коментар
zhivko7 Публикувано: 4 март, 2020 Сподели Публикувано: 4 март, 2020 Коста Рика, от последните дни. 45 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 5 март, 2020 Сподели Публикувано: 5 март, 2020 Наздраве, от Red level, Melia Salinas,Lansarote! Опнала съм се на терасата,с тази гледка. @Alexanderбелите вина им са хубави,ама шампанското и то,хич не е лошо:))))Оказа се,много пивко:)))) Май ще я караме тука само на шампанско:))) 28 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 5 март, 2020 Сподели Публикувано: 5 март, 2020 Шампанско или кава?😉 За такъв тип вино, мога да препоръчам това Juve&Camps Reserva de la Familia 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 5 март, 2020 Сподели Публикувано: 5 март, 2020 преди 22 минути , Alexander каза: Шампанско или кава?😉 За такъв тип вино, мога да препоръчам това Juve&Camps Reserva de la Familia След вечеря ще кажа какво е. Хехе, щях да забравя - имаме си и няколко вулканчета в панорамата от терасата:))) 28 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега