П.Кръстев Публикувано: 10 март, 2020 Сподели Публикувано: 10 март, 2020 И ние имаме резервации за Тенерифе и Ланзароте в края на Април. Надявам се всичко да е поотшумяло до тогава. За Канарските острови не го мисля толкова, но прибирането ни към София включва 1 ден в Мадрид и не знам там какво би се случило... 2 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 10 март, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 март, 2020 Круизът из бергенските фиорди започва многообещаващо... 59 1 Връзка към коментар
Популярно мнение ЕмиЖор Публикувано: 10 март, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 март, 2020 Поздрави от Колония де Сакраменто и Монтевидео! Мили хора и страхотна храна, както във всички посетени досега места в Южна Америка. 53 4 1 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 10 март, 2020 Сподели Публикувано: 10 март, 2020 преди 21 минути , ЕмиЖор каза: Поздрави от Колония де Сакраменто и Монтевидео! Мили хора и страхотна храна, както във всички посетени досега места в Южна Америка. Моля като се прибереш да напишеш програмата ви и логистиката! Благодаря. 3 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 10 март, 2020 Сподели Публикувано: 10 март, 2020 преди 22 минути , ЕмиЖор каза: Поздрави от Колония де Сакраменто и Монтевидео! Мили хора и страхотна храна, както във всички посетени досега места в Южна Америка. Сградата от последната снимка трябва да е братчето на Palacio Barolo в Буенос Айрес, почеркът на архитекта е характерен. 2 Връзка към коментар
Популярно мнение AlexandraKo Публикувано: 10 март, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 март, 2020 преди 12 часа, П.Кръстев каза: И ние имаме резервации за Тенерифе и Ланзароте в края на Април. Надявам се всичко да е поотшумяло до тогава. За Канарските острови не го мисля толкова, но прибирането ни към София включва 1 ден в Мадрид и не знам там какво би се случило... След два дни се прибираме през Мадрид. На идване на 3 нямаше проблем. Надявам се и сега да е така.:))) А иначе, вече сме се поопекли добре, имаме си тен. Времето е чудесно, предишните дни имаше вятър, ама днес - не и беше голяма жега:)))) С повечко ледена Cava се издържа:))))) 46 4 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 10 март, 2020 Сподели Публикувано: 10 март, 2020 @AlexandraKo,много сте готини! Винаги съм се чудела частен семеен стилист ли имате със сър Антъни, че сте все така синхронизирани откъм външен вид 🤔 (вътрешната хармония също е очевидна, но тя явно си е ваше дело). 8 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 10 март, 2020 Сподели Публикувано: 10 март, 2020 преди 17 минути , lyusi каза: @AlexandraKo,много сте готини! Винаги съм се чудела частен семеен стилист ли имате със сър Антъни, че сте все така синхронизирани откъм външен вид 🤔 (вътрешната хармония също е очевидна, но тя явно си е ваше дело). Благодаря ти! Аааа, стайлингът си е мой:))) Намислям и представям. А Сър Антъни, само казва:” това - да, това- не “и аз се съобразявам , на 100%. Все пак, истинският дизайнер е той:))))) Да чуеш само, харесала съм си нещо и питам за мнение, а той: ” това изглежда много домашно, или - скучно, или - като колежанка си...” 4 5 13 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 10 март, 2020 Сподели Публикувано: 10 март, 2020 преди 3 минути , AlexandraKo каза: Благодаря ти! Аааа, стайлингът си е мой:))) Намислям и представям. А Сър Антъни, само казва:” това - да, това- не “и аз се съобразявам , на 100%. Все пак, истинският дизайнер е той:))))) Мъж на място! 1 Връзка към коментар
ЕмиЖор Публикувано: 10 март, 2020 Сподели Публикувано: 10 март, 2020 преди 2 часа, lyusi каза: Сградата от последната снимка трябва да е братчето на Palacio Barolo в Буенос Айрес, почеркът на архитекта е характерен. Казва се Palacio Salvo, и апартамента ни е на 8 етаж. Препоръчвам го. 2 Връзка към коментар
bronco Публикувано: 11 март, 2020 Сподели Публикувано: 11 март, 2020 Концерт на Riverside, София, точно в момента! F*CK THE PANIC! 25 7 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 11 март, 2020 Сподели Публикувано: 11 март, 2020 преди 1 час, bronco каза: Концерт на Riverside, София, точно в момента! F*CK THE PANIC! Не е честнооо Как се уредихте с концерт по време на паника?! Ние не успяхме и ближем рани Връзка към коментар
bronco Публикувано: 11 март, 2020 Сподели Публикувано: 11 март, 2020 преди 19 минути , Kalina Ivanova каза: Не е честнооо Как се уредихте с концерт по време на паника?! Ние не успяхме и ближем рани Ами това е защото рокаджийте сме специални...организаторите са специални.... да живее Тангра Мега Рок.... събитието беше маскирано като частно парти 🙂 3 2 Връзка към коментар
stormbringer Публикувано: 12 март, 2020 Сподели Публикувано: 12 март, 2020 В момента вече сме в лондонското метро, но имахме "мини магеланска сбирка" на летище Бахрейн с @mililia, @Monika_Koko, @Ivooo33, @Kitkat & @Trillian Добавям снимков материал 39 8 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 12 март, 2020 Сподели Публикувано: 12 март, 2020 Ние кацнахме благополучно в Мадрид. Чакаме си полета за София. 33 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 12 март, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 март, 2020 Привет от Тромсо. Чакаме сиянието довечера и не се поддаваме на паника 🙂 52 1 7 1 Връзка към коментар
Julian999 Публикувано: 12 март, 2020 Сподели Публикувано: 12 март, 2020 Сол Мадрид празно.... 13 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Radnev Публикувано: 12 март, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 март, 2020 Днес бях на място, което само по себе си е крайно неизвестно и в него няма нещо особено. В същото време обаче изпитах онова особено чувство, което те кара да се радваш, че си жив😀. Щях да ходя до хижа Узана, но като знам какъв инкубатор на вируси са хижите, взех че се отказах и стигнах само до скалното образуваните "Халката" над с. Ясеново, в полите на Стара планина. Знам, че всеки тук е болен от болестта на пътуването, но моля ви бъдете отговорни. Колкото към себе си, дваж повече към останалите. Това, което се случва с корона вируса може да е истерия, но може и да не е. Някога чумата и испанския грип са покосявали десетки милиони и в началото хората са си мислели същото, което си мислим и ние сега. 55 6 1 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 13 март, 2020 Сподели Публикувано: 13 март, 2020 преди 10 часа, Radnev каза: Знам, че всеки тук е болен от болестта на пътуването, но моля ви бъдете отговорни. Колкото към себе си, дваж повече към останалите Най-хубавия и смислен коментар в темата! @Radnev,тази година ще бъде годината на планините в България за мен! Пожелавам ти все така бодър дух и любов към очарованието на природата!Чакам нови пътеписи за интересните места,които ще посетиш! 14 1 1 Връзка към коментар
mary_shery Публикувано: 13 март, 2020 Сподели Публикувано: 13 март, 2020 преди 17 часа, Radnev каза: Днес бях на място, което само по себе си е крайно неизвестно и в него няма нещо особено. В същото време обаче изпитах онова особено чувство, което те кара да се радваш, че си жив😀. Щях да ходя до хижа Узана, но като знам какъв инкубатор на вируси са хижите, взех че се отказах и стигнах само до скалното образуваните "Халката" над с. Ясеново, в полите на Стара планина. Знам, че всеки тук е болен от болестта на пътуването, но моля ви бъдете отговорни. Колкото към себе си, дваж повече към останалите. Това, което се случва с корона вируса може да е истерия, но може и да не е. Някога чумата и испанския грип са покосявали десетки милиони и в началото хората са си мислели същото, което си мислим и ние сега. Ванка, има ли пътека до това място? Ти как го намери? Виж какво откритие само! 🙂 1 Връзка към коментар
ЕмиЖор Публикувано: 13 март, 2020 Сподели Публикувано: 13 март, 2020 Най-после в Европа! Поздрави от Амстердам! Никакви следи от напрежение на летището и в града. Пърно с туристи, всички без маски! 31 2 Връзка към коментар
patilana Публикувано: 14 март, 2020 Сподели Публикувано: 14 март, 2020 Голяма радост у наше село днес!!! Като истински мъж господин Щъркелов е зает с одеждите си, че като пристигне госпожата го чака ремонт на къщата. А аз бях тръгнала да се запасявам за кризата и се наложи да се върна за снимачната техника . Понякога съм ужасно скучна 😒 22 Връзка към коментар
Radnev Публикувано: 14 март, 2020 Сподели Публикувано: 14 март, 2020 На 13.03.2020 г. в 17:00, mary_shery каза: Ванка, има ли пътека до това място? Ти как го намери? Виж какво откритие само! 🙂 От с. Ясеново към Узана има 3 различни пътеки. Ако се тръгне по пътеката със зелената маркировка, още в самото й начало има отклонение маркирано с жълто. То води към скално образувание "Котката": Аз тази "котка" така и не успях да я намеря, въпреки че стигнах края на жълтата маркировка, че и нататък вървях. Междувременно обаче попаднах на "Халката"😁, която е някъде по средата. Стига се за 15-20 минути. 20 Връзка към коментар
mary_shery Публикувано: 15 март, 2020 Сподели Публикувано: 15 март, 2020 преди 18 часа, Radnev каза: От с. Ясеново към Узана има 3 различни пътеки. Ако се тръгне по пътеката със зелената маркировка, още в самото й начало има отклонение маркирано с жълто. То води към скално образувание "Котката": Аз тази "котка" така и не успях да я намеря, въпреки че стигнах края на жълтата маркировка, че и нататък вървях. Междувременно обаче попаднах на "Халката"😁, която е някъде по средата. Стига се за 15-20 минути. Според мен е същото образувание. Някой я оприличава на котка, на мен лично повече ми напомня на халка. 3 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 15 март, 2020 Сподели Публикувано: 15 март, 2020 Преди 1 час, mary_shery каза: Според мен е същото образувание. Някой я оприличава на котка, на мен лично повече ми напомня на халка. А и @Radnev-ите 15 минути за си половин старопланински час 🙂 3 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега