Популярно мнение Radnev Публикувано: 27 март, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 март, 2020 Някъде над с. Дъбрава в Средна гора. Дори и аз не знаех какво ме очаква там, така че с телефончето .... колкото - толкова. 60 5 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 март, 2020 Сподели Публикувано: 27 март, 2020 преди 40 минути , Radnev каза: Някъде над с. Дъбрава в Средна гора. Дори и аз не знаех какво ме очаква там, така че с телефончето .... колкото - толкова. Ааааа, видяхте ли, а вие, ще закривате темата:)))) Браво, @Radnev, май, само ти ще си останеш тънък, след карантината:):)) Лелеее, колко много сняг! 2 5 Връзка към коментар
Radnev Публикувано: 27 март, 2020 Сподели Публикувано: 27 март, 2020 преди 1 минута , AlexandraKo каза: Ааааа, видяхте ли, а вие, ще закривате темата:)))) Браво, @Radnev, май, само ти ще си останеш тънък, след карантината:):))::: Ще поддържам темата до сетен дъх😜 7 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 март, 2020 Сподели Публикувано: 27 март, 2020 преди 17 минути , Radnev каза: Ще поддържам темата до сетен дъх😜 А така, щот преди малко се готвеше заговор:)))))))) 1 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 27 март, 2020 Сподели Публикувано: 27 март, 2020 преди 2 часа, Radnev каза: Ще поддържам темата до сетен дъх😜 Малкият ПУ ли те снима? Не знам за вас, ама аз след 15 дни извънредно положение съм свалил килограмите си до ниво все едно 15 дни планински преходи съм правил 😬😷 2 5 2 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 27 март, 2020 Сподели Публикувано: 27 март, 2020 преди 6 минути , master_of_germs каза: Малкият ПУ ли те снима. Не знам за вас, ама аз след 15 дни извънредно положение съм свалил килограмите си до ниво все едно 15 дни планински преходи съм правил 😬😷 Работиш извънредно или не ядеш? 2 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 27 март, 2020 Сподели Публикувано: 27 март, 2020 преди 4 часа, AlexandraKo каза: Сакъъъън!!! Да си седи хубавата тема, утре ще се разФърчим пак насам- натам, къде ще се фалим, а? Ти пак ще си се хвалиш, не се притеснявай. Ние няма как да не те наблюдаваме как си шеткаш със сър Антъни. 😊 преди 5 часа, Фичо каза: Отварям атласа - къде ли не съм бил - в Аржентина не съм бил, в Япония не съм бил, в Канада не съм бил ... Направо и двата континента с всичките страни, ако може за мен 2 1 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 28 март, 2020 Сподели Публикувано: 28 март, 2020 Вече в Мелбърн. 6 часа преди да влезе забраната да се приберем дори по домовете за 14 дни. Та нашата карантина започва сега. Ако бяхме кацнали след полунощ 14 дни на хотел, за който държавата плаща и изцяло на нейна издръжка за периода. Май съм за темата в оплаквания...🤣🤣🤣 14 3 7 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 28 март, 2020 Сподели Публикувано: 28 март, 2020 преди 13 часа, master_of_germs каза: Малкият ПУ ли те снима? Не знам за вас, ама аз след 15 дни извънредно положение съм свалил килограмите си до ниво все едно 15 дни планински преходи съм правил 😬😷 Сакън, @master_of_germs, варди се де, както е тръгнало, след малко ще сублимираш! 2 Връзка към коментар
randi Публикувано: 28 март, 2020 Сподели Публикувано: 28 март, 2020 В самолета на летище Шереметиево, Москва. 14 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 28 март, 2020 Сподели Публикувано: 28 март, 2020 преди 35 минути , randi каза: В самолета на летище Шереметиево, Москва. А оттам, накъде? Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 28 март, 2020 Сподели Публикувано: 28 март, 2020 Малко проЛетна красота от софийските околности... 33 5 Връзка към коментар
randi Публикувано: 29 март, 2020 Сподели Публикувано: 29 март, 2020 преди 17 часа, AlexandraKo каза: А оттам, накъде? Обратно в София, екипаж съм. 16 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 29 март, 2020 Сподели Публикувано: 29 март, 2020 преди 8 минути , randi каза: Обратно в София, екипаж съм. Олеее, ми що не казваш , де? Разкажи, малко повече, моля! Ако е възможно, ако не - значи - не. Как се пазите вие? 1 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 29 март, 2020 Сподели Публикувано: 29 март, 2020 Един изгрев от днес - над с. Плана Параклиса - Св. Киприян 32 3 Връзка към коментар
Mamas Публикувано: 29 март, 2020 Сподели Публикувано: 29 март, 2020 Покрай Марица. 17 Връзка към коментар
randi Публикувано: 31 март, 2020 Сподели Публикувано: 31 март, 2020 На 29.03.2020 г. в 11:28, AlexandraKo каза: Олеее, ми що не казваш , де? Разкажи, малко повече, моля! Ако е възможно, ако не - значи - не. Как се пазите вие? Ние сме с маски и ръкавици задължително. На борда няма обслужване, без храни и напитки. Мерят ни температурата два пъти преди полет. Някой път на междинно летище, както в Москва също ни я мерят, но това се случва рядко. По взъможност се опитваш да нямаш близък контакт с пътниците и така. Летим постоянни екипажи, като имаме определен график, при заболяване на член от екипажа, целия екипаж се поставя под карантина. Съответно има резервни екипажи. Машините се дезинфекцират след всеки полет. Общо взето е това. В момента има закъсали хора в различни държави и правят големи врътки за да се приберат. Онзи ден от Прага имахме пътници, които летят съответно Прага - София - Берлин - Тел Авив, Прага - София - Франкфурт - Осло, Денпасар - ххх - Прага - София и полицейски конвой до македонската граница и оттам ги поемат техните полицаи. Определено ситуацията е интересна. Случвало се е да връщаме и недопуснати пътници... 28 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 31 март, 2020 Сподели Публикувано: 31 март, 2020 преди 14 минути , randi каза: Ние сме с маски и ръкавици задължително. На борда няма обслужване, без храни и напитки. Мерят ни температурата два пъти преди полет. Някой път на междинно летище, както в Москва също ни я мерят, но това се случва рядко. По взъможност се опитваш да нямаш близък контакт с пътниците и така. Летим постоянни екипажи, като имаме определен график, при заболяване на член от екипажа, целия екипаж се поставя под карантина. Съответно има резервни екипажи. Машините се дезинфекцират след всеки полет. Общо взето е това. В момента има закъсали хора в различни държави и правят големи врътки за да се приберат. Онзи ден от Прага имахме пътници, които летят съответно Прага - София - Берлин - Тел Авив, Прага - София - Франкфурт - Осло, Денпасар - ххх - Прага - София и полицейски конвой до македонската граница и оттам ги поемат техните полицаи. Определено ситуацията е интересна. Случвало се е да връщаме и недопуснати пътници... В общи линии - както в нормално работно време:)) Пожелавам ти да се опазиш здрав и ти, и хората около теб - семейство, колеги. 6 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 31 март, 2020 Сподели Публикувано: 31 март, 2020 Като се прибирам от работа,минавам през Градината.Ама,заради карантината,навсякъде са опънати ленти и не може да се минава. Та обикалям,но нали,тук са повече къщи,надничам по дворовете и снимам красоти: 24 1 Връзка към коментар
Аzia Публикувано: 31 март, 2020 Сподели Публикувано: 31 март, 2020 На театър 8 1 1 Връзка към коментар
Gentleman Basta Публикувано: 1 април, 2020 Сподели Публикувано: 1 април, 2020 В София наваля половин бира сняг 4 3 15 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 2 април, 2020 Сподели Публикувано: 2 април, 2020 Пролетна София днес, 2 април. Не е шега! 21 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 3 април, 2020 Сподели Публикувано: 3 април, 2020 Тръгнах кат' една самодива за вода аз днес Пролетта за пореден незнамсикойхиляден път събужда земята и хич не я вълнуват човешките несгоди То хубаво тръгнах за вода, ама видях Бре, табели са сложили. Браво, похвално. Не съм ходила там от ..... и кусур, абе от дете, когато обикаляхме баирите и знаехме всяко дере и трънка. Там си е. Времето е взело своето, но ни е оставило и знаци. 25 4 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 3 април, 2020 Сподели Публикувано: 3 април, 2020 преди 6 часа, Kalina Ivanova каза: Тръгнах кат' една самодива за вода аз днес Чешма, каменна мечка, водопад, крепост... 2 Връзка към коментар
Моника Публикувано: 3 април, 2020 Сподели Публикувано: 3 април, 2020 преди 7 часа, Kalina Ivanova каза: Тръгнах кат' една самодива за вода аз днес Пролетта за пореден незнамсикойхиляден път събужда земята и хич не я вълнуват човешките несгоди То хубаво тръгнах за вода, ама видях Бре, табели са сложили. Браво, похвално. Не съм ходила там от ..... и кусур, абе от дете, когато обикаляхме баирите и знаехме всяко дере и трънка. Там си е. Времето е взело своето, но ни е оставило и знаци. Когато посещавах "крепостта" и стигнах върха се въртях 20 минути, завирах се по шубраците, търсих други пътеки да не би да съм пропуснала нещо, накрая звъннах в общината да ги попитам къде е крепостта, но те любезно ми обясниха, че е останало това, което виждам, тоест почти нищо и иманяри са откраднали каквото пък ценно имало... Но иначе пътеката е много приятна. 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега