Gentleman Basta Публикувано: 16 април, 2020 Сподели Публикувано: 16 април, 2020 Малко кадри от ежедневното ни градско сафари в съседния квартал 28 1 6 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 16 април, 2020 Сподели Публикувано: 16 април, 2020 В момента съм там, където и трябва - в къщи..... 37 5 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 20 април, 2020 Сподели Публикувано: 20 април, 2020 Много приятен излет направихме до Люлин планина, до където не се минава през КПП, а и не съм чувала разходката в планината да е вредна за здравето и общото психическо състояние... 39 1 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 20 април, 2020 Сподели Публикувано: 20 април, 2020 преди 42 минути , Яничка каза: Много приятен излет направихме до Люлин планина, до където не се минава през КПП, а и не съм чувала разходката в планината да е вредна за здравето и общото психическо състояние... Подозирам, че ще започнат да ти харесват разходките из нашите планини. 😉 5 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 20 април, 2020 Сподели Публикувано: 20 април, 2020 преди 40 минути , Цвете каза: Подозирам, че ще започнат да ти харесват разходките из нашите планини. 😉 И аз, и това силно ме притеснява 😉 1 3 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 20 април, 2020 Сподели Публикувано: 20 април, 2020 Тръгнахме с първите капки дъжд, не ни уплашиха, че имахме мисия. Балкана се е пременил във всички нюанси на зеленото вече. Свежо зелено, кипро зелено, ябълково зелено, тревисто зелено, маслинено зелено....и всички други зелени по RAL също присъстват Пристигаме. От едната до другата ръка стои цяла една Вселена и 90 години в цифри. Мисия изпълнена. И вече вали. 34 1 8 Връзка към коментар
samuraika Публикувано: 20 април, 2020 Сподели Публикувано: 20 април, 2020 В квартала, на разходка. 41 1 2 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 21 април, 2020 Сподели Публикувано: 21 април, 2020 Свободата, Санчо, свободата... Свидетели на волния следобед бяха само тия коне, ама те си се вълнуваха от новороденото конче и зелената паша. Щаба ще прояви разбиране за разходката...заради тоновете козунаци дето ни се наложи да изядем 32 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 21 април, 2020 Сподели Публикувано: 21 април, 2020 преди 58 минути , Kalina Ivanova каза: Свободата, Санчо, свободата... Свидетели на волния следобед бяха само тия коне, ама те си се вълнуваха от новороденото конче и зелената паша. Щаба ще прояви разбиране за разходката...заради тоновете козунаци дето ни се наложи да изядем Оооох, голямо завиииижд! Със Сър Антъни, само се точим, на кое море ще Фръкнем тутакси, щом може и няма да си идваме... Днес се разходих до Здравната каса:(((( Снимки няма. И се прибрах с кола, че валеше. Нооо, се разходих по двора и се порадвах на розата ми, която , много красиво е нацъфтяла. Имало е моменти, с по 50-60 цвята наведнъж. Сега не са толкова, само са красиви:))) 28 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 22 април, 2020 Сподели Публикувано: 22 април, 2020 В ботаническата градина в махалата. Досега винаги като сме ходили, я срещнем един-двама човека, я не. Днес имаше поне 30-ина разхождащи се. 27 1 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 25 април, 2020 Сподели Публикувано: 25 април, 2020 Излежаваме се с кафенце и с любимеца ни Монталбано. И в мечти за любимата Сицилия:( 15 Връзка към коментар
lesy Публикувано: 25 април, 2020 Сподели Публикувано: 25 април, 2020 Из крайните градски потайности. 31 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 25 април, 2020 Сподели Публикувано: 25 април, 2020 И от мен малко днешни софийски потайности 20 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 25 април, 2020 Сподели Публикувано: 25 април, 2020 В къщи. Днес за пръв път водих онлайн обучение и след цял ден в Zoom сега заслужено се възнаграждавам с мохито на терасата. 19 Връзка към коментар
searus Публикувано: 25 април, 2020 Сподели Публикувано: 25 април, 2020 На паша на добитъка днес, ...в Ричмънд парк 21 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 25 април, 2020 Сподели Публикувано: 25 април, 2020 Сър Антъни скокна до село,да нагледа имотите,а аз ,си направих чудна разходка,за която ще разкажа след малко. 13 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 25 април, 2020 Сподели Публикувано: 25 април, 2020 Чепинци 🤪 21 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 26 април, 2020 Сподели Публикувано: 26 април, 2020 @Георги Матеев, Генералът (Ven64) е посегнал и на най-милото - vip салоните на терминал 2 😂 3 4 4 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 26 април, 2020 Сподели Публикувано: 26 април, 2020 Салоните бяха затворени още на 21 март, когато последно изпитахме от там. Забравила съм да го пиша тогава. 2 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 26 април, 2020 Сподели Публикувано: 26 април, 2020 Първото впечатление в Амстердам, на летищетото е че никой не носи маска. Само аз съм като Зоро. 7 Връзка към коментар
hristov.hb Публикувано: 26 април, 2020 Сподели Публикувано: 26 април, 2020 На терасата в къщи. Сега ще прегледам и какво е излязло на клипчетата. 17 2 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 26 април, 2020 Сподели Публикувано: 26 април, 2020 Хубавото да живееш накрая на града е, че си имаш борова горичка из която да се разходиш без да срещнеш никой Като минеш през горичката стигаш до полянка с цветенца На която една пеперуда ти позира да я снимаш Виждаш, че дръвчетата са цъфнали И някакво храстче И ухаещ люляк Усмихваш се 🙂 и поглеждаш към града, който стои под теб Животът е прекрасен!!! 31 4 Връзка към коментар
tonica Публикувано: 26 април, 2020 Сподели Публикувано: 26 април, 2020 По крайбрежната алея Бургас - Сарафово - 10 километра. Много ветровито, морето развълнувано до хоризонта, на рай за кайтисти и уиндсърфисти. 27 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 26 април, 2020 Сподели Публикувано: 26 април, 2020 Малко простор от днес. Нос Емине. Фара. За мястото около стария манастир Св. Николай Мирликийски близо до с.Емона се носеха легенди за пирати и пиратско злато заровено някъде там. Разрушаван до основи и отново възстановяван. Подложен на унищожение и забвение през годините на соца, изкорубен от иманяри, оцеляла е само манастирската черква, сега реставрирана от добри хора. Благодаря им! 35 1 Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 26 април, 2020 Сподели Публикувано: 26 април, 2020 Любувам се на топлия следобеден Брюксел, Мон дез Ар. От другата седмица Отново ни очаква дъжд. 23 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега