AlexandraKo Публикувано: 2 май, 2020 Сподели Публикувано: 2 май, 2020 Мина 11,та е време ,за по един джин на голямата тераса :)))В клоните на едно огрооомно дърво. Иначе,терасите са три. Ето,тук ,се виждат клоните по-добре. Някъде стана въпрос за настилките - в голямата ни къща,целият етаж е настлан с естествени бели мраморни плочи, изрязани по поръчка в една кариера, включително,терасите и первазите на прозорци и тераси. И без нищо отгоре,ни килими,ни пътеки. 18 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 2 май, 2020 Сподели Публикувано: 2 май, 2020 Шляпа се на босо:))) Ето и едно винце,пак там. 13 Връзка към коментар
stefanrusev Публикувано: 2 май, 2020 Сподели Публикувано: 2 май, 2020 @ива валя обещаната снимка 22 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 2 май, 2020 Сподели Публикувано: 2 май, 2020 Днес тръгнахме към езерото на Чепинци на разходка и да пускаме лодка - идилия. Имаше 4 пъти по- малко хора от миналия уикенд. Кефф, докато малката не запъна лодката в едни папури, удари го на рев, баща й по боксерки влиза да я вади. Големите се снимат на природа, жаби крякат ( както отбеляза едната щерка: Млъкнете ! Като майка ми сте !), аз правя клип на саможертвата на благоверния и едвам държа телефона ог смях. Пълен цирк ! После скокнахме и до Кремиковския манастир. Купихме си манастирско сиренце и сладко, запалихме свещички, седяхме на теферич, галихме манастирки котки, абе...свободата, Санчо. 37 3 4 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 2 май, 2020 Сподели Публикувано: 2 май, 2020 Около и в Рила 42 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Kalina Ivanova Публикувано: 3 май, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 май, 2020 Днес за първи път ще излизаме на дълга разходка, с кола и извън хабитата ни за последните 53 дни. План Б, защото план А претърпя крах още в зародиш. План Б е близък водопад и зоокът, ако е отворен за редки посетители. Тръгваме. Ще вали. Голяма работа, решено е. Взимаме дъждобрани и гумени ботуши. Спираме в малко селце за да си вземем вода.Смесен магазин...от пирони до патрони. Яяяя, ти да видиш... Издрапваме с колата до където може, но до местоназначението има още 4км в кал и локви....тц. Оставяме план Б за по сухи времена. План Ц. Времето е драматично. Изпреварваме с няколко минути бурята и майския дъжд. Наистина е трудно да гледаш, как пролетта е тук и си тръгва, а си я пропуснал от терасата у дома. Дано скоро сме пак по нашите си пътища, каквито и колкото и да са различни посоките ни. А деня беше чуден, пълен с цветове! 49 4 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 3 май, 2020 Сподели Публикувано: 3 май, 2020 преди 53 минути , Kalina Ivanova каза: Наистина е трудно да гледаш, как пролетта е тук и си тръгва, а си я пропуснал от терасата у дома. Дано скоро сме пак по нашите си пътища, каквито и колкото и да са различни посоките ни. Да,пролетта не се интересува от човешките неволи и винаги идва с цялата си свежест и ухания.Дано никога повече не се налага да преживеем такива ситуации,а да се радваме на красотата на природата през всички сезони!Независимо в коя част на света се намираме! 6 Връзка към коментар
Популярно мнение Kalina Ivanova Публикувано: 6 май, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 май, 2020 От морето. Спектакъла от раждането на деня. Честит Празник! 48 2 2 Връзка към коментар
hristov.hb Публикувано: 6 май, 2020 Сподели Публикувано: 6 май, 2020 Гергьовденска разходка край Стара Загора. 28 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 6 май, 2020 Сподели Публикувано: 6 май, 2020 Залез в Амстердам. Наслаждавах му се от терасата на големия ни син, докато перуано-италианската проекто-снаха ми се натягаше с някакви манджи: Мога и да вържа една дузина кусури, но нали не съм злобен … (много злобен), а и ме изненада с касава/юка. (Да не се бърка с популярните стайни палми юка.) Не бях ял досега. Нещо средно между картоф и не много сладък банан. 26 5 5 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 7 май, 2020 Сподели Публикувано: 7 май, 2020 преди 6 часа, ven62 каза: ...перуано-италианската проекто-снаха ми се натягаше с някакви манджи... Да я взима! 5 6 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 8 май, 2020 Сподели Публикувано: 8 май, 2020 Открихме сезона на кръчмите. Какво е livin' on the edge? Стоиш на прага на бара и поръчваш бири. 23 2 2 1 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 8 май, 2020 Сподели Публикувано: 8 май, 2020 преди 1 час, T.E.Lawrence каза: Открихме сезона на кръчмите. Какво е livin' on the edge? Стоиш на прага на бара и поръчваш бири. И то в Котка и мишка. 2 Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 8 май, 2020 Сподели Публикувано: 8 май, 2020 На 7.05.2020 г. в 1:46, ven62 каза: Мога и да вържа една дузина кусури, но нали не съм злобен … (много злобен) От личен опит ще кажа, че чувствата ви сигурно са взаимни без да съм злобна. 🙂 1 8 Връзка към коментар
tch Публикувано: 8 май, 2020 Сподели Публикувано: 8 май, 2020 На 7.05.2020 г. в 7:07, Фичо каза: Да я взима! Да не я взима, щом се натяга не ѝ е чиста работата 🤣 1 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 8 май, 2020 Сподели Публикувано: 8 май, 2020 преди 4 часа, T.E.Lawrence каза: Открихме сезона на кръчмите. Какво е livin' on the edge? Стоиш на прага на бара и поръчваш бири. Един приятел ми разправяше какви проблеми имал в Щатите - казва: "Вътре в заведението забранено да се пуши, а пък вън - забранено да се пие ... и аз какво да правя - заставам на прага и с едната ръка държа цигарата навън и си пафкам, а с другата си държа пиенето вътре и си фиркам" 4 16 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 8 май, 2020 Сподели Публикувано: 8 май, 2020 преди 27 минути , Фичо каза: Един приятел ми разправяше какви проблеми имал в Щатите- казва: "Вътре в заведението забранено да се пуши, а пък вън - забранено да се пие ... и аз какво да правя - заставам на прага и с едната ръка държа цигарата навън и си пафкам, а с другата си държа пиенето вътре и си фиркам" Седи разкрачен, с една дума:)) Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 8 май, 2020 Сподели Публикувано: 8 май, 2020 преди 2 часа, Фичо каза: Един приятел ми разправяше какви проблеми имал в Щатите - казва: "Вътре в заведението забранено да се пуши, а пък вън - забранено да се пие ... и аз какво да правя - заставам на прага и с едната ръка държа цигарата навън и си пафкам, а с другата си държа пиенето вътре и си фиркам" Това наистина е страшна мъка. Още една причина хич да не ме привличат Щатите. Не че там размитат за мен, де 🤣 3 3 Връзка към коментар
Radnev Публикувано: 8 май, 2020 Сподели Публикувано: 8 май, 2020 Днес из Средногорието. Село Турия и Чудомировата къща: Кичестият габър. Не, това не е габър, а огромна зелена гъба Тракийско светилище "Пиростията": В търсене на "Кутело", но не на онзи, дето е в Пирин🙂: Две легенди🙂: Ето го и "Кутело" - тракийски жертвен олтар с формата на огромен котел: И е време да си тръгваме: Довиждане или по-точно - До скоро! 🙂 36 7 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 8 май, 2020 Сподели Публикувано: 8 май, 2020 Днес закарахме наша възрастна приятелка на вилата и в село Дръмша,близо до Костинброд.През целия път се нагледахме на зеленина,рапица и цъфнали дръвчета.Толкова е хубаво,когато оценяваме красотата на природата. Домакините ни набраха киселец,който утре ще изпържа с яйца и сирене,става превъзходен.От птицекомбината си купихме пресни яйца,пилета и дреболийки.Съчетахме полезното с приятното на хубавото време. Дано да има повече такива дни!И трудолюбиви хора като приятелите ни! 14 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 9 май, 2020 Сподели Публикувано: 9 май, 2020 Люлин-Люляк-Дошляк раходка, май 2020 (с гостуващ здравец под пейка) 24 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 9 май, 2020 Сподели Публикувано: 9 май, 2020 (редактирано) Германски манастир ( абе, как правите разстояние между снимките, че така залепнали ужасно ме дразнят 😊) Редактирано 9 май, 2020 от Mary 28 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 9 май, 2020 Сподели Публикувано: 9 май, 2020 преди 29 минути , bibi каза: ( абе, как правите разстояние между снимките, че така залепнали ужасно ме дразнят 😊) С интервал или enter, все едно ще пишеш на нов ред. 3 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 9 май, 2020 Сподели Публикувано: 9 май, 2020 преди 3 минути , bobole4e каза: С интервал или enter, все едно ще пишеш на нов ред. И аз така правя, но нещо от телефона не ми се получава. Ще продължа да опитвам. Благодаря ! Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега