Травеолани Публикувано: 19 май, 2020 Сподели Публикувано: 19 май, 2020 преди 32 минути , Роми каза: При вас водата не е ли студена? Колко градуса е обичайно за Ванкувър? Да, принципно е студена, стопля се когато е топло времето. На този плаж обаче беше много топла и приятна водата, сигурно защото е по-плитко, а и времето е топло в последните 3-4 седмици :). 2 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 19 май, 2020 Сподели Публикувано: 19 май, 2020 Друго си е като излезеш на вечеря, а не само ти да готвиш. А и никога не съм умеела да правя добри сладкиши. 11 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 21 май, 2020 Сподели Публикувано: 21 май, 2020 Днес малко дъждовно, та ходихме до Kyneton по разни галерии. И после по разни селца. 39 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 22 май, 2020 Сподели Публикувано: 22 май, 2020 Днес,като отивах на работа,срещнах един охлюв,дето се беше забързал нанякъде:)))))) За десетина минути,беше претърчал доста:)))))) 9 13 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 22 май, 2020 Сподели Публикувано: 22 май, 2020 Като невидели...днес на едно обиколно пешеходно пътче до ето това езеро. 24 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 22 май, 2020 Сподели Публикувано: 22 май, 2020 Отново по пътечките на Витоша. Този път - горен Алеков водопад 🙂 36 3 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 23 май, 2020 Сподели Публикувано: 23 май, 2020 мУУУУУУУУУрееееееееетоооооооо..... една вечна любов Радостта ми е толкова голяма, че чак ми се иска сякаш да постна снимките и в "Стая с гледка", "Искам да се похваля", "Хич не ме е срам да се хваля" и т.н. 😂 34 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 23 май, 2020 Сподели Публикувано: 23 май, 2020 На село (Заселе) 26 1 Връзка към коментар
mary_shery Публикувано: 23 май, 2020 Сподели Публикувано: 23 май, 2020 Бачковски водопад 37 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 май, 2020 Сподели Публикувано: 23 май, 2020 Ние с едната снахичка пием туй-онуй на голямата тераса и чакаме да станат пържолките на барбекю-то на двора,което е мъжка работа:)))))) Внучката пече гарнитурата,кой кат нас:)))) 17 6 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 23 май, 2020 Сподели Публикувано: 23 май, 2020 На гости на свекърите в дълбокия Северозапад. Оставихме им 3 бр.внучки и тази вечер сме младоженци. 😂 24 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 май, 2020 Сподели Публикувано: 23 май, 2020 След малко , в другата тема, ще покажа , кой, на какво е майстор:))) И си мечтаем пак, за това моренце:( 12 1 Връзка към коментар
vladimira74 Публикувано: 23 май, 2020 Сподели Публикувано: 23 май, 2020 преди 4 часа, Pantelej Putnik каза: мУУУУУУУУУрееееееееетоооооооо..... една вечна любов Радостта ми е толкова голяма, че чак ми се иска сякаш да постна снимките и в "Стая с гледка", "Искам да се похваля", "Хич не ме е срам да се хваля" и т.н. 😂 Това в Приморско ли е, към Перла? 1 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 23 май, 2020 Сподели Публикувано: 23 май, 2020 Днес (и все още) във възрожденска Трявна 28 2 Връзка към коментар
schnappsyy Публикувано: 23 май, 2020 Сподели Публикувано: 23 май, 2020 Щастлива съм, че любимата ми тема започва да се съживява. И занапред ще се постарая да не бъда само тих читател, но и често да се включвам. Днес се разходихме добре из екопътека Бели Искър. Стигнахме преди всички останали и беше страхотна тишина и спокойствие. Когато ние слизахме срещнахме много хора. Пътеката е подходяща и за деца, ние бяхме с дъщеря ни, която е на 2 години и половина. 32 1 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 23 май, 2020 Сподели Публикувано: 23 май, 2020 В Родопите, една вила в близост до Златоград с тази гледка от терасата: 27 1 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 23 май, 2020 Сподели Публикувано: 23 май, 2020 Аз също съм в Родопите, в любимото ми село Орехово. Толкова съм щастлива, че съм тук! Направихме една разходка из околността, като участниците от семейството отпадаха постепенно. Накрая с мъжа ми ударихме нашата си крачка и стигнахме до един непознат ни до сега параклис Св. Мина. А зеленото на поляните е опияняващо, когато ги зърнеш зад високите дървета. Дошло ни е в повече стоенето в къщи, бяхме като отвързани. 😃 33 3 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 23 май, 2020 Сподели Публикувано: 23 май, 2020 Рилски манастир и Стобски пирамиди! 30 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 23 май, 2020 Сподели Публикувано: 23 май, 2020 Ако някой се чуди как се случват абитуриентските балове в момента, днес разбрах как - карайки коли на оковръстното. Около час излизахме от София, попадайки на абитуриентския кортеж 🙂 А в момента най-после в любимия Пловдив. 22 1 Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 23 май, 2020 Сподели Публикувано: 23 май, 2020 ... та вървейки пеша от Ринг през Младост до ТУ (за по-пряко - вместо Ринга до ТУ по права линия 😄 ) реших да отида до местността "Камбаните". Толкова години работя в близост до нея и не бях ходил. Имаше интересни, но повече бяха доста скучни 😄 Най-много ми хареса на Северна Корея и на Япония (която ми се видя най-голямата). И въпреки че само децата трябва да бият камбаните, и аз бих. Нарушител 34 1 Връзка към коментар
Juliaaa Публикувано: 23 май, 2020 Сподели Публикувано: 23 май, 2020 Карлово. 38 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 23 май, 2020 Сподели Публикувано: 23 май, 2020 преди 5 часа, AlexandraKo каза: Ние с едната снахичка пием туй-онуй на голямата тераса и чакаме да станат пържолките на барбекю-то на двора,което е мъжка работа:)))))) Внучката пече гарнитурата,кой кат нас:)))) Снахичка на @AlexandraKo да си ... 1 1 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 23 май, 2020 Сподели Публикувано: 23 май, 2020 В Орцево е зелено и тихо: Накрая малко грижи за здравето на топло в село Баня 🙂 35 1 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 23 май, 2020 Сподели Публикувано: 23 май, 2020 преди 1 час, Граф Вронски каза: ... та вървейки пеша от Ринг през Младост до ТУ (за по-пряко - вместо Ринга до ТУ по права линия 😄 ) реших да отида до местността "Камбаните". Толкова години работя в близост до нея и не бях ходил. Имаше интересни, но повече бяха доста скучни 😄 Най-много ми хареса на Северна Корея и на Япония (която ми се видя най-голямата). И въпреки че само децата трябва да бият камбаните, и аз бих. Нарушител Има ли охрана или поне камери? Това колко "матрял" е за братчедите..... ше ги позлати бе бате. 1 1 Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 23 май, 2020 Сподели Публикувано: 23 май, 2020 преди 2 минути , muchachote каза: Има ли охрана или поне камери? Това колко "матрял" е за братчедите..... ше ги позлати бе бате. Нямам идея. Не видях човек (охрана), нито забелязах камери. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега