Lindt Публикувано: 2 юли, 2020 Сподели Публикувано: 2 юли, 2020 преди 13 минути , Svetulche каза: @Lindt полянката се намира след Железница в посока Белчин. Няколко километра след Ярема пътят започва да се спуска надолу и в ляво от пътя е поляната. Вижда се добре, особено, когато цъфтят. Колата може да оставите на отбивка в дясно. Побързай - прецъфтяват вече Благодаря 🙂 Не съм сигурна, че ще я открием, но ще пробвам в събота 🙂 Връзка към коментар
Svetulche Публикувано: 2 юли, 2020 Сподели Публикувано: 2 юли, 2020 преди 2 минути , Lindt каза: 🙂 Не съм сигурна, че ще я открием, но ще пробвам в събота 🙂 @Lindt няма начин да я пропуснеш, ако още цъфтят. Вижда се добре от пътя. Гледай добре в ляво и карайте бавно 1 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 2 юли, 2020 Сподели Публикувано: 2 юли, 2020 ...на Централна автогара в София. Доста е тъжно, няма никакви хора, автобусите пристигат с по 2-3 човека вътре. Таксиджийте коментират, че нямат никаква работа... 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 3 юли, 2020 Сподели Публикувано: 3 юли, 2020 На 2.07.2020 г. в 16:06, Goal & Boss каза: Ех, Иване... И ти одъртЕ! Малее... не питай, че вече ми става лошо като казвам на колко съм. Времето лети направо 😬 Когато бях на 15 мозъкът ми работеше перфектно 😃 а сега е задръстен с глупости 😇 Усеща се възрастта 🤣 вече съм старо магаре 😂 7 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 4 юли, 2020 Сподели Публикувано: 4 юли, 2020 Най накрая съм в самолета... 😂 На нашето летище мерят температурата...а в Бове нищо... Самолета е полупразен и всеки почти е сам на три седалки...е не е комфортно да се пътува с маска, но ще го понеса...само и само да може да се лети... 34 5 Връзка към коментар
Популярно мнение Роца Публикувано: 4 юли, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 юли, 2020 Сега е моментът за посещение на Париж! Температурите са приятни, туристите ги няма (още), а парижани започват да излизат в отпуска 🤣. Е, ива разни ограничения все още, ама това са бели кахъри 😉. Днес се разходихме с Роцев около арката на Сен Дени, минахме през няколко по-неизвестни покрити пасажа (passage Ponceau passage du Caire), за да завършим по Пон Ньоф до любимия ми сладкарски магазин, да му прослушам лятната колекция макарони 🤣. 49 4 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 4 юли, 2020 Сподели Публикувано: 4 юли, 2020 Дунава при Силистра. Като пристигнахме беше 16.30 часа, но все още беше много горещо. Гладни хора какво да правим, взехме че преядохме на едно капанче в Дунавската градина. Много по-евтино е от русенския бряг🙂 Крепости и туй-онуй в Силистра другия път с по-празни стомаси и по хладно. Сега пък вали и пече едновременно в този край🙂 Поздрав с една попътна дъга и слънчогледи🙂 38 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 4 юли, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 юли, 2020 Днес се успах. Станах в 10:30 ( което за мен е супер късно), имах планове да ходя до Боянския водопад ПРЕДИ бурята. Викам си много късно, ама не издържах. 10 мин по-късно вече бях излезнал и се отправих към Бояна. Състезавах се с времето. И победих, тази буря изобщо не дойде. Имаше стабилно количество вода (предполагам заради снощната буря). + се отбих и през Боянското езеро: 46 9 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 4 юли, 2020 Сподели Публикувано: 4 юли, 2020 Във все още празния Родос обикаляме любими места и кръчми (които от тях са отворили). Абе не знам защо българите се бутат все към Северна Гърция като островите дора са по - евтини. 43 2 Връзка към коментар
CarpeDiem Публикувано: 4 юли, 2020 Сподели Публикувано: 4 юли, 2020 Преди 1 час, Роми каза: Във все още празния Родос обикаляме любими места и кръчми (които от тях са отворили). Абе не знам защо българите се бутат все към Северна Гърция като островите дора са по - евтини. @Роми Ще се радвам на конкретни препоръки, когато имаш възможност, планувам за края на септември. 2 Връзка към коментар
Asya Assenova Публикувано: 4 юли, 2020 Сподели Публикувано: 4 юли, 2020 преди 1 час, Роми каза: Във все още празния Родос обикаляме любими места и кръчми (които от тях са отворили). Абе не знам защо българите се бутат все към Северна Гърция като островите дора са по - евтини. Определено островите са по-евтини, Додеканезите са ми любими, но Северна Гърция е по-достъпна. преди 2 часа, Граф Вронски каза: Днес се успах. Станах в 10:30 ( което за мен е супер късно), имах планове да ходя до Боянския водопад ПРЕДИ бурята. Викам си много късно, ама не издържах. 10 мин по-късно вече бях излезнал и се отправих към Бояна. Състезавах се с времето. И победих, тази буря изобщо не дойде. Имаше стабилно количество вода (предполагам заради снощната буря). + се отбих и през Боянското езеро: Прекрасно местенце. Миналата събота и аз обикалях по тези места. Гледка над водопада. 20 Връзка към коментар
Asya Assenova Публикувано: 4 юли, 2020 Сподели Публикувано: 4 юли, 2020 В Кавала и околности за уикенда. Не издържам дълго без море. Бях с бус и минах бързо границата. 29 2 Връзка към коментар
Asya Assenova Публикувано: 4 юли, 2020 Сподели Публикувано: 4 юли, 2020 На 3.07.2020 г. в 23:13, Иван Попов каза: Малее... не питай, че вече ми става лошо като казвам на колко съм. Времето лети направо 😬 Когато бях на 15 мозъкът ми работеше перфектно 😃 а сега е задръстен с глупости 😇 Усеща се възрастта 🤣 вече съм старо магаре 😂 До 30 е така, после спира да ти пука:) 1 4 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 4 юли, 2020 Сподели Публикувано: 4 юли, 2020 3 minutes ago, Asya Assenova said: До 30 е така, после спира да ти пука:) После спираш и да ходиш на балове, а след тях и на сватби 😆 4 Връзка към коментар
Asya Assenova Публикувано: 4 юли, 2020 Сподели Публикувано: 4 юли, 2020 преди 7 минути , ДиянаВ каза: После спираш и да ходиш на балове, а след тях и на сватби 😆 А, не, ходя си. После детето ми пораства и съм пей, сърце') 1 1 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 4 юли, 2020 Сподели Публикувано: 4 юли, 2020 На около 60-тина километра от София. Черногорски манастир "Св.,св. Козма и Дамян". В сегашния си вид е възстановен след демокрацията с дарения, в началото и с бригадирски труд. Биволското мляко и сирене от манастирското стопанство са чудни, а околността е пълна с ароматни диви ягоди. И парапланери над язовир Стефаново (трябва малко въображение да се видят на снимката, но си бяха съвсем истински). 33 4 Връзка към коментар
Asya Assenova Публикувано: 4 юли, 2020 Сподели Публикувано: 4 юли, 2020 Мястото е прекрасно и си заслужава да се посети. Камбаната е дар от манастира ни в Атон и едва я качиха до манастира. Мястото е било пионерски лагер, а по соца и обор. Сега е много красиво.Монах там е бивш брокер от "Карол". 7 1 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 4 юли, 2020 Сподели Публикувано: 4 юли, 2020 преди 2 минути , Asya Assenova каза: Мястото е прекрасно и си заслужава да се посети. Камбаната е дар от манастира ни в Атон и едва я качиха до манастира. Мястото е било пионерски лагер, а по соца и обор. Сега е много красиво.Монах там е бивш брокер от "Карол". Наистина е много зареждащо място. И в момента има детски лагер в манастира. 3 Връзка към коментар
Популярно мнение wiliko Публикувано: 4 юли, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 юли, 2020 Етретат, скали и арки...ко повече да искам 54 7 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 4 юли, 2020 Сподели Публикувано: 4 юли, 2020 преди 4 минути , wiliko каза: Етретат, скали и арки...ко повече да искам Ами една бира, примерно 😉 4 1 6 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 5 юли, 2020 Сподели Публикувано: 5 юли, 2020 На mt Buffalo, Victoria, Australia. И сняг си имаше горе, и всичко. 36 3 5 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 5 юли, 2020 Сподели Публикувано: 5 юли, 2020 Лека и много приятна разходка до манастира в полите на Витоша,приютявал неведнъж Апостола на Свободата Васил Левски. Сред вековните дървета,тучна зеленина и красиви цветя се е сгушила църквичката. Драгалевски манастир "Успение Богородично". 31 3 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 5 юли, 2020 Сподели Публикувано: 5 юли, 2020 преди 14 часа, Asya Assenova каза: Мястото е прекрасно и си заслужава да се посети. Камбаната е дар от манастира ни в Атон и едва я качиха до манастира. Мястото е било пионерски лагер, а по соца и обор. Сега е много красиво.Монах там е бивш брокер от "Карол". Брокерът от "Карол"го познавам лично. И подкрепям решението му.Трябва да отида да го видя и да си купя хубаво сирене и мляко. 3 Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 5 юли, 2020 Сподели Публикувано: 5 юли, 2020 @Роца Била съм за много кратко в Париж за съжаление, но пак ми изглежда супер пусто? Или само на тези снимки е така. Имам спомен, че в централната част винаги е фраш от хора точно както е казал един велик писател "безкраен празник". Връзка към коментар
Роца Публикувано: 5 юли, 2020 Сподели Публикувано: 5 юли, 2020 преди 1 час, darinamarinova каза: @Роца Била съм за много кратко в Париж за съжаление, но пак ми изглежда супер пусто? Или само на тези снимки е така. Имам спомен, че в централната част винаги е фраш от хора точно както е казал един велик писател "безкраен празник". По принцип е доста по-фрашкано 🙂, сега си е направо пуст, в сравнение с други години. Личи от снимката на кея до Пон Ньоф, където в нормален съботен следобед ще е трудно да се разминеш. Но в по-централните места и сега има доста хора (например, около Шатле, Лувъра, Шанз-Елизе). Снимките от вчера бяха от по-нетуристически места (например, пасажите от снимките са доста встрани от монументите и почти нямаше хора...), затова лесно улових моментите, в които да няма хора на снимката. 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега