Иван Попов Публикувано: 9 юли, 2020 Сподели Публикувано: 9 юли, 2020 преди 47 минути , patilana каза: направо ме онеми с това доброволстване👏👏👏! Чест и почитания! Бързо пиши кога ще идваш в София за мини сБирка, да разказваш спомени! Да, само няколко човека знаят, че направих това доброволстване. 😉 Кога ще идвам в София ли? Най-вероятно през септември, засега нямам път за столицата. Ще разказвам спомени и още как. 🤗 преди 49 минути , patilana каза: Да ми беше казал някой, че църквата ще е празна, щях да го пратя на лекар: Защо на лекар да го пратиш, аз когато и да ходя от Коледа насам, тя почти винаги е празна, като изключим празниците. преди 50 минути , patilana каза: И на люлката на Преподобна Стойна се полюлях ( още не ми се вярва): Надявам се, че и желание си си намислила докато си се люляла. 🙂 преди 51 минути , patilana каза: пряк път към Роженския манастир Пътят го направиха много добър, скоро имаше бурия голяма в околността, но само да не е свлякъл някъде. Така и така сме на село Златолист, ето някоя снимка и от мен, те са направени от преди седмица. 🙂 В далечината е църквата. 15 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 9 юли, 2020 Сподели Публикувано: 9 юли, 2020 Един красив маршрут из Родопите - язовир Въча, с. Михалково, язовир Цанков камък, Девин, Пампорово, призрачно празно с. Орехово. Толкова много красота! 39 4 1 Връзка към коментар
Популярно мнение mu_ry Публикувано: 10 юли, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 юли, 2020 Срам, не срам си признавам, че за 37 години нито един път не бях идвала в Балчик, а то било толкова красиво! Ботаническата градина е божествена! 47 13 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 10 юли, 2020 Сподели Публикувано: 10 юли, 2020 е как, нали и мадам Макрон я водиха там едно време си спомням, че даваха Том и Джери в неделя в двореца... 3 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 10 юли, 2020 Сподели Публикувано: 10 юли, 2020 преди 10 минути , bad kid каза: е как, нали и мадам Макрон я водиха там едно време си спомням, че даваха Том и Джери в неделя в двореца... абе те може и да са я водили, ама е го е 😆 понякога има нещо хубаво и в извънредните обстоятелства 😆 5 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 10 юли, 2020 Сподели Публикувано: 10 юли, 2020 34 minutes ago, mu_ry said: Срам, не срам си признавам, че за 37 години нито един път не бях идвала в Балчик, а то било толкова красиво! Ботаническата градина е божествена! Ние уж се каним от понеделник да сме в Балчик. Два пъти съм посещавала Ботаническата градина, сега се каня и трети да има🙂. Именно тази градина беше причината да се разочаровам от Версай🙂 /градините, иначе по дворец френският ни бие/. 6 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 10 юли, 2020 Сподели Публикувано: 10 юли, 2020 Преди 1 час, mu_ry каза: Срам, не срам си признавам, че за 37 години нито един път не бях идвала в Балчик, а то било толкова красиво! Ботаническата градина е божествена! Никога не съм бил там, но по снимките изглежда повече от прекрасно! 😊 Браво! 🙂 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 11 юли, 2020 Сподели Публикувано: 11 юли, 2020 преди 8 часа, Иван Попов каза: Никога не съм бил там, но по снимките изглежда повече от прекрасно! 😊 Браво! 🙂 Отдели си време и задължително виж двореца и ботаническата градина в Балчик, като можеш да ги съчетаеш с нос Калиакра, което също си заслужава да се види. А като си в онзи регион - виж и Побитите камъни, Аладжа манастир и т.н. 🙂 3 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 11 юли, 2020 Сподели Публикувано: 11 юли, 2020 преди 2 часа, Pantelej Putnik каза: Отдели си време и задължително виж двореца и ботаническата градина в Балчик, като можеш да ги съчетаеш с нос Калиакра, което също си заслужава да се види. А като си в онзи регион - виж и Побитите камъни, Аладжа манастир и т.н. 🙂 Благодаря, ще имам предвид мнението ти. 🤗 Мисля да го съчетая и с Ивановските скални църкви. Ама поне 7 дни ще ми трябват според изчисленията ми. Ще мина през Кърджали и после през Велико Търново за обратно. 🙂 Не ме плаши пътят, но имам и много обекти за разглеждане. 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Яничка Публикувано: 11 юли, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 11 юли, 2020 Вчера вечерта пристигнахме в Куршумлия, Сърбия. Оказа се, че сме резервирали най-хубавия мотел тук - всичко е чисто и новичко, а собственикът Бобан е много гостоприемен. На входа ни посрещнаха местни младежи, които бяха изкарали една уредба върху колата и яко сръбско 🙂 На закуска Бобан ни донесе домати домашно производство - бяхме забравили този вкус... А на по-малко от час от мотела ни е Дяволският град. Местната широко рекламирана забележителност, която не е нищо особено. Но когото нямаш и скоро не си имал опции за пътуване навън, се радваш като малко дете 🙂 Пътят до Дявола вароша е сенчест и минава през приятна горичка с малки гущерчета: Сега обядваме в някакъв град, чието име току що проверихме в навигацията 🙂 50 8 1 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 11 юли, 2020 Сподели Публикувано: 11 юли, 2020 Рибарица! 26 2 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 11 юли, 2020 Сподели Публикувано: 11 юли, 2020 преди 2 часа, Яничка каза: Вчера вечерта пристигнахме в Куршумлия, Сърбия. Оказа се, че сме резервирали най-хубавия мотел тук - всичко е чисто и новичко, а собственикът Бобан е много гостоприемен. На входа ни посрещнаха местни младежи, които бяха изкарали една уредба върху колата и яко сръбско 🙂 На закуска Бобан ни донесе домати домашно производство - бяхме забравили този вкус... А на по-малко от час от мотела ни е Дяволският град. Местната широко рекламирана забележителност, която не е нищо особено. Но когото нямаш и скоро не си имал опции за пътуване навън, се радваш като малко дете 🙂 Пътят до Дявола вароша е сенчест и минава през приятна горичка с малки гущерчета: Сега обядваме в някакъв град, чието име току що проверихме в навигацията 🙂 Супер! Прилича на Стобските пирамиди! 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Radnev Публикувано: 11 юли, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 11 юли, 2020 Днес, най - после направих нещо, за което се каня от две години - кайтсърф. Подготовка и газ: Тези горе са професионалистите. Аматьорите, като мен в езерото (Поморийското). Макар че, не знам дали е много редно🙄. Все пак езерото е дом на много птици. Казаха ми, че било като сноуборда само, че по вода... Ами не е така!!! Няма да влизам в детайлите на управлението на кайтсърфа, но си трябват много умения. Без тях парашута те води, където си иска и неизбежното стана. Забих се по очи в една тиня, а после парашута ме влачи. След като първоначалната радост от факта, че не се удавих в батака премина, усетих че съм си усукал нещо в дясното коляно, което и без това не е в цветущо състояние. Сега малко възстановяване в лугата: Айде, чао от блатното чудовище😁. П. П. Тука не съм се мазал. Така ме извадиха от тинята😉. 30 5 10 18 Връзка към коментар
stotan Публикувано: 11 юли, 2020 Сподели Публикувано: 11 юли, 2020 Днес, Витоша, връх Ушите. 28 1 Връзка към коментар
antea Публикувано: 11 юли, 2020 Сподели Публикувано: 11 юли, 2020 разходка преди вечеря край язовир Пчелина 38 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 11 юли, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 11 юли, 2020 Рила 45 7 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 11 юли, 2020 Сподели Публикувано: 11 юли, 2020 Смолянската екопътека Каньонът на водопадите. 46 2 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 11 юли, 2020 Сподели Публикувано: 11 юли, 2020 По Вазовата екопътека 40 1 1 Връзка към коментар
Моника Публикувано: 11 юли, 2020 Сподели Публикувано: 11 юли, 2020 Гушкам алпаки край Перник 😁 Много сладки, меки и добродушни животинки, но ми стана мъчно, защото попринцип живеят на доста по-високо и може би не обичат да им е толкова топло. 🙄 Бяха ги поостригали та са още по-симпатични. 34 4 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 11 юли, 2020 Сподели Публикувано: 11 юли, 2020 Разходка из Родопите Чудните мостове - чуден природен феномен! Много е хубаво. Досега не бях ходил. Вероятно обаче няма и да отида повече. Пътят - гаден, опасен, изключително кофти, отврат, абе......всъщност това път ли е?!?! Но вече не се изненадвам - Копривщица, Боженци, Априлци, Чудните мостове, ...... пътища отврат. "Опознай родината, за да й отвикнеш". Не може да се развива туризъм без път до подобни места! 31 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Svetulche Публикувано: 11 юли, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 11 юли, 2020 Толкова красота на Витоша днес! 45 17 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 11 юли, 2020 Сподели Публикувано: 11 юли, 2020 преди 7 часа, Яничка каза: Вчера вечерта пристигнахме в Куршумлия, Сърбия. А на по-малко от час от мотела ни е Дяволският град. Местната широко рекламирана забележителност, която не е нищо особено. Но когото нямаш и скоро не си имал опции за пътуване навън, се радваш като малко дете 🙂 Пътят до Дявола вароша е сенчест и минава през приятна горичка с малки гущерчета: А Знамето защо не е развяно? 🙂 От мене с @mary_shery малко Централен Балкан. Сопот-Добрила-през връх Амбарица (Левски, 2166 м н.в.) до връх Купена (2169 м н.в.), т.нар. страхотия на Балкана. Лично сме се убедили преди пет години, когато се отказахме от Купена в една суграшица, хем с ураганен вятър, хем с нулева видимост... Обаче този път началникът отгоре спусна чудно време. Е, неизбежната за Амбарица мъгла на отиване, но пък само облаци над Купена. 🙂⛰️ Само дето трябваше да се връщаме надолу, че всички хижи са пълни... 36 12 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 12 юли, 2020 Сподели Публикувано: 12 юли, 2020 преди 8 часа, master_of_germs каза: А Знамето защо не е развяно? 🙂 Ааа, развяно е, развяно е. Ще бъде публикувано в албума със знамето 🙂 1 Връзка към коментар
Популярно мнение mu_ry Публикувано: 12 юли, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 юли, 2020 Хайде и малко снимки от Калиакра 55 7 Връзка към коментар
patilana Публикувано: 12 юли, 2020 Сподели Публикувано: 12 юли, 2020 Ох, на тази страница прекрасна България и усмивката на @Яничка! @Svetulche , благодаря ти за цветята! Така се усмихва сутринта ми на витошките лалета, дето ги бяхме поизскубали! Дано не са само на една полянка, да я търсим със свещ. Как така няма места по хижите ? Нали всички отидоха в Гърция ! @master_of_germs ? 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега