PizzaVegetariana Публикувано: 12 юли, 2020 Сподели Публикувано: 12 юли, 2020 Друга кратка екскурзия в областта на Пловдив. Излюпихме се към 10ч и отпрашихме към Сопот. Там разгледахме къщата на Иван Вазов и тръгнахме към лифт Сопот. Лифтът... ами. Не знам защо е такъв неадекватен. Може би не е правилно изчислен, но особено в посока надолу те завлачва със засилване и те отнася като куцо пиле домат. На няколко пъти спря и се клатеше 5 м над земята като гондола . Не че не бих се качила отново, но не знам как семействата с деца успяват да се качат в движение. Ние като бяхме предната седмица е имало инцидент с дете и са ги викали в прокуратурата. НО пък сладоледът им наистина е добър. След това към хижа Добрила, където спахме и си се прибрахме обратно. Определено е приятна разходка, която е подхваща и за не много опитни планинари. 34 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 12 юли, 2020 Сподели Публикувано: 12 юли, 2020 преди 23 часа, Яничка каза: Сега обядваме в някакъв град, чието име току що проверихме в навигацията 🙂 Името на града не ми е важно - кажи името или gps координатите на ресторантчето. преди 17 часа, Моника каза: Гушкам алпаки край Перник 😁 Много сладки, меки и добродушни животинки, но ми стана мъчно, защото попринцип живеят на доста по-високо и може би не обичат да им е толкова топло. 🙄 Бяха ги поостригали та са още по-симпатични. Сладки, меки и добродушни, ама как плюят... 3 3 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 12 юли, 2020 Сподели Публикувано: 12 юли, 2020 От вчера - Витоша. 21 1 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 12 юли, 2020 Сподели Публикувано: 12 юли, 2020 В Риу Правец. Красиво както винаги 25 1 Връзка към коментар
Популярно мнение radi777 Публикувано: 12 юли, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 юли, 2020 Из Корфу! 51 2 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 12 юли, 2020 Сподели Публикувано: 12 юли, 2020 преди 2 часа, Роми каза: В Риу Правец. Красиво както винаги Така си е, но зимните снимки са ти по-хубави. Връзка към коментар
Популярно мнение Яничка Публикувано: 12 юли, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 юли, 2020 Продължаваме из Сръбско. Днес беше много наситен ден и борим умората и плескавиците в йедан ресторан. Специално за @ven62 - Вила Jeлина в Нова Варош 🙂 Обходихме вюпойнтите на меандрите на Увац и ги видяхме от различни ъгли. За платформата "Молитва" оставихме колата 2 км. преди нея и си направихме чудесна разходка пеша. Дойдохме рано сутринта, но след нас се изтърси цял микробус туристи. За 2 дни в Сърбия срещаме само сръбски туристи. То и затова в хотелите така ни се радват 🙂 56 7 Връзка към коментар
Популярно мнение wiliko Публикувано: 12 юли, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 юли, 2020 Разходка по билото на Стара планина - от Беклемето до Козя стена - на лов за еделвайси, крави и коне... силен вятър но гледките си заслужаваха 51 1 11 Връзка към коментар
rdd Публикувано: 12 юли, 2020 Сподели Публикувано: 12 юли, 2020 @wiliko, ваша ли е снимката, която показаха но БТВ, на времето тази вечер, старопланински еделвайс? Много красива ви е била разходката. Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 12 юли, 2020 Сподели Публикувано: 12 юли, 2020 Установих, че съм бил преди само веднъж тук. На онези тридневни ученически екскурзии, които се правеха преди 1000 години. Все едно не съм бил преди.... 23 2 Връзка към коментар
Svetulche Публикувано: 12 юли, 2020 Сподели Публикувано: 12 юли, 2020 преди 12 часа, patilana каза: витошките лалета, дето ги бяхме поизскубали! Дано не са само на една полянка, да я търсим със свещ. На една полянка бяха или аз поне една видях. Но са на видно място край пътеката и са много. Вярно, че намерих едно откъснато и захвърлено на пътеката цвете, което с риск да ме обвинят, че аз съм го скъсала, си донесох до в къщи (приемам, че съм го спасила за още няколко дни цъфтеж). Други поражения не открих. Надявам се да оцелеят и да се множат. 4 1 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 12 юли, 2020 Сподели Публикувано: 12 юли, 2020 преди 15 минути , rdd каза: @wiliko, ваша ли е снимката, която показаха но БТВ, на времето тази вечер, старопланински еделвайс? Много красива ви е била разходката. Няма начин да е моя, аз освен тук и у фейсбук, другаде снимки не качвам... 😂 1 3 Връзка към коментар
Svetulche Публикувано: 12 юли, 2020 Сподели Публикувано: 12 юли, 2020 @Pantelej Putnik и аз по този край днес 😀 Враца има много красиво разположение и прекрасен пешеходен център, интересни музеи и много други красоти в близост. Един ден определено не стига за всичко. И два май са малко.... Малко красота от старите ракли (етнографската сбирка): на Околчица: а колко риган имаше в района..... 32 5 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 12 юли, 2020 Сподели Публикувано: 12 юли, 2020 Преди 1 час, Svetulche каза: @Pantelej Putnik и аз по този край днес 😀 Малко красота от старите ракли (етнографската сбирка): на Околчица: а колко риган имаше в района..... Ееееее, твоето е с културна програма. 🙂 Аз съм в командировка и за малко. 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Roje Публикувано: 13 юли, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 юли, 2020 някъде по брега на Средиземно море... 54 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Яничка Публикувано: 13 юли, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 юли, 2020 Днес сме в Дрвенград. Но първо се качихме на влака "Носталгия" на Шарганска осмица. Благодаря на @silvia_b, че ми напомни за него. Влакчето е 2 пъти на ден, чисто, кондукторите са любезни. На някои от спирките се слиза за гледки, а между вагоните има наблюдателни площадки. Едвам се доредих от едни деца 🙂 Самата гара е приказна. От тук се отправихме към Дрвенград, градът на Кустурица. Сладко, но много малко на площ: Улиците са с имена на известни личности: 51 2 Връзка към коментар
jul Публикувано: 13 юли, 2020 Сподели Публикувано: 13 юли, 2020 Като гледам снимките на @wiliko май има шанс да хванем еделвайсите, преди да са прецъфтели. Миналата година пропуснахме, дано този уикенд е добро времето, че после сигурно ще е късно. 2 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 13 юли, 2020 Сподели Публикувано: 13 юли, 2020 На Черно море, което тук е много бяло 🙃 Централен плаж в Балчик към 16.00 часа. Тихо море, тих плаж, бяла работа 🙂 33 2 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 13 юли, 2020 Сподели Публикувано: 13 юли, 2020 преди 3 часа, ДиянаВ каза: На Черно море, което тук е много бяло 🙃 Централен плаж в Балчик към 16.00 часа. Тихо море, тих плаж, бяла работа 🙂 Като идеш на кръчма довечера ще има да се чудиш в Гърция ли си или Италия. 3 4 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 13 юли, 2020 Сподели Публикувано: 13 юли, 2020 2 hours ago, Emil Chakalov said: Като идеш на кръчма довечера ще има да се чудиш в Гърция ли си или Италия. Завърнах се от ресторант Корона 😁. Щото е до двореца, не за друго така се казва. По българо-плебейски хапнах шопска салата със сафрид🙂. Веселата уличка тук е много чаровна и утре ще сме по-централно позиционирани. Стига кралски атрибути😆 25 1 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 13 юли, 2020 Сподели Публикувано: 13 юли, 2020 преди 13 минути , ДиянаВ каза: Завърнах се от ресторант Корона 😁. Щото е до двореца, не за друго така се казва. По българо-плебейски хапнах шопска салата със сафрид🙂. Веселата уличка тук е много чаровна и утре ще сме по-централно позиционирани. Стига кралски атрибути😆 и ние го посетихме тоя ресторант само вместо шопска бях на таратор 😆 но Балчик ми хареса много и си заплюх да се върна 3 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 13 юли, 2020 Сподели Публикувано: 13 юли, 2020 2 minutes ago, mu_ry said: и ние го посетихме тоя ресторант само вместо шопска бях на таратор 😆 но Балчик ми хареса много и си заплюх да се върна Аз също. На 3 часа път ни е. До сега два пъти сме идвали, но без нощувки. Харесва ни съчетанието от плажуване с разходки. Даже и моите любимци румънците са от тихите и културни представители. От 3 август до октомври тук ще бъде изложено съкровището Татарска плячка. 11 Връзка към коментар
TinkerBell Публикувано: 14 юли, 2020 Сподели Публикувано: 14 юли, 2020 Бургаски солници 34 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 14 юли, 2020 Сподели Публикувано: 14 юли, 2020 Посетихме и Яйлата, много интересно и красиво място 42 5 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 14 юли, 2020 Сподели Публикувано: 14 юли, 2020 15 minutes ago, mu_ry said: Посетихме и Яйлата, много интересно и красиво място Браво на фотографа. Има око и още нещо🙂 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега