Julian999 Публикувано: 18 юли, 2020 Сподели Публикувано: 18 юли, 2020 преди 3 часа, AlexandraKo каза: Тази снимка с розите и капчиците по тях, страхотна!Браво на фотографа:))) Аз аз 😉 3 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 18 юли, 2020 Сподели Публикувано: 18 юли, 2020 Орлово око и Буйновско ждрело 42 4 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 18 юли, 2020 Сподели Публикувано: 18 юли, 2020 Без деца на море. Несебър в 12 часа вечерта е вълшебно тих и ... носталгичен. Утре сутрин ще обикалям за закуска както в едни безгрижни години през миналото хилядолетие. Фурната я няма на същото място, квартирата е там, но не е същата, обаче спомените, спомените са живи както никога досега. 41 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Lirea Публикувано: 19 юли, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 юли, 2020 Добро утро от Синеморец 48 2 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 19 юли, 2020 Сподели Публикувано: 19 юли, 2020 На 14.07.2020 г. в 9:44, mu_ry каза: Посетихме и Яйлата, много Ако е имало и кой да ви разкаже малко история.... Че там има много. Но археологическите дейности са за рязани още в края на социализма 😉. Има антични пещери, които са били използвани като жилища, древна порта (останки разбира се), някога е било много оживено пристанище... 5 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 19 юли, 2020 Сподели Публикувано: 19 юли, 2020 Спокойствие, нарушавано от само от звъна на камбаните на близката църква и от крясъците на чайките - споделят клюки за хората, съвети за гледане на малките си, злободневни новини от живота на малкия град. Капанчето за мекици го няма, старият грънчар също. Имам да спя още десет минути и слизам, иначе ще ме търсят да ме бият. Отивам да търся един делфин. Но си плащам, не е като на командировка. 😄 44 3 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 19 юли, 2020 Сподели Публикувано: 19 юли, 2020 Отново на работна вълна в Риу Правец. 17 Връзка към коментар
luba_rizova Публикувано: 19 юли, 2020 Сподели Публикувано: 19 юли, 2020 Вчера Източни Родопи, а днес Пловдив 38 2 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 19 юли, 2020 Сподели Публикувано: 19 юли, 2020 Синеморец, не е от днес, от преди няколко дни. 34 4 Връзка към коментар
Capitan Morgan Публикувано: 19 юли, 2020 Сподели Публикувано: 19 юли, 2020 яз. Въча 36 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 19 юли, 2020 Сподели Публикувано: 19 юли, 2020 преди 52 минути , Marisha каза: Синеморец, не е от днес, от преди няколко дни. Казват, че е тихо и спокойно там. Мисля другата година да го сефтосам🤔 1 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 19 юли, 2020 Сподели Публикувано: 19 юли, 2020 преди 23 минути , muchachote каза: Казват, че е тихо и спокойно там. Мисля другата година да го сефтосам🤔 Така е, тихо и спокойно. Ние от няколко години почиваме там в един апартхотел, който е дори извън самото село на скалите. Такава тишина няма никъде, само чуваш морето. Няма дискотеки, освен в големия хотел до централния плаж. Има няколко бара, един с жива музика от време на време. Който търси активен нощен живот, не е това мястото. Не знам, как е в натоварения сезон, никога не почиваме от 15 юли до 20 август. Има 4 големи плажа наоколо, Бутамята, Липите, Велека и Силестар. Винаги ще си намериш място почти без хора. 8 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 19 юли, 2020 Сподели Публикувано: 19 юли, 2020 Екопътека Невястата и Снежанка (Пампорово) 47 Връзка към коментар
Популярно мнение aleks_s Публикувано: 19 юли, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 юли, 2020 На разходка в Ravenna. 49 1 Връзка към коментар
Nevena Публикувано: 19 юли, 2020 Сподели Публикувано: 19 юли, 2020 Никога не съм виждала толкова празно Виенското летище! Токущо пристигнахме летяхме с Турските айролиний.Попълва се бланка в самолета при пристигане ако нямате PCR тест 14 дена карантина,но в рамките на 4 дена след пристигане ако си направите теста и той е негативен отпада карантината.Пристигнахме с направен тест от БГ 19 1 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 19 юли, 2020 Сподели Публикувано: 19 юли, 2020 Днес в търсене на легендарно неизвестните мъглижки водопади Големия скок Малкия скок И защо не се доверявам на навигациите 27 1 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 19 юли, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 юли, 2020 Румъния. Първа спирка Хунедоара и замъкът Хуняди. 🙂 До тази красота стигнах след 9ч шофиране по едни живописни панорамни пътчета край Дунав, планината Резерат и пасторални провинциални гледки с преобладаващи дъжд, зеленина и купи сено. 🙂Уникално е усещането за път и свобода! 😍 49 1 10 Връзка към коментар
TinkerBell Публикувано: 20 юли, 2020 Сподели Публикувано: 20 юли, 2020 Аладжа манастир 34 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 20 юли, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 юли, 2020 Привет от прекрасната сутрешна Катаня, все още разбуждаща се по понеделнишки. Сицилианската ми седмица започва ударно - пошматках се малко из града, закусих обилно (ох това кафе!!!) и сега потеглям в посока Палермо. 64 1 15 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 20 юли, 2020 Сподели Публикувано: 20 юли, 2020 преди 8 минути , Георги Матеев каза: Привет от прекрасната сутрешна Катаня, все още разбуждаща се по понеделнишки. Сицилианската ми седмица започва ударно - пошматках се малко из града, закусих обилно (ох това кафе!!!) и сега потеглям в посока Палермо. Значи вече се пътува безпроблемно? 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 20 юли, 2020 Сподели Публикувано: 20 юли, 2020 преди 2 часа, muchachote каза: Значи вече се пътува безпроблемно? Абсолютно - нулев проблем. Нито на излитане нито на кацане някой ме погледна или попита нещо, като дори не трябваше да се попълва каквото и да е. Единствено предварително се регистрирах (задължително е) на https://siciliasicura.costruiresalute.it/welcome. 11 2 Връзка към коментар
Radnev Публикувано: 20 юли, 2020 Сподели Публикувано: 20 юли, 2020 Пътешествие в Странджа. Влизам в този най-див български регион от най-западната му точка - Болярово. След отбивката за село Факия, поемам по път, който е бил път някога по соца😁: Единствено срещам два 50- годишни Урала, които носят трупи. Огромните камиони въобще не си дават зор да пазят малкия ми Голф, така че в единия случай се налага да карам назаден почти километър, за да се разминем. За 2 часа и кусур преодолявам цееели 38 км и се озовавам в Звездец. Посреща ме циганска сватба, съпътствана от пълна разруха. Време е да взема нещата в ръце. След малко съм на отбивката за Петрова нива. Тук вече ме чакат познати, които са минали по нормалния път през Бургас😀. Колата им била много нова, за да я трошат из Странджа. Палячовци, не ми се правете на баровци. Аз затова имам две. Кой сега е дупето тука??? 😁 Та... на това място през 1903 година, Одринският революционен комитет взема решение за обявяване на Преображенското въстание. Организирани са няколко смъртни дружини, а малко по късно е провъзгласена и Странджанската република, просъществувала 26 дни. Мишкова нива: Мегалитен комплекс, еволюирал в храм, ползван около 2500г. Храмът не е превърнат в гробница, така че се явява най-запазеното тракийско светилище в оригинален вид. На 300 метра сме от браздата с Турция. Тук е пълно с таралежи, които грам не се плашат от нас. От тук продължавам сам. Другите тръгнаха за морето. Изкачих най-високият връх на Странджа - Горно Градище 709м😀 и попаднах на място обвито в тайни и мистерии. Едно от най-зловещите места, които съм посещавал из целия пущинак на България - Гробницата на Бастет. Бастет е египетска богиня, която обаче е родена по тези земи, затова и гробницата и е тук. Людмила Живкова е била силно заинтересувана от това място, така че в края на 70 те тук се провеждат редица задълбочени проучвания, резултатите от които са засекретени и до днес. Редица от участниците умират, вкл Людмила. Според някои от лъчева болест, породена от свръх високото ниво на уран в дълбините на пещерата, чието дъно така и не е достигнато, според други от проклятието тегнещо над мястото. Така или иначе. Мястото е много диво и много усойно. Докато се бях навел към наредените статуйки на котки, в опит да ги снимам, зад тях изскочи жаба и направо ми вкара сърцето в гърлото. Настръхнах така, както не съм настръхвал от дете. Скобата и част от въжето, по което изследователите са се спускали в пещерата още стоят. И за да завърша с нещо по позитивно😀. Корабокрушенският плаж до устието на р. Караагач между Китен и Корал. Явно за всяко нещо си има хора😁... 38 8 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 20 юли, 2020 Сподели Публикувано: 20 юли, 2020 Преди 1 час, Георги Матеев каза: Абсолютно - нулев проблем. Нито на излитане нито на кацане някой ме погледна или попита нещо, като дори не трябваше да се попълва каквото и да е. Единствено предварително се регистрирах на https://siciliasicura.costruiresalute.it/welcome. Това задължително ли е, че и на мен ми се върти Сицилия в главата. 2 Връзка към коментар
aleks_s Публикувано: 20 юли, 2020 Сподели Публикувано: 20 юли, 2020 Преди 1 час, Георги Матеев каза: Абсолютно - нулев проблем. Нито на излитане нито на кацане някой ме погледна или попита нещо, като дори не трябваше да се попълва каквото и да е. Единствено предварително се регистрирах на https://siciliasicura.costruiresalute.it/welcome. Потвърждавам казаното, никакъв проблем при пътуване. Ние пътуваме до Болоня, не ни искаха даже да попълваме декларации. 6 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега