muchachote Публикувано: 20 юли, 2020 Публикувано: 20 юли, 2020 преди 2 часа, Георги Матеев каза: Абсолютно - нулев проблем. Нито на излитане нито на кацане някой ме погледна или попита нещо, като дори не трябваше да се попълва каквото и да е. Единствено предварително се регистрирах (задължително е) на https://siciliasicura.costruiresalute.it/welcome. А за Бари къде да се регистрирам когато му дойде времето?/октомври/
Carrie Публикувано: 20 юли, 2020 Публикувано: 20 юли, 2020 преди 27 минути , muchachote каза: А за Бари къде да се регистрирам когато му дойде времето?/октомври/ https://limesurvey.istsvc.regione.puglia.it/index.php/119341?lang=en 1
Георги Матеев Публикувано: 20 юли, 2020 Публикувано: 20 юли, 2020 Вече съм в Палермо и изкушенията дебнат на всяка крачка... Да влезна или да? Трудно се устоява на кварталната тратория, предлагаща "Cucina Tipica Siciliana" 🙂 39 1 4
muchachote Публикувано: 20 юли, 2020 Публикувано: 20 юли, 2020 преди 11 минути , Carrie каза: https://limesurvey.istsvc.regione.puglia.it/index.php/119341?lang=en Thanks
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 20 юли, 2020 Популярно мнение Публикувано: 20 юли, 2020 Палермо... красота! В момента седя на главната в един бар, пийвам коктейлче и се наслаждавам на бавния ход на времето. Животът е прекрасен 😊 Специална наздравица за @AlexandraKo, че знам Сицилия каква слабост й е... 65 16
Alexander Публикувано: 20 юли, 2020 Публикувано: 20 юли, 2020 @Георги Матеев с какво се придвижваш из острова? Имам билети за след 20 дни и все още не съм решил с какво да се движа. 2
antea Публикувано: 20 юли, 2020 Публикувано: 20 юли, 2020 @Георги Матеев малко тъпо баш на теб да давам съвети, но наистина не помня дали това ти е стотното ходене в Палермо ако все пак е едноцифрено число, и ти се доще малко гурме, отрази този ресторант, а за коктейл в бар не на Главната, а из сокаците, където вечер вдигат гаражните врати на инкогнито-баровете и настава луда веселба (но главно в петък-събота), си огради района вдясно от Куатро Канти къмто Марината ееей какъв кеф струи от снимките ти, браво! 9 2
Георги Матеев Публикувано: 20 юли, 2020 Публикувано: 20 юли, 2020 преди 12 минути , antea каза: @Георги Матеев малко тъпо баш на теб да давам съвети, но наистина не помня дали това ти е стотното ходене в Палермо ако все пак е едноцифрено число, и ти се доще малко гурме, отрази този ресторант, а за коктейл в бар не на Главната, а из сокаците, където вечер вдигат гаражните врати на инкогнито-баровете и настава луда веселба (но главно в петък-събота), си огради района вдясно от Куатро Канти къмто Марината ееей какъв кеф струи от снимките ти, браво! Точно в Палермо стъпвам за първи път и да, много на кеф съм. По-късно като нищо ще намина през този ресторант, а коктейла на главната е само началото на вечерта 😉 Благодаря за жокерите! @Alexander изцяло с публичен транспорт съм, достатъчно ефективен е. EDIT: Ха, само на 600 метра съм от въпросния ресторант. Сл0чайнос или съдба??? 19 1 1
MCC Публикувано: 20 юли, 2020 Публикувано: 20 юли, 2020 @Георги Матеев, ако още си гладен, аз препоръчвам ето този ресторант. Много вкусно и порциите паста са за двама. Препоръчвам и предястието с патладжани/пармиджана. 2 1
AlexandraKo Публикувано: 20 юли, 2020 Публикувано: 20 юли, 2020 преди 1 час, Георги Матеев каза: Палермо... красота! В момента седя на главната в един бар, пийвам коктейлче и се наслаждавам на бавния ход на времето. Животът е прекрасен 😊 Специална наздравица за @AlexandraKo, че знам Сицилия каква слабост й е.. Оооох, наздраве, наздраве! Ако знаеш, колко ни е криво, в последните десет години нямаме пропуснато лято на Сицилия:(((((( Дано поне, септември се класираме. А пък, където и да седнеш, все ще е хубаво и вкусно. 5 1
bibi Публикувано: 20 юли, 2020 Публикувано: 20 юли, 2020 Аз си водя записки, че планувам една юлска Сицилия догодина ( Да е живот и здраве ! ) п.с. и за да не е съвсем спам. В момена сме в една вила до Ахелой и децата правят кароке: 25 1
Дани Магелани Публикувано: 20 юли, 2020 Публикувано: 20 юли, 2020 преди 7 минути , bibi каза: Аз си водя записки, че планувам една юлска Сицилия догодина ( Да е живот и здраве ! ) п.с. и за да не е съвсем спам. В момена сме в една вила до Ахелой и децата правят кароке: Моля, ако сте доволни, пуснете информация за името на комплекса или поне координатите на вилата! 1
Raindrop Публикувано: 20 юли, 2020 Публикувано: 20 юли, 2020 3 hours ago, Георги Матеев said: Точно в Палермо стъпвам за първи път и да, много на кеф съм. По-късно като нищо ще намина през този ресторант, а коктейла на главната е само началото на вечерта 😉 Благодаря за жокерите! @Alexander изцяло с публичен транспорт съм, достатъчно ефективен е. EDIT: Ха, само на 600 метра съм от въпросния ресторант. Сл0чайнос или съдба??? Любима, по-любима, най-любима Sicily! Завиждам кротичко! Като нищо ще си спретна в най-скоро време едно Палермо ❤️ 12 2
Популярно мнение Tedy Публикувано: 20 юли, 2020 Популярно мнение Публикувано: 20 юли, 2020 Румъния - Трансфъгърашко серпентинено и яко трафик на овце. Дъждец се ля доволно и точно, когато си мислех, че крайната ми цел - езерото Бъля ще остане скрито в мъглата... тя взе че се изнесе. И красотата се откри пред мен. 😍 70 1 1 20
Популярно мнение Tedy Публикувано: 21 юли, 2020 Популярно мнение Публикувано: 21 юли, 2020 Сибиу и Сигишоара. Много чаровни. Много ми хареса старата част на Сигишоара. Сибиу Сигишоара 68 6
Популярно мнение Христиан Публикувано: 21 юли, 2020 Популярно мнение Публикувано: 21 юли, 2020 Поздрави от Кипър 🙈 57 7
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 21 юли, 2020 Популярно мнение Публикувано: 21 юли, 2020 Пореден ден - поредно ново сицилианско вълнение! В момента излитам от Палермо към остров Лампедуза с това ATR-че на DAT (Danish Airport Transport). Малко странна авиокомпания по точно тоя маршрут, но за сметка на това доста колекционерска 🙂 Кацаме след 50 минути, но още отсега се готвя за панорамните гледки. 54 5
Фил Публикувано: 21 юли, 2020 Публикувано: 21 юли, 2020 Гледам и личната ти охрана е на линия преди 32 минути , Георги Матеев каза: В момента излитам от Палермо към остров Лампедуза с това ATR-че на DAT (Danish Airport Transport). Малко странна авиокомпания по точно тоя маршрут, но за сметка на това доста колекционерска 🙂 Сещам се кой ще завижда Хубав полет! 1 3
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 21 юли, 2020 Популярно мнение Публикувано: 21 юли, 2020 Преди 1 час, Георги Матеев каза: Кацаме след 50 минути, но още отсега се готвя за панорамните гледки. И кац 🙂 Слънчеви усмивки от Лампедуза! @Фичо, охраната се справи добре, взимам ги и на връщане 🤣 65 8 2
Популярно мнение Tedy Публикувано: 22 юли, 2020 Популярно мнение Публикувано: 22 юли, 2020 Забавлявам се по уличките на Сигишоара. Така да ми е липсвал живот напът. Биертан. Малко, но много колоритно. Една от седемте укрепени църкви в саксонските села на Трансилвания 61 11
Elena Публикувано: 22 юли, 2020 Публикувано: 22 юли, 2020 На 12.07.2020 г. в 9:55, PizzaVegetariana каза: Друга кратка екскурзия в областта на Пловдив. Излюпихме се към 10ч и отпрашихме към Сопот. Там разгледахме къщата на Иван Вазов и тръгнахме към лифт Сопот. Лифтът... ами. Не знам защо е такъв неадекватен. Може би не е правилно изчислен, но особено в посока надолу те завлачва със засилване и те отнася като куцо пиле домат. На няколко пъти спря и се клатеше 5 м над земята като гондола . Не че не бих се качила отново, но не знам как семействата с деца успяват да се качат в движение. Ние като бяхме предната седмица е имало инцидент с дете и са ги викали в прокуратурата. НО пък сладоледът им наистина е добър. След това към хижа Добрила, където спахме и си се прибрахме обратно. Определено е приятна разходка, която е подхваща и за не много опитни планинари. Всъщност спират лифта по време на движение за да се качат трудно подвижни хора, малки деца или кучета....ако изрично помолят за това. Аз също не го харесвам този лифт, за съжаление е необходим. Особено ако искаш да си направиш по-дълга разходка. 4
master_of_germs Публикувано: 22 юли, 2020 Публикувано: 22 юли, 2020 преди 2 часа, Elena каза: Всъщност спират лифта по време на движение за да се качат трудно подвижни хора, малки деца или кучета....ако изрично помолят за това. Аз също не го харесвам този лифт, за съжаление е необходим. Особено ако искаш да си направиш по-дълга разходка. Лифта го спират за малко най-вече заради тия, дето се качват с парапланери, че тия чудесии тежат много и невинаги успяват да ги сложат в движение на втората седалка. 2
Популярно мнение krasen_denev Публикувано: 22 юли, 2020 Популярно мнение Публикувано: 22 юли, 2020 За да завърша нашето пътуване из Сърбия ето кратка хронология изразена в снимков материал от последните дни. Посетихме последователно Шангарската железница,където в продължение на два часа и половина се насладихме на красотите на Природен парк "Шарган-Мокра гора" ,след това поехме на север към Байна Баща за да видим "Къщата на Дрина" и за финал се отправихме към манастира Руян/Rojan,който се извисява гордо над езерото Врутци и е част от невероятна пейзажна панорама. За наше съжаление валеше доста силен дъжд ,което ни попречи да се насладим на това невероятно място. Шангарската железница Байна Баща-"Къщата на Дрина" Манастира Руян По обратният път към България се отбихме в средновековния манастир Жича,който е тясно свързан със сръбската история с коронясването на сръбски крале. Манастир Жича Така приключи нашата няколко дневна обиколка на Сърбия. Огромно благодаря на @silvia_b и нейното прекрасно семейство,за това,че се съгласиха да бъдат част от това пътуване!Удоволствието бе изцяло наше! 62 13
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега