Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 часа, Георги Матеев каза:

Абсолютно - нулев проблем. Нито на излитане нито на кацане някой ме погледна или попита нещо, като дори не трябваше да се попълва каквото и да е. Единствено предварително се регистрирах (задължително е) на https://siciliasicura.costruiresalute.it/welcome.

А за Бари къде да се регистрирам когато му дойде времето?/октомври/

Георги Матеев
Публикувано:

Вече съм в Палермо и изкушенията дебнат на всяка крачка... Да влезна или да? Трудно се устоява на кварталната тратория, предлагаща "Cucina Tipica Siciliana" 🙂

20200720_122657.jpg

• Харесвам 39
  • Шок 1
  • Браво 4
Публикувано:

@Георги Матеев малко тъпо баш на теб да давам съвети, но наистина не помня дали това ти е стотното ходене в Палермо :smile: ако все пак е едноцифрено число, и ти се доще малко гурме, отрази този ресторант, а за коктейл в бар не на Главната, а из сокаците, където вечер вдигат гаражните врати на инкогнито-баровете и настава луда веселба (но главно в петък-събота), си огради района вдясно от Куатро Канти къмто Марината

ееей какъв кеф струи от снимките ти, браво!

• Харесвам 9
  • Благодаря 2
Георги Матеев
Публикувано:
преди 12 минути , antea каза:

@Георги Матеев малко тъпо баш на теб да давам съвети, но наистина не помня дали това ти е стотното ходене в Палермо :smile: ако все пак е едноцифрено число, и ти се доще малко гурме, отрази този ресторант, а за коктейл в бар не на Главната, а из сокаците, където вечер вдигат гаражните врати на инкогнито-баровете и настава луда веселба (но главно в петък-събота), си огради района вдясно от Куатро Канти къмто Марината

ееей какъв кеф струи от снимките ти, браво!

Точно в Палермо стъпвам за първи път и да, много на кеф съм. По-късно като нищо ще намина през този ресторант, а коктейла на главната е само началото на вечерта 😉 Благодаря за жокерите!

@Alexander изцяло с публичен транспорт съм, достатъчно ефективен е.

EDIT: Ха, само на 600 метра съм от въпросния ресторант. Сл0чайнос или съдба??? :grin:

• Харесвам 19
  • Браво 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 1 час, Георги Матеев каза:

Палермо... красота! В момента седя на главната в един бар, пийвам коктейлче и се наслаждавам на бавния ход на времето. Животът е прекрасен 😊

Специална наздравица за @AlexandraKo, че знам Сицилия каква слабост й е..

20200720_181551.jpg

Оооох, наздраве, наздраве!

Ако знаеш, колко ни е криво, в последните десет години нямаме пропуснато лято на Сицилия:((((((

Дано поне, септември се класираме.

А пък, където и да седнеш, все ще е хубаво и вкусно.

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Публикувано:

Аз си водя записки, че планувам една юлска Сицилия догодина ( Да е живот и здраве ! )

п.с. и за да не е съвсем спам. В момена сме в една вила до Ахелой и децата правят кароке:

20200720_171204.jpg

• Харесвам 25
  • Браво 1
Дани Магелани
Публикувано:
преди 7 минути , bibi каза:

Аз си водя записки, че планувам една юлска Сицилия догодина ( Да е живот и здраве ! )

п.с. и за да не е съвсем спам. В момена сме в една вила до Ахелой и децата правят кароке:

20200720_171204.jpg

Моля, ако сте доволни, пуснете информация за името на комплекса или поне координатите на вилата!

• Харесвам 1
Публикувано:
3 hours ago, Георги Матеев said:

Точно в Палермо стъпвам за първи път и да, много на кеф съм. По-късно като нищо ще намина през този ресторант, а коктейла на главната е само началото на вечерта 😉 Благодаря за жокерите!

@Alexander изцяло с публичен транспорт съм, достатъчно ефективен е.

EDIT: Ха, само на 600 метра съм от въпросния ресторант. Сл0чайнос или съдба??? :grin:

Любима, по-любима, най-любима Sicily! Завиждам кротичко! Като нищо ще си спретна в най-скоро време едно Палермо ❤️  

• Харесвам 12
  • Браво 2
Публикувано:

Гледам и личната ти охрана е на линия :grin:

преди 32 минути , Георги Матеев каза:

В момента излитам от Палермо към остров Лампедуза с това ATR-че на DAT (Danish Airport Transport). Малко странна авиокомпания по точно тоя маршрут, но за сметка на това доста колекционерска 🙂

20200721_171725-01.jpeg

Сещам се кой ще завижда :grin:
Хубав полет! 

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Публикувано:
На 12.07.2020 г. в 9:55, PizzaVegetariana каза:

Друга кратка екскурзия в областта на Пловдив. Излюпихме се към 10ч и отпрашихме към Сопот. Там разгледахме къщата на Иван Вазов и тръгнахме към лифт Сопот. Лифтът... ами. Не знам защо е такъв неадекватен. Може би не е правилно изчислен, но особено в посока надолу те завлачва със засилване и те отнася като куцо пиле домат. На няколко пъти спря и се клатеше 5 м над земята като гондола . Не че не бих се качила отново, но не знам как семействата с деца успяват да се качат в движение. Ние като бяхме предната седмица е имало инцидент с дете и са ги викали в прокуратурата. НО пък сладоледът им наистина е добър.

След това към хижа Добрила, където спахме и си се прибрахме обратно. Определено е приятна разходка, която е подхваща и за не много опитни планинари.

received_703942497063149.jpeg

received_605886903663386.jpeg

Всъщност спират лифта по време на движение за да се качат трудно подвижни хора, малки деца или кучета....ако изрично помолят за това. Аз също не го харесвам този лифт, за съжаление е необходим. Особено ако искаш да си направиш по-дълга разходка.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 2 часа, Elena каза:

Всъщност спират лифта по време на движение за да се качат трудно подвижни хора, малки деца или кучета....ако изрично помолят за това. Аз също не го харесвам този лифт, за съжаление е необходим. Особено ако искаш да си направиш по-дълга разходка.

Лифта го спират за малко най-вече заради тия, дето се качват с парапланери, че тия чудесии тежат много и невинаги успяват да ги сложат в движение на втората седалка.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• Роси 777
    • elenitta
    • lesy
    • Gripping
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.