Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Aloha! И поздрави от 50-ия щат!

attachicon.gifimage.jpg

attachicon.gifimage.jpg

Да знаеш, много люто ти завиждам ;) ;) ;) Такава мечта ми е този 50-ти щат, ама тия пусти визииииии :angry: :angry: :angry:

Връзка към коментар

В другата част на форума е някаква относителна тишина, а тук не може да се насмогне. Това явно е летния сезон :)

Георги, кога сезона е имал значение за Магеланците?

Сега просто разхождаме и семействата си! :)

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Да знаеш, много люто ти завиждам ;) ;) ;) Такава мечта ми е този 50-ти щат, ама тия пусти визииииии :angry: :angry: :angry:

Направо ми секна ентусиазма да напиша ТР по темата... :)

Връзка към коментар

Направо ми секна ентусиазма да напиша ТР по темата... :)

Еееее, пиши, пиши, жадно чета ;) ;) ;) Все някога ще отида, не се притеснявай! Аз ти завиждам с добро чувство, не с лошо. :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Еееее, пиши, пиши, жадно чета ;) ;) ;) Все някога ще отида, не се притеснявай! Аз ти завиждам с добро чувство, не с лошо. :)

Нямам самочувствието на добър писател, но ще опитам. Ако не друго, поне идеи и съвети къде да отидете ще има :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Нямам самочувствието на добър писател, но ще опитам. Ако не друго, поне идеи и съвети къде да отидете ще има :)

Ааа, въобще няма нужда да си писател, каквото напишеш, все ще хубаво. Има един сериал " Хавай 5-0", дето го гледам само заради невероятно красивите гледки. А ти на кой остров си? На Хавай ли? Или ги обикаляте наред? Да, моля, давай съвети и указания! :) И снимкиии, много снимки ;) ;) ;)На атола Мидуей може ли да се отиде? А на Мауна Кеа?Колко време му трябва на човек, за да пообиколи - Оаху, Мауи, Хавай, Кауаи?Къде на теб ти харесва най-много?

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Малко тийзъри тук :)

Много малко :huh: :huh: :huh:Знаеш ли, преди няколко дни си мислех, че вече толкова много съм видяла, че нищо не може да ме запали чак толкова, а сега чакам с нетърпение да напишеш нещо :rolleyes: :rolleyes: Че даже взех да се замислям, дали да не се пробвам отново с американска виза / че се бях зарекла, веднъж, като ми отказаха, повече да не ходя/ :)

Редактирано от AlexandraKo
Връзка към коментар

White Sands, New Mexico:

IMGP9555_White%2520Sands.jpg

IMGP9584_White%2520Sands.jpg

IMGP9610_White%2520Sands.jpg

IMGP9703_White%2520Sands.jpg

IMGP9800_White%2520Sands.jpg

IMGP9712_White%2520Sands.jpg

Вместо да ни пускаш само някакви трохички тук, да не забравиш да разкажеш за цялото пътуване като приключи. Най-малкото логистиката ще е полезна на доста хора, които искат да открият щатите извън традиционните Ню Йорк, Флорида и Калифорния :)

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Току що се прибрахме от Beloeil Castle, тук на около 100-на км от Брюксел: 

Замъка: 

043.JPG

018.JPG

Градините наоколо:

016.JPG

029.JPG

032.JPG

И на връщане минахме за мъничко по край  Butte Du Lion / Waterloo

049.JPG

но не влязохме, че сложно и скъпо са го направили. Пък и вече съм била. 

• Харесвам 25
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.