Дани Магелани Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 преди 20 минути , AlexandraKo каза: Току-що кацнахме в Лас Палмас, ГК, след приятен, диетичен полет:)))) Никаква манджа, нищо за пиене, освен, вода:(((И не можеш да си поръчаш с плащане. Самолетът изглеждаше така: Кацаме: Сега да ни дойде и багажът:)))) Честит празник на именяцате!😉 Да си изкарате хубаво! Връзка към коментар
Фил Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 На 4.08.2020 г. в 14:21, chandni каза: Днес - околностите на Ксамил, национален парк Бутринт Игаси кефа - излегнеш се на шезлонга и си разглеждаш наоколо с дрончето 1 3 Връзка към коментар
antea Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 в други времена всеки би се чувствал ВИП при липсата на хора по летища и в самолета но признавам, че и на мен сега тези снимки ми изглеждат по-скоро зловещо 7 Връзка към коментар
Популярно мнение AlexandraKo Публикувано: 7 август, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 7 август, 2020 At last! Поздрави от терасата на апартамента ни в Red level Мелия Тамариндос,с едно бЕло винце и гледка:)))) Разкошно е,въпреки ковиди,новини и и пр. Отиваме на плаж:))) 48 15 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 преди 1 минута , AlexandraKo каза: At last! Поздрави от терасата на апартамента ни в Red level Мелия Тамариндос,с едно бЕло винце и гледка:)))) Разкошно е,въпреки ковиди,новини и и пр. Отиваме на плаж:))) Завижд, завижд 2 1 Връзка към коментар
tintoretto Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 на плаж 13 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 преди 25 минути , AlexandraKo каза: At last! Поздрави от терасата на апартамента ни в Red level Мелия Тамариндос,с едно бЕло винце и гледка:)))) Разкошно е,въпреки ковиди,новини и и пр. Отиваме на плаж:))) И аз лееко завиижд, завиижд... щото мойто Тенерифе пропадна през април заради коронованата гад, а сега пък не мога по други причини. Обаче, Алекс, все хубаво време да имате, от хубаво по-хубаво да си изкарате и айде топни си у басейна или океЯнот... нещото... 🙂 ... и заради мен. И наздраве за здраве! 🙂 Готино да ви е! 10 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 7 август, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 7 август, 2020 Оберстдорф. Абсолютно импулсивно, допреди няколко часа си нямахме представа, че ще се озовем тук. Разходихме се в ждрелото Брайтах (Breitachklamm). Съответно, с изненада накрая се оказахме в... Австрия. А уж към Швейцария сме тръгнали. 🇩🇪,⛰️🇦🇹🤩🇨🇭 48 8 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 преди 1 час, iaia_mama каза: И аз лееко завиижд, завиижд... щото мойто Тенерифе пропадна през април заради коронованата гад, а сега пък не мога по други причини. Обаче, Алекс, все хубаво време да имате, от хубаво по-хубаво да си изкарате и айде топни си у басейна или океЯнот... нещото... 🙂 ... и заради мен. И наздраве за здраве! 🙂 Готино да ви е! Топнахме се,топнахме се се,като невидяли - и в океана,и в два басейна:)))) И тука е жегаво,но подухва и е много приятно. Мислех си,че няма да има хора,но не е така .Пълно е,може би - за уикенда.Ще видим от понеделник как ще е.Но са предимно испанци. преди 2 часа, slujitel каза: Завижд, завижд Ми мятайте се на авиона,докато може и идвайте:)))) Другото е,че пропихме бира:))))От безизходност :((( В левъл лаунджа има колекция от бири,пък няма бяло вино.Ми,каквото-такова:)))) Получила се ошибка:)))) Има си няколко вида бяло вино+ Cava,просто,не сме ги видяли.:( 23 5 2 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 преди 31 минути , AlexandraKo каза: Ми мятайте се на авиона,докато може и идвайте Не можем да излезем отпуска сега.😥 Иначе щях с удоволствие да препиша от теб. 2 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 7 август, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 7 август, 2020 Линдау В момента чакаме фликсбус към едно китно швейцарско градче... Макар че си е притеснително да се нощува на *Chur 😄 (Произнася се с червена точка) 40 2 8 Връзка към коментар
Capitan Morgan Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 преди 11 минути , master_of_germs каза: Линдау В момента чакаме фликсбус към едно китно швейцарско градче... Макар че си е притеснително да се нощува на *Chur 😄 (Произнася се с червена точка) @master_of_germs голям си куражлия. Като минавах веднъж оттам на път за Лихтенщайн предвидливо спахме в съседното селце 😀 2 2 4 Връзка към коментар
zon Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 Torino & La Venaria Reale 41 2 1 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 8 август, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 8 август, 2020 Ленцерхайде И от гореспоменатата нощувка и събуждане в *Chur*... Не бих рекъл, че сме останали незадоволени 😷🇨🇭⛰️ 😄 52 1 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Роца Публикувано: 8 август, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 8 август, 2020 Вчера бяхме до едно чудно средновековно градче, кацнало на хълм, Fanjeaux (Фанжо). Историята твърди, че в началото на XIII век в него е живял св. Доминик (основател на доминиканския орден) и все още има действаща обител. Ние даже имахме късмет един млад послушник да ни разведе из нея (но ми беше неудобно да снимам 😀). 48 3 Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 8 август, 2020 Сподели Публикувано: 8 август, 2020 Панега 38 2 Връзка към коментар
Популярно мнение krasen_denev Публикувано: 8 август, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 8 август, 2020 Днес заведох малката ми гостенка до магнетичния Калофер,където отдадохме заслужената почит на великият Христо Ботев.След това бе време да се върнем далеч назад във времето и да се потопим в историята на древните траки.Казанлъшката гробница е задължителна спирка за всеки пътешественик,та бил той и дванадесетгодишен.😀 Калофер. Родната къща на Христо Ботев. За финал на разходката ни-Казанлъшката тракийска гробница. 43 7 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 8 август, 2020 Сподели Публикувано: 8 август, 2020 Толкова сме уморени,че едвам сколасахме да закусваме в 11:)))))Тогава се събудихме:))) Сърът измъкна от мен обещание,че няма да мърдаме колата от паркинга,поне три дни. А иначе е прекрасен плажен ден,без нито едно облаче и без вълни.Нашият хотел е на плажа Сан Августин.Днес е събота и има много хора - местните са дошли цели семейства и се забавляват на плажа - едни ходят насам- натам по ивицата,други играят футбол,федербал.А както винаги,най-заети са дечицата - копаят дупки,строят пясъчни кули,пренасят с кофички вода напред-назад , с голям кеф:))) 44 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 8 август, 2020 Сподели Публикувано: 8 август, 2020 На 7.08.2020 г. в 17:29, AlexandraKo каза: Топнахме се,топнахме се се,като невидяли - и в океана,и в два басейна:)))) И тука е жегаво,но подухва и е много приятно. Мислех си,че няма да има хора,но не е така .Пълно е,може би - за уикенда.Ще видим от понеделник как ще е.Но са предимно испанци. Ми мятайте се на авиона,докато може и идвайте:)))) Другото е,че пропихме бира:))))От безизходност :((( В левъл лаунджа има колекция от бири,пък няма бяло вино.Ми,каквото-такова:)))) Получила се ошибка:)))) Има си няколко вида бяло вино+ Cava,просто,не сме ги видяли.:( Бил съм 2 пъти и бяха основно испанци, като основно е над 80%. 2 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 8 август, 2020 Сподели Публикувано: 8 август, 2020 преди 3 часа, Alexander каза: Бил съм 2 пъти и бяха основно испанци, като основно е над 80%. Да, сега също е така. И са предимно млади хора. Има и много дечица. Но като за място, с толкова много деца е много кротко, спокойно и приятно. Храната е превъзходна, мерките против вируса са много. Ще разкажа отделно, нека мине малко време:)))) Чужденците са много малко, има няколко семейства англичани, нас , непрекъснато ни питат, от къде сме- явно, като си говорим, езикът им е интересен:)))Като цяло, много хубава почивка се очертава. 32 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Radnev Публикувано: 8 август, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 8 август, 2020 Нос Емине - мечтата на всеки Ком-Еминеец😀. Носът е крайната източна точка на Стара планина, като разделя Черноморието ни на северно и южно. Всеки Ком - Еминеец хвърля камъче в тези води. Е, аз не съм такъв (все още), но все пак хвърлих. След милион години, може би тук ще има плаж😀. 51 3 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 8 август, 2020 Сподели Публикувано: 8 август, 2020 И една снимчица от ресторанта, който препоръча в съседната тема, Поморие, ресторант Парос, с гръцки дух (е, без човека на снимката, който му придава по скоро малко рашън атмосфера 😀) 27 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Svetulche Публикувано: 8 август, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 8 август, 2020 Днес Рила ни допусна до сърцето си. Минахме между капките и направихме чуден преход от хижа Вада до Урдините езера 50 1 15 Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 8 август, 2020 Сподели Публикувано: 8 август, 2020 Honfleur, Normandy - пълно е с народ. Но е отпускарски сезон и събота, така че предполагам е нормално: 41 4 Връзка към коментар
zon Публикувано: 8 август, 2020 Сподели Публикувано: 8 август, 2020 Montreux & Besancon 39 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега