Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 8 август, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 8 август, 2020 Вкарахме се във филма "Облаците на Силс-Мария"... В Силс-Мария се оказа безоблачно, затова се качихме на хиляда метра по-високо да ги търсим и намерим на Пиц Лунгин (2780 м н.в.) - тройният вододел на Европа. От трите му страни извират три реки, които се явяват притоци съответно на Дунав, По и Рейн и съответно водите им се оттичат към Черно, Средиземно (Адриатическо) море и Северно море. 65 1 14 Връзка към коментар
elenitta Публикувано: 9 август, 2020 Сподели Публикувано: 9 август, 2020 Започнахме вчерашния ден с геопарк Искър-Панега, пещерата Съева дупка, Гложенския манастир и го завършихме в топлия басейн на хотела в Чифлик, въпреки дъжда и гръмотевиците. Видяхме и сърничка на пътя между Рибарица и Шипково, но на нея снимка по подразбиране нямам.☺️ 41 3 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 9 август, 2020 Сподели Публикувано: 9 август, 2020 преди 6 часа, master_of_germs каза: Вкарахме се във филма "Облаците на Силс-Мария"... В Силс-Мария се оказа безоблачно, затова се качихме на хиляда метра по-високо да ги търсим и намерим на Пиц Лунгин (2780 м н.в.) - тройният вододел на Европа. От трите му страни извират три реки, които се явяват притоци съответно на Дунав, По и Рейн и съответно водите им се оттичат към Черно, Средиземно (Адриатическо) море и Северно море Страхотни картички сте направили! 🙂 4 1 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 9 август, 2020 Сподели Публикувано: 9 август, 2020 И ние вчера пещера Проходна-Карлуково,пещера Съева дупка,Панега еко трейл. 42 Връзка към коментар
Популярно мнение Gentleman Basta Публикувано: 9 август, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 9 август, 2020 Вчера направихме една малка магеланска разходка из Врачанския Балкан и имахме щастието да погледаме реенето на белоглавите лешояди! Определено по-близка среща от Маджаровската. И една снимка бонус от групата 47 1 17 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 9 август, 2020 Сподели Публикувано: 9 август, 2020 преди 8 часа, master_of_germs каза: затова се качихме на хиляда метра по-високо да ги търсим и намерим ... Блазе ви! 🧗♀️🧗♂️ Хубаво време през цялото ви пътуване и после да разкажете-покажете и на нас 🙂 2 1 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 9 август, 2020 Сподели Публикувано: 9 август, 2020 От 13.03 не бях стъпвала в нашия Даунтаун до тази вечер 💕 44 2 Връзка към коментар
stotan Публикувано: 9 август, 2020 Сподели Публикувано: 9 август, 2020 Преди 3 дни- по екопътека "Цари Мали град". 34 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 9 август, 2020 Сподели Публикувано: 9 август, 2020 Разходка по плажа в Сан Августин,ГК: 42 Връзка към коментар
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 9 август, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 9 август, 2020 Лека разходка до връх Камен дел, Витоша: 48 2 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 9 август, 2020 Сподели Публикувано: 9 август, 2020 Днес (и все още) на 7-те Рилски езера 43 2 Връзка към коментар
jul Публикувано: 9 август, 2020 Сподели Публикувано: 9 август, 2020 В Сребърна. В апартамент с гледка към езерото. И от тераската гледам полета на пеликани и корморани, макар че от вълнение нищо не успях да снимам 🙂 Залезът е на Дунав, докато чакаме да ни приготвят в рибарското селище риба (на снимката е облец, сефте я чух, но всички поръчваха и да не останем назад 🙂 Да разкажа за кръчмата. Отиваме, няма никой. Пък то собственикът и сервитьорката се метнаха на една лодка, че посвършила рибата 😁 После разбрахме, че са те. Има 4 вида риба, картофи и салата. 5 дървени маси. Цялото това предисловие, за да си представите следващата сцена. Пристига една софийска Жипка с 2 млади дами, маскирани като нинджи (маски и всичко, каквото си трябва), с чихуа, водят мама и тате на Дунава, местят се на 4 маси (ние сме на петата), след което питат за цаца и ПОС 😂😂😂. Ох, нИ моЪ 🤣🤣🤣 35 2 12 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 9 август, 2020 Сподели Публикувано: 9 август, 2020 Сарафово 36 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 9 август, 2020 Сподели Публикувано: 9 август, 2020 Без маски сме, само за снимката:( Само на плажа сме със свалени маски. През цялото останало време, няма значение, вътре или вън - задължително с маска. Никога не съм си представяла , че ще почивам в такива условия.Свиква се. Но тук, в хотела има специална програма за защита от корона вирус и се спазва стриктно. 30 4 3 10 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 9 август, 2020 Сподели Публикувано: 9 август, 2020 преди 41 минути , AlexandraKo каза: Без маски сме, само за снимката:( Само на плажа сме със свалени маски. През цялото останало време, няма значение, вътре или вън - задължително с маска. Никога не съм си представяла , че ще почивам в такива условия.Свиква се. Но тук, в хотела има специална програма за защита от корона вирус и се спазва стриктно. В Цикладите -маски само във феритата и затворени пространства. Но и там само е отбиване на номер. За мен е Ок, че нямаше да издържа с маска. Но щом сте свикнали - лека и весела почивка! 5 Връзка към коментар
Популярно мнение ven62 Публикувано: 9 август, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 9 август, 2020 Няколко селца в района на Гоце Делчев с покриви от тикли. Делчево: Лещен: Ковачевица: Долен: 55 4 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 9 август, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 9 август, 2020 Пореден ден с четирицифрени денивелации. Изкачихме Пиц Лангуард (3262 м н.в.) Умопомрачаващи гледки към Пиц Палю, Белависта и Пиц Бернина - единственият четирихилядник в Източните Алпи - и ледника под тях... Пиц Албрис (3166 м н.в.) и езерото Лей Лангуард под него... Пиц Прюна (3153 м н.в.) и Пиц Писка (3138 м н.в.) с едноименните езера под тях... Пиц Юлиер (3380 м н.в.)... Надяваме се на дълъг прозорец с хубаво време в някой от следващите дни, за да се пробваме да го изкачим, но синоптиците не ни дават особени надежди... Със специалното участие на Клъвдий 🙂🦉 ...и мармоти, които пропищяха орталъка, когато ги помолихме да ни завият шоколада в станиол 🤩😄 41 25 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 9 август, 2020 Сподели Публикувано: 9 август, 2020 преди 3 часа, jul каза: Пристига една софийска Жипка с 2 млади дами, маскирани като нинджи (маски и всичко, каквото си трябва), с чихуа, водят мама и тате на Дунава, местят се на 4 маси (ние сме на петата), след което питат за цаца и ПОС 😂😂😂. Ох, нИ моЪ 🤣🤣🤣 бива ли такива безобразия, да няма цаца в Дунава, че и ПОС...21 век сме, моля ви се. Оф, много се смях. 2 6 Връзка към коментар
luba_rizova Публикувано: 10 август, 2020 Сподели Публикувано: 10 август, 2020 преди 6 часа, Kalina Ivanova каза: бива ли такива безобразия, да няма цаца в Дунава, че и ПОС...21 век сме, моля ви се. Оф, много се смях. Това ми напомня на един наш случай. Тръгваме ние от Пловдив за Чудните мостове, аз тогава бях на НВХ и гладна, та гладна, през целия път си представям как ще седна и ще хапна пъстървичка на скара и никой не може да ме спре. Отиваме, разглеждаме, аз бързо бързо се отправям към ресторантчето в близост, сядаме и мъжльо вика жено, забравил съм си парите, ама няма проблем, имам карта. Щях да го убия. Викаме сервитьорката и с най-невинен тон питаме приемат ли плащане с карти. Жената само където не припадна. Както и да е, няма да разказвам как съсках навръщане до Пловдив. Няма нищо по-страшно от гладна жена и то на диета. 4 25 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 10 август, 2020 Сподели Публикувано: 10 август, 2020 Неделно-лежерно до Василашките езера(Рибно Василашко и Горно Василашко). 43 4 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 10 август, 2020 Сподели Публикувано: 10 август, 2020 преди 16 часа, muchachote каза: Днес (и все още) на 7-те Рилски езера Браво!Тази гледка със сигурност я няма никъде по света! преди 10 часа, AlexandraKo каза: Никога не съм си представяла , че ще почивам в такива условия.Свиква се. Свиква се и още как.Сигурна съм,че със съра имате сини маски и винаги сте в тон !❤️ 7 Връзка към коментар
Василена Публикувано: 10 август, 2020 Сподели Публикувано: 10 август, 2020 преди 11 часа, AlexandraKo каза: Без маски сме, само за снимката:( Само на плажа сме със свалени маски. През цялото останало време, няма значение, вътре или вън - задължително с маска. Никога не съм си представяла , че ще почивам в такива условия.Свиква се. Но тук, в хотела има специална програма за защита от корона вирус и се спазва стриктно. На една ръка разстояние сме . Хубава почивка ! 4 Връзка към коментар
feel_the_rush Публикувано: 10 август, 2020 Сподели Публикувано: 10 август, 2020 Плаж Портокали на Ситония, Халкидики 45 2 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 10 август, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 август, 2020 Дяволеца... Насреща са Пиц Палю, Белависта, Пиц Бернина, Пиц Мортерач... и Клъвдий!🇨🇭⛰️🤩🦉 51 1 Връзка към коментар
Популярно мнение jorocontrola Публикувано: 10 август, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 август, 2020 Etretat 50 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега