Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 15 август, 2020 Популярно мнение Публикувано: 15 август, 2020 Днес с @izida направих една разходка преди бурята да дойде: екопътека Чилингира с гледки към язовир Въча: + след това се посетихме пещера Снежанка: 52 6
AlexandraKo Публикувано: 15 август, 2020 Публикувано: 15 август, 2020 преди 12 минути , Граф Вронски каза: Днес с @izida направих една разходка преди бурята да дойде: екопътека Чилингира с гледки към язовир Въча: + след това се посетихме пещера Снежанка: Много красиво!:)))Браво! 2
liliya Публикувано: 15 август, 2020 Публикувано: 15 август, 2020 Наздраве! Честит празник на всички именици и рожденици! Бъдете здрави и много щастливи, неспиращи да пътешествате 🙂 27 2
Яничка Публикувано: 15 август, 2020 Публикувано: 15 август, 2020 Из плажовете на Коста Брава. Безвремие. Искахме заливчета, но те пък бяха пренаселени. Доста хора носеха маски дори там в жегата. Открихме "нашите" коктейли - безалкохолните Мохито и Сан Франциско. Чудни просто: 46 1
jungfraujoch Публикувано: 15 август, 2020 Публикувано: 15 август, 2020 Чудесен ден. Шипченски манастир,казанлъшки музей Искра-горещо го препоръчвам.Има голяма картинна галерия.И за десерт-аромат на рози в комплекс Дамасцена 34 5
Популярно мнение ven62 Публикувано: 15 август, 2020 Популярно мнение Публикувано: 15 август, 2020 Докато всички нормални хора са на море ние се намираме в някаква планина. Е, добре де, не някаква, а една от най-големите в Европа - Алпите. Снощи пристигнахме късно и нищо не видях. В едно село сме - Finkenberg. Чак село не е - 8 къщи. Сутринта докато си пия кафето на терасата ги преброих, а гледката е тази: След това синът ми вика "Да се поразходим". Оставихме колата тук: А се разходихме до тук: Както се вижда, нищо и никаква разходка - качихме се над облаците. Разходих се за 2 живота напред. При това почти през цялото време с около 30 кг. отгоре - 15 са по тялото ми и 15 - внучката. Добре, че най-после седнахме да пием кафе: Останах доволен. Кафето беше ОК с тази панорама: Ще разкажа как попаднах тук, може би, в отделна тема - като ми остане малко време, че следващата седмица с жена ми ще сме много заети. 55 12 6
Lindt Публикувано: 16 август, 2020 Публикувано: 16 август, 2020 Ние сега минаваме прохода Шипка, но операторите горе не са разбрали, че сме се отказали от планираната Швейцария и прогнозата им е като че сме там 😄 4 1 15 2
master_of_germs Публикувано: 16 август, 2020 Публикувано: 16 август, 2020 преди 5 минути , Lindt каза: Ние сега минаваме прохода Шипка, но операторите горе не са разбрали, че сме се отказали от планираната Швейцария и прогнозата им е като че сме там 😄 Не вярвай много не прогнозите за Енгадин. Тази седмица даже и "норвежците" се издънваха и почваше да вали чак два-три часа след техните предсказания ⚡⛰️😉 В четвъртък пък щеше да вали целия ден, а още преди обед се изваля и ни даде няколко часа с ясно време. Почна пак, чак след като пътувахме вече с автобуса през Брегалия за Италия. 1 1
Популярно мнение Радо Публикувано: 16 август, 2020 Популярно мнение Публикувано: 16 август, 2020 Несебър. 😁😎 Оказа се, че 15 август е и празника града, кое допълнително създаде страхотна атмосфера: 43 9
Kalina Ivanova Публикувано: 16 август, 2020 Публикувано: 16 август, 2020 преди 2 часа, Радо каза: Несебър. 😁😎 Оказа се, че 15 август е и празника града, кое допълнително създаде страхотна атмосфера: Страхотни снимки! Браво на фотографа! Този Несебър ще се окаже приятната изненада този сезон! 6
stotan Публикувано: 16 август, 2020 Публикувано: 16 август, 2020 Екопътека "Поглед към 9 планини", Пернишко - Черна гора, Витоша, Верила, Голо бърдо, Рила, Пирин, Коньовска, Земенска и Пенкьовска планина. Запълваме си времето с екопътеки, докато чакаме да видим дали в края на септември ще може да се ходи до Малта. Връх Сирищнишка рудина. 39 3
zon Публикувано: 16 август, 2020 Публикувано: 16 август, 2020 Stolzenfels, Rheinfels, Stahleck, Bacharach, Rheinstein & Rudesheim 42 3
master_of_germs Публикувано: 16 август, 2020 Публикувано: 16 август, 2020 В последния уикенд преди извънредното положение, Витоша беше в снежнобяла премяна, забулена в мъгла... И само за нас... Днес пак така, само дето премяната е цветна 🙂 40 2
Alexander Публикувано: 16 август, 2020 Публикувано: 16 август, 2020 Сигурно на някои им е омръзнало да гледат този плаж, но моля да ме извинят. Предполагам всички знаят кой е и къде е. 45 1
ven62 Публикувано: 16 август, 2020 Публикувано: 16 август, 2020 Ewige Jagdgründe ( Това е някъде след Ginzling . То и това е "супер известно", но поне google го знае ) Скалата била много популярна сред любителите на скалното катерене. 34
Популярно мнение Яничка Публикувано: 16 август, 2020 Популярно мнение Публикувано: 16 август, 2020 Tossa de Mar, Spain. Градчето доста ни хареса: Но на мен най-много ми хареса плажа Platja d’es Codolar - в заливче, с чудесно плажно барче, душ, а като влезеш в морето, гледаш замъка зад самия плаж. На влизане ни посочиха къде да се "настаним", за да спазваме дистанция, но междувременно се освободи място на първа линия и там се излегнахме. Вчера и днес се нагледахме на топлес испанки - сиромаси са местните момичета, имат пари само за половин бански 🙂 Най ми "харесаха" топлес, ама с маска 🙂 Замъкът е чуден, пълен е с ресторантчета, а от него - готини гледки към централния плаж: 51 4
master_of_germs Публикувано: 16 август, 2020 Публикувано: 16 август, 2020 преди 42 минути , Яничка каза: днес се нагледахме на топлес испанки - сиромаси са местните момичета, имат пари само за половин бански Най ми "харесаха" топлес, ама с маска Засрами се! На тия снимки нито си с маска, нито си топлес! 😲 😜 14
Яничка Публикувано: 16 август, 2020 Публикувано: 16 август, 2020 преди 13 минути , master_of_germs каза: Засрами се! На тия снимки нито си с маска, нито си топлес! 😲 😜 Да нИ рИвеш - По точка 1 🙂 22 2 1 12
Фил Публикувано: 17 август, 2020 Публикувано: 17 август, 2020 преди 6 часа, Яничка каза: Да нИ рИвеш - По точка 1 🙂 т.3 Засрами се - маската що не е брандирана с магеланското лого? 9
Популярно мнение Радо Публикувано: 17 август, 2020 Популярно мнение Публикувано: 17 август, 2020 Бургас. Морската. Плажът. Морето. 🌊 43 1 11
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега