Роми Публикувано: 17 август, 2020 Публикувано: 17 август, 2020 преди 2 часа, Радо каза: Бургас. Морската. Плажът. Морето. 🌊 Красиво, но нещо бурничко ми се вижда... Антипарос. Морето е гладко като езеро, а синьото е във всичките ме нюанси. 39 1
dechy Публикувано: 17 август, 2020 Публикувано: 17 август, 2020 @Роми, кой е плажът на Антипарос от втората снимка?
Роми Публикувано: 17 август, 2020 Публикувано: 17 август, 2020 преди 5 часа, dechy каза: @Роми, кой е плажът на Антипарос от втората снимка? Един от плажовете в селцето - Псаралики. И трите са добри и стават идеално и за деца. 4
AlexandraKo Публикувано: 17 август, 2020 Публикувано: 17 август, 2020 Днес, много горещ ден:)) С много нюанси на синьото. Водата в океана е като чай . 38 2
Популярно мнение Цвете Публикувано: 17 август, 2020 Популярно мнение Публикувано: 17 август, 2020 От два дни сме в Априлци. Някои части са много красиви - хубави къщи и дворове, много цветя. Други части са....не хубави😊 Днес направихме една чудна разходка до Видимското пръскало. Имам нова любима река - Пръскалка, лакатушеща и скачаща из вълшебна гора. Много лек преход, нищо, че е 16км. Ще го разкажа в темата за откритията. 46 5 1
Яничка Публикувано: 17 август, 2020 Публикувано: 17 август, 2020 Разгледахме отвътре Camp Nou в Барселона. За съжаление точно сега сменяха тревата. Персоналът постоянно следеше за носенето на маски. Възнаградихме се с хубава вечеря. Резервирахме с 50% отстъпка през приложението The fork. 42 2
Популярно мнение ven62 Публикувано: 18 август, 2020 Популярно мнение Публикувано: 18 август, 2020 При нас "Зеленото училище" продължава. Вчера научихме как се прави кашкавала. Внучката имаше по-големи шансове от мен да разбере какво й говорят на немски по audio guide . Няколко пъти даже клатеше утвърдително глава и викаше "Я, я" Иначе извън демострационната ферма/мандра ( ErlebnisSennerei Zillertal ) си е все така красиво. Днес ме качиха на Ahorn, щото досега сме били в долината Zillertal. А аз пък си мислех че съм на планина. По пътя и горе: 60 13
Популярно мнение Иван Попов Публикувано: 18 август, 2020 Популярно мнение Публикувано: 18 август, 2020 Ето ме и мен 😊 Вчера се качих малко до Боровец, много съм доволен! 😊 В Боровец не съм идвал от 4-ти клас, а сега разбирам, че доста съм пропуснал, защото не съм го посещавал. А сега и малко снимки. Малко от вечерята днес. Беше много вкусно! 😊 Настаних се в "Апарт Хотел Флора Резидънс Дейзи". Казвам, защото това пише и на чинията 😊 да не се чудите какво е. Сега малко снимки от "лифт Ситняково експрес". Качих се за 7/8 мин. до горе, направо се учудих как така толкова бързо. И сега, специални поздрави от нашата компания! 🤗 В средата е главният готвач на хотела, просто го помолих за една снимка. 😊 Днес много хора ме питаха защо съм с фланелки на "Dubai" в Боровец. 😀 Е та защо, не може ли да съм с нея 😂 Утре ще видя, ако мога и връх Мусала да изкача, но сега съм малко зависим от времето. Че днес доста валя тук. 48 2
Zaro Публикувано: 19 август, 2020 Публикувано: 19 август, 2020 преди 8 часа, ven62 каза: А аз пък си мислех че съм на планина Вдигаш нивото, вече и в Алпите. Утре ще изпреварваш шерпите към Еверест.... 4 16
AlexandraKo Публикувано: 19 август, 2020 Публикувано: 19 август, 2020 преди 10 часа, ven62 каза: При нас "Зеленото училище" продължава. Вчера научихме как се прави кашкавала. Внучката имаше по-големи шансове от мен да разбере какво й говорят на немски по audio guide . Няколко пъти даже клатеше утвърдително глава и викаше "Я, я" Иначе извън демострационната ферма/мандра ( ErlebnisSennerei Zillertal ) си е все така красиво. Днес ме качиха на Ahorn, щото досега сме били в долината Zillertal. А аз пък си мислех че съм на планина. По пътя и горе: @ven62, красавичката много порастнала! Да ви е жива и здрава, а ти, след малко, като ти дават да я погледаш, ще си имаш личен преводач:)))) Много хубави снимки! преди 9 часа, Иван Попов каза: Ето ме и мен 😊 Вчера се качих малко до Боровец, много съм доволен! 😊 В Боровец не съм идвал от 4-ти клас, а сега разбирам, че доста съм пропуснал, защото не съм го посещавал. А сега и малко снимки. Малко от вечерята днес. Беше много вкусно! 😊 Настаних се в "Апарт Хотел Флора Резидънс Дейзи". Казвам, защото това пише и на чинията 😊 да не се чудите какво е. Сега малко снимки от "лифт Ситняково експрес". Качих се за 7/8 мин. до горе, направо се учудих как така толкова бързо. И сега, специални поздрави от нашата компания! 🤗 В средата е главният готвач на хотела, просто го помолих за една снимка. 😊 Днес много хора ме питаха защо съм с фланелки на "Dubai" в Боровец. 😀 Е та защо, не може ли да съм с нея 😂 Утре ще видя, ако мога и връх Мусала да изкача, но сега съм малко зависим от времето. Че днес доста валя тук. Ванка, а има ли хора на Боровец? Храната много красиво аранжирана, браво на готвача! 2
AlexandraKo Публикувано: 19 август, 2020 Публикувано: 19 август, 2020 В Мадрид.Перфектното време за пазаруване :)))Навсякъде има намаления,стигат до 70% и няма никакви хора. В почивката, хапваме,пийваме по едно винце и продължаваме :)))) В Дезигуал са заредили много нови и красиви неща и също има големи намаления . 33 1
Василена Публикувано: 19 август, 2020 Публикувано: 19 август, 2020 преди 24 минути , AlexandraKo каза: В Мадрид.Перфектното време за пазаруване :)))Навсякъде има намаления,стигат до 70% и няма никакви хора. В почивката, хапваме,пийваме по едно винце и продължаваме :)))) В Дезигуал са заредили много нови и красиви неща и също има големи намаления . А дано да има и аз къде да хапна. 😂 Това е 4Т нали? 3
AlexandraKo Публикувано: 19 август, 2020 Публикувано: 19 август, 2020 преди 39 минути , Василена каза: А дано да има и аз къде да хапна. 😂 Това е 4Т нали? Не,не,това е ресторантът на Ел Корте Инглез. За Барахас ще ти кажа,като тръгнем обратно:)))) 2
Популярно мнение mu_ry Публикувано: 19 август, 2020 Популярно мнение Публикувано: 19 август, 2020 Никога не бях идвала на северното черноморие, а тази година това ми е втори път 🙂 Ето малко снимки от Шабла и Тюленово 56 8
AlexandraKo Публикувано: 19 август, 2020 Публикувано: 19 август, 2020 преди 6 минути , mu_ry каза: Никога не бях идвала на северното черноморие, а тази година това ми е втори път 🙂 Ето малко снимки от Шабла и Тюленово Ми гледай,какви красоти сме имали! Ама,никой по света не ги знае- къде им е рекламата на нашите от туристическия бизнес? Като падна арката на Гозо,цял свят разбра,а това,което си показалa ,@mu_ry,е не по-малко красиво! Браво! 13 2 1
mu_ry Публикувано: 19 август, 2020 Публикувано: 19 август, 2020 преди 39 минути , AlexandraKo каза: Ми гледай,какви красоти сме имали! Ама,никой по света не ги знае- къде им е рекламата на нашите от туристическия бизнес? Като падна арката на Гозо,цял свят разбра,а това,което си показалa ,@mu_ry,е не по-малко красиво! Браво! мдаа, така е 🙂 имаме много красиви места, които по никакъв начин не се популяризират. Например рибарското селце на Шабла може да бъде прекрасно, а на нищо не прилича... само строителни боклуци и остатъци от рибарите, а му трябва толкова малко... 8 1
antea Публикувано: 19 август, 2020 Публикувано: 19 август, 2020 преди 55 минути , mu_ry каза: мдаа, така е 🙂 имаме много красиви места, които по никакъв начин не се популяризират. Например рибарското селце на Шабла може да бъде прекрасно, а на нищо не прилича... само строителни боклуци и остатъци от рибарите, а му трябва толкова малко... страхотно око имаш за кадри, поздравления 🏆 7
mu_ry Публикувано: 19 август, 2020 Публикувано: 19 август, 2020 преди 29 минути , antea каза: страхотно око имаш за кадри, поздравления 🏆 благодаря 🌻 1
master_of_germs Публикувано: 19 август, 2020 Публикувано: 19 август, 2020 преди 5 часа, AlexandraKo каза: Ми гледай,какви красоти сме имали! Ама,никой по света не ги знае- къде им е рекламата на нашите от туристическия бизнес? Като падна арката на Гозо,цял свят разбра,а това,което си показалa ,@mu_ry,е не по-малко красиво! Браво! Румънците ги знаят, вярвай ми 🙂 И за да не е спам, аз съм се самоизолирал аграрно на няколко километра от там, даже бил казал че продуктивно съм се позиционирал... А по улицата скитат козите на единствения ми комшия в радиус от триста метра и ми създават едно такова алпийско усещане 😉 🐐 П.П. Към: @ven62 по-долу... Тия снимки на 5:3 ми приличат... май 🙂 А ако не приличат съвсем, колко му е да заприличат! 😉 15 1 4
Популярно мнение ven62 Публикувано: 19 август, 2020 Популярно мнение Публикувано: 19 август, 2020 Язовирът Schlegeis - на около 2 км. по права линия от границата с Италия. На тръгване си викам „Толкова много зеленина тези дни. Най-после нещо синьо. Няма да е морско синьо, но все пак …“ Дали ми се получи ?! По пътя … без изненади: 58 15
ven62 Публикувано: 19 август, 2020 Публикувано: 19 август, 2020 преди 34 минути , master_of_germs каза: ... П.П. Към: @ven62 по-долу... Тия снимки на 5:3 ми приличат... май 🙂 А ако не приличат съвсем, колко му е да заприличат! 😉 Остави снимките. Кажи една добра дума за новото планинарче … или още ми е рано. 3 2 1
master_of_germs Публикувано: 19 август, 2020 Публикувано: 19 август, 2020 преди 10 минути , ven62 каза: Остави снимките. Кажи една добра дума за новото планинарче … или още ми е рано. Тоя вирус ни преобърна живота. Ти си на планина, аз съм близо до морето. Добре поне че Добруджа е плато, та не съм паднал съвсем до морското равнище 🙂 Казал съм вече 5:3 добри думи, иначе изписано, това са си 1,666666666... добри думи за добре дошъл в братството на баирбудалите ⛰️🙂👏 5 1 4
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега