Популярно мнение Svetulche Публикувано: 22 август, 2020 Популярно мнение Публикувано: 22 август, 2020 Днес на любимо място - хижа Камен дел на Витоша, боянската хижа. Строена от боянци през 30-те години, като са носели на гръб нужните строителни материали. Сега е прекрасно възстановена и от година на година наоколо става все по-хубаво. Лесно достъпна от Бояна, а още по-лесно от Златните мостове през Момина скала. А цъфтежа на калината на Витоша е в разгара си 48 5
Моника Публикувано: 22 август, 2020 Публикувано: 22 август, 2020 На 21.08.2020 г. в 22:06, mu_ry каза: Видяхме и най-царственото място в България или поне това, което прилича най-много на европейски дворец - Евксиноград 🙂 Прекрасни снимки! Със записване ли е сега посещението? Последно като проверявах преди 1-2 години беше така, пък като се наканихме не работеше, че и френският президент беше на посещение там и не знам си кой друг след това и все не успяваме. Имате ли актуална информация за работно време? Видях, че вече е отговорено на въпроса ми. 😄 Но така е, който бърза да пита, а не чете надолу постовете. Значи все още е със записване.👍 4 1
Популярно мнение Kalina Ivanova Публикувано: 23 август, 2020 Популярно мнение Публикувано: 23 август, 2020 Ах, морето... 62 7
Популярно мнение Радо Публикувано: 23 август, 2020 Популярно мнение Публикувано: 23 август, 2020 Пловдив: 52 2
AlexandraKo Публикувано: 23 август, 2020 Публикувано: 23 август, 2020 преди 51 минути , Радо каза: Пловдив: @Радо, много те моля ,може ли да сложиш тия страхотни снимки и в темата за Пловдив! За да са на едно място ,че тука ще се загубят с времето. Тези и от предишния ти пост. Много са хубави ,браво! 8
Радо Публикувано: 23 август, 2020 Публикувано: 23 август, 2020 преди 48 минути , AlexandraKo каза: @Радо, много те моля ,може ли да сложиш тия страхотни снимки и в темата за Пловдив! За да са на едно място ,че тука ще се загубят с времето. Тези и от предишния ти пост. Много са хубави ,браво! Хех, мерси. Снимките са най-обикновени и всеки, който остане за уикенд в Пловдив би могъл/а да ги направи. 😁 Има атмосфера в Пловдив определено - така и така не може да се пътува, поне да наваксам из България 😏 11 2
muchachote Публикувано: 23 август, 2020 Публикувано: 23 август, 2020 Преди 1 час, Радо каза: Хех, мерси. Снимките са най-обикновени и всеки, който остане за уикенд в Пловдив би могъл/а да ги направи. 😁 Има атмосфера в Пловдив определено - така и така не може да се пътува, поне да наваксам из България 😏 "Така и така не може да се пътува"🥶Аз определено не си стоя вкъщи и пообиколих доста места из България. 4
AlexandraKo Публикувано: 23 август, 2020 Публикувано: 23 август, 2020 На село,при земята,която ни плаща голяма част от пътуванията. След малко,ще спретна салатка,всичко ,набрано току-що от градинката.. Тази година,Сър Антъни,като купувал разсад за домати,уж розАви, ама,голяма част се оказаха не:)))Но пък,сме се заринали с жълти черита,още по-вкусни:))))Не знаех,че черитатата дават толкова много:))) "Да ям проста храна, Да пия вода от извора, Да спя, с ръка под главата си, И в това,намирам удоволствие." Конфуций Прост обяд:салата,хляб и вино,под дебелата орехова сянка. 39 10
Julian999 Публикувано: 23 август, 2020 Публикувано: 23 август, 2020 Plaza Cibeles Мадрид. Страхотно време за разходки 36 3
bibi Публикувано: 23 август, 2020 Публикувано: 23 август, 2020 Във Филибето на Капана фест, кафенце и после обяд в Хемингуей. Поводът е 70 г. юбилей на мама 🍷❤: 46 3
Популярно мнение jul Публикувано: 23 август, 2020 Популярно мнение Публикувано: 23 август, 2020 В момента не съм, ама тъкмо се връщаме от Врачански балкан. За пръв път съм в района, много ми хареса, има къде да се иде и какво да се види, а туристи - никакви. Що така, идея нямам. Само на Леденика засякохме семейство поляци, които се канеха да влизат по потници и джапанки. Самата Враца също ме изненада приятно. Мога и заведение да похваля Пинтата, 2 пъти вечеряхме там. Завидно меню на завидни цени, за каквито в Пловдив може само да мечтая 😏 Прекрасното вино, което пихме, беше 20 лв. (при цена в магазина 29лв.) .Чудна работа 🙂 Вестителят Етнографски музей Връх Вола На път към Кобилини стени Поглед от Кобилини стени към Искърското дефиле Даже няма кой да набере гъбите После ходихме да прибираме деца от ветроходен лагер на Рабишкото езеро. Ако някой се е планирал, да има предвид, че рисунките в Магурата вече не могат да се видят. А вашият фризьорски салон био ли е? 😀😀 Божият мост 48 5
stotan Публикувано: 23 август, 2020 Публикувано: 23 август, 2020 Продължаваме с обиколките по близките екопътеки- като кучета на каишка сме, искаме да отидем по- надалече, но не може. 😀 Екопътека Галунка- от Бистрица до Железница на Витоша- 4300 м в едната посока по равна и широка алея. За този вековен бук се твърди, че има енергийно излъчване, което повишава концентрацията и жизнената енергия. 30 2
AlexandraKo Публикувано: 23 август, 2020 Публикувано: 23 август, 2020 преди 2 часа, bibi каза: Във Филибето на Капана фест, кафенце и после обяд в Хемингуей. Поводът е 70 г. юбилей на мама 🍷❤: Ми тя, твойта мама, девойка! Прекрасно изглежда, да ти е жива и здрава! 2 1
bibi Публикувано: 23 август, 2020 Публикувано: 23 август, 2020 преди 26 минути , AlexandraKo каза: Ми тя, твойта мама, девойка! Прекрасно изглежда, да ти е жива и здрава! Младее, да - благодаря ! А е и слаба ( за разлика от мен 😊). 2
Популярно мнение Tina Публикувано: 23 август, 2020 Популярно мнение Публикувано: 23 август, 2020 Слънчеви поздрави от Ез! 56 3
Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 23 август, 2020 Популярно мнение Публикувано: 23 август, 2020 Freiburg im Breisgau 55 2
Suunto Публикувано: 23 август, 2020 Публикувано: 23 август, 2020 Нашето румънско пътешествие започна вчера с Букурещ и продължи днес със Синая и Брашов. Хубавите впечатления обаче са частично развалени от местните шофьори, чието малоумно шофиране надмина и най-лошите ми очаквания... 43 2
Radnev Публикувано: 23 август, 2020 Публикувано: 23 август, 2020 Няколко снимки от едно много приятно място, което препоръчвам. "Узана" над Габрово. До горе се стига с кола и има за всекиго по нещо. Достатъчно места за настаняване, красива природа и пътеки от всякаква трудност. В далечината вр. Исполин: Географският център на България: По някакво невероятно стечение на обстоятелствата от "Узана" се озовах на морето, но много късно вечерта. Няколко снимки от днес. Фарът на Шабла: Някой бе споменал колко хубаво място е рибарският кей на Шабла. Вярно е! Без да блести, мястото има своя дух и уникалност. Хванах и момента, в който рибарите разтоварваха от лодките си току-що наловените миди. После посетих едно от най-опасните места в БГ към момента - Добрич. И то за някакъв си мач.... ноооо... обърках мачовете😁. Как е възможно да объркаш мач и да разбереш това чак в средата на второто полувреме обаче е тема на друга тема😆. 34 2 13
Популярно мнение wiliko Публикувано: 24 август, 2020 Популярно мнение Публикувано: 24 август, 2020 От два дни сме на Аморгос, обикаляме по плажовете и хората не са много... И един залез от Хора А това е изгледа от стаята на хотела ни: 52 2 5
AlexandraKo Публикувано: 24 август, 2020 Публикувано: 24 август, 2020 преди 10 часа, Radnev каза: Няколко снимки от едно много приятно място, което препоръчвам. "Узана" над Габрово. До горе се стига с кола и има за всекиго по нещо. Достатъчно места за настаняване, красива природа и пътеки от всякаква трудност. В далечината вр. Исполин: Географският център на България: По някакво невероятно стечение на обстоятелствата от "Узана" се озовах на морето, но много късно вечерта. Няколко снимки от днес. Фарът на Шабла: Някой бе споменал колко хубаво място е рибарският кей на Шабла. Вярно е! Без да блести, мястото има своя дух и уникалност. Хванах и момента, в който рибарите разтоварваха от лодките си току-що наловените миди. После посетих едно от най-опасните места в БГ към момента - Добрич. И то за някакъв си мач.... ноооо... обърках мачовете😁. Как е възможно да объркаш мач и да разбереш това чак в средата на второто полувреме обаче е тема на друга тема😆. Ми давай, другата тема, де! Твоите преживелици, винаги са неочаквани и изключително интересни! 8 1
Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 24 август, 2020 Популярно мнение Публикувано: 24 август, 2020 Strasbourg 49 1 1
Популярно мнение Radnev Публикувано: 24 август, 2020 Популярно мнение Публикувано: 24 август, 2020 Продължавам да се мотая из Северното Черноморие. Вчера вечерта се видях с познати в Албена. Третата световна е минала от там. После отскочихме до Златни пясъци. Там долу-горе бива. Днес продължавам по моите си места😀. От обед до шест само плаж. Чудо невиждано😳. "Кибела бийч" между Балчик и Каварна. Точно след Иканталъка. Не ви ли прилича на Гърция??? На Тасос например??? Скалната арка край Тюленово и скалистия бряг. Едно уникално място, което всеки любител на природата трябва да посети. И тук не говоря само за Арката. Има 8 км екопътека, която предлага невероятни гледки. Минах я, но най-яките снимки тук стават сутрин. Не съм сигурен, че утре ще съм способен да стана, за да ги направя. П. П. Една половинка бяло вино в "Рибарска хижа"(Шабла) почти ме трупяса. Уморен съм явно🙄, но пък фарът ми мига за лека нощ😉. 42 7 1
Популярно мнение wiliko Публикувано: 25 август, 2020 Популярно мнение Публикувано: 25 август, 2020 Колкото и да е комерсиално все пак отделихме един ден и за Санторини, голямо тичане му падна в търсене на идиалното място за залез...но колкото толкова... И един поглед от терасата на хотела ни в Imerovigli: 59 10
Фил Публикувано: 25 август, 2020 Публикувано: 25 август, 2020 преди 1 час, wiliko каза: отделихме един ден и за Санторини, голямо тичане му падна в търсене на идиалното място за залез Ами като не четете препоръките, ще тичате и ще обикаляте да търсите ... 5 2 3
antea Публикувано: 25 август, 2020 Публикувано: 25 август, 2020 басеен покой преди закуска, Златни пясъци 26 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега