ven62 Публикувано: 25 август, 2020 Публикувано: 25 август, 2020 преди 20 минути , antea каза: басеен покой преди закуска, Златни пясъци Най-после! 6
mu_ry Публикувано: 25 август, 2020 Публикувано: 25 август, 2020 Аз с малко снимки от едно вълшебно място -Аладжа манастир 35 2
Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 25 август, 2020 Популярно мнение Публикувано: 25 август, 2020 Още малко снимки от района на Елзас. Chateau du Haut Koenigsbourg Гледката отгоре към долината на Рейн Chateau de Kintzheim Спирка край лозята с нашето превозно средство🙂 Bergheim Ribeauville В далечината се вижда Chateau de Saint-Ulrich Hunawihr Riquewihr 54 6
Яничка Публикувано: 25 август, 2020 Публикувано: 25 август, 2020 преди 5 минути , Capitan Morgan каза: Спирка край лозята с нашето превозно средство Ех, от кога букваме "Fiat 500 or similar" и все ни дават "similar" 🙂 1 9
Capitan Morgan Публикувано: 25 август, 2020 Публикувано: 25 август, 2020 В момента, Яничка каза: Ех, от кога букваме "Fiat 500 or similar" и все ни дават "similar" 🙂 На 5000 км с панорамен покрив 😄 5 1 2
Яничка Публикувано: 25 август, 2020 Публикувано: 25 август, 2020 преди 2 минути , Capitan Morgan каза: с панорамен покрив 😄 Дразнител :) 6
Jane* Публикувано: 25 август, 2020 Публикувано: 25 август, 2020 На 23.08.2020 г. в 14:14, AlexandraKo каза: На село,при земята,която ни плаща голяма част от пътуванията. Извинявай Алекс, малко в страни от темата, но снимката...... селото в старозагорско ли се намира?🙃 Прилича на едно дето всеки ден ходя там на работа 😉 2
wiliko Публикувано: 25 август, 2020 Публикувано: 25 август, 2020 преди 3 часа, Фичо каза: Ами като не четете препоръките, ще тичате и ще обикаляте да търсите ... Фичо, ние не сме и опитвали да снимаме залеза от Ия, ми от Имеровили...където ни беше хотела...но и там докато се ориентираш къде е най хубавото място и залеза свършил...но така е като пътуването ти е на бързи обороти...и закъснението на кораба ти изяде и малкото време с което разполагаш...а администраторката в хотела добави и още от времето ти...защото е облъчета и един час те чекира... 😂 Но пък ни предложи страхотен ресторант - Poseidoni където похапнахме подобавъчно при това на съвсем нормална цена... 🐠 🍻 Добре че заради Короната хората са значително по малко... 17 2
Radnev Публикувано: 25 август, 2020 Публикувано: 25 август, 2020 Преди 1 час, Jane* каза: Извинявай Алекс, малко в страни от темата, но снимката...... селото в старозагорско ли се намира?🙃 Прилича на едно дето всеки ден ходя там на работа 😉 Да и аз забелязах, че снимката на @AlexandraKo е правена на излизане от Гълъбово. В дясно е язовира - Розов кладенец, а насреща стърчат АЕS-a и Брикел😀. 1
AlexandraKo Публикувано: 25 август, 2020 Публикувано: 25 август, 2020 Преди 1 час, Jane* каза: Извинявай Алекс, малко в страни от темата, но снимката...... селото в старозагорско ли се намира?🙃 Прилича на едно дето всеки ден ходя там на работа 😉 преди 10 минути , Radnev каза: Да и аз забелязах, че снимката на @AlexandraKo е правена на излизане от Гълъбово. В дясно е язовира - Розов кладенец, а насреща стърчат АЕS-a и Брикел😀. Абсолютно точно! Нашето село е там:)))) 3
Bore Публикувано: 25 август, 2020 Публикувано: 25 август, 2020 сам на плажа в неа Ираклица. В миитинг съм с другото ми аз 😂 27 3 2
chandni Публикувано: 25 август, 2020 Публикувано: 25 август, 2020 преди 4 часа, Яничка каза: Ех, от кога букваме "Fiat 500 or similar" и все ни дават "similar" 🙂 И на нас така, докато в Сицилия не наехме от Firefly с пълната им застраховка (която между другото е единствената, която открихме, дето сваля самоучастието до 0, дори и при кражба) - цената за 5 дни с пълна застраховка беше 114€ и ни дадоха да си изберем каква кола искаме :). Та, за да ти изпълнят желанието, трябва пълна застраховка 🙂 преди 4 часа, Capitan Morgan каза: На 5000 км с панорамен покрив 😄 Гореспоменатото чинкуеченто беше същият цвят и пак с панорамен покрив, на 20-ина хиляди км 🙂 Много беше готино 🙂 5 1
Boo Публикувано: 25 август, 2020 Публикувано: 25 август, 2020 преди 6 часа, Яничка каза: Ех, от кога букваме "Fiat 500 or similar" и все ни дават "similar" 🙂 хаха, и аз все така... 2
Erin Публикувано: 25 август, 2020 Публикувано: 25 август, 2020 Железопътна гара Аврамово (до 1983 г. Аврамови колиби), най-високо разположената гара в България и на Балканския полуостров - 1267,4 m н.в. 32 1 1
Популярно мнение Svetulche Публикувано: 25 август, 2020 Популярно мнение Публикувано: 25 август, 2020 Поздрави от Балкана, хижа Добрила. 49 1 7
Популярно мнение searus Публикувано: 25 август, 2020 Популярно мнение Публикувано: 25 август, 2020 Най-после плантацията на Изабела в Ричмънд парк е отворена за посетители, след като англичаните толкова добре овладяха ситуацията и тесните алеи вече явно не са проблем. Запътихме се към любимата локва, която съвсем е позеленяла: Наблюдавахме леко пораснали патета да се гмуркат, а по-късно и да си дремват съвсем по средата на езерцето: По пътя натам проверихме дали този Ент, или може би Хуорн, има сополи, а после трябва да ни е омагьосал, защото се смалихме: Търсихме входове към други светове: Нахранихме едни съвсем малки патета с ябълка, поради липса на друго: И за довиждане: 48 4
Популярно мнение Mamas Публикувано: 25 август, 2020 Популярно мнение Публикувано: 25 август, 2020 Karvouno beach Syvota 49 3
Фил Публикувано: 26 август, 2020 Публикувано: 26 август, 2020 преди 4 часа, Capitan Morgan каза: Basel Нямаше ли къпещи се в реката? 1
Capitan Morgan Публикувано: 26 август, 2020 Публикувано: 26 август, 2020 преди 3 минути , Фичо каза: Нямаше ли къпещи се в реката? Имаше, но по скоро плуващи. Повечето с едни като шамандури с тях и течението си ги носи. Не се и пробвах да ги снимам с тела със зум, че щеше да е като вечерните снимки от Колмар 😄 Тук в ляво се виждат точките на плуващите като се зуумне малко 8 1
AlexandraKo Публикувано: 26 август, 2020 Публикувано: 26 август, 2020 преди 31 минути , Capitan Morgan каза: Имаше, но по скоро плуващи. Повечето с едни като шамандури с тях и течението си ги носи.😄 Не са шамандури, това са им торбите с дрехите и багажа:))) Непромокаеми са, приличат на мехури, че имат надуваема част, препасват се с тях и си плуват по протежението на реката. 7 1
master_of_germs Публикувано: 26 август, 2020 Публикувано: 26 август, 2020 На вниманието на @ven62... и не само. Плаж, който дори румънците не са налазили все още. 😉🌊☀️ Езерец или идеалното място за дистанциране 🙃🏖️, че и без маски 😄 35 5
ven62 Публикувано: 26 август, 2020 Публикувано: 26 август, 2020 преди 13 минути , master_of_germs каза: На вниманието на @ven62… Бил съм... преди много години. Малко беше мръсничко, особено около подстъпите, но това че няма хора в момента - оценявам го. 👏 5
searus Публикувано: 26 август, 2020 Публикувано: 26 август, 2020 преди 1 час, master_of_germs каза: Плаж, който дори румънците не са налазили все още. Това ми е трудно да го повярвам, минали лета беше пълно с румънци на палатки в горичката... 3
master_of_germs Публикувано: 26 август, 2020 Публикувано: 26 август, 2020 преди 44 минути , searus каза: Това ми е трудно да го повярвам, минали лета беше пълно с румънци на палатки в горичката... Горичката е малка; плажът - огромен. Но повечето коли бяха с бг регистрации. И аз се учудих. И, айде, да не е голословен пост... Шабленската Тузла... почти пресъхнала...  И фарът 31 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега