Граф Вронски Публикувано: 29 август, 2020 Публикувано: 29 август, 2020 Днешната разходка беше изпълнена с ранно ставане, грешен автобусен номер, планинско "равно" поле, камъни, спускане през гора, затворена хижа, шум от водопад. Едно кръгче от хижа Алеко - Платото - вр. Камен дел - х. Камен дел - Боянския водопад до Боянската църква. 47 2
zon Публикувано: 29 август, 2020 Публикувано: 29 август, 2020 Esch-sur-Sure, Bourscheid, Larochette & Arlon 39 2 2
Популярно мнение Травеолани Публикувано: 30 август, 2020 Популярно мнение Публикувано: 30 август, 2020 Днес посетихме мостът Капилано - една от атракциите на Ванкувър. Сигурно съм пускала снимки и преди, защото ходихме зимата, но през лятото е различно. Заради ковид движението беше еднопосочно по моста и в парка. Любимото ми езерце от другата страна на моста - като от приказките 🙂 Най-високото дърво в парка - Баба Капилано - 86 метра на 1300 години. На някои места платформите позволяваха да видиш надолу. Не се престраших да се разходя 🙂 Skywalk Малко водопадче 44 10
Популярно мнение Радо Публикувано: 30 август, 2020 Популярно мнение Публикувано: 30 август, 2020 преди 10 часа, Дани Магелани каза: Поздрави и от мен! Магеланците сме на всеки километър. Така е. 😏 51 3
Дани Магелани Публикувано: 30 август, 2020 Публикувано: 30 август, 2020 преди 31 минути , Радо каза: Така е. 😏 Вчера си направихме в Трявна чудесна магеланска мини среща с Радо и близките му. В България има много уютни градчета като Трявна. Радвам се, че имаме очи и сърце да оценяваме не само хубавото навън, но и прелестите у нас! А прекрасните снимки на Радо показват това! 21 1
Популярно мнение krasen_denev Публикувано: 30 август, 2020 Популярно мнение Публикувано: 30 август, 2020 През последните двадесет и четири часа имах удоволствието да си изпълнявам служебните задължения сред природата.Насладих се изцяло на настъпващата с бързи темпове ранна есен.Любувах се на множеството видове птици,които за моя съжаление не можах да снимам поради липсата на телеобектив,слушах пукота на шишарките,разхождах се из обагрените със златисти цветове поля и всичко това по време на работа. 46 9
antea Публикувано: 30 август, 2020 Публикувано: 30 август, 2020 бурнички сме https://youtu.be/vSVhO1HxmmA 6
Дани Магелани Публикувано: 30 август, 2020 Публикувано: 30 август, 2020 преди 35 минути , antea каза: бурнички сме https://youtu.be/vSVhO1HxmmA Поне стигнахте до море и плаж, а някои лежим само на спомени. 2
Роми Публикувано: 30 август, 2020 Публикувано: 30 август, 2020 Преди 1 час, antea каза: бурнички сме https://youtu.be/vSVhO1HxmmA Това Черно море ли е? Ако е то по-добре, че не го избрах и тази година. Много е красиво така, но само за изявени плувци е подходящо. Дано се успокои утре! 3
antea Публикувано: 30 август, 2020 Публикувано: 30 август, 2020 преди 17 минути , Роми каза: Това Черно море ли е? Ако е то по-добре, че не го избрах и тази година. Много е красиво така, но само за изявени плувци е подходящо. Дано се успокои утре! много го харесвам морето такова, океански тип, с грохота и мощта на вълните, в заливите, където е спокойно, повече ми прилича на язовир или езеро плуване-абсурд, но сигурно е идеално за сърф сега 6 1
muchachote Публикувано: 30 август, 2020 Публикувано: 30 август, 2020 Днес (и все още) в приказния Несебър. 28 3
Популярно мнение VASILEV Публикувано: 30 август, 2020 Популярно мнение Публикувано: 30 август, 2020 Ако на някой му е липсвал Лондон през последните няколко месеца...Оксфорд стрийт започва да придобива предишният си вид. Все повече гости на Лондон.Любимата ми Коста на Холбърн.Ако ви обслужва този симпатичен младеж със звучното италианско име Антонио, това е синът ми. Вероятно парола” Магеланци “ ще ви помогне за безплатно кафе или чай🙂. Costa, Holborn station. 59 6
AlexandraKo Публикувано: 30 август, 2020 Публикувано: 30 август, 2020 Еее, ти пък- безплатно, бива ли тъй:)))) Наместо ние да почерпим това хубаво момче, че си е наше. 13
VASILEV Публикувано: 30 август, 2020 Публикувано: 30 август, 2020 4 minutes ago, AlexandraKo said: Еее, ти пък- безплатно, бива ли тъй:)))) Наместо ние да почерпим това хубаво момче, че си е наше. Алекс, често си говорим с него за пътешествия и споменавам форума, като място за безброй идеи и съвети, така че няма да е проблем да направи кафе на изморен от обикаляне магеланец😉 6 2
Дани Магелани Публикувано: 30 август, 2020 Публикувано: 30 август, 2020 преди 20 минути , VASILEV каза: Ако на някой му е липсвал Лондон през последните няколко месеца...Оксфорд стрийт започва да придобива предишният си вид. Все повече гости на Лондон.Любимата ми Коста на Холбърн.Ако ви обслужва този симпатичен младеж със звучното италианско име Антонио, това е синът ми. Вероятно парола” Магеланци “ ще ви помогне за безплатно кафе или чай🙂. Costa, Holborn station. Ох, така ми се ходи до Лондон! Май отпадна. Сега планирам 6-8 ноември, ако не ми мине корона път. Не е нужно кафето да е безплатно, важно е, че ще е приятно. Може да пуснеш тук локацията. Когато тук нямаше още Costa, нямах търпение като кацна да изпия на летището едно капучино в Коста кафе. 5
VASILEV Публикувано: 30 август, 2020 Публикувано: 30 август, 2020 2 minutes ago, Дани Магелани said: Ох, така ми се ходи до Лондон! Май отпадна. Сега планирам 6-8 ноември, ако не ми мине корона път. Не е нужно кафето да е безплатно, важно е, че ще е приятно. Може да пуснеш тук локацията. Когато тук нямаше още Costa, нямах търпение като кацна да изпия на летището едно капучино в Коста кафе. Дани, на мен пък до България, но тези 14 дни карантина като се върна в Англия много ме спират. Ако не я отменят до Октомври вероятно ще поскитам из Гърция или Италия. 3
Популярно мнение Tedy Публикувано: 30 август, 2020 Популярно мнение Публикувано: 30 август, 2020 Красив и размазващ уикенд в Пирин. Първият ден от х. Безбог през Кременски езера към връх Джано и обратно през Попово езеро. Вторият качени връх Полежан и Безбог. Едно от Кременските езера. Три магеланки - пешеходки - бързоходки. 😀 В чудната компания на @Elena и@MVryashkova Тези момичета са страхотни. 😍 Поглед към Джангал и Попово езеро. Гледката от връх Джано е умопомрачителна - езера във всички 4 посоки. Вдясно са трите големи Кременски. Най-високият гранитен връх в Бг - Полежан 2851мнв. От Полежан към Джано и Джангал. В далечината се виждат мраморните първенци Вихрен и Кутело. Връх Безбог - малка отбивка преди последното спускане към х. Безбог. Каменното сърце на Безбог. Планината ме допусна и много ми даде. 😍 49 1 24
Tedy Публикувано: 30 август, 2020 Публикувано: 30 август, 2020 преди 4 минути , traveler каза: Много ви завиждам,да знаете.😉 Разбита съм от умора, но и заредена с толкова красота. 🙂 8
zon Публикувано: 30 август, 2020 Публикувано: 30 август, 2020 Beaufort, Vianden, Clervaux & Wiltz 40 6
stebal Публикувано: 30 август, 2020 Публикувано: 30 август, 2020 Много съм доволна от днешния ден. 7- те Рилски езера. 38 6
Дани Магелани Публикувано: 30 август, 2020 Публикувано: 30 август, 2020 преди 2 часа, Tedy каза: Красив и размазващ уикенд в Пирин. Първият ден от х. Безбог през Кременски езера към връх Джано и обратно през Попово езеро. Вторият качени връх Полежан и Безбог. Едно от Кременските езера. Три магеланки - пешеходки - бързоходки. 😀 В чудната компания на @Elena и@MVryashkova Тези момичета са страхотни. 😍 Поглед към Джангал и Попово езеро. Гледката от връх Джано е умопомрачителна - езера във всички 4 посоки. Вдясно са трите големи Кременски. Най-високият гранитен връх в Бг - Полежан 2851мнв. От Полежан към Джано и Джангал. В далечината се виждат мраморните първенци Вихрен и Кутело. Връх Безбог - малка отбивка преди последното спускане към х. Безбог. Каменното сърце на Безбог. Планината ме допусна и много ми даде. 😍 Подозирам, че календар 2021 ще е България и нейните скрити прелести. преди 12 минути , stebal каза: Много съм доволна от днешния ден. 7- те Рилски езера. Мнооого красота! 10 2
Tedy Публикувано: 30 август, 2020 Публикувано: 30 август, 2020 Преди 1 час, Дани Магелани каза: Подозирам, че календар 2021 ще е България и нейните скрити прелести. Мнооого красота! Дани, от септември до февруари имаше доста пътувания и не съмнявам, че материал за календар има. А българските красоти са си бонус. 🙂 6
Zaro Публикувано: 30 август, 2020 Публикувано: 30 август, 2020 преди 3 часа, Tedy каза: Разбита съм от умора, но и заредена с толкова красота. 🙂 Това не е умора, а презареждане на батериите. 4
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега