Ninkata17 Публикувано: 3 септември, 2020 Публикувано: 3 септември, 2020 Сводка и от Тасос -ферито беше пълно, дистанция никаква, иначе постоянно проверяваха за маски и правеха забележки. В момента сме на Голдън Бийч- сравнително пълно е , мутро барока е настъпил и тук под формата на доста интересни постройки на плажа, но поне само на два етажа 🙂 . По таверните организацията е добра - единични опаковки, сервитьорите с шлемове или маски. Водата е топла и прозрачна, узото студено, та така търпи се 😅 36
Популярно мнение ZORI Публикувано: 3 септември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 3 септември, 2020 Специално ги качвам за Мариела. Цветно и музикално.... Ардините преди два часа се прибрах от там. Динан Града на саксофона 49 1
Популярно мнение Радо Публикувано: 4 септември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 4 септември, 2020 Hello September. Hello sunshine. Let the sunrise win the day. Поздрави от Царево 🌅😎 53 3
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 4 септември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 4 септември, 2020 Който се вслушва в @Мари Николова сполучва. Нищо че самата тя не слуша себе си и експериментира с разни гръцки острови, пък после се оплаква от Уиз. Аз съм супер доволна от провалената Атина, защото се озовах в града, където кръчмите се наричат пивници, гулашът е гулаш, хлябът е хлеб и бирата - пиво😁. С две думи Дружба с Прага е страхотна комбинация😉 Като цяло няма онези тълпи туристи. Полетът Варна Прага, обаче беше пълен. 51 6
iMari Публикувано: 4 септември, 2020 Публикувано: 4 септември, 2020 Ха-ха @ДиянаВ, така ме зарадва с това, че си харесала част от моя идиотщина, че и си я изпълнила! 🙂 Хубаво да си изкарате!🤩 Може да споделиш в темата за вируса, как е положението в Чехия. Искат ли документи на пристигане, носят ли маски и т.н. 1 1
iaia_mama Публикувано: 4 септември, 2020 Публикувано: 4 септември, 2020 преди 38 минути , ДиянаВ каза: Който се вслушва в @Мари Николова сполучва. Нищо че самата тя не слуша себе си и експериментира с разни гръцки острови, пък после се оплаква от Уиз. Аз съм супер доволна от провалената Атина, защото се озовах в града, където кръчмите се наричат пивници, гулашът е гулаш, хлябът е хлеб и бирата - пиво😁. С две думи Дружба с Прага е страхотна комбинация😉 Като цяло няма онези тълпи туристи. Полетът Варна Прага, обаче беше пълен. Ехаа... ми то през зимата даже имаше тълпи, а сега... сега, явно е супер спокойно и идеално за разходка из Прага 🙂 п.п. Да ти дам едно непоискано предложение - ако видиш в някоя каварна (kavárna) фонтанче, от което тече горещ шоколад, изобщо не подминавай - страхотен е! 5 1
ДиянаВ Публикувано: 4 септември, 2020 Публикувано: 4 септември, 2020 А какво означава Varna на чешки? Гледах в преводача, но нищо. Дава Варна🙂 На вратата в двора на един ресторант го видях. 5
iaia_mama Публикувано: 4 септември, 2020 Публикувано: 4 септември, 2020 преди 15 минути , ДиянаВ каза: А какво означава Varna на чешки? Гледах в преводача, но нищо. Дава Варна🙂 На вратата в двора на един ресторант го видях. Ми, Varna си е Varna 🙂 Явно ресторанът се казва така. По бай Тошово време, имам бледи вече спомени, през лятото чехите идваха с автобуси и ги разквартируваха из квартала по частни квартири. Сигурно собственикът на ресторанта има хубави детски спомени от тогава, а съобщението му аз го разбирам по два начина 1) Имаме бира чаак до небето (толкова много) и 2) Имаме достатъчно бира, да ви пратим на небето (в Рая) 🙂 🙂 Весело изкарване на вас в Златна Прага! Апропо, при изгрев слънце Пражки Храд наистина блести като златен - даже го имам на снимка някъде из по-старите ми дискове 🙂 8
liliya Публикувано: 5 септември, 2020 Публикувано: 5 септември, 2020 преди 19 часа, ДиянаВ каза: А какво означава Varna на чешки? Гледах в преводача, но нищо. Дава Варна🙂 На вратата в двора на един ресторант го видях. В Прага има много българи. Магазинчетата за сувенири са предимно на българи :), вероятно и ресторанта е на наш сънародник .. Созопол, Смокиня и Ропотамо 42 2
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 5 септември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 5 септември, 2020 С @mary_shery на Джангала на път за Тевно Езеро. Мястото, което ми е дом далеч от дома, но вече няколко години не съм имал възможност да отида там... Щастлив съм 🙂 45 11
AlexandraKo Публикувано: 5 септември, 2020 Публикувано: 5 септември, 2020 преди 7 минути , master_of_germs каза: С @mary_shery на Джангала на път за Тевно Езеро. Мястото, което ми е дом далеч от дома, но вече няколко години не съм имал възможност да отида там... Щастлив съм 🙂 Дай сега, моля, моля, една снимка, да те видя щастлив, че все имаш един кахърен вид:))))) 3 1
Alexander Публикувано: 5 септември, 2020 Публикувано: 5 септември, 2020 В лаунджа на софийското Т1, май това ми е първи лаундж за тази година. Не знам кой би дал 18 евро за този оскъден избор ....поне са пуснали бира. Поне сме абсолютно сами 14 1 1
muchachote Публикувано: 5 септември, 2020 Публикувано: 5 септември, 2020 Днес (и все още) в безмерната красота на Пирин 38 1
stebal Публикувано: 5 септември, 2020 Публикувано: 5 септември, 2020 Царево, бурно море, вкусна риба и малък кокетен исторически музей. Златни накити от разкопана тракийска могила край Синеморец . Вход само 3 лева. Много ми хареса. 39
zon Публикувано: 5 септември, 2020 Публикувано: 5 септември, 2020 Chalons-en-Champagne, L'Epine & Reims 36 1 1
Райска птица Публикувано: 5 септември, 2020 Публикувано: 5 септември, 2020 Фаласарна, най-ефектните залези на Големия плаж Парадизо, наслаждавам се въоръжена с лютив леден коктейл 30
crazyhorse Публикувано: 5 септември, 2020 Публикувано: 5 септември, 2020 Дяволска екопътека, Дяволски мост, Хотел-ресторант Мурсал и Панорамна площадка"Орлово око"! 32 1
mamaivy Публикувано: 5 септември, 2020 Публикувано: 5 септември, 2020 Прага. И освен по обичайния маршрут,днес по препоръка на познати, посетихме прекрасната дигитализирана експозиция на Алфонс Муха. Невероятна наслада на сетивата. http://www.obecnidum.cz/vystava/vystava-imucha/ 30 1
crazyhorse Публикувано: 5 септември, 2020 Публикувано: 5 септември, 2020 На 4.09.2020 г. в 17:03, ДиянаВ каза: А какво означава Varna на чешки? Гледах в преводача, но нищо. Дава Варна🙂 На вратата в двора на един ресторант го видях. Най-вероятно "Varna" означава мястото където се вари бирата... Мнението ми се гради по спомени от работата ми в пивопроизводството-една партида се казва "варка" на български, а мястото съм забравил как се казва, но може би е от сорта на "варилна", което на чешки да преминава във Варна... 5 1
Zaro Публикувано: 5 септември, 2020 Публикувано: 5 септември, 2020 На 4.09.2020 г. в 14:54, ДиянаВ каза: Който се вслушва в @Мари Николова сполучва. Нищо че самата тя не слуша себе си и експериментира с разни гръцки острови, пък после се оплаква от Уиз. Аз съм супер доволна от провалената Атина, защото се озовах в града, където кръчмите се наричат пивници, гулашът е гулаш, хлябът е хлеб и бирата - пиво😁. С две думи Дружба с Прага е страхотна комбинация😉 Като цяло няма онези тълпи туристи. Полетът Варна Прага, обаче беше пълен. Преди 1 час, mamaivy каза: Прага. И освен по обичайния маршрут,днес по препоръка на познати, посетихме прекрасната дигитализирана експозиция на Алфонс Муха. Невероятна наслада на сетивата. http://www.obecnidum.cz/vystava/vystava-imucha/ Не се занимавайте с глупости, идете в музея на секс играчките. 🙃 2 7
ДиянаВ Публикувано: 5 септември, 2020 Публикувано: 5 септември, 2020 17 minutes ago, crazyhorse said: Най-вероятно "Varna" означава мястото където се вари бирата... Мнението ми се греди по спомени от работата ми в пивопроизводството-една партида се казва "варка" на български, а мястото съм забравил как се казва, но може би е от сорта на "варилна", което на чешки да преминава във Варна... Напълно си прав. Нещата се връзват. Ресторантът, където бяхме и вчера и днес е ето този. Не се казва Варна, а ... войнишки двор /не съм сигурна в превода/. Ето този в Мала Страна. Има и надписи пивоварна. Много добро място се оказа, утре за обяд пак ще го посетим. Вкусна кухня, хубава бира, нормални цени, добро обслужване и чудесна открита градина. 8 1
ДиянаВ Публикувано: 5 септември, 2020 Публикувано: 5 септември, 2020 38 minutes ago, Zaro said: Не се занимавайте с глупости, идете в музея на секс играчките. 🙃 Ние го караме на бира, ядене и снимане на покриви😆. Нямаме културна част😉 Ето една идея как да не си загубиш децата😂 23 1 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега