Bozhidar1978 Публикувано: 7 септември, 2020 Публикувано: 7 септември, 2020 Дряновски манастир, Арбанаси, Велико Търново 🙂 В момента пътуваме към Шипка 32
AlexandraKo Публикувано: 7 септември, 2020 Публикувано: 7 септември, 2020 преди 22 минути , Bozhidar1978 каза: Дряновски манастир, Арбанаси, Велико Търново 🙂 В момента пътуваме към Шипка Много хубави снимки! Гледам, че си с якенце - хладничко ли беше? 1
Дани Магелани Публикувано: 7 септември, 2020 Публикувано: 7 септември, 2020 преди 7 минути , AlexandraKo каза: Много хубави снимки! Гледам, че си с якенце - хладничко ли беше? В Балкана сутрин и вечер тънко яке е нужно. Нощем температурите падат значително. Не е топло като в прекрасния Пловдив. Все пак вече е септемвРи. 1
AlexandraKo Публикувано: 7 септември, 2020 Публикувано: 7 септември, 2020 преди 3 минути , Дани Магелани каза: В Балкана сутрин и вечер тънко яке е нужно. Нощем температурите падат значително. Не е топло като в прекрасния Пловдив. Все пак вече е септемвРи. Да, сигурно. На нас, нали си ни е топло, та ми направи впечатление. 1
Моника Публикувано: 7 септември, 2020 Публикувано: 7 септември, 2020 Rila fun park в Рила, над Белица. Спускането беше много забавно, за мен на моменти и страшно. 😁 32 1
Asya Assenova Публикувано: 7 септември, 2020 Публикувано: 7 септември, 2020 Остров Корфу. Идилията е пълна. Безвремие, безветрие, безгрижие. Нека да е лято. 43 3
Популярно мнение Dian Публикувано: 7 септември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 7 септември, 2020 След три прекрасни дни ИЗ Източните Родопи,последна снимка на брега на яз. Студен кладенец с @Desi75 , @Фичо , @Gentleman Basta , @Lindt , @izida ,@Цвете , @Граф Вронски , @krasen_denev 52 1 14
marycap Публикувано: 7 септември, 2020 Публикувано: 7 септември, 2020 ...и след три прекрасни дни в Царево 🙂 : 37 5
Роми Публикувано: 7 септември, 2020 Публикувано: 7 септември, 2020 В търсене на идеи за храсти за къща в края на града 16 1
Lyubina Публикувано: 7 септември, 2020 Публикувано: 7 септември, 2020 Днес, преди да поеме обратно. Това е морето, каквото го харесвам : 33
Популярно мнение natchobg Публикувано: 7 септември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 7 септември, 2020 Днешното ми мотаене из Западна Рила : 46 5
Популярно мнение Velyana Публикувано: 7 септември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 7 септември, 2020 Давос, Швейцария 😊 48 3
Популярно мнение Яничка Публикувано: 7 септември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 7 септември, 2020 В едно малко китно селце в Нормандия, където животът е спрял - Le Bec-Hellouin: И веднага след това в Руан. Съдебната палата, считана за най-красивата сграда в Руан: Старият град със сладки къщурки: Часовникът Gros-Horloge, символ на града, който има само една стрелка: А тук съм до кръстника на форума 🙂 61 8 1
Популярно мнение krasen_denev Публикувано: 7 септември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 7 септември, 2020 Язовир Студен кладенец и малко животни заснети от лодката при тричасовата ни разходка. Три белоглави лешояда-кофти светлина/слънцето бе срещу нас/. Корморани-кацнали и в полет. Кошути Много лошо впечатление ми направи адската мръсотия по бреговете на водоема,но това е грозната родна действителност. 50 3 2
Популярно мнение Травеолани Публикувано: 7 септември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 7 септември, 2020 Още малко красота от мен - пътят на връщане от Уистлър за Ванкувър (Sea to Sky Highway) - където океанът и небето се сливат. Porteau Cove Park - едно мое много любимо място. 51 1 5
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 7 септември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 7 септември, 2020 От Тевно езеро до Безбог през Демиркапийските чуки, Джано и Кременските езера 59 8
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 8 септември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 8 септември, 2020 Малко снимки от скитанията последната седмица. Rewa, Полша Colmar, Франция Eguisheim, Франция Donaueschingen, Германия. Един от изворите на река Дунав. 66 5
patilana Публикувано: 8 септември, 2020 Публикувано: 8 септември, 2020 След върховете идва ред на морското равнище. Нашето море го обичам във всичките му проявления. Този път просто светлееше, по дядо Вазов, сигурно за да ни каже, че и то го може- да е кротко като язовироподобните гръцки морета по това време на годината А някои искат петкамерна дограма, за да не чуват тези волни души 38 5
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 8 септември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 8 септември, 2020 Миконос 51 1
Популярно мнение Alexander Публикувано: 8 септември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 8 септември, 2020 Разходки по Ла Палма, времето през 10км е коренно различно, както винаги. 56 4
Asya Assenova Публикувано: 8 септември, 2020 Публикувано: 8 септември, 2020 Паксос, с дей трип и плуване в тюркоазените води на Вутуми. На кораба маски на качване и слизане, тотален релакс, сега презареждаме в едно заведение до пристанището. 43 1
Zaro Публикувано: 8 септември, 2020 Публикувано: 8 септември, 2020 Преди 1 час, liliya каза: Дюни Мен ако питаш, в частта на Шофьорския плаж е по-готино. 😛 3 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега