Популярно мнение Zaro Публикувано: 13 септември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 13 септември, 2020 В края на доста интензивен преход Зелени преслап - Скакавица - Сухия рид - Бъбрека - Окото - Отовишки връх - Дамга - Сълзата - Езерния с всички кифли, които снимаха муцки, цицки и трътки, и обратно през Бъбрека - Скакавица и Зелени преслап. На Отовишки една крава се беше отцепила от колектива. 53 2 8
Популярно мнение MCC Публикувано: 13 септември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 13 септември, 2020 Преди залез във Флоренция 62 8
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 13 септември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 13 септември, 2020 Тъкмо се чекирах в хотела в Яш. Гледката от стаята ми е превъзходна 🙂 51 3
Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 13 септември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 13 септември, 2020 Monaco 50 2
Популярно мнение chandni Публикувано: 13 септември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 13 септември, 2020 Музей на солта, Поморие 46 5
Георги Матеев Публикувано: 13 септември, 2020 Публикувано: 13 септември, 2020 преди 3 часа, Zaro каза: На Отовишки една крава се беше отцепила от колектива. Чакала е срещата с датските й колежки. 12 1 5
searus Публикувано: 13 септември, 2020 Публикувано: 13 септември, 2020 Днес заменихме Съри с хълмовете на Бъкингамшър, в и около китните селца Turville, Fingest и Skirmett. Обиколката започнахме напълно случайно от една мелница (частна собственост), откъдето заслизахме рязко надолу, а при дъждец вероятно бихме слезли по особено бърз начин 😁 Cobstone Windmill: Turville отгоре: Fingest: 43 1
wiliko Публикувано: 14 септември, 2020 Публикувано: 14 септември, 2020 Отдавна не съм се разписвала в темата, но след 25 км преход по гръбнака на Осоговска планина до първенеца и връх Руен, не мога да не споделя тази красота от вчера с вас Там попаднахме на македонско нашествие и се снимахме с тяхното знаме, че нашето го забравих... 37 3
ven62 Публикувано: 14 септември, 2020 Публикувано: 14 септември, 2020 преди 15 часа, Zaro каза: … , които снимаха муцки, цицки и трътки, и ... Може ли и тези снимки. Не за друго … Вероятно езерата на заден фон ще са много красиви... 1 6
Zaro Публикувано: 14 септември, 2020 Публикувано: 14 септември, 2020 преди 1 минута , ven62 каза: Може ли и тези снимки. Не за друго … Вероятно езерата на заден фон ще са много красиви... Преградата от муцки, цицки и трътки беше много плътна и езера не се виждаха. Там минах с 200. 1 1 7 1
ven62 Публикувано: 14 септември, 2020 Публикувано: 14 септември, 2020 Преди 1 час, Zaro каза: Преградата от муцки, цицки и трътки беше много плътна и езера не се виждаха. Там минах с 200. Сега пък тази плътност ме заинтригува. 7
Zaro Публикувано: 14 септември, 2020 Публикувано: 14 септември, 2020 преди 1 час, ven62 каза: Сега пък тази плътност ме заинтригува. Ще станеш планинар ти....ама с други стимули. Без майтап, такова сборище на кифли не съм виждал другаде. 2 1 3 2
AlexandraKo Публикувано: 14 септември, 2020 Публикувано: 14 септември, 2020 преди 3 минути , Zaro каза: Без майтап, такова сборище на кифли не съм виждал другаде. Ми сигур, се стига с кола до там:))))) 3
Otnesen Публикувано: 14 септември, 2020 Публикувано: 14 септември, 2020 Ханя, о. Крит... Разходка из пристанището. 36 1 1
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 14 септември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 14 септември, 2020 Яш, Румъния. Изглежда красиво и много поддържано. 58 1 3 4 2
Моника Публикувано: 14 септември, 2020 Публикувано: 14 септември, 2020 Обикаляме плажовете на Ситония 38
Radnev Публикувано: 14 септември, 2020 Публикувано: 14 септември, 2020 Напоследък ги въртя едни такива странни🙄... Тръгнах към едно връхче в Стара планина, точно над с. Крън: Има останки от крепост: Гледка към ждрелото на р. Крънска: И към Казанлъшкото поле: Любимо място ми е. Чак си направих малък камп. Сварих си и супичка: И ми стана едно такова слънчево, че реших да отпраша директно за Black Sea😁. След час и нещо вече бях на любимия ми Шофьорски плаж или Дюни или Алепу. Тук съм спал на палатка поне 10 пъти: Този път обаче не. Намерих в букинга някакъв много як хотел в близкото Приморско на много тънка цена. Мистерията бе бързо разгадана. Нали знаете, че едно време морето или по-скоро плажовете не са били ценност, така че местните са заравяли умрелите си из дюните 😄. Та, ако не знаете къде е гробището на Приморско, аз знам.😅 Баш срещу мене е: Аз съм в оня червеникавия хотел отсреща 😳. Тази вечер съм канен на парти от отвъдното😱. Малко от плажа на Приморско. Отсреща в Перла е като езеро и няма почти никой. Казвал ли съм, че обичам дюни.. Много, много пъти: С удоволствие ходя на места, които повечето хора свързват само с комерс: Несебър, Слънчев бряг, Приморско. Заради дюните. И на Дюни естествено😀. Любимото ми място. П. П. Утре мога да скокна и до Турция, ама ще видим, че с това парти вечерта ще е тежка😬. 30 4 8
master_of_germs Публикувано: 14 септември, 2020 Публикувано: 14 септември, 2020 преди 2 минути , Radnev каза: Та, ако не знаете къде е гробището на Приморско, аз знам.😅 Баш срещу мене е: Тази вечер съм канен на парти от отвъдното😱. П. П. Утре мога да скокна и до Турция, ама ще видим, че с това парти вечерта ще е тежка😬. Взимай ги на стоп от купона и към Турция! 😄 2 5
Otnesen Публикувано: 14 септември, 2020 Публикувано: 14 септември, 2020 преди 2 часа, Моника каза: Обикаляме плажовете на Ситония Звездите не се пипат...в един аквариум ме предупредиха... Съдържат в себе си много бактерии и не е здравословно да се пипат. 7
Моника Публикувано: 15 септември, 2020 Публикувано: 15 септември, 2020 преди 8 часа, Otnesen каза: Звездите не се пипат...в един аквариум ме предупредиха... Съдържат в себе си много бактерии и не е здравословно да се пипат. Благодаря, ще го имам предвид. Няколко пъти съм пипала, но не знаех тази информация, ще прочета подробности. ☺️ 1
Lindt Публикувано: 15 септември, 2020 Публикувано: 15 септември, 2020 @Otnesen, @Моника, не искам да звуча назидателно, но би трябвало да не докосвате живите същества във водата, за да не наранявате тях, а не да просто да предпазите себе си. Структурата им е крехка и деликатна и им нанасяте щети, дори да не го виждате. Вие имате бактерии, които ги разболяват, включително и плажното ви масло. Нарушавате обвивката, която ги защитава от външни въздействия. 15
Capitan Morgan Публикувано: 15 септември, 2020 Публикувано: 15 септември, 2020 Antibes Абсент бара беше затворен заради Ковида Cannes 37 2
ven62 Публикувано: 15 септември, 2020 Публикувано: 15 септември, 2020 Преди 1 час, Lindt каза: @Otnesen, @Моника, не искам да звуча назидателно, но би трябвало да не докосвате живите същества във водата, за да не наранявате тях, а не да просто да предпазите себе си. Структурата им е крехка и деликатна и им нанасяте щети, дори да не го виждате. Вие имате бактерии, които ги разболяват, включително и плажното ви масло. Нарушавате обвивката, която ги защитава от външни въздействия. Човек никога не е късно да се поъпдейтне малко: Пред нашия вход често се появяват охлюви. Жената на сина ми (германка) при едно нейно гостуване премести всичките (7-8) охлюва от пътеката в тревата. Преди това и аз ги местех, но с обувката, подритвайки ги ловко, странично. Ако някой се счупи - счупи. Сега, ако са много ги заобикалям. Ако са 2-3 ги местя внимателно с ръка. 6 1 3
Lindt Публикувано: 15 септември, 2020 Публикувано: 15 септември, 2020 преди 10 минути , ven62 каза: Човек никога не е късно да се поъпдейтне малко: Пред нашия вход често се появяват охлюви. Жената на сина ми (германка) при едно нейно гостуване премести всичките (7-8) охлюва от пътеката в тревата. Преди това и аз ги местех, но с обувката, подритвайки ги ловко, странично. Ако някой се счупи - счупи. Сега, ако са много ги заобикалям. Ако са 2-3 ги местя внимателно с ръка. Това е едно от по-добрите неща, които съм научила от магеланец - да местим охлювите от пътеката към тревата - малко, много, рядко би отнело повече от 5 минути. Сега обаче бяхме на морето и ни препоръчаха да хапнем във фермата за охлюви. Любопитна бях, ама си викам - 5 години да спасявам охлюви и за едно ядене да изравня резултата? Та пропуснахме заведението... 1 8 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега